BARA SÅ DU VET LIXXX

Glömde ju berätta att jag har fetaste träningsvärken i min roumpa från badmintonmatchen i lördags.

Jag älskar att vara vältränad!

BIG BROTHER JUNIOR

Tjo alla partypinglor!! Jag och Erica funderar på att köpa ett simkort... skulle vara ganska nice, men undra hur ofta man kommer ta sig till simhallen och simma eller gå på vattengympa. Jaja, det är billigt och räcker i ett år men ska fundera lite mer på det.

En annan sak. Jag tycker inte om att random snacka i telefon. Jag snackar i telefon när jag vill något. Annars blir det bara lame och man har bättre saker för dig än att sitta och snacka om orelevanta saker.... Hoppas ni låter mig vara ifred nu om ni inte vill mig något intressant. Fast jag får ju självklart ringa till vem jag vill när jag vill oavsett om jag vill något viktigt eller oviktigt.

Paradise hotel strax på 6an.. Vet inte vad jag tycker fast om jag ska tycka någonting så tycker jag att det är väldigt lågt ljud för alla deltagare har ju mikrofoner på sig vilket gör att ljudet blir kasssst. Men ja, jag tittar på det ändå och nej jag kan inte svara på varför. Svenskar som är utomlands och är fulla varje dag. Kul att följa antar jag... För att gottgöra mig själv så sitter jag och tittar på faddergalan nu så kanske ni förstår att jag inte BARA tittar på tv program som Paradise hotel.

Appråpå Paradise hotel så ÄLSKADE jag Big brother. Satt bänkad framför varje säsong förutom den första då jag var liiite för liiiten. Det gick till och med så långt att jag ville att det skulle bli ett Big brother junior på typ sommarlovet där jag såklart skulle vara med...... Nu när jag har slutat skolan och har åldern inne så kan jag fortfarande tänka mig att ställa upp i det. Vet dock inte om jag skulle klara det. Även fast jag tror att jag skulle vara rätt omtyckt så tror jag att jag skulle störa mig på människorna som inte var som mig men ja, om det kommer igen så skulle jag lätt inte banga.

Nu ska jag sluta drömma om att sitta i bikten och bikta för att istället fylla på mitt vattenglas med vatten.


I Big brother studion i 8an. Jag, Madde, Big brother KÄNDIS, Freja och Jennie.

"DU ÄR SKÖN, FÖR DU ÄR DIG SJÄLV HELA TIDEN"

Igår kväll fick en väldigt snäll kommentar. Det kanske inte är något märkvärdigt för er men för mig betydde den mycket. Har jag levt på den hela dagen. Thank you

:-)

LUSSEKATT KATT KATT

I min familj har vi alltid firat varje advent med dunder och brak så också i år. Vaknade utav lukten av nybakat bröd och lukten av nybryggt kaffe som osade i hela lägenheten. Gick upp och kom in i köket. Där var det framdukat med alla sorters pålägg, det första ljuset på ljusstaken hade precis börjat brinna och jag satte mig ner och började tugga i mig en fet härlig 1a avdentsfrukost.

Hela dagen har vi pysslat här hemma, satt upp ljusstakar, stjärnor och tomtar samtidigt som vi lyssnade och sjöng med till Carolas nya julskiva. Efter timmar av pyntande ställde jag mig i köket och gjorde lussebullar. Mot kvällen fikade vi med glögg, nybakade lussebullar och pepparkakor samtidigt som vi bara satt här hemma och umgicks med varandra, skrattade åt varandras roliga skämt och myste.



Eller så var det så att jag vaknade vid klockan halv 11, brorsan sov, katten sov och mamma var på jobbet. Frukosten var inte framdukad så jag istället tog jag det första bästa vilket idag var yoghurt och banan. Satte mig vid tvn och slog på datorn. Funderade igenom gårdagskvällen och insåg att ingen var inne på varken facebook eller msn.

Julpyntet har vi packat ner dvs adventsljusstaken också så något pyntande har det verkligen inte blivit. Den enda musiken jag har lyssnat på idag är den som gått på tv.

Jag och Jimmy köpte godis och chips och drack avslagen cola samtidigt som vi tittade på Vem kan slå Filip och Fredrik. Jag hetsdiskade innan mamma skulle komma hem och hela dagen har jag haft träningsvärk i hela ryggen, benen, armarna och i kinderna.

peace


SWEET LITTLE HISTORY

Oj.. hehe.... Jag har haft ett liv i helgen och därför inte hunnit uppdatera om mitt roliga och händelserika liv. Synd för er. Men nu är det söndag igen och jag är tillbaka i den glamorösa bloggvärlden.

