UPPSALAS HELIGA DAG

Är just nu hemma hos min moster och mellanlandar. Jag och resterande sällskap har precis tryckt i oss förrätt och varmrätt bestående av kyckling med pasta och tomatsås... AAAAAAAAAAAAAS GOTT! Så nu är det bara det bästa kvar... nämligen efterätten såklart som jag inte vet stavas med ett eller två r.

Tänkte iallafall passa på att skriva lite mellan maträtterna hehe.. har iallafall tillbringat hela förmiddagen i Uppsala och det var fint väder, lagom lökigt och trevligt sällskap! Nu blir det efter(r?)rätt och sen ska jag gå förbi Anna och sedan vet jag inte vad som händer.

Såg iallfall nyss denna fina kommentar som gjorde min dag. Så glad att jag egentligen kan tänka mig att bara stanna här och chilla. sötnos frejzor.
Postat av: Frekke

Sofie, du är den roligaste av de alla. Att du alltid lyckas!!! :D

2009-04-30 @ 00:20:48
URL:
http://otyglat.blogg.se/

Ha det bra. pussssss.

FÖR FET FÖR ETT F

Varför kunde inte jag vara en av de lyckliga som fick födas med bra matsmältning som tex min brorsa?
Kunna äta hela dan, varje dag. Det skulle vara något. Men nu kanske ni redan förstått att jag inte fick turen att födas med denna gåva.

tänk om jag hade fått födas med bra matsmältning.. då hade jag istället varit påväg till affären och köpt godis...

Ska åka till Rosersberg och gå en fet lång promenad med Ericos nu!
hehe

HELLO SPRING

Idag när jag gick av tåget möttes jag av en grön mark. Det var precis som förra året, då alla träd bara på en natt blivit helt fyllda med färgglada blommor. Där gick jag iklädd ett par jeans, en t-shirt och en tröja över, jag hade varken jacka, halsduk eller vantar och jag frös inte.
Istället kände jag doften av blommor, ljudet av fåglar och jag vart glad. Jätteglad.

När jag kom hem från Rosersberg tidigare ikväll iklädd ett par mjukisbyxor, en t-shirt och en munkjacka så satte jag mig på en bänk. Hörde fåglarnas kvitter och kände doften av vår, RIKTIG VÅR! Jag var glad. Jätteglad.

tillbaka till mitt sanna jag, har precis skrivit lite på mitt historia arbete. Det gick helt okej faktiskt. Nu ska jag hoppa i bingen så jag orkar vakna imorgon.

q

bruden med "skämten" som mest bara glider och gör ingenting


TABBE 09

Jag, Pierre och Markus (Pierres kk) (klasskompis) sitter och väntar på upptåget från Uppsala när en tjej från skolan går förbi. Jag: Hon som går där, hon går på guc och hon ser ut som en råtta. Pierre och Markus: Hahihahihahahihi. Markus: Det är mitt ex.

17.00

PUSSY

nej nu orkar jag inge mer.. får väl skriva historian imorgon eller dagen efter det. skönt att börja sent varje dag en tid framöver. aa typ det jag ville säga. imorgon ska jag tydligen ha en redovisning och jag är helt körd. överkörd.

Nu ska jag snoka i bloggar och få reda på massa onödiga saker om folk som jag inte ens känner.


FREJA OCH KISSIE VAR PÅ SAMMA BIO



Kvällen slutade bra. Äntligen var det lite som förrut igen om jag ska prata i så oförstårliga gåtor som möjligt. Det som känns så bra den här gången är att jag nu vet hur allt ligger till.

Annars så har jag spenderat dagen med att äta, tittat lite på tv och pluggat. När ballar av stål är slut ska jag skriva lite arbeten på datorn och sen sova.

MOONDAY IT IS

Idag är en bra dag. Men ändå inte. Idag är en sån där då jag känner mig ful och fet. Idag är en sån dag då jag inte vill träffa några människor. Idag är en sån dag då jag bara vill sitta inne och gömma mig.

Men mitt i allt detta så mår jag ändå bättre än på länge!

