VAD ÄR DET FÖR DAG IDAG?

Snart är det nära. Nära ett nytt år alltså. Året då jag och många många ja, de flesta 90or tar studenten bla.
Men vad är det som är fel? Jo felet är att snart är det somsagt nytt år. Och jag sitter här! Och var är här? Jo hemma.. framför datorn.. och ska snart gå och rosta mackor som jag sedan ska dränka i räkost!
Men det är helt ok. Kinamaten som mormor bjussade på satt som en smäck och det var fint på kyrkogårdarna. Och mitt i allt så är jag faktiskt glad över att jag sitter här inne i värmen. Medan resten av jordens befolkning (förutom dem som är sjuka och några andra parter) står ute och fryser ihjäl. Fan vad kallt det är ute! Helt sjuuuukt! Ska ha en fet vinterjacka på mig när jag ska titta på fyrverkerier från ballkongen. De du.

Nu tänkte jag iallafall vara en fulländad bloggerska och sumera mitt år. Året 2008. 08ornas år, eller kanske inte. 90ornas år! Året då 90orna blev 18. Det är coolt. Lite har faktiskt hänt. Och när jag började gå igenom gamla blogginlägg så var det sååå mycket som har hänt..... så jag skriver imorgon eller någon annan dag då jag har tid. För ni måste jag gå och rosta mackor.

Fick nyss ett samtal av Lenne som är i Idre. Hon frös ihjäl, lodade ut mannen i hennes liv eller hon är nog kvinnan i hans, var full, glad och trevlig.

s-k-å-l
...och gott nytt år!

Bjussar på en bild från förra nyår hemma hos Freja. Nice frilla.




SOON VERY SOON

Ett litet lyckobesked! Idag är första gången på flera dagar som jag faktiskt orkat resat mig frivilligt upp ur soffan, frivilligt gått ut för att ta friskt luft och ja det var/är nice.

Halsen mår ä-n-t-l-i-g-e-n bättre!
Men jag måste samtidigt passa på att säga att dem här dagarna har inte varit roliga. Fyfan, i söndags var det nästan värst..

Snart är jag fit for fight igen. Typ dagen efter nyår eller något liknande?
Men faktiskt så sitter jag inte hemma och grinar för att jag inte får zuuuupa imorgon. Även fast det egentligen var planerna för hallååååå det är ju nyår.
Imorgon ska jag istället äta middag på restaurang, åka och tända ljus på gravar och som jag skrev förrut, titta på fyrverkerier från ballkongen. Om inte något väldigt oväntat händer vill säga!

Imorgon tänkte jag faktiskt (om jag orkar) ta mig heela vägen till Kista galleria för att leta efter ett par jeans.. mycket välbehövligt kan man säga..
jag lever i deleriuuuum owowoooo

peace yaooo

Sjukzor

I tre dagar har jag varit sängliggandes. Jag har mått så jävla dåligt och igår fick jag det klart på papper att jag har halsfluss. Igår kväll fick jag federfrossa vilket betyder att samtidigt som jag hade två täcken på mig och tre värmekuddar så låg jag och skakade. Inte kul.

Det enda jag vill ju är att bli frisk så jag kan få gå och titta på mellandags rean som redan är förbi..
Jaja, allt för mig. Det positiva just nu är iallafall att jag ens orkar sitta vid datorn och att det bara kan bli bättre!
Vilket jag själv märker. Dessvärre blir det nog ett nyår hemma. Se fyrverkerier från ballkongen och allt sånt roligt... fan vad roligt.

Har tittat på High school musical idag på tv. Fan vad Zac är snygg.


BAD

Min dag idag har bestått av världens huvudvärk från morgon till kväll, magont och ont i halsen... den värsta dagen på lääänge. Har legat i soffan och tyckt synd om mig själv. Skulle egentligen blivit bio idag men om jag mår bättre imorgon så blir det då istället....

Därav inga bilder från julen. Men det kokokoooomer!
peace

NÖJD

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!
Med mig är allt bra. Förutom att jag är förkyld, hes och litelite ont i halsen! .. Men jag överlever, igår när jag vaknade upp hos mormor så hade jag nästan tappat hela rösten men pratade ändå så nu är den väl tillbaka, men det är ändå jobbigt att praa fööör länge.. Har inte varit hemma sen på morgonen den 24e därav ingen update av snälla mig så ni får en lång/kort sammanfattning här:

I tisdags var jag somsagt hos min farmor och "farfar", åt mat, lekte med kussen och chillade. Sen kom jag hem och tittade på Bingolottos uppesittarkväll. Kalas kul!

I onsdags, julafton. Vaknade rätt sent, gick upp och sedan kom min morbror, jag drog till centrum och köpte ett par gröna strumpbyxor. Sedan cyklade jg hem, askallt och det hade börjat snöa. Känndes som att jag skull spy och svimma ocksåför jag inte ätit något. Kom hem åt lite fixade mig så där snygg som bara jag kan bli?!!!???!? och sedan begav mig oss först till Märsta för att hämta mormor och Mia och sen till kyrkogården och sedan slutligen till Rosersberg där resten av packet var! Det var väldigt trevligt. God mat, bra på tv, bra julklappar och snyg tomte!
Sen åkte jag och Mia med mormor hem och tittade på Grabben i graen brevid som gick på tv, drack te och sov!