I fredags hookade jag upp med Hanna och Romina. Vi tittade på Idol och åt popcorn. Väldigt cosy. MEN stort men Hanna har varit i Usa och köpt med sig hem jelly belly godis ni vet såna där små godisar i massa olika färger? Ja såna iallafall. MEN stort men igen, det här var inga riktiga jelly belly UTAN det var fejk med smak utav bla spya, ruttet ägg och skunk. Jag höll på att spy och jag förstod inte hur Hanna och Romina kunde tycka om det... Kul jul.

Igår var det tänkt att jag skulle gå upp senast halv tio men jag var seeegare än seeegast så jag gick upp halv elva och elva hookade jag återigen upp med Hanna och Romina. Vi drog och spelade badminton i Sollentuna. As kul faktiskt. Sånt borde man göra oftare!! Jag var bäst (somvanligt).

Igår kväll förkrökade (hatar det ordet men vad fan ska man annars säga) vi på David och Claars kontor. Måste säga att det kändes lite konstigt att sitta på ett JOBB och dricka bland datorer och papper.. haha. Vi hetsade i oss lite thaimat också innan alla andra sockerpojkar och sockerflickor kom dit. Tog en taxi till stan och drog ut.

Det var galet kul. Men det sjukaste måste ha varit när Johan (en kille med SJUUUUUKT GROV NORRLANDSDIALEKT) lurade in mig i köket på stället där vi var. Jag förstod inte var vi var på väg och det gjorde nog inte han heller. Men in gick vi och hittade ett litet frysrum med feta champangeflaskor som jag posade stolt med. Har dock kommit på i efterhand att tänk om jag hade TAPPAT flaskan... fyyyffaaaaan. Då hade jag DÖTT.

Resten är en annan historia. haha.. Langar en bild på eran favorit med champangeflarran.


ska vi?

A MIDSUMMER NIGHT DREAM

Oh no. Inatt drömde jag en dröm, igen. I den här drömmen spelade vi fotboll. Vi passade till varandra, skrattade, vi "bråkade" och du kastade omkull mig men när du såg att jag ramlade tog du din hand under min rygg så jag inte skulle göra illa mig.

Jag fatta allt och ingenting
Där stod ju du som alltid skulle va min
Du såg exakt lika påkommen ut som du var
Men ärligt talat det var skönt med ett dåligt svar
Hela världen är så underbar bara man får ett svar

Du vet var det sitter och siktar
tills du riktigt säkert vet att det hittar in
Där ingen annan kommit in, hjärtat väljer blint
Nu när jag svalt det kan du dra det hur långt du vill

Du vet jag vill bli din
Och ingen annan kommer in, hjärtat gör mig blind
Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad


TVÅ FLICKOR OCH ETT SPOTIFY KONTO....

Freja säger:
sluta lyssna på spotify!

Freja har precis skickat dig en vibb.

s säger:
vafan sluta lyssna själv

Freja säger:
haha
okej
men ska ändå duscha
sedan är det min tur


Nu har hon lagt till en ny spellista som hon har döpt till "Raggmunken" också......


ANNA ANKA ELLER KALLE ANKA

Hej hej hej jag är bara 14 år kom och se på mig kom och ta på mig...

....Jag har ingen önskelista i år heller... varför ska man ha det när man inte önskar sig något? Eller jo, det vore ju kul att få någon rolig julklapp men det är inte direkt så att jag verkligen önskar mig något så jag hoppas att jag får. I år "önskar" jag mig 1. En premunation på en tidning 2. Fejktatueringar. Sen vill man ju alltid ha pengar och sånt men jag är ju stor nu? Och i min släkt så är inte julen till för att ge julklappar utan att umgås OCH HA TREVLIGT.... Det blir nog en trevlig jul tror jag. Somvanligt i Rosersberg i en enplansvilla med släktingar. Precis som jag vill ha det. Men jag ska köpa juklappar ändå.. några iallafall... det är ju kul att handla julklappar!

Btw, visste ni att på julafton visas somvanligt Kalle Anka på 1an kl.15.00 men igår samtidigt på 3an kommer det visas "Anna Ankas jul" hahahaha. Undra vad det blir för vår del...

Appråpå människor så tror jag att jag kommer vara en sån där som känner igen ALLA när dagens umgdomar blir ändre. Jag kommer känna igen så många som jag aldrig ens har pratat med och tänk om jag säger till någon som jag bara vet vem det är men aldrig snackat med typ "Nejmeeeennn heeeeej! dig känner jag igen" (för det är ju sånt man säger när man är i äldre dagar) verkar som att man blir mer öppen och inte lika blyg då.. hm kanske för att man har ingenting att förlora? Inte för att vi har det när vi är unga heller... Konstigt det där. Men, somsagt jag kommer nog bli en sån där som känner igen allt och alla. Det ska bli kul.

