NOEJD

Hej bloggen,

Mitt liv är så bra just nu.

Kom på för några dagar sedan att det snart är höst(?)...igen. Jag som levde i min sommarfantasi där jag äntligen kunde släppa tankar på framtiden så kom allt i kapp mig när jag insåg att det snart är augusti vilket betyder att det snart är september vilket i sin tur betyder att det snart är höst...

Har iallafall en plan, hoppas det går som planerat. Då kommer jag fortsätta vara nöjd med livet. Sen vill jag flytta också. Typ nu. 

Igår efter jobbet kom mina fina vänner till Grönan. Vi åkte karuseller tills vi blev alldeles snurriga. Jag tycker om er så mycket.

HEYDO 


jag älskar dig

2010 27 Juli 21.41
Från: Lenne

16.38 tåget från rosers imorgon, till the spot!
Maffioso: lenin, zdravo, caj, spanki, narkovich.
Glöm ej varorna..


NJUWS




Ginatricot 99, Lindex 2 för 149

BORN 2 BE WILD

Har haft våffelkalas hos mormor och nu ska jag till optikern och ÄNTLIGEN FIXA NYA LINSER. Har säkert förstört mina ögon så kommer få en och annan käftsmäll där men...Det är ju dyrt att ha dålig syn och det är inte mitt fel att jag föddes med det SÅÅÅÅÅ AAAAAA.

Sen ska jag fylla i min tatuering (som fortfarande är äkta JULIA SAMSON) och sen ska jag till Väsby Centrum och spendera pengar med Nahahahaatta.




Jag vet vem jag är när jag är hos dig

Har befunnit mig på Björkö på Lennes landställe fredag-söndag och bara varit med tre bra människor. Vi har ätit, spelat kort, åkt och fikat vid vattnet, spelat sällskapsspel, kollat på film, varit vid klipporna och pratat. Det är sjukt hur bra man kan må när man är på ett ställe med personer som man tycker så mycket om och när man är någonstans utan några måsten och krav. 


















I LOVE AMY DIAMOND

Ännu en gång har jag lyckats lura några stackars själar att den diamant som föralltid kommer pryda min högra arm bara är en gnuggis. Men för alla som inte har förstått ironin så säger jag nu en gång för alla att den är 100 % riktig.

F R E E D O M

Tack gud. Äntligen har jag överlevt söndagen, måndagen och tisdagen. Har därför inget roligt att uppdatera er om mitt liv så istället har jag skrivit upp saker jag stört mig på under dessa dagar so here we go:

  • Föräldrar som sätter på sina barn likadana kläder (såg ett 12 årigt tvillingpar med exakt likadana kläder...)
  • En utlänsk herre som pratade i telefon från centralen till Väsby...
  • Mammor som låter sina barn bli lika överviktiga som dom själva är (det är oftast mammorna som är överviktiga)
  • När man verkligen vill lyssna på radio men just då är det bara dåliga låtar
  • Spillde kaffe på mitt vita linne 2 min efter jag satte på mig det
  • När man är stressad och ska skriva sms men just då så ska alla ord bli felstavade
  • Bestämma vad jag ska ha på mig för kläder till jobbet...
  • När det tar 100 år att skicka ett sms samtidigt som det är en dålig låt på radio som man vill byta




GREENALUND

Varit duktig och jobbat i 7h idag. Lördag på Gröna Lund innebär Sommarkrysset så det har varit packat med folk näst intill hela dagen. Tur som jag har fick jag stå i Skrattkammaren så jag hade det skönt ändå. Dock så gick tiden sakta (somvanligt när man jobbar dvs...).

Skulle gått på bio med några fina flickor men det visade sig inte gå någon som är värd att "slösa" en hunka på. Vilket i och för sig var skönt för jag känner att jag måste vila lite. Har haft saker för mig nästan varje dag den här veckan och måste ladda inför tre st 10.45-22.00 pass...

Längtar tills på tisdag 22.00 är nämligen ledig på onsdag och på torsdag börjar jag inte förrän 16.45, jobb torsdag, fredag och ledig lördag-tisdag och då drar jag troligtvit till Lennes land på Björkö!!!!!