Och så igår så var det samma pack som var i Rosersberg på julafton som kom till mormor plus Sabina och co. Samma sak där. Väldigt trevligt och god mat höhö! Jag och Mio spelade fotboll med en pilatesboll!

Efter allt kalasande där så begav jag mig hem till Cajsa där hon och Karin degade. Vi spelade kort, drack cola light och degade. Fett degigt!
Dagen efter vaknade jag upp hemma hos cajsa och fick sedan snåålskjuts ända in till stan där jag varit heeeela låååånga dagen hemma hos Lenne! Och jag fick coolaste, ballaste fetaste vattenpipan av henne i julklapp!!! Som hon släpat i Dubai, på flygplatsen, hem till landet, från landet och hem till henne i stan. TACK!
Det känns som att jag varit där hela dagen, vilket jag i och för sig var men ja det var trevligt. Vi har mest degat vi också, Lenne lagade en hemmagjord linssoppa med denniskorv sen åkte vi till stan med Sebbe där jag faktiskt köpte mig en mobil! Ye! Och lenne köpte sig en dator och en mixer! Elektronikens dag helt enkelt!

Kom hem för inte så längesen. Imorgon ska jag nog fixa bilder från i helgen om ni inte tror på det jag säger.. hehe!
För nu tänkte jag sova. Är trött och snuvig.

pusssii

*

God kväll mina förväntansfulla bloggläsare. Idag är det dagen då jag ska följa den kära traditionen som varje år. Ska nämligen hem till min farmor och ööh eeh "farfar" för att följa upp traditionen med att äta mat där med samma folk som vanligt. Och då kan jag ju passa på att berätta att jag är bara hos min farmor just den 23e december varje år.
Så bra connection har vi! Men det blir nog trevligt. Min pappa, farbror, kusin och ja massa annat folk är där också!

Och om jag ska följa upp gårdagens inlägg om subban så struntade jag i besöksbrickan idag och struntade då samtidigt i snacka med henne. Skönt! Nu är det inte jobb på några dagar och det känns rätt braaa!
För imorse var jag allt annat än pigg. 5.30 gick jag upp, död som en fisk och längtade bara tills jag var framme på jobbet så jag kunde få sätta mig ner... hehe

Tänkte avsluta med att analysera förra årets bild som alltså är dagen 23 december 2007.. kommer ihåg att jag inte hann sminka mig och hann väl inte tänka så noga på vad jag satte på mig. Så det blev lite flickigt... eller något sånt.
I år kör jag på den mer avslappnade stilen. Kanske tvingar mamma att plååta mig så ni får se haha!
Jag och Amina på bilden alltså. Som jag säkerligen måste leka med ikväll. Oj vad kul!

SAMMES DAG

GRATTIS JULIA PÅ DIN 18 ÅRS DAAAAAAAAAAAAAG!!!!!!!! PUSSSSSSSSSSSSSSSSS PÅREEEEEEEEEEEEJ!


BITCH

Jävla falska subba. Det är inte många jag hatar men receptionisten på jobbet är fan helt jävla äckligt störd i huvudet.  Hon är en äckligt sur falsk subba.
Så jävla otrevlig och tror att hon är bäst i sin förstora jävla kostym och falska leende.
Allt började 6.45 imorse då jag kom till jobbet och skulle hämta en besöksbricka
Subban: Jag öppnar klockan sju du får slå dig ner så länge.

7.00
Subban: Ja nu kan du komma
JAG: Aditro
Subban: Jaha Aditro, vem är det som "har hand om dig"?
JAG: Eh... jag vet inte
Subban: Nähä det är ju bra att veta om man ska behålla sitt jobb..
JAG: AHA
Subban till några som också skulle jobba: Är det okej om hon går med er?
JAG: Alltså, jag har jobbat här förrut
Subban: A men då är det bra om du vet vem du ska till.

När jag jobbade på lovet så var hon det första jag mötte. Askul på en ett nytt jobb hon var lika jävla otrevlig. Vad är hennes problem? Det är ingen som har sag att jag ska uppge någons namn.
JAG HATAR HENNE. Om jag får bestämma så vet jag en som inte kommer få behålla sitt jobb. Jag har planerat att skriva en inständare till Metro, skicka ett brev till RECEPTIONEN och prata med någon som jobbar på Aditro och är trevlig. ÄCKLIGA Falska subba.

Aja, jobbet gick bra och imorgon är det jobb igen. HOPPAS DEN GLADA TREVLIGA HJÄLPSAMMA receptionisten jobbar då. Tack. Jag ska se till att den andra känner sig så jävla hatad så hon säger upp sig frivilligt. Stackars den som lever ett liv tillsammans med henne. Eller kan inte förstå om någon ens vill göra det.!