THAIBLOGG

Jag hade en plan att göra ett nytt fotoalbum på fejjan med bilder de bilder jag har av 2009 hittills.. då jag insåg hur lite bilder jag fångat på just bild i år. Måste bli bättre på det där för jag älskar bilder. Bilder ger minnen och minnen är underbart. Så nu ska jag lägga kameran på laddning, lägger ner den i väskan och så ska jag i fortsättningen så gått det går ta bilder. När jag nu gör något som är värt att ta bild på.. ehehee

Btw, strax (om en halvtimme) så åker Angeli'c Blomé till Thailand i 3 jävla veckor. Kul, jävligt kul för henne!
Nej men.. Det är ju kul att vara kvar i Sverige, gå i skolan och plugga. Nästan samma sak ju?!
nat

Har tillbringat hela eftermiddagen i Eriksdalshallen och tittat på handboll. Dessvärre så förlorade både Skånelas tjejer och killar. Men det var kul ändå!

Bara tre dagar i skolan veckan som kommer!
tagga!
eh va?
hehe

SUNNY DAY SUNDAY

I'm walking on sunshine whoa and its time to feel good!

Det är redan söndag idag. Solen lyser och jag ska strax gå och fixa frulle 2000.
Igår var jag hemma hos min mormor hela dagen, vi åktet och köpte sallad, pizza, chillade, "solade", läste bok och så sydde vi faktiskt en hatt utav kaffeförpackningar. Bild kanske kommer.
Och nej, jag gjorde inte det bara för att det är såå rooligt utan för att det är en uppgift vi har fått i skolan och nu är jag redan klar. Känns ganska nice.
Mot kvällen så bytte jag stad, åkte till Uppsala och åt kinamat med Anki, Emma och Amanda. FYFAN VAD MÄTT JAG BLEV. Men FYFAN VAD GOTT och trevligt it was!!

Kom hem vid kvart i elva, la mig i sängen på en gång och läste. Appråpå boken, det är sjukt hur mycket jag känner igen mig i den. Det är jag, fast ändå inte.

Ska till Eriksdalshallen idag och titta när Cajsa spelar final!
KUUL.
puss


INOM LOPPET AV TVÅ DAGAR




r.e.a

I LOVE WEEKEND

cajsa sover. jag är hungrig. talang 09 ikväll.
nöjd.

YOU'RE EVERYWHERE

Tills vi möts igen sitter jag och räknar dar.
Du är speciell, för mig helt underbar.
Jag står kvar, to my insperation and my shining star.
To my insperation and my shining star.

EMMA HAMBERG

Eh okeyyy. Jag vet inte vad jag ska skriva, eller vart jag ska börja. Just nu sitter jag iallafall i en urtvättad t-shirt med texten LEDIG. samtidigt som jag camar med jack, freja och emil. haha. haha.

Idag hade jag faktiskt lektioner och idag kom jag faktiskt i tid (ingen som bryr sig). Vi fick även besök av Emma Hamberg som bla skrivit boken Linas kvällsbok för det var ju tydligen någon bok dag idag. Och jag diggade henne fan. Räknade att hon var 38 år men hon var ball. En cool 38 årig tre barns mamma.  
Efter skolan fick jag och Pierre svarttaxi hem av snälla-rara-cattis med ett stop-p-p på donken!

Och för alla  intresserade så hittade jag fetaste byxkapet idag på Lindex. Ett par snygga beiga chinos! För 49,50. Jag är kung på att fynda. Hittade också en svartvit randig långärmad på gina. Nicey



Imorgon är det redan helg. Och om en vecka är det redan valborg.
Imorgon börjar jag 13.00!

RAS CRICKET - SKIN


Hörde denna smöriga låt i cattis bil idag. smörigt bra.