Mamma ska bjuda mig på pizza idag... och cola.. efter en stund sa hon "du får välja VILKEN PIZZA DU VILL under 50 kr" hahhahahahah. Så jävla kul. Min mamma har sina stunder... Fast ytterligare efter ett tag sa hon "nej jag skojade bara, du får välja den dyraste om du vill".

peace


522:AN MOT STINSEN

Son i vagn till sin mamma

Son: Ska vi åka till gympan?
Mamma: Nej inte idag, på söndag.
Son: Är det söndag idag?



HAIRCUT

 
Var hos optikern, köpte nya linser. Drog till stinsen och Panduro. Drog till Sollentuna centrum och impuls klippte mig. Ingen större förändring bara på längden därav det platta håret som jag hoppas du förstod ändå.              Igår försvann mina tuggummin stårlöst och idag försvann mitt fina rosettdiadem spårlöst när jag klippte mig.


MAROCKO MARRAKECH 2008


jag vill åka utomlands och åka på marknader och fynda massa roliga och snygga saker. 


LAST WEEKS AND DAYS AND HOURS

Fotsvett vs gått i regn

Erica är glad när hon åker tåg.

Jag med?

Sjukt snygga skor från Stadium.

Loyzan sov i min garderob.

Fika på Waynes...

Hämtade ut en dosa.

Bra bok med bra citat som jag vill haaaaaa.

Hittade en snygg kjol på KAPPAHL som jag inte köpte.

Tigerräkor till middag today

ANDRA AVENYN

Idag har jag... Blivit väckt  kl. 9.19 utav något bemanningsföretag som jag tydligen blev medlem i igår på internet. Kommer inte ihåg att jag blivit det och jobbet som jag kunde få (tror jag eftersom att dom ringde) var face 2 face eller innesäljare och det vill jag absolut inte jobba med plus att jag inte ens har sökt någon sånt jobb. 

Blev lite senare väckt utav Freja med ett sms och ytterligare lite senare fick jag ett sms från Synsam som ville påminna mig om att jag har tid där imorgon. 

Har varit och lämnat in papper angående studier på Infokomp med start i början utav januari. Duktig som jag är så ska jag läsa upp två stycken ämnen... Vet inte om det kommer behövas när jag väl bestämmer mig för vad jag ska BLI NÄR JAG BLIR STOR men som det ser ut nu så måste jag ha läst det.

Tänkte åka till nya Sollentuna centrum men klockan blev så mycket (det var mörkt så jag inbillade mig att klockan var mycket) så jag gick in på Väsby centrum (där jag aldrig varit förrut.......) för att titta lite grejer. Hittade ingenting vilket var bra. Därimot så hittade jag ett tuggummipaket men det räknas inte som saker man köpt för det är inte relevant att veta. Men hur som helst, köpte ett tuggummipaket och gick ut ur affären, la tillbaka pengar i min plånbok och sen var tuggummipaketet BORTA.... Vet inte om jag glömde det där inne fast jag tror inte det. 

Åt thaimat till middag. Som jag köpte med mig. Fick lön också. Mycket mer än vad jag trodde och hade hoppats på. Nu känns det jävligt bra att jag åkte 5.13 tåget och kom hem halv 6 varje vardag i några veckor.

Juste, tog en mr lonelyfika på Waynes också.

Nu ska jag titta på ett avsnitt utav Andra avenyn på datorn.

peace

BIANCA

Alla vet vem Pernills Wahlgren och nu är det så att jag brukar läsa hennes blogg ibland. Hennes dotter Bianca har börjat blogga nu och berättade i ett inlägg att hon och hennes storebror Oliver fyller år på samma dag. Tittade igenom några kommentarer som hon fick på det inlägget och hittade den här kommentaren:

Hej Bianca. Kul att du och Oliver delar födelsedag. Jag fyller år dagen efter min 4 år yngre bror. Egentligen skulle jag inte gjort det eftersom jag är född 4 veckor för tidigt, och brorsan 2 veckor för sent. Jag skulle ha ha delat födelsedag med mamma om jag inte varit för tidig, men så blev det inte :)


VEM FAN BRYR SIG?!

....inte jag iallafall.