Ikväll är jag ju också ledig och då mina vänner...ska jag bara sitta i soffan och chilla gal1.

Peace out!


MIN FREDAG

Var på centrum och skulle göra några ärenden somsagt... Slutade med att jag gick in på Lindex och köpte två klänningar för 199 kronor. Förstår mig inte på mig själv för jag känner mig inte ens bekväm i klänning. Speciellt inte såna som man visar överarmarna i. Men jaja. Det blir nog fint till någon fin tillställning någongång. Kanske..

Påväg hem grubblade jag så mycket på mina klänningköp att jag utan att jag tänkte på det cyklade upp för en lång backe som jag alltid brukar gå i annars. Men det var väl bra antar jag.

Åt precis en fet kexchoklad, dels för att jag var sugen på det och dels för att jag tror att jag behövde få upp mitt blodsocker. Nu känner jag att det var onödigt att trycka i sig den. Men ajaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Ska glida vidare till Natta och grilla om en liten stund.

Simma lugnt.

Peace out


FF

Gud vad underbart det är att vara ledig. Bara glida runt i shorts och linne även om det blåser en aning kallt. Hehe I love Markoolio. Igår efter jobbet gled jag det fortaste jag kunde hem till Erica. Vi var ett attraktivt gäng som grillade, badade i den 32 grader varma poolen, spelade kubb och världens roligaste sällskapsspel "Med andra ord".

Vid tvåtiden gled jag och mina två vapendragare (Lenne och Jocke vilka annars?) hem till Lenne och sov. Jag fick sova på en tunn madrass med ett tjock täcke och världens tunnaste kudde. Höll på att svettas ihjäl och när jag vaknade var lakanet helt blött av svett.  

Nu har jag återigen intagit Roersberg och ska snart åka till V-town och göra några ärenden. Ikväll ska Natta klippa mig och Lenne sen ska vi grilla och kolla på bilder från Frankrike.

Jag är lika attraktiv just nu som jag var igår....


UPDATEEEE A LA SOMAVIN

Jag och min bff:

Jag kände för att vara seriös på en bild för en gångs skull:


Hello sunshine!
Tänk dom som heter Sunshine... När dom är ledsna och har kommit bort på t ex en mataffär så frågar en från personalen "Vad heter flickan?" varpå den lilla ledsna flickan svarar "Sunshine". Då passar det ju bättre att heta typ... Cloudy..

Ni ska också vara tacksamma att jag lever. För jag var nervös imorse ska ni veta. Hade turen att matcha tåg med Hanna iallafall. Hoppades att få stå i en mindre "jobbig" attraktion som inte ens är en riktig attraktion.. Skrattkammaren. Det enda man gör är att le och se glad ut typ. Och svarar på frågor som "Vad gör man här inne?" Men nej självklart stod det barnradiobilarna efter mitt namn imorse. Så det var bara att gå dit och uppreda samma franser i x antal timmar. Men jag överlevde SOMSAGT och ja.. Jag ska inte klaga mer. Mer än att jag har ont i fötterna. Imorgon kör vi igen! Sen är jag ledig fredag. Så imorgon ska jag festa till det med grillning hos Erica med några feina vaenner!

XoXo

TROETT TJEJ VÄSTERÅS VAR BÄST HEJHEJHEJHEJ

Aaaaaaah! Det är en trött tjej som skriver ett inlägg idag denna soliga och VARMA tisdag. Var min första dag som anställd på Gröna Lund idag. Allt gick som planerat (förutom att jag fick sitta och vänta på en snubbe i 1,5 timme). Så det sög ju.

Nu är det bara att kötta på till mitten utav September. Skönt att veta vad jag ska hålla hus tills då så jag kan planera vad jag ska göra resterande höst!!!

Power Meet i Västerås var förövrigt DET BÄSTA JAG GJORT PÅ SÅ JÄVLA LÄNGE. ALLT VAR PERFEKT från att vi satte oss i bilen och åkte från Rosersberg 18.00 i torsdags tills att vi vaknade upp 11.00 i söndags. Ville inte hem. Ville inte hem. Ville inte hem. Visar bilder när Angie laddat fått upp dom på facebook.