SLEEPING AWAY

Schöööön dag som började i världens fetaste tabbe av mig själv. För det första så försov jag mig till 7.20 då tåget som jag egentligen skulle ta gick. Så jag gick upp nästan på en gång och hann med nästa. När jag sedan anlänt till skolan, passerar korridoren utan att se någon som jag har lektion med så börjar jag fundera.. funderar och funderar. Tittar in i klassrummet som står TOMT. Tittar på schemat som hänger utanför. MIN LEKTION STÅR INTE MED. Notera att klockan d är 8.35.
Går till biblioteket, får fram mitt schema DÅ JAG INSER ATT MIN LEKTION som jag så duktigt skulle gå på ÄR BORTTAGEN PÅ ONSDAGAR.  Där satt jag i biblioteket. Klockan hade hunnit bli 8.45, min enda lektion på hela dagen var inställd. 

Satt kvar, tittade igenom min bilddagbok och var ganska nöjd ändå. En ledig dag. skönt.

När jag kom hem igen åt jag lite och sedan tog jag tåget in till stan. Kom därifrån med en bok och två par trosor. Inte så intressant. haha.
Hookade upp med Lenne på tåget och vi tröck i oss kinabuffé och sen gick vi till biblioteket i Sollentuna. Där var det lugnt, fridfullt och skönt. Precis som man vill ha när man pluggar..

Nu ska jag läsa min bok jag köpte idag. En riktigt tjejig tonårsbok.
Aj lajk


NÄR NÅGOT BLIR TILL NÅGOT ANNAT

Original: Men hör du!
som blir till: Men hörru!
som blir till: Mörry!


dagens ungdomar

BROES BF HOES

Imorgon

kanske

jag

ska

träffa

min vapendragare.


TWO BEDS AND A COFFEE MACHINE

Shoooolooolooo! Ska strax sova. Imorgon har jag planerat att vara duktig. Vilket i detta fall innebär att gå upp tidigt, ta ett-jävligt-tidigt-tåg, gå på världens-slappaste-lektion och sedan sluta 10.00. Men det är nog värt det. Iallafall för mig själv.

Var förbi h&m idag, tänkte lämna tillbaka ett linne men det var försent så jag fick ett presentkort.. De sög lite. Men då kanske jag kan hitta något super-duper-fint på ett annat h&m till den super-duper-fina våren maybe?

Imorgon kommer det vara en snooz-morgon. Kommer väl sluta med att jag går upp en kvart innan jag ska gå hemifrån. Det är inte det att jag inte hinner.. för det gör jag! Men det är ju nice att för en gångs skull gå upp relativt i  tid, hinna antingen äta frukost hemma eller göra någon macka som man sedan kan äta i lugn och ro på tåget samtidigt som man läser dagens metro och det enda som fattas är en kaffe.
Måste fan fråga Mörre hur man lyckas att aldrig snooza. Han påstår nämligen att han aldrig gjort det.. typ.





you have stolen my .. life

GIVE ME A HUG

Aloha!
Kom och tänka på en sak idag när jag satt på tåget påväg hem. Nu förtiden så pussar eller jag kanske ska säga "pussar" man varandra på kinden när man träffas istället för att kramas, vilket är ganska konstigt tycker jag.
Men det kanske bara är jag?

Varför jag säger "pussas" är för att man i de flesta fallen inte ens nuddar den andres kind.. Mycket "mysigare" att kramas ju?!
Och självklart när jag säger alla så menar jag inte alla. Men de flesta.



lalalalaaaa

VAVAVATTENFALL

Idag är en sån där dag då vatten är så jävla gott. Hinkat tre glas på mindre än en timme nu. göttigt!

ye

BÄSTA TV-DAGEN IDAG

Imorse när jag vaknade så var jag fortfarande trött.. Lite konstigt med tanke på att jag sovit gaaanska många timmar! Närmare tio faktiskt.

Men nu ska jag titta på tv. Fyfan.. tänk att man lägger ner flera timmar på att titta på tv. Läste förra veckan i metro om en familj som inte haft tv på flera år. Som istället pratade med VARANDRA.

Aja:
19.30 Sjukhuset
20.00 Färjan 2 / Inför Eurovision song contest
21.00 Spårlöst / När och fjärran
21.30 Tonårsliv
21.55 Ballar av stål

haha

A LITTLE UPDATE

Hey you!

Tänkte bara berätta lite kort att denna helg har varit kalas-bra!

