Jag-Vägrar-Frysa-I-Vinter


 hm herr 99 kr

KAFFERAST

Sitter och sippar på en kopp kaffe. Igår kväll beställde jag hem första säsongen utav One tree hill... Ja jag vet att jag är efter men bättre sent än aldrig? Det få avsnitt jag kollat på är bra och sådär puttinuttigt smörigt bra.

Så när den anländer ska jag, one tree hill och min nya dator bli bästisar.
Juste, köpte en ny dator i måndags. YEAHHHH


Ikväll ska jag på föreläsning. Ska bli skönt att bara lyssna på några andra som jobbar och själv bara sitta på en stol och lyssna (och kanske lära sig någonting nytt...?) dricka ytterligare en kaffe kanske, eller en kopp te vore gott.

Jaja nu ska jag leka hela eftermiddagen med mina älsklingar. Seeyalater!

Stora feta svenska kramar till mina vänner Anna och Freja också!

27E FEBRUARI

Jag har ju varit väldigt duktig och tagit tag i det här med körkort helt själv. Kände att när min mamma näst intill vägrar övningsköra med mig för att hon är så rädd så kände jag att det inte skulle gå om jag inte bokade en intensivkurs. Dock så kände jag även att jag är ny på jobbet och ville därför inte ta ledigt två veckor direkt, så i slutet utav februari kör vi/ jag i Norberg. Seden har lovat att fixa fest på helgerna.. hehe

Det ska förhoppningsvis gå vägen, om så är fallet så planerar jag just nu i min hjärna massor med roliga, spontana, korta resor som jag vill göra. Som jag kan göra själv (om ingen vill följa med) när jag själv har ett körkort. Årjängsmarknad, Power meet, Classic car week, Ullared med mera.

Roliga saker i min agenda just nu:
1/10 Fika i Uppsala med en saknad bekant
9/10 Fira älskade Romina
29/10 Uppsala (förhoppningsvis köpa vinterjacka)
12-13/10 eller 19-20/10 Stekarfest på Fortet
(LÄNGTAR!!!!!!!)
2-4/12 PARTYKRYSSNING (LÄNGTAR!!!!!!!!!!!!)


I LOVE SPRING

Idag har jag frysit ihjäl.. Det sorgliga är att det här bara är början. Det har inte ens blivit höst på riktigt. Håller på att tina upp nu så det känns som att jag har varit på ett hårt träningspass.. Imorgon efter jobbet och innan diabetesföreläsningen på St:Görans sjukhus ska jag införskaffa ett par jättefula men varma och VATTENTÄTA allvädersstövlar. Känner att jag måste vara förberedd när vintern plötsligt slår oss alla med häpnad. Längtar till mitten utav april... Nästa månad ska jag även införskaffa en fet, varm, DYR, snygg VINTERjacka...

Ikväll ska jag träna handboll för första gången på många många år.

:')

Så loggade han in på msn. Min mammas ex. Min extrapappa i de yngre åren. Gud vad jag saknar honom!!

L-Å-N-G-K-L-Ä-N-N-I-N-G

Igår påminde jag mig själv om varför jag nästan aldrig vill lägga pengar på nytt smink. Åkte till Kista Galleria och på impuls bestämde jag mig en gång för alla att byta ut alla mitt budget smink mot nytt och dyrt. Så blev det och jag gick därifrån flera hundra kronor fattigare. Men ändå med ett leende på läpparna för det var det nog värt ändå...

Sen köpte jag en helt enkel, vanlig, tråkig, svart långklänning som är alldeles alldeles underbar. Passar till allt. Fick även med mig ett snyggt kort linne. Kan vara jättesnäll och ta några snygga ego bilder och lägga upp till er... Vet att ni har saknat att se mig och min kropp på bild.

See ya soon babesss


lkväll ska vi äta thaimat och hade det cosy.




HIGH ON LIFE

Vilken underbar dag det är idag. Hela dagen har innehållit ett stort lugn. Barnen har varit snälla och glada, vädret har varit i världsklass, kollegorna har varit 5/5 toasters. Det är fredag, det är löning och imorse efter mindre än fem timmars sömn så bokade jag en kryssning som bär av 2-4/12 tillsammans med våra guys som vi träffade på Power Meet. Kommer bli så äckligt kul!!!!1111!!!11!!!!1!!!!!!

Dagen till ära lägger jag in några snygga bilder på min fantastiskt fina vän för att jag är en sån fantastisk rolig vän....



BOKADE PRECIS EN KRYSSNING.