PEACE


I FEEL SICK TODAY

Hello hillo.. idag har jag inte gjort så mycket som är värt att komma ihåg imorgon. Var en sväng till min mormor som fyller år idag och sen har jag nyss tittat på Reine och Mimmi i fjällen.Och nu börjar Heartbreak hotel ska väl dö titta på den, har ont i huvudet och känner mig bara jävligt seg och imorgon ska jag jobba! 5.58 tåget fyyyyyyyyyyyfan!

Men men. Bara man kommer upp så ska det väl gå bra!
Skriver nog imorgon när det är Julias dag! wohooooooooooooooooooooooooooooooooooooo


YO

PUSSITIV

Lördag it is. Och den har inte varit den bästa. Så från att jag gick upp till tre tiden har jag bara lyssnat på Melissa Horn, fixat med lite julklappar och sen kom vändpunkten! Jag började städa för att göra folk glada. Och även mig själv. Och jag lyckades. Så nu känns faktiskt allt mycket bättre.

När mamma kom hem idag så hade hon med sig en hel korg med öl, apelsiner, julmust och sånt i födelsedagspresent från tarja och lorentzo.. heh cool. Så nu har jag sörplat julmust!!!
Ska ta 20.13 tåget för jag och Erica ska på bio. Den börjar inte förrän 21.30. Men det ska nog gå!
Yes Man är iallafall filmen vi ska se! Hoppas den är bra!

Somsagt en väldigt blandat dag i humöret. Hoppas det glada håller i sig! 

DEN MÖRKA SANNINGEN

Okej, det är inte ofta jag skriver när jag är arg eller något i den stilen men nu måste jag, lite iallafall.
Just nu är jsg bara så trött på att bo hemma här. Jag är trött på allt hemma. Jag vill bara flytta, men samtidigt så vet jag att jag trivs här och att jag kommer ha världens ångest då den dagen kommer. Vill bara ha mitt eget där jag kan komma hem och inte behöva tjata och bara vara. Ha vilka möbler man vill, kunna ta hem folk när jag vill.
Fast, jag är mörkrädd....

jag vill ha vår. snygga jackor, snygga skor och..... en hemlig sak!

VART ÄR SNÖN?

Alltså serri berri perri kerri, jag skriver inte i den här bloggen för att få kommentarer. Men det vore ju liiiite kul att veta vilka som läser?? Eller kanske inte? Eller så vore re det?

Idag har iallafall varit en aaaaaaaaaaasbra dag som jag brukar säga. Hann med rätt tåg och fick aaaaaaaaaasbra platser när det var dags för julavslutningen i gallerian! Den var fakiskt riktigt trevlig! Sen var det elever uppträdde med hjälp av sång och några var riktigt. En kille som var aaaaaaaaaasnervös men han var aaaaaaaaaaaaasduktig!!!
Efter det samlades klassen, vi fick en Smil så vi luktade sprit och lussebullar. Efter det så snackade vi, lyssnade på julmusik och fick även en julklapp av våran mentor som var hennes egna bok! Bangante. 
Hem från skolan åkte jag med Felix som jag tror var lite besviken att åka med mig och inte med sitt ragg.. haha!

Och när jag kom hem bytte jag om fort, mötte Julia för att langa lite saker och sen gick jag till centan för att införskaffa lite julklappar. Så nu slipper jag köpa det i veckan som kommer! Där hookade jag med Freja. I ett ex antal timmar. Vi testade skidglasögon............. och jag råkade ha sönder några..............

Och för cirkus en timme sedan så kom jag hem från en väldigt trevlig fika med Anna och Madde i stan :)
Är trött som en lax.
EN TERMIN KVAR I SKOLAN! en liten termin...

 

SMILE

Glömde säga att jag råkade bränna upp en plast grej som man har i köket idag när jag satte på ugnen. För det var någon som råkat glömma kvar den i just ugnen... oooops!

Och nu ska jag verkligen sova. Får ju inte försova mig till årets stora avslutning? he he
Tänkte bara visa några snygga bilder som självutlösaren tvingade mig att ställa upp på:
17/12   

Och det här är jag idag. Mitt motto är att se glad ut på bilder.. tycker att jag lyckas rätt bra.
På bilden har jag iallafall på mig en mössa som jag köpte idag på Kappahls barnavdelning för killar. 98.50 pixlar

Hola

Idag snackade jag med svenne på interneto. Hon camade och jag print screenade men dock så är det på den andra datorn. För jag fick ju tillbaka min toooooday! Happy me!

Jag har fan lite små ångest inför julen.. Och då är det inte inför julafton och det för de kommer bli kalas.
Men julklappar?!  Jag kommer aldrig hinna köpa dem, och det var ju lite försent att komma på det nu. Tycker jag.

Idag efter skolan hade jag planerat att titta lite men det slutade med att jag köpte två mössor och en skjorta tyyyp.
Och jag jobbar på måndag och tisdag och sedan på tisdag ska jag till min farmor, like always och på onsdag är det julafton. Så hoppppas att jag får min lön på måndag för då för jag trängas i julstressen på måndag efter jobbet.