I fredags var jag om jag inte tigidare berättat det på 50dagars på kc. Alltid lika trevligt! Därför är det fan lite ledsamt att det var det sista "dagars" innan the big day.. buuhuuu. Fick även med mig sovsällskap hem och det var ingen mindre än Julia Juwelia Samson!!


Igår så åkte vi en sväng till Hanna, sen åkte jag hem, hookade upp med Lenne och sedan begav vi oss till hennes kära bror Ante där vi grillade och hade det coooosy. Fast det kunde ju varit liiite varmare!

Och idag hängde jag med Anki till kista galleria som skulle klippa sig. Jag gjorde endast av med 39kr och det var på mat och glass. hihihhhihihihiii

Nu ligger jag nerbäddad i min säng med ett duntäcke, huvudet dunkar och jag är redo att sova. Helt sjukt trött och sliten. Förstår inte varför men det ska bli jävligt skönt att sova.. NU!
Tack för att en lektion är borttagen på måndagar framöver så jag börjar 10.30 istället för 8.35.

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOODNATT!


UNGEFÄR SÅHÄR:


BRA DAG HITTILLS

denna dag har varit bra. mycket bra. jag har hunnit med att plugga på ett trevligt fik med en trevlig kis vid namn lenne. jag har gått en trevlig promenad i den trevliga solen, jag har grillat en färdig pizza i ugnen, jag har diskat. Jag har chillat, duschat och nu ska jag strax dra till Hanna och sedan vidare till Mörsta.. all night long. Kanske..

Just nu sitter jag och lenne på varsin sida av köksbordet. Hon äter mat, loyzan skriker. bra combo!

yoYO

VIVA LA WEEKEND

hello.jag.säger.som.så.många.gånger.förr -jag har inga kläder att ha på mig... haha.. plus att arre sa till mig att jag har  fläskfilé ben i onsdags. schysst!

fåglarna kvittrar, mitt huvud gör lite ont, och idag ska jag köra på the natural beauty style. iallafall på dagen. annat blir det ikväll... he he.

de flesta (iallafall jag) inbillar sig att om man förändrar någonting så kommer allt att bli så mycket bättre. det kommer lösa sig för att man förändrar en ytlig sak. men jag har nu fått det klart för mig att det inte är sant. då hittar man istället något annat att vara missnöjd över. appråpå dagens klädproblem.

pussss
y

CIAO BELLA

Cash fl0o0o000ooow! Kanske coolaste grejen man kan säga just nu? Ingenting är väl mer inne än det?

Var ingen pussy, vilket betydde att jag åkte till skolan för att ha lektion utan min själsfrände Felix.. det gick ju bra, och sen hade vi lite andra lektioner som gick ganska snabbt.
En bra grej som är bra efter praktiken är att det börjat med fil och flingor till lunchen! Det är guld för en tjej som mig. Dagens lunch vart alltså fil och flingor.. gott faktiskt!

Efter skolan åkte jag sälllis med anki. det var kuwl. Och kvällen har gått foort! Tittade på lite tv program och de senaste två timmarna har bara runnit iväg. Snackat med lite folk som jag annars inte snackar med så mycket på msn. De fick mig på bra humör. Väldigt bra humör till och med. 
Fick också reda på en och annan sak som jag kanske vetat men nu fick jag det klart för mig. Vart lite små glad även fast det handlar om längesen!

Snackar med Donken nu också. Han lyckades få på min cam?! och jag vill ju inte vara pussy så låter den vara på... haha... vi ska iallafall ut och spela fotboll här utanför någon dag, någongång. Han precis som många andra tror att jag aldrig rört en fotboll.. Jag som ser ut som värsta-sport-tjejen. Eller kanske inte?

Nu ska jag läsa lite ur boken jag började på igår, sova lite och imorgon på förmiddagen ska jag fik-plugga med Leone! 

puws

SÅÅÅÅÅÅÅÅ 06



WALKING IN MEMPHIS


PUSSYWAGON

Idag har jag varit liiite duktig iallafall. Lånat tre böcker och skrivit ut två artiklar om tsumanikatastrofen i Thailand.. det är somvanligt alltså. Man tänker att man ska satsa och börja i tid. Får se hur detta slutar.
Skönt är det iallafall att vi får jobba hemma på alla historialektioner tre veckor framöver. Vilket betyder två extra sovmornar woohoo!