LUGNA FAVORITER

1. Ni vet när man vaknar, det är förhoppningsvis tyst och skönt. Man går upp, om man inte är stressad så gör man en god fet frukost och för att få veta det nyaste som hänt i världen så sätter man på tv och kanske tittar på nyheterna, nyhetsmorgon eller bara tittar på något annat. Lugnt skönt och man bara kan chilla och tänka vad man ska göra idag, i lugn och ro.

2. Har ställt in väckarklockan så man VAKNAR till musik, istället för att sätta sig vid tvn så sätter man sig direkt och äter fruksot MED MUSIK PÅ och när frukosten är slut så DIGGAR MAN MUSIKEN även fast man kanske är två stycken och inte kan höra vad man säger för då SKRIKER man till varandra.


Jag en solklar 1a. Musik är inte mitt liv och det är sällan jag sitter och lyssnar på musik när jag sitter vid datorn.

Jag tycker om tystnad (när jag är själv).

Kan kanske ha att göra med att när jag är med andra så tycker jag om att prata och det är aldrig tyst när man är med andra för det är oftast alltid någon som pratar.

Blir inte ni som alltid lyssnar på musik (några har ju till och med på det när dom sover) aldrig trötta på det?

Jag tycker om att prata med den man är med. Inte sitta och lyssna på musik så man inte kan snacka med varandra. Kanske lugna favoriter på en LÅG NIVÅ.

Misstolka mig inte. Jag tycker om att lyssna på musik IBLAND. När jag är ute, åker tåg etc.

peace



SNART ÄR DET JULAFTON

fil å flingor.rosett.guru.avocadosallad.väntan.kyla.te.godis.märsta.handboll.marabou.lycka.fil å flingor.

bra dag.
peace

SVAR FRÅN MIN STORA FETA FRÅGESTUND

Har du varit modell någon gång?
Njae, ställde upp till Ankis projektarbete...



Vilken är din riktiga hårfärg?

Ljusbrun/orange?

Vem är din idol?
Människor som gör det dom vill göra är mina idoler. Tråkigt svar JAAAG VEEET

Vem är du kär i?

No one

Vem var den första du pussade?

Kommer inte ihåg men kan ha varit Robin Ek. haha!


I vilket land skulle du helst vilja bo?

Jag tycker om Sverige och jag trivs här. Men jag är faktiskt som många kanske inte vet jävligt intresserad utav andra kulturer etc så jag skulle väldigt gärna vilja resa till länder som inte lever som vi här i Sverige och lära mig mer.


Vad är din k-lista?
1. Idol Calle

2. Nils Hajpojken Grundberg

3. Snygg Robin


Om du måste välja vad äter du helst en regnig, trist höstdag 1, en tallrik med lagom varm diarré eller en stor skål spya?
En STOR skål spya

Äta bajskorv eller dricka kräk?

Dricka kräk

Alltid ha halsfluss eller alltid lägga grymt höga brakare?
Alltid ha halsfluss.... haha

Hur många squarefeets är en kvadratmeter? Jag undrar över det!
Fråga Linn Nilsson metrobloggen.se/smilfinken

Ofta jag missar frågestunden !!

men en snabb fråga slänger jag in ihop om att du svara på den ..

PEST ELLER KOLER?! haha
Pest rimmar på bäst, fest och häst så jag säger pest!


SKA VI GÅ HEM TILL DIG ELLER HEM TILL MIG


Jag tror att jag har fått ett nytt beroende som stavas a-p-e-l-s-i-n-j-u-i-c-e. Har alltid tyckt att det varit gott men nu kan jag hinka som aldrig förr. Var ute på en promenad med Erc idag. Vi gick från Rosersberg till Märsta och tog tåget tillbaka.. haha.


*Imorgon ska jag vara shoppingguru och förhoppningsvis kolla på handboll vilket var 100 år sedan.

*Indiska, indisk dialekt och indier som försöker snacka svenska måste fan vara det roligaste som finns att lyssna på... fyfan vad fult det är.

*En sak bara appråpå den där killen som vart in love i Erica. Kom och tänka på det idag hur jävla modig han ändå är.


peace


TRUE STORY

Höll på att glömma gå av tuben idag för jag tänkte på annat.

Varför är du så tråkig och seriös hela tiden? Vi är så olika att jag ibland inte förstår hur jag står ut och ändå försöker att ändra på mig själv till någon som jag varken är eller vill vara. Den enda som behöver få en förändring och nytt tankesätt i julklapp är faktiskt du. Jag tänker inte ge dig det utan du måste ge det till dig själv. Men jag är rädd att du inte förstår att det är så det står still. Fast någongång måste du inse, när du märker att det inte fungerar att tänka och agera som du gör. Jag vet somsagt inte hur jag ska göra eller bete mig. Vad jag vet är iallafall att så småning om kommer det rinna ur sanden för oss om du inte inser.


peace


THIS IS IT

Det är det här som får mig att inse varför du inte är min förebild. Det är det här som får mig att må illa. Det är det här som får oss att bli osams. Det är det här som får mig att vilja fly härifrån. Det är det här som får mig att sitta tyst en hel kväll. Det är det här som får dig att skämmas. Det är det här som förstör så mycket.