Imorgon iallafall är det julavslutning. Den börjar tio och vi har ingen lektion innan men vad gör man inte för att se sin lärare utklädd till tomte? Dock så kommer inte arre imorgon... haha! Appråpå Arre så har jag upptäckt tre blåmärken efter att han har slagit mig! rackars rabarber..

Sov snarre. Skönt med datorn tillbaka. YO

CIAO

Hej. Jag bråkade med min brorsa igår så "vågade" inte gå in till hans rum igen och gå in på datorn.. Men idag får jag tillbaka min dator. Rätt nice! Mindre kul är väl att alla bilder och allt som jag hade på den nu är borta. Hmm
Vår lektion var inställt idag också så vi har suttit och degat i typ två och en halvtimme. 

Glömde visa er dessa igår. I wanthhh


GIVE IT TO ME BABY

Ögongodis som jag vill ha:

  
 
   
   

mjauuuuu. Nu slutar jag snart! 

MAMMA

GRATTIS MAMMA-MIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!
  löv löv

TR&TT

Jag är trött. Skolkade från historian och kom försent till religionen för jag hade verkligen ingen lust att gå till skolan.Men nu i efterhand känns det bra, fick många inlämningsuppgifter färdiga!

Dock så har jag ont i hela kroppen (nästan).. Vaderna och ryggen... inte vet jag varför heller!
Skulle egentligen åkt till Rosersberg men jag orkade inte. Istället ska jag titta på tv och bara ta det lungt.
Det är ju ändå bara tisdag.

peaces

YE

Hej packet. I lördags började jag ju på en liten video med tilläggande bilder som jag äääntligen blivit klar med och som jag äääääntligen fått in på youtube. Ta inte illa upp om du är med, se det istället som en cool grej. För jag är ju cool!


KUL JUL

Julafton och julklappar

Mörre: jaaa, jag tröttnar lätt! blir typ lack! jag får ju aldrig så jättemånga paket för jag önskar mig typ bara dyra grejer så jag får ju typ gå upp en gång i kvartalet å hämta ett paket

FAN VAD JAG GARVADE. hahaha!
godnatt haha


ACCEZ

Hittade ett nice armband på sivletto.com dock är det jävligt dyrt.
 599 :-

INNEBANDY

VM FINAL sverige-finland
just nu 6-6

Jag vill också spela vm final i innebandy...

SÖNDAG RÅ

Ska strax åka till Maersta och titta efter en skiva till Saga 9 år. Och det slog mig igår att nu för tiden så finns det ju nästan inga specifika skivaffärer.. eller jo det finns men det är mycket färre än för några år sedan. Jobbigt när man som jag nu ska köpa en skiva.
Jag vill också passa på att hälsa till Berra att jag tycker synd om dig. Jävla idioter det finns alltså......

I torsdags var det 5 år sedan min morfar dog. I Missss yooou älskade du!


GODNATT, IGEN

Hela denna kväll har bara ruuusat ifrån mina händer. Typ. Har tittat på faddergalan och gjort en "musikvideo" i ett program som finns på datorn. Dock så ville den aldrig ladda upp sig på youtube men jag ska försöka igen imorgon! Haha
Istället bjuder på jag en gammal frekad mobilfilm. Herregud! .....vad jag är snygg och mogen:


2 SMÅ LATTE TACK

Jag vet aldrig hur jag ska börja skriva i början av ett inlägg.. samma sak varje gång, jag sitter och funderar och allt låter bara helt dåligt. Samma sak nu, så jag skriver inget börjar bara direkt.


Kom hem för inte så längesen. På Rusta köpte jag iallafall målarfärg till mina smörknivar. haha

FOTBOLL E LIVET

Jag har börjat spåna till en liten film som jag ska göra här på datorn med hjälp utav finfina bilder jag tagit på mig sjäv och andra. Kommer bli storslaget, om jag lyckas vill säga. Nu är det iallafall dags att säga godnatt för denna fredag. Imorgon finns det ju nya äventyr att ta tag i?

Laddade upp en rätt gammal video på youtube nyss när jag dansar till smurfarna i Lennes rum. Dock råkade jag filma åt fel håll i början men det löser sig. lookiloook:

FRANSK BAGUETTE

Det regnar fortfarande... och vad pasar då bättre att vara inne hela kvällen med chips, popcorn och cola? Ingenting, därför gör jag det! Och s-j-ä-l-v-k-l-a-r-t Idolfilalen!

Och när jag ändå pratar om mat så tänkte jag börja med att berätta att jag inte tycker om julmat. Det enda jag äter på julafton är hemmagjorda köttbullar och potatis. Och varje år tittar mina kusiner snett på mig och undrar om jag inte ska äta liiiiiiite mer. Men det är ju inge gott? Och efter julafton så äter man ju samma gamla mat i nästan 100 dagar efter. För det blir ju aaaalltid rester över.. Dessvärre.
Men jag kan inte förstå mig på människorna som börjar dagen med en macka och som pålägg har dem julskinka och SENAP. Kan inte förstå mig på människor som ens tycker det är gott? Vi fick det i skolan idag.. Euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuw, blir äcklad varje gång fan. Det är bara en konstig omaka kombination som är helt weird.