Idag efter skolan hookade jag upp med Lenne. Vi tog en kaffe. Hon anmälde sig till ex antal högskolor och jag strök under lite bra-fakta om tsumanin i Thailand.

En av böckerna jag lånade var Klockan 10.31 på morgonen i Khao Lak som är skriven utav en kille som miste hela sin familj i tsunamin. Har läst den förrut men tänkte läsa igenom den igen för att friska upp mitt minne lite.... hehh..

hoppas det är "kort"dag imorgon. Felix bangar första lektionen.. får se om jag är en pussy och gör detsamma... hehh..

puws

I ALLA VÄDER I ALLA DAR


BACK IN BUSINESS

Tjolahopp! eeh va?
Första dagen i skolan idag på tio veckor. Började bra, försov mig. Hade en slapp historialektion, slapp religionslektion, slappt klassråd, slapp berättartekniklektion och slappt projektarbetelektion.
Men lite där i mellan så var det lite tankar som snurrade runt i huvudet, vilket börjat bli en vana för mig... Icke bra!

Imorgon ska jag och linnea. Min vän. Håll-i-hatten.. PLUGGA tillsammans EFTER skolan. oj...

Är det nu jag ska säga att jag tog hem min studentmössa idag? Den satt som en smäck!
tjing

TEXTINATION

Idag chockade jag mig själv lite smått. Det var fint väder, jag hittade lite skolpapper, gick ut i solen OCH PLUGGADE!
Känns ganska great nu måste jag erkänna! Ska kanske vara duktig och renskriva det imorgon så det bara är att skriva ut det i skolan i veckan som kommer.
Japp.. tillbaka till skolan efter 10 veckor. Blandade känslor. Kul att träffa folk man inte träffat på väääldigt lääänge etc, men jobbigt att gå upp tidigt och läxor.

Var ute på en promenad med Erico till slottet idag också nu på kvällen. Skönt även fast det blåste.
Kom på idag att jag är sällskapssjuk också. Kommer nog inte klara att bo ensam. Kommer sitta i min soffa, få panik och tycka synd om mig själv.. typ.... förhoppningsvis inte. Men det visar sig nog. !

Ska ta vara på min sista sovmorgon på fyra dagar imorgonbitti.. Men eftersom att jag tänkte sova nu så lär den ju inte bli så lång. Kanske ska göra som Erico, ta och lösa lite korsord?

ciaooo bella

BRA DAG IDAG

Godkväll. Kom hem för cirkus en timme sedan, åt mat så jag blev trött, kastade tennis/studsboll utomhus, kört gris, åkt rutschkana, skrattat som faaaan och ätit godis och druckit kaffe och och chillat. och tittat på robinson!

Jacka h&m t-shirt ginatricot jeans lee

Lite av påsk/jul (?!) maten hehe

I'm too sexy for myself

På påsken ska man vara glaaad!

Dagens fyraåringar

Färjan Håkan i mitten?

Hej zZzZötiz

Jag och Mia ...och Petter

Tööng

!bra dag. mickey praa tillochmed! Men nu i efterhand så kom jag på att jag bara tagit kort på ett fåtal av de som var där!
tjiiing

MORMOR HAR KÖPT DATOR


Landat hos mormor tillsammans med min morbror. I like.


GODISDAGEN NR1

snabb-frulle.åka till mörsta.påskmiddag-med-släkten.

ha en bra dag! ....och  glad påååååsk!

FARBROR BLÅ

Hela dagen har vi suttit i solen på fabben och tagit påtår på påtår



I lölölöloooove you!

MITT I PRICK

Läste detta nyss på en blogg och det var som att det var skrivet precis om mig, mina tankar och känslor just nu.

jag ville tro det, och jag gjorde det.
det resulterade i en ångestattack och tårar.
jag vill aldrig mera tro.
jag vill veta säkert.
jag orkar inte tro, jag orkar inte ångestattacker och tårar.
snälla ta mig här ifrån. för jag orkar inte längre!