23/9

Finns det något bättre än att höra att man är saknad? Johanna berättade för mig igår att barnen hade pekat på min bild och sagt att dem saknar mig... Min förkylning och alla symtom som tillhör kom och tog mig med stormsteg så har inte jobbat på två dagar. Har väl varit sjukare men behövde denna vila som jag fått dessa dagar.

Ikväll ska jag baka scones och dricka te.
Imorgon är det fredag, jobb, löning och fredagsmys som står på schemat.


barn i all ära

Ännu en dag på jobbet.

Den här dagen är det Kalaha som ska spelas och snäll fröken som jag är så ställer jag upp. Alltid samma visa. Samtidigt som jag vet  att jag kommer utklassa dagens motstånd med största marginal så gör jag det inte. Jag låter självklart mitt unga motstånd börja spela. Vi spelar på och lite då och då kommer jag med komentarer som ”men hallå när är det min tur”, ”kan du sluta vara så duktig”, ”jag som skulle vinna det här….”. När det ”äntligen” blir min tur gör jag fel med flit och återigen är det min motståndares tur. Så håller vi på till det är över och jag (som inte skulle bli utklassad) står som förlorare.

Men sen kom det en dag när jag var förkyld och orkeslös.

 Den här gången var det Fia med knuff.  För en gångs skull så köttade jag på som att det var världs mästare jag mötte. Det slutade med att en flicka började gråta för att jag en efter en slog ut hennes pjäser…

Samma scenario brukar utspela sig när vi spelar fotboll. Jag är ingen Zlatan på fotbollsplanen (även fast jag ibland vill tro det) men mot killarna i första klass är jag ändå det. Men självklart så visar jag det inte för dem. På mig gör dem tunnel (med flit), jag missar bollen (med flit), sparkar löst (med flit), skjuter minst 10 meter från mål (med flit).

Alltid lika kul att göra barn glada (med flit).


Sing a million songs to make you smile

För några dagar sedan kom jag på att det skulle vara kul att skriva krönikor. Men kom sedan på mig själv att jag kanske inte är bra på det. Har så mycket tankar om vardagshändelser och saker jag ser men vet inte om jag är bra på att få ner det i skrift. Men jag har iallafall införskaffat ett block som jag ska skriva lite i. Öva lite. Sådära.

Har återigen funnit en sån där människa som är lättsam. Som jag inte känner men som jag ändå vet att jag skulle kunna sitta och ha ett samtal med. Blir lycklig varje gång jag träffar en såndan människa som på en gång faller mig i smaken.


Inom en snar framtid så vill jag göra någonting. Någonting mer än att gå i samma kvarter som jag kan i sömnen. Chansa och våga. Jag vet att jag skulle klara det men jag är nog ganska bra på attg skjuta upp saker tror jag. Ibland är det bra och ibland är det dåligt... Måste bara komma på vad exakt det är jag inte kan hålla på att skjuta upp. Någonting är det iallafall.




15:00:39

Fyndade ett par Marc O'Polo skor för 35kr idag....

Sen åkte jag hem till mormor och åt lunch...

Nu väntar jag på att Cajsa ska ringa. Vi ska leka.


brrrrrreakfast

Nu ska jag koka gröt, brygga kaffe, rosta mackor, slå mig ner framför platt tvn och se på Nyhetsmorgon.
Sen ska jag gå på loppis och se vart denna underbara dag tar mig.

Marocko Augusti 09


SOVMORGON ÄR ÖVERSKATTAT


FRIDAY


Fredag idag. Veckans bästa dag. Sitter på Kungsholmen och smaskar tuggummi i min ensamhet.
Mamma bjuder sin bästa (och enda) dotter på bio ikväll. Hon bjuder till och med på godis till bion.

Sen en tid tillbaka

Jag känner mig för första gången på väldigt länge nöjd. Det känns som att jag har koll på det mesta och om det är något jag inte har koll på så har jag tid att ta itu med det, när jag vill. För första gången så känner jag också att jag har en vänskap där jag vill ha den. Det mesta ligger i mina egna händer och det känns väldigt skönt.

 MISS YOU



HÖG PÅ LIVET

En sak jag tänkt på de senaste veckorna är att jag tror att människor som inte känner mig  (t ex som träffar mig för första gången) tror att jag är en sån där bitter tjej som klagar på allt och alla vilket är så fel.
Det jag "klagar" på kan vara saker som "FAAANNN VAD KALLT DET ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR"

Ganska kul måste jag erkänna att vissa får den uppfattningen utav mig för innest inne så tycker jag om att vara den där mystiska flickan som folk inte riktigt vet vad dom har mig. Speciellt eftersom att jag vet att om man känner mig så är det inte det som kännetecknar mig. Hehehehe

GtotheRYMT

Vet ni hur grym jag kände mig på träningen? Vet ni hur mör jag är i kroppen just nu? Jag sprang ifrån alla när vi skulle springa runt i hallen! Jag vart inte ens trött!!!!!!!!!