Jag älskar mackor, men jag håller mig fan till goda och med vanliga hederliga pålägg

DET REGNAR

FRII-FRII FRIIDAG!-!
Och nyss har jag kluddrat ner vad dem olika Allianserna hette under Andra världskriget och lite till. Men samma sak med detta prov som med alla andra. Jag missar alltid på sista frågorna som är värda mest poäng. Kanske återkommer med hur det fick haha! Ett plus med prov är iallafall att man får sluta när man skrivit klart =)

Nu känns det iallafall skönt som efter alla prov man har. Efter att ha varit orolig i några dagar så kan man nu lägga alla böcker och tillhörande papper i skåpet. Skönt!! Dock är det rätt oskönt om man då "lyckas" få ig och måste börja om igen.
Men det tänker jag inte på nu. Nu tänker jag bara på helg. Fast en tråkig och lång skoldag innan..

Ska jobba fyra dagar på lovet! 5.58 tåget!

 



Plugghäst

Jag suger på att plugga. F-u-c-k! Har endast tittat på några frågor och sen kan jag ju inte rå för att det finns trevliga typer att snacka med på msn. Men då ställer jag frågan till mig själv. Varför satte jag mig ens här från början?!!!!
Aja, ska väl försöka få in något i skalleeeennn iallafall. Vilket jag redan vet kommer bli svårt...

Men mamma kom med en jävligt överraskande sak idag. Och ni anar inte hur jävla glad jag kommer vara om detta också inträffar för mig. JAG KOMMER VARA VÄRLDENS GLADASTE OCH LYCKLIGASTE TJEJ.
Och nej, det har inget med semester eller något sånt att göra.

GODNATTT!

HIHIHI STORIA

Idag har jag lagat mat till mig själv. Pommes och hamburgare.. Rätt stolt faktiskt!
Men nu är det roliga över för imorgon har jag FESTASTE historia PROVET på andra världskriget och jag kan ingenting.
Ska försöka lära mig lite nu.

Lenin och Franceco Franco eller hur han stavas.

Like

Onsdagen är kommen. Även kallad lilllördag. Och detta firar jag med tv.

18.30 Unga Mödrar
20.00 Bonde Söker Fru
21.00 Efterlyst
22.00 Insider

Och mellan det ska jag diiiska och förhoppningsvis hinna titta på ett Andraavenyn avsnitt.!
Annars så har jag idag hunnit fixa ihop fyra skivor med bilder från Marocko som jag ska ge bort i julklapp.. haha man måste ju vara smart!!
Ha deee braaa

HELLUUUUUH

Det är sjukt vilka uppfattningar man får om människor som man inte känner. Man dömer dem genom stil etc.
Idag när jag satt tyst för mig själv i cafeterian och väntade på min lektion hörde jag några "punkare" satt och snackade friidrott. Att dom tyckte det var kul att titta på blablabla. Det är sånt som chockar lite. Men varför? Rätt intressant iallafall.

Har lärt mig hur man laddar in klipp på Youtube också! Grattis till mig?! det var ju inge svårt alls..
Har lagt in några jätte suddiga klipp och här är ett från när jag och Lenne var på IKEA i söndags. Somsagt, dålig bild vilket är en av anledningarna till varför jag vill ha en ny mobil.



Chubby cuppy cake


Jag lever

Okej, igår rasade min värld samman för några timmar. Och det är inte bra än för jag är fortfarande arg på mig själv.
Men det är som med allt annat... bara att gilla läget. Tyvärr. Men jag ska göra allt som står i min makt för att ändra detta (om jag vågar) vill säga.

Somsagt så gick hela världen under igår. Jag bara satt inne på min brors rum och stirrade. Visste inte vad jag skulle ta mig till. Och mitt i allt elände så ringde jag Lenne. Vi brukar aldrig prata seriöst om någonting, inte ofta iallafall men den här gången så fick hon mig på bättre tankar. Tack för det min friend. Och nu är du i Dubai också... hörs på julafton.

Slutar snart, ska nog gå till Dinsko då och titta på en grej. Om ni är smarta så vet ni vad.
hejdå.

.

krgk tjhbfhkkltyj67e
ggerujhlrjyhekyhnekyhjneirjhe¨
gjoiejyhioeryjhe
gjeigjes
Mitt liv är förstört. Eller nej det är det inte men det känns fan som det. Jag är så jävla arg på mig själv. FUCK
Kommer inte kunna sova och kommer inte kunna leva, eller jo det kommer jag men det känns fan inte som det.

Ha översikt med detta. Har ingen lust med något just nu. Allt som var så glatt.
Nu ska jag duscha sen går i i till mitt rum till min dator som laggar.
..........................

mm

Åh nej åh nej åh nej ååååååååååååååååååååh neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej är det enda jag kan säga.
Andra gången gillt. Och det ska inte bli en tredje gång....

När jag blir stor...