Jag har ingen förebild.

THE BRIDGE

Haha en rolig grej som hände igår när jag och Erica var på BRYGGAN.

Vi kom dit ganska tidigt så vi slapp betala inträde och ingen utav oss kunde se hur mycket det kostade så Erica kom på den brilianta ideén att zooma in med kameran och ta bild. 1. Vi såg INGENTING när hon zoomade så vi var fortfarande ovetantes om hur mycket det kostade 2. Dörrvakten trodde att Erica tog kort på honom...

När vi ska dra därifrån så börjar han snacka med oss och frågar vad vi heter etc för han ville bli vän med oss på facebook... Imorse när jag vaknade hade jag en vänförfrågan.....

Senare nu ikväll så skrev han till mig och ville veta ALLT om Erica!


STUDENT 2LAX9

Har suttit och läst lite i en tjejs blogg som är född 96. Det roliga med den här tjejen är att hon får ALDRIG några kommentarer men ändå går hon upp tidigare för att hinna skriva i sin blogg något i stil med "Hej hej bloggen ska till skolan nu så hinner inte skriva mer. Skriver senare." Eller så kan hon skriva på förmiddagen "Hej förlåt att jag inte skrev imorse men jag försov mig hehe"... Och det är ingen som bryr sig om hon har försovit sig eller inte eller om hon ska till skolan nu. Lite roligt. Fast tycker ju lite synd om henne. Nu har hon tagit bild på ett läppglans och frågat sina bloggläsare om det är His eller dis (som hon skriver) att använda det men ingen har svarat...



Kom på nyss också när jag snackade med en angående studenten att det är så jävla skönt att ha det gjort. Studenten var/är en hetsperiod där ALLT ska vara perfekt. Längtar tills nästa år när man bara kan komma och vara glad och komma på studentmottagning, slippa vara i fokus och vara glad för någon annans skull. Somsagt, ska bli jävligt nice.


Btw, jag svettas... peace

Jag och mina sockerpojkar. Felix ser inte ut så där på riktigt.


STJAERNA

Ni har väl inte glömt att om en vecka så ska vi julpynda våra fina hem?

I natt när jag kom hem så såg jag att våran granne redan hade satt upp en ljusstake och en julstjärna. Grejen är bara den att vi har bara tre fönster i den här lägenheten (vi bor i en evakueringslägenhet pga stambyte) och vi har inte tagit med oss något julpynt hit... Vilket får mig att tro att våra grannar kanske tror att vi är Jehovas Vittnen...... oh no.... hoppas inte.....




RANDOM 2009

Hola!
Ska kötta i mig en rejält köttig hamburgare med alla vad det innebär på dvs det gamla vanliga till det ska jag knapra POMMES.

Igår glömde jag zebraplåstret hemma och det blev inte som planerat. (Planerna var stan men några bangade vilket gjorde att en annan bangade så det söög ju.)

Men det blev bra ändå. Hinkade kir hemma hos Rickard, drack lite cider, drack lite lakrits, drack lite cider och allt var bara helt random. Träffade på några fina kisar också.


 
Åh. Jag. Är. Så. Söt.

HEJ LÖRDAG

Nu ska jag göra något spontant för omväxlingsskull.


I ALLA VÄDER

Jag blir glad när jag ser på den här bilden. Happy ni vet.

ZDRAVO GOES ZEBRA

Wowowowowohoehoehohohohhohowowowowwawahouw idag sjöng våra idoler sånger tillägnade någon som dom håller kär. Jag vill också att någon ska tillägna mig en sång, helst på tv i Idol skulle vara nice.

Jag har iallafall bestämt mig. Jag ska försöka sjunga in en sång som jag ska tillägna någon och lägga in här på bloggen. Med observationer att jag inte kan sjunga, inte kan spela några instrument men det ska jag nog fixa ändå. Med en dator som spelar musiken och jag som sjunger med k.ä.n.s.l.a så går allt.


Funderar på att ha ett zebraplåster som accossear imorgon. Vore vällll lllllite balllllllt !!!!!!!