Ska så lätt tillbaka dit nästa år igen. Anna fick förövrigt massor med ragg och sov till och med över hos ett gäng hunkar. Hahaha

Festade med ett killgäng från...Avesta?
Åkte raggarbil
Åkte militärbil
Grillade
Skrattade
Drack alkohol
Hängde på stan
Drack kaffe i solen på Espresso House
Med mycket mera

Vill fortfarande tillbaka. Men nu får jag nöja mig med de fina minnena som jag fick vara med om. Nu ska jag skaffa arbetslivsefarenhet och träffa jävligt mycket nya människor!

POWER MEET 2010

Glider till Västerås och haffar volvoraggare på Powermeet med Lenne, Angie och Anna strax och är tillbaka i Norrort på söndag.

Eftersom att Anna förtillfället befinner sig i Usa så fick jag skriva ut henne på papper och häfta fast henne på en kartongbit allt för att hon också ska få vara med oss i helgen.

Förra året när det inte riktigt blev som planerat..hehe





Hej alla prinsar och prinsessor

För en gångs skull så kan jag med ärlighet skriva att jg inte hinner med att uppdatera här för att jag har så mycket annat för mig på dagarna.

När jag läser det i andra bloggar känner jag mig ofta som en ensamvarg som istället för att vara ute och leka med dom andra barnen så sitter jag och kollar in en blogg vars ägare inte hinner med att skriva i sin blogg för att det vardagliga livet tagit över. Men nu är det ni som sitter där som ensammavargar och sörjer över att jag har gått och förtillfället skaffat mig ett liv utanför datorns värld. Mina fina trogna superduper bästaste läsare.

Har tagit massor med roliga/tråkiga/konstiga/random bilder med min mobilkamera dom senaste veckorna men hittar inte sladden så kan inte visa några bilder just nu så det får bli en extra rolig bildvisning här om någon vecka eller så med bilder från juli. Gud vad roligt vi ska ha!

Lenne har äntligen landat i Sverige för att stanna.. igen. Har därför hängt mycket med henne och Jocke. Dom tycker jag om! Det är så skönt att vara vi tre. Vi gör egentligen inte mycket. Spelar alfapet, pratar och bara hänger.

Går var jag bjuden på middag hos Lennes mamma. Vart mättare än mättast. Råkade få ur mig att jag hatar Tyskland när jag var omringad utav just tyskar..

Idag har jag bara varit med mig själv och min fina mamma. Kom och tänka på det idag att den kvinnan är den enda som jag kan vara helt mig själv med. På alla vis. Men det är väl så det ska vara med ens mamma?

När jag ändå är inne på familjen så ska jag väl skriva att min bror är ute i vida världen och tågluffar med sina graffiti homies. Det enda jag bad om var en liten present.. heheh 

Peace out


JAG ÄR SNART TILLBAKA MED UPPDATERINGAR OM VAD SOM HÄNDER I MITT ROLIGA LIV


A DROP IN THE OCEAN

Hej alla mina fortfarande trogna bästaste läsare!
Just nu sitter jag i köket och har precis avnjutit två exemplariska toastade mackor och druckit något nytt te som inte överträffade mina förväntningar.

Tillbringade hela förmiddagen och dagen i stan med mormor. Vi åt lunch i kunghallen och det var nog förhoppningsvis sista gången jag åt där. Inte för att jag tycker maten är dålig utan för att man kan ju knappt ta ett djupt andetag där inne. Flera hudratals människor som pratar med varandra SAMTIDIGT. Jag som vill ha tystnad när jag äter kan i efterhand inte förstå hur jag gång på gång utsatt mig för det.

Sedan traskade vi ut och in i affärer. Mikket trevligt.

Nu ikväll så var jag, Romina, Hanna och hennes papie ute med deras båt och åkte ring bakom båten. Det var grymt kul men läskigt. Känner mig återigen mör i kroppen.








RSS 2.0