Hej! Hoppas eran lördag har varit bra, min har iallafall varit det! Jag och Lenne har varit på IKEA hela dagen och köpt massor mer saker till hennes lägenhet och jag kom då på mig att jag vill flytta nu. Även fast att jag vet att dagen då jag gör det kommer jag ha världens ångest.
Vi började med att äta lite frukost/lunch/tidig middag och sen så flög bara tiden iväg. Vid halv 7 vart vi hämtade av Solan och Johan och det var precis att allt gick in i bilen. Sen åkte vi iallafall hem till Lenne och började skruva ihop lite små grejer.

På tåget hem kom jag på att jag nog faktiskt vill ha en ny mobil. Med bättre kamera och sånt. Ska kanske lura med mamma iväg till Infracity imorgon för vi ska ändå förbi Lenne och lämna lite saker... hmm

Nu ska jag nog titta på ett Andraavenyn avsnitt. Klockan är halv 12 och jag borde sova, men är inte trött..
Juste, hade bästa drömmen i natt. Och det var en dröm, en sån dröm som troligtvis inte kommer gå i uppfyllelse.. eller?
PEACE


Here I come

Shooo! Vart en rejäääääl sovmorgon vilket var skönt. Men nu ska jag strax ta tåget och sedan buss till IKEA  I Barkarby med Lenne och Julia. Schyyyyyss!


Hej Tomten!

Önskalista 2lax8

*Sällskapsspel

*Presentkort

*Data väska

*Rouge

*Ögonbrynspenna

*Kastanjevatten
...och pengar men det pallar man ju inte skriva


Igår blev jag kallad outspädd flädersaft och idag comedianking vilket är bäst?

LÖRDAG

Hillooooooooo! Idag var dagen då planerna ändrades, gjordes om och ändrades igen. Men det vart bra ändå!
Jag och Lenne skulle åka till IKEA för att hon skulle kolla på möbler till sin lägenhet. Jag som är smart råkade dock titta fel på busstiderna så vi satt och väntade på vår buss som skulle komma tiden gick och vi lackade. Så hittade vi på busstidtabellen då jag inser att det inte går någon buss på helger.
Brorsan (Lenne) lackade satan men vi satte oss ändå på tåget och åkte hem till henne!
Väl där rusade tiden vi eller Lenne jag satt mest tyst och snäll medan hon knåprade ihop fotoalbum med bilder på hennes pappa. Dem är så jävla lika!!!

Efter det var det menningen att jag Erica och Mörre skulle gå på bio men det blev komplikationer så vi skulle ha filmkväll hemma hos någon men det blev komplikationer så det slutade med att jag åkte hem till Erica och tittade på tv och Mörre var hemma. Det var mywsigt!

Dock har inte mitt matintag varit det bästa idag. Hann inte äta frulle, hann inte äta lunch så det blev en korv med bröd vid Sollentina station, sen fick jag en banan av lenne, på vägen från henne så köpte jag en macka som jag åt på tåget och sen nyss stoppade jag i mig en risifrutti!

Katschiiing

Igår somnade jag lite efter tre. Vet inte vad jag gjorde för att få tiden att gå. Skrev lite i projektarbetes loggboken och tittade i skolkatalogen.
Vaknade vid halv 11 och nu ska jag strax göra lite skolgrejer så jag har det klart. Men de är inte så jobbigt.. höhö
Ljudet på datorn har velat komma tillbaka också efter en dag av försvinnande. Mycket populärt!
Just nu ligger jag och Loyzan i sängen med datorn i knät och tittar på andra avenyn på tvn. I liiiike


Memories never die

Tillbaka igen. Stannade framför datorn och tittade i genom massa sommarbilder! Jag blir såå glad när jag ser dom. När jag tänker efter så var den här sommaren bra. Men höjdpunkterna var hälsingland och Marocko! Är så glad att jag följde med till Marocko. Har massor med fina bilder som jag föralltid kommer spara och titta på om jag känner mig nere.. typ.
Har lagt in en ett fåtal av alla bilder jag tog i somras på bilddagboken nyss bara för att jag ville visa alla vilken bra sommar jag hade.. typ. Dock är det så synd att bilderna blir så små och suddiga och dålig kvalite just på bilddagboken.
Men om du är intresserad av att se är det bara att gå in och söka på somavi.

Tänkte visa er en av 100 tals bilder från Marocko. Tycker det påminner om ett vykort.. detta är från när vi var på marknad i Marrakech:


Friday I'm In Love

Satan i gatan vad skönt det ska bli med sovmorgon imorgon!!
Imorse var jag så jävla duktig gick upp tio i sju. Vilket betydde att jag hade hela 20 minuter på mig att "fixa" mig.
Himlans bra.

I skolan höll jag seriöst på att dö på historialektionen. Eller okej inte dö men jag förstår iiingenting. Och om en vecka har vi fetaste provet. Och det enda Niklas och Johan säger är "det är inte ens svårt, det hör till allmänbildningen" VADÅ ALLMÄNBILDNINGEN?!!! jag hatar när folk säger så. På riktigt. Speciellt när lärare säger det.
Det är ju en annan formulering på att säga att alla andra som inte förstår är oallmänbildade och puckade.
Man kan faktiskt vara bra på olika saker. Så de så!!!
Snorungar.