PEACE

TJUVLYSSNAT.SE





Buss, Spånga
En tjej ~16 håller på att missa bussen och börjar springa för att hinna med. Den manliga busschauffören ~50 ser tjejen och väntar in henne.
Tjejen: Tack!
Busschauffören: Lugnt, det är det bästa jag vet när tjejer springer efter mig.

Tunnelbanan, Stockholm
En pappa och hans son ~6 sitter på tunnelbanan. När de ska gå av sträcker pappan fram sin högra hand till sonen.
Pappan: Här håll mig i handen.
Sonen: Nej, andra handen.
Sonen tar pappans vänstra hand.
Sonen: Vet du varför jag vill hålla dig i andra handen pappa?
Pappan: Nej?
Sonen: För att du torkar snoppen med andra handen, därför.

Utanför en nattklubb, Stockholm
Det står några i kö för att komma in och ett sällskap står och röker. En kille, som uppenbarligen tillhör den rökande gruppen, kommer runt hörnet med snabba steg.
Killen: Danne! För fan! Ge mig en cigg, jag måste ha en cigg nu! Det var en kille som försökte råna mig nyss!
Gruppen drar dramatiskt efter andan och Danne fipplar fram en cigarett.
Killen: Ja, jag gick ut för att pissa då det var jättelång kö inne men eftersom jag skulle tillbaka igen så lämnade jag jackan i garderoben. När jag har hittat en avskild plats kommer det fram en kille och börjar vifta med en kniv och ska ha min mobil och plånbok. Vad gör jag då? Jo, jag slår ut med armarna och halvskriker:
"Vafan! Det här är helt otroligt. Jag blev precis rånad för tio minuter sen. Killen tog allt, mobil, plånbok, busskort och till och med min jacka! Ser du inte det, jag har ju bara t-shirt på mig? Och nu kommer EN TILL och ska ha mina grejer. Jag orkar inte mer!".
Han blev så paff att han bara vände på klacken och gick därifrån.
Alla som står utomhus, till och med dörrvakten, ger killen en applåd.



AUS-FELIX

I måndags så åkte min fina vän till Australien i sju månader... Han skrev nyss till mig i chatten på facebook.. så här löd det......

00:22 Felix
hi my love

00:23 Sofie
hello my secret love!!!!!

00:25 Felix
men nu ska jag ga och fixa mig sen är det bondi beach som galler :)
pusshej <3

00:25 Sofie
fyfan felix!!
jag hatar dig :)




SOMAVIN TEACH YOU

Hej alla mina små troll. Sitter och väntar på att sconesen ska bli klara så jag kan kötta i mig dom för min mage skriker på mat. eller scones. med te. Te stavas förövrigt te och inte the. Möjligtvis att man kan lägga till så det blir té men inte the. Det är något helt annat. Fattar ni väl. Så sluta och skriv så. Snart ska jag äta scones och dricka TE.

Har ni tänkt på om ni skulle känna någon som hette My och ni skulle prata om hennes saker så säger man ju "Det är mys", MYS ni vet, mysa. Man myser. Det är Mys tröja. Det här är min myströja. Det har ni inte tänk på förrut va.

Har ni tänkt på det här då. Ibland så är det skyltat till golfbanor. Fast på stylten står det inte golfbanor utan golfbanan. Det låter ju inte konstigt. Men golfBANAN. Frukten ni vet. Lite småroligt. Då kan det ju lika gärna heta golfäpple eller golfjordgubbe eller golfapelsin.

Så vad har jag lärt er idag?

* Te stavas Te eller möjligtvis Té inget annat.
* Mys kan betyda två saker. 1. Det är mys saker 2. Det är mys att dansa.
* Golfbanan är ett lustigt ord.

peace
 

TELL YOU LATER


FRÅGA VAD DITT HJÄRTA SÄGER ATT DU SKA FRÅGA OCH OM DITT HJÄRTA INTE SÄGER NÅGONTING FRÅGA ÄNDÅ.
Kom igen.
peace


I TRIED TO BE CHILL

Ni vet när man träffar en kompis, släkting, bekant ja ni vet så hälsar man ju (oftast). Frågar hur det är och vad han/hon är påväg. Det är en sån där grej som är inprogramerad i det flesta människor. Men hur gör man om det råkar vara så att man inte stöter ihop en gång, utan två eller tre eller flera gånger i timmen. Vad säger man då tillslut?

Det vanligaste stället där det här kan förekomma är på jobbet. Man börjar på morgonen med att glatt hälsa god morgon på alla som man stöter på och andra gången kanske man ler. Men den där tredje gången och gångerna efter det?