Till imorgon 7.00 har jag laddat kaffebryggaren och redan förberett med havregryn i kastrullen så jag bara ska behöva hälla i vatten... Hehe.. tycker om att tänka i förväg.

Den här dagen har förövrigt varit så bra.

I

Just nu vill jag....

..Åka till Ullared
...Åka på kryssning
....Gå ut i Västerås med Angie och Lenne
.....Flytta hemifrån
......Spara pengar till intensivkurs i körkort
.......Åka utomlands
........Fixa mina tänder
.........Börja träna regelbundet
..........Med mera


GOODBYE MY LOVER F

Nu har jag flyttat hem igen. Hem till min lilla mini familj. Till min mamma, bror och katt. Det slog mig att på ett sätt var det skönt. Har har jag min trygghet. Det är här jag bor, på riktigt. Även fast det kommer bli tomt utan Lenne. Vi har haft det så mysigt med våra mysiga frukostar med skummad mjölk i kaffet och mycket pålägg på mackorna. Men vi kommer ju garanterat träffas ändå så det är inte det utan att jag trivdes så bra där i hennes lägenhet med henne. Mina bästa vän.

På tåget hem tidigare idag var det två äckliga fjortisar. En sönderblonderad brud med piercing över läppen, en annan som hade fjortislåtar som "hej hej hej jag är bara 14 år kom och se på mig kom och ta på mig" på repeat.....

Innan det var jag och Lenne hos Freja och åt scones, fil med banan och drack kaffe. Den fina tjejen åker nämligen till Australien på onsdag så det var som en liten avskedsfika eller något i den stilen. Trevligt var iallafall!

Nu ska jag försöka hitta något att ha på mig till jobbet imorgon i all min klädkaos som råder i mitt rum... Öppnar hela veckan så 06.17 sitter jag på tåget imorgonbitti... Men jag klagar inte för det är skönt att sluta "tidigt".

I morgon börjar jag träna igen. VAD GÖR VI?!?!?!? NU KÖR VI!!!! (Syftar på träningen.)


BRA LÖRDAG

Här sitter jag denna denna lördags förmiddag. Vaknade 7.35 brevid min kära sambo (Lenne) och kunde först inte somna om. Låg och filosofierade och lyckades lyckligtvis somna om. Vaknade igen vid 9.30. Lenne vaknade så vi gick upp och lagade havregrynsgröt och hällde i frysta blåbär. Drack kaffe och pratade om de senaste dagarna. Topp 10 morgon.

Strax ska jag gå till stan och köpa töjningar till mina små öron. Men först måste jag sminka över mitt finniga face. Hatar finnar. Vad har jag gjort för dumt för att förtjäna det? Alla på samma gång... Inte ok..

Ikväll kommer Angie hit. Vi ska äta tacos och troligtvis gå ut. Nice.

FLICKAN I REKLAMEN SOM HAR TAGIT CHARMEXAMEN

Idag köpte jag en blommig långklänning. När till och med min mamma säger "Den är för vuxen för dig" så inser både jag och förhoppningsvis ni också att det inte är min stil att bära en långklänning. 

Ska kolla i hm katalogen och kanske beställa hem någonting. Vore något. Nu har det till och med gått så långt att jag kan tänka mig att beställa hem kläder istället för att gå och handla i affärer. Plus att jag jobbar 5 dagar i veckan. Vad ska jag nu göra på mina lediga kvällar/helger? 

Vart förresten glatt överraskad idag när mamma berättade för mig att jag kommer få full lön redan den här månaden. Jag som har gått runt och trott att det inte är förrän 25/10... Wohoooooo

Godnatt. 


BÄSTA DAGEN PÅ VECKAN

Hola! ÄNTLIGEN FREDAG!!!!!!! Efter jobbet ska jag och mamma åka till Thuns och handla fina saker. Sen ska jag bara chilla hela långa kvällen. Ska bli alldeles alldeles underbart. Meeen först jobba lite. Slutar 15.30 !!!!!!

sats?


Jag bara äter och äter och äter. Om jag är mätt så äter jag ändå. -10 kg skulle sitta feint. MÅSTE BÖRJA TRÄNA IGEN. PÅ MÅNDAG PÅ MÅNDAG PÅ MÅNDAG PÅ MÅNDAG.

RSS 2.0