Aja.. efter den lektionen så var det bara att ha lite mdk där vi fick redovisa våra hinduinspelningar. Gick hyffsat. Inget att vara nervös över. Mellan detta så vart det lurre lunch och idag mina damer och herrar vart vi så chockade över den goda maten så vi frågade helt enkelt varför det var så. Och svaret blev att på tisdag är det nobeldagen vilket skolorna tydligen firar med god mat? Kycklingfile, potatisgratäng, ungsgrönsaker, mjuktbröd och glass.

Resten av dagen har jag bla hjälp felix med hans radioprogram. Vart hel nöjd med mina svar hur man ska kunna stoppa all olaglig graffiti. Och jag som är expert på områder med graffitimålare i släkten svarade att det måste komma upp fler lagliga väggar där man kan måla på.

Träffade lenne snabbt i stan, hann in en sväng på forex och kom ut med 30st forex godisar.
Tittat på idol, och för en liten stund sen bestämdes det att det blir bio imorgon. Sitter rätt fint det!

Jag har snart glitter över hela mitt golv. Det som började vid fönstret är dessvärre påväg att sprida sig.
Kanske dags att dammsuga upp det...

GODNATT puss!

So ma vin

Jag kommer från Rosersberg?
Jag heter Sofie
När fyller du år 17e februari
Tycker du om någon just nu? Mina fiiina vänner
Om sex månader: 19 år och tagit studenten
Jag samlar på: Skvaller
Gröna eller röda äppeln Gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Ingen
Gillar du golf? Nje
Vilken tid gick du upp idag? 11.30
Har du sovit i din egna säng inatt? Ja
Har du strumpor på dig nu? Ja
Hur svarar du i telefon? "Hej det är Sofie"
Vad ska du göra ikväll? Titta på tv och duscha
Var vill du bo när du blir stor? Ingen anning
Är det okej att gråta? Mja
När grät du senast? I lördas
Vilken årstid tycker du bäst om? Våren
Laddar du ner musik och film från Internet? Ja
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Resa och flytta
Bär du glasögon eller linser? Ja
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej
När går du upp ur sängen typ en helgmorgon? Tio elva
Har du piercing? Nej inte längre
Vill du gifta dig? Det är ingen dröm direkt
Vill du ha barn? Ja
Solar du ofta? Nej
Är du bra på att laga mat? NEJ
Gillar du att dansa? Nej
Hur vig är du? Ganska ovig
Vad dricker du helst när du är törstig? Vatten
Vilken är din favoritglass? Daimglass
Tror du på ett liv efter döden? Nej
Tycker du om sushi? Aldrig ätit..
Vad äter du helst när du ser på film? godis
Bor dina föräldrar tillsammans? Nej
Har du tandläkarskräck? Nej
Vad heter du i mellannamn? Maria
Är du morgon eller kvällsmänniska? Mittimellan
Vilken ögonfärg har du? Olika
Vilka hårfärger har du haft? Brun, svart bla
Har du någon gång gråtit dej till sömns? Nej
Biter du på naglarna? Nej
Är du beroende av något? Nej
Hur ofta tränar/motionerar du? När jag har lust
Senaste låt du hörde? "Vi kan gunga"
Vad gör du på helgerna? Tar det lungt, festar umgås
 Brukar du bädda sängen? Ja
Hur många timmar sover du på en natt? 6-8
Senaste bok Tjuvlyssnat 2
Har du kysst någon under den senaste veckan? Njet
Vad var det senaste du sa? "Vad handlar det om?"
Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja, typ
Vem kramade du senast? Loyzan
Saknar du någon nu? Ja
Isåfall vem? Olika
Hur många lampor har du i ditt rum? 4
Vem ringde dig senast? Mamma
Vad är du allergisk mot? Ingenting
Var du glad igår? Ja
Vilken är din favoritfärg? Mörkblå
Sminkar du dig? Lite då och då
Hur ser ditt rum ut? Fresh
Känner du dig värdelös? Ibland
Känner du någon som har begått självmord? Ja
Har du somnat i skolan någon gång? Ja


womba


*

"En annan tid en annan plats
En annan värld någonstans
Å ingen vet det de inte ser här
Gör jag precis som jag vill
En explosion det gick så fort
På en sekund sen var det gjort
Nu är jag här i fantasin
Här gör jag precis som jag vill"

Så sant som det är sagt

Det enda jag vill hs nu är fan loooov. Ska bli så jävla skönt. Men ändå så får jag lite panik när jag tänker på det. För efter jullovet så ska vi nästan direkt börja praktisera och sen så är det ju faktiskt sista terminen i skolan för all tid.
Väldigt skrämmande.. är iallafall klar med mitt radioprogram nu. Tack för det.

Slutar inte förrän om en timme men tror hoppas och vill sluta tidigare. Är trött vilket jag faktiskt inte kan förstå varför och så är det handbolls em på ikväll. Katschiiing


Missisippi

Jag känner en tv kändis lalalalalalaaaaa. Jojsan var med på Insider idag. Hon känner mamman som blivit utdlängd med sin 10 månader gamla son. Bra insats Jojsan!