-God morgon!
- *Ler*
- *Ler*
- Låtsas som att du håller på med någonting annat (du låtsas alltså att du inte ser att någon går förbi)
- Låtsas som att du håller på med någonting annat (du låtsas alltså att du inte ser att någon går förbi)
- Låtsas som att du håller på med någonting annat (du låtsas alltså att du inte ser att någon går förbi)
- *Ler*
- *Ler*
- *Ler*
- Låtsas som att du håller på med någonting annat (du låtsas alltså att du inte ser att någon går förbi)

Help me

FLING

 Göttar i mig fil och flingor och tycker synd om mig själv pga arbetsskador dvs ont i fötterna, ont i vaderna och ont i hela benen.

YOU ARE SO HOT THAT I MELTED

12-20 måndag 12-20 tisdag 12-20 onsdag

En kul händelse på jobbet. Jag började 12 och visste att bla min vapendragare från i somras Linnea skulle komma vid fyratiden. Jag ser ett antal små vargar komma gåendes varav jag skymtar en människa i keps. Jag tittar snabbt ner på mina böcker igen och fylls med olika tankar. Smygtittar upp och inser att det inte var den som jag trodde. Tur i oturen kallar jag det.

Mycket att göra var det iallafall. Om det nu är så intressant att veta. Idag fick jag förfrågan igen av en man i sina bästa år som hans föräldrar har valt att kalla Edison om jag har lov från skolan. Samma fråga varje gång. Har väl fått den frågan ett tiotal gånger, ibland några gånger på en vecka och varje gång svarar jag samma sak. JAG GÅR INTE I SKOLAN sen småler jag och låtsas som att vi inte har pratat om det förrut......................



Har tittat på Mamma till en mördare. En lillebror som dödade sin storebror 2002. I försvar. Men det är ju sak samma för han har ändå och kommer alltid ha mördat sin storebror. Kom och tänka på det nyss när jag vart "arg" på min egna storebror och ville slå han lite löst i huvudet. Men jag struntade i det.

peace

DU ÄR EN NOLLA OCH JAG ÄR DIN IDOL

Någonting som jag verkligen HATAR är när folk tror att bara för att man är ung så kan man ingenting, tror att man behöver hjälp med allt, kollar därför om jag gör fel och om jag gör det så är personen i fråga där på mindre än en sekund och visar vad man skulle ha gjort annorlunda.

Jag tycker inte om att inte kunna något jag vill kunna allt på en gång och om någon kommer och säger till hur jag ska göra så blir jag irriterad.

Idag fick jag lära upp några som faktiskt bad mig om hjälp och jag gjorde det med bravur. Jag är så duktig. När jag vill.


BDB

Tjej född 1992

10. När såg du senast din mamma? nyss haha
Sofie kommeterar:: Vad är det roliga?
15. Vilken plats föredrar du minst? plats där det bara regnar och regnar
Sofie kommenterar: Är du frisk?!?!?!?!?!!!!?!?!?!!
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? hemma med barn hahahah
Sofie kommenterar: Det var ju kul.....
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? what's that?
Sofie kommenterar: Om man är 92a så vet man vad en vinylskiva är...
22. Hur många kuddar har du i sängen? tre just nu bara :(
Sofie kommenterar: TRE kuddar är många (?)
31. Sover du på någon särskild sida? neej använder hela min dubbelsäng
Sofie kommenterar: Är du så stor så du tar upp en hel dubbelsäng? hehehe
39. Vad spenderar du helst pengar på? kläder om det behövs, men annars...kamera
Sofie kommenterar: Köper du en kamera varje gång du har råd med det?????
40. Äger du dyra smycken? mjo =) eller beror på vad man själv tycker är dyrt
Sofie kommenterar: Vad är dyrt för dig då? Ett halsband för 129 :- från hm?


YES THANK YOU


Två utav mina vapendragare.

Freja är kocken bakom mästerverket!!!!!! (förutom salladen)


'



peace


FAT PRINCESS

Jag har en kompis som för ett tag sen sa en sak till mig. Vi satt och snackade om vad vi skulle göra när vi kom hem. Klockan var sent och hon sa att hon skulle hem och äta godis, lika snabbt som hon sa det ångrade hon sig och sa att det skulle hon inte alls det för efter klockan nio så sätter allt man stoppar i sig direkt på kroppen. Jag kunde inte bara sitta och hålla med. Jag vart nästan arg, hur man man vilja ha sitt liv så? Hur kan man vilja ha såna regler för sig själv? Man ska äta när man är sugen och om man inte är sugen så behöver man väl inte äta men när hon sa så blev jag rädd. Jag skulle också vilja äta nyttigare, träna mera men att hela tiden gå runt och tänka på vad klockan är och vad man får och inte får stoppa i sig verkar bara vara jobbigt. Man kan vara hälsosam och tycka om att motionera men samtidigt kunna njuta av livet. Säger inte att man inte kan njuta av livet om man avstår sånt som i denna värld anses som ohälsosamt men kom igeeeeeennnnnnnnnnnnn....