HEMMA HOS LENNE


right now

PtotheARTY

Vi ses i dimmmäääännnn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111

SYSKONKÄRLEK..

Ehm.... om jag in förra inlägget försökte få fram en känsla av att det är lugnt och harmoniskt att tvätta i en tvättstuga... Så fick jag känna på annat några minuter efter förra inlägget var skrivet.

Två syskon, i kläder som man bara sätter på sig eftersom alla andra ligger i tvättmaskinen, springer runt, har panik, sparkas och as garvar i panik. Tänk dig Bill och Bull.

Vi hade 40 minuter kvar på vår tvätttid då jag sätter in en vittvätt. Men dilemmat i det hela är att när vi redan satt i tvättmedlet, satt på tvättmaskinen så inser vi att det kommer ta över en timme tills den maskinen är klar.
Vi tänker inte mer på det. Går ner 30 minuter senare i hopp om att det går att öppna tvättmaskinen ändå.
VILKET DET SJÄLVKLART INTE GÖR. Därav paniken.
Jimmy: Men den måste ju förfan gå att öppna, tänk om ett barn skulle sitta fast där inne..

Jag kom iallafall undan att vara där nere när nästa tvättare skulle komma dig. För jag sa att jag kan köpa snus.. 45 kr fattigare, men det var fan värt det!

Nu är de mesta otorrt, men det löser sig. Det gör det alltid. Nästa gång kommer det gå bättre! Eller ?

TVEATTMASTER

Aloha! Vaknade av väckarklockan redan halv tio då det var dags att göra sig redo för tvättning! Men jag måste erkänna att när vädret är som det är (dåligt) så är det rätt skönt att stå där nere i tvättstugan... eller är jag konstig nu? Nej jag tror inte de. Det enda som är jobbigt är att hänga in blöta kläder i torkskåpet och sedan när man kommer upp igen vika alla kläder. Men rena kläder är ju alltid trevligt!

Strax ska jag ner till min lovely tvättstuga igen.
Tjiiiing

OH RAINY DAY

Hej hopp!
Idag har varit en bra dag! Hade ingentööng planerat så var påväg att åka till mormor då Cajsa ringde och frågade hon fick våldgästa mig. Det slutade med att jag tog tåget till Märsta där vi skulle ta bussen hem till henne.. Men på bussen fick Cajsa för sig att hon ville ha godis så vi åkte bussen till Väsby centrum, köpte godis och väntade på Rose-Marie Glas. Vi väntade och väntade på en ormformad träbänk. Langade låtar till Cajsa och så väntade vi.
Efter ett tag av väntande begav vi oss till Cajsy, chillade, jag fick pannkakor och sedan tittade vi på Morgan Pålsson. Kul film!

Tiden gick fort även idag och sedan begav vi oss i regnet hem till Sarah och hämtade samskive-biljetter! Juste! Vi lyssnade på 90s och Alcazar i bileeen. Micket pra! 

Imorgon är planerna tvättstuga 10.00 och sen kanskee åka in till stan och byta storlek på ett linne som jag köpte i all hast igår men bara om jag orkar..har nämligen ett litet rum som skulle behöva städas också... På kvällen ska jag iallafall hem till Lenne och sen vidare skiva.!

Nu, tv och slagggaaaa.
Pusshey!

LE STATIONÉ

Såg en rolig grej på station när jag skulle hem nu ikväll. Där står det kanske fem stycken tjejer i en liten ring och på andra sidan väggen står ett gäng killar. Ungefär såhär såg det ut:  (X)(X)(X)(X)(X)                  (Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)
Så fort jag fick syn på dem så började jag tänka hur gamla de kan ha varit. Antlingen 94,95 eller 96or.. Men eftersom att de bara stod där. Tjejerna pratade med varandra och killarna med varandra så uteslutade jag att de kan ha varit 93or.  

Jag kunde också se på alla tjejerna hur länge de stått hemma och fixat till sig, valt sina snyggaste kläder och sedan gott ner till station... fö att se snygg och cool ut.