Egentligen borde jag sova nu. Så vad gör jag ens uppe? Har kollat igenom allt och inget på facebook. Tagit bort taggar på mig själv och även raderat bilder på mig själv och lagt till två stycken. Inte på mig själv dock.
Och ändrat namn på ett album.

de va sommar de va varmt jag var i hälsingland!

Soooooooooooooooooovmorgon!

Är jag sämst eller är jag bäst? Jag är rätt dålig... Vaknade 7.49, och det var menningen att jag skulle ha tagit 7.19 tåget.
Men eftersom jag var tvungen att vara på den lektionen så var det bäst för mig att ta nästa tåg vilket ledde till att jag kom nästan en timme försent . Jag som verkligen hatar att komma försent. Bland det värsta som finns.. Men det gick bra.
Resten av dagen satt jag och improviserade till mitt radioprogram. Har bara några minuter kvar som jag ska fixa imorgon!

Sitter och tittar på Insider. Jag har sagt det förrut och jag säger det igen. Fan vilket bra program det är.
Det dom tar upp saker intresserar folk. Och då är även jag inräknad.
Imorgon blir det en liten sovmorgon. Oj redan torsdag imorgon!

"Jag gör inget fel bara är mig själv men ändå är det något som känns fel.
Det kanske bara är för att jag tänker mycket mer än vad jag egentligen borde göra.
Eller så blir jag bara glad. Men det är ändå inte helt rätt"

7.19

Om jag var trött idag vad fan kommer jag vara imorgon då? Dubbelt så trött..  Och varför morgon precis varje morgon tänker jag samma sak för mig själv att direkt när jag kommer hem ska jag gå och lägga mig. Men har det hänt någongång? Nej!
Men det gör faktiskt inget för det finns en förklaring till varför jag inte ens hunnit duscha än och till varför jag kommer vara dubbelt så trött imorgon. Mer om det en annan gång.

Fast på torsdag börjar jag 10.30 parteeeey all night long..

I will

Tjing åkte hem till bästa mormor idag efter skolan. Lyckades få ihop två stycken julkort efter att ha härmat mormor. Det var kul. Jag som tycker om att pyssla. Hon bjöd på mat också.
Kom hem för typ en timme sen, har knåprat ihop en till liten jul grej som jag ska skryta med på lektionen imorgon.
JAG FÅR INTE FÖRSOVA MIG! Just nu sitter jag och gömmer mina fötter för det är nämligen så att jag råkar ha glitter under min fönsterbräda. Jobbigt läge. Ska väl ta och ta bort det därifrån some day.!

Nu tänkte jag duscha och tvätta mitt hår för när jag klippte håret i tisdags så hade frisören i balsam vilket jag i vanliga fall inte har så det är jätte "lent".
Hörs väl imorgon när jag sitter på radiolektionen och är jätte nöjd över mig själv att jag varit på expolektionen och kommit i tid. Weeeeeeiii


Idag var jag en fegis. Jag trodde jag såg någon som jag nog gjorde men jag bara gick förbi. Fegis....

Godmorgon världen

Jag har kommit på mig själv med att jag skriver så jävla ointressanta saker här ibland... ska försoka bättra mig.
Sitter och lyssnar på Jimmy Janssons Godmorgon världen haha.
Slutar om 20 minuter då ska jag kanskew dra till mormor för att utnyttja hennes pysselgrejer och göra något julpyssel till min lektion. Eftersom att lyktorna jag skulle göra vart inge bra och så sockrar dom...
Sen blir det Rosersberg för hela slanten. Men idag är jag trött.

Har enligt Arre misshandlat honom idag också. Han tönkte lägga upp en äcklig bild på mig på facebook..
Men jag tror att jag vann.

Jag avslutar med att säga som färjan Håkan "Jag blir glad, nej men på riktigt så blir jag glad"

rip

one year ago..
dont drink and drive

Allt eller inget

Hej. Idag höll jag på att försova mig. Kunde inte sova i natt så det blev inte så många timmars sömn men tillslut lyckades jag komma upp och ta tåget som planerat. Vilket alltid är lika skönt när man stressat och sitter på tåget och vet att man ska göra det i 27 minuter till.
Hade berättarteknik där vi skulle fixa med våra radioprogram men somvanligt så gick det inte som jag ville och jag förstod inte heller vad som var fel.. Men Felix var min räddare i nöden.

Resten av dagen var tråkig. Svenska där vi ska börja med ett ännu tråkigare arbete om mordanismen tror jag det heter.
Alltså ännu mindre taggad på svenskalektioner framöver...

Efter skolan har jag bara letat lite musik till mitt radioprogram vilket gick rätt bra. Ska ta med dom till skolan imorgon.
Har hunnit med att titta på sjukhuset och färjan också. Nu är det dags för att sova snart.
Har dom senaste dagarna tittat på bilder jag tog i Marocko, och vissa av dom är faktiskt rätt nice.. Appråpå inget!

peace

RSS 2.0