<3


TO BE THE ONE YOU WERE BEFORE

Det är kallt och det regnar men du är glad ändå. Istället för att sitta inne och tycka synd om dig själv tar du på din stövlarna, går ut och hoppar i vattenpölarna av lycka. Du sjunger med i texten som spelar i dina öron och det sista du tänker på är om någon ser dig nu.

SOFIES COOKALONG


BUT I LOVE YOU ANYWAY

Tänkte bara visa en nice bild Lenne skickade på msn för några veckor sedan:
 
Bra att du städar så ofta nu när du är i frankrike! :-)

FEEL GOOD GOOD GOOD

Fin start på dagen med en bra frulle här dag i fina land Sverige. Vädret är dock inte lika bra.. Loyzan ligger på fönsterbrädan och sover (somvanligt) brorsan är bakis inne på sitt rum (inte lika vanligt som att Loyzan ligger och sover på fönsterbrädan) och jag sitter i soffan (somvanligt..) och mår så där jättejättebra (ÄNTLIGEN).

Igår gav jag Freja rätten att använda sig av mitt Spotifykonto, hon blev glad och då vart jag också glad för jag tycker om att göra människor glada. Sitter nu och lyssnar på självaste Spotify och en tanke kom upp. Tänk att nu delar jag och Freja någonting, vi delar ett konto där hon kan lägga in låtar som jag kan lyssna på, jag kan lägga in låtar som hon kan lyssna på. Vi delar någonting på Spotify. Någonting fint. Nu ska jag också göra en lista med massa låtar som Freja kan lyssna på om hon vill tänka på mig, samma sak som jag kan gå in och lyssna på låtarna som ligger i mappen "partyprinsessan" när jag vill parta som en prinsessa. Gud vad kul vi ska ha Freja. Du och jag och lite musik. Allt tack vare mig fast från början Henrik Betnér men det är en annan historia.

Tänkte dunka lite musik och kanske lägga in lite nya låtar på mobilen och kanske gå ut en gång och kanske kanske ja kanske göra någonting annat. Men bara kanske. Det finns inte ens någonting att städa tills mamma kommer hem så jag kan bara sitta här och göra det jag känner för att göra.

Juste, såg lite bilder på en vis människa idag och undrade vad det var som jag diggade så mycket. Det måste ha varit det där viktiga som jag diggade. Eller diggar. Eller alltid kommer digga. Crazy.

PEACE

EASY WALKER


Hej hej hej. Idag mina vänner är jag stolt över mig själv för idag har jag och mi madre gått från Rosersberg till Valsta. Ett tips till er som vill vara lika duktiga som oss är att inte ha på sig liknande byxor som mig för mina ben var två isbitar.. Kanske skulle tänkt på att ha låååångkallsooongeer under för det är ju trots allt MITTEN AV NOVEMBER. galet. Somsagt, mina ben var isbitar vilket resulterade i att när man kom in i värmen började frysa ännu mer så jag och mi madre såg ut som två isbitar på Maxi nyss.. Men nu känns det braaaaaaaaaaaa.
Ska chilla här och känna mig duktig i någon timme sen ska jag bege mig till Beautifulvalley.

btw, bilderna HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAH

IGÅR VAR EN FIN KVÄLL






bakade lite idag sådär vaa aaa thihihi

POPPA POPCORN I MITT HÅR


KISSIE

Stalker som jag är tittade jag självklart på Kenza och Foki på tv imorse. Kissie dök aldrig upp och fan vad det snackades om henne. Att hon är dum och elak. Så jag kände att jag skulle vara lite snäll idag för att ni inte ska tycka att jag är likadan som Kissie.

Tack Freja för att du alltid säger så snälla saker till mig och tack för att du är en sån fin vän.

HARD ROCK CAFE

SCORE! Ska jobba nästa vecka och troligtvis ströjobba iallafall till och med nyår. Jag är glad gladare GLADAST!



JAG VET VEM JAG ÄR NÄR JAG ÄR HOS DIG

Jag är sold på den där kvinnan. Hon är så jävla grym och om du inte lyssnat på än (vilket jag inte tror för det måste alla ha gjort vid det här laget) så gör det. Det som var så