Somsagt, jag tänker mycket. Detta kan alltså vara helt fel. Men det tvivlar jag på.

KENNY BEGINS

Hej alla sockertoppar! (ta åt dig)
Nu är jag jättetrött och har ont i ryggen.. Vet inte om det är från när jag praktiserade eller om det kan vara för jag är väldigt väldigt väldigt dålig på att sträcka på min fina rygg.. Var somsagt en sväng förbi Rosers idag, följde med Anki ut i det stora villaområdet och satte upp affischer till hennes fotoutställning. Sedan åkte jag raka vägen in till stan, hookade upp med Mia. Vi tittade lite i affärer, åt mat och tittade slutligen på Kenny Begins. Den var helt okej ;')

Bjussar'n : 

Ny t-shirt med tryck från Intersport, Lee jeans, skor från Cheap monday

Änkuzz satte upp lappar till sin utställning:


Hej sol.

Jag och Mia åt köttsoppa vs lyckling wok.

SPRING! DET ÄR VÅÅÅR

Gud murrun! Vaknade vid tio men ändå. Kalaspuffar med fil stod på frukostmenyn, fantasifullt I know!
På dagens schema står bio med min kusin. Ska möta upp henne i stan vid tretiden. Kulkul!                                                    Men innan de ska jag förbi Rosersbörg.

Ha en trevlig dag! 

HELLU LUUU

Ballar av stål. Jag älskar det programet! Dock så missade jag Färjan idag... Men jag överlever nog!

Idag har dagen gått fort! Var och köpte lite nya t-shirtar och ett linne innan jag hookade upp med Lenne och Natta på Sibylla. Jag och Natta tröck i oss en varsin tunnbrödsrulle och sen rullade jag och Lenne hem till Sälna.

Efter Sälna hookade vi upp med Natta ytterligare en gång, denna gång utanför Sigma centrum... kallt var det så vi gick in på fetaste-sigma-haket. Jag är vitlöksbröd, Lenne drack kaffe och Natta vin vs sprite. Sen kom Jocke också!


Trött. Några bilder från idag:




THIS IS ME TODAY


NOBODY'S PERFECT


HOLIDAY

Hellu helloooo. Fan vad skönt det är med lov! Så jävla underbart skönt!
Är trött som faen, men ska titta på Talang 2009 reprisen nu och sen råslagga.. har ju lov. å grejer

Bild från igår:
 noomi

JAG ÄR TILLBAKA

Hej!
De senaste dagarna har det hänt ganska mycket.
Men jag har inte haft lust att skriva i min-jättebraiga-blogg-som-dagligen-har-1000tals-läsare....

Igår iallallafall så vaknade jag upp hos Lenne. Det var fetaste vårvädret ute så jag lökade i min jacka.. Det var en skön känsla!
Mot kvällen iallafall så kom jag hem till Cajsa, vi chillade lite och sedan åkte vi till kc. YE! Det första jag gör när vi ska gå in när jag ser en vakt är att visa mitt kckort.. Istället för legget. Haha bra börjaaaan!!!
Men det var riktigt trevligt.

Lika trevligt var det dock inte imorse då jag skulle upp och åka till Västerås med Anna och Liz. Men jag tänkte att det är ju lov veckan som kommer och det är kul att titta på handboll! Så hela långa dagen har jag varit i Västeråstrakterna! Mycket trevligt det också!

Nu ska jag gå och göra en macka och titta på tv.
Men jag lever iallafall... OCH JAG APRILLADE OM IDOL. (om ni inte förstod det) heheheee


SNORUNGE

Det är fan sjukt hur mycket snor man kan ha i sin näsa. Har snytit mig hela dagen och det tar aldrig slut.
Kanske ska gå och snyta mig?

SUPERDUPER KILLE

Jag har inte berättat det här för någon och tror nog att de allra flesta blir väääldigt förvånade nu. Men... håll i hatten... JAG SKA SÖKA TILL IDOL!!!
Spelade in mig själv med låten jag tänkte framföra, dock så är jag as förkyld just nu. Någon som vill följa med och köa??


RSS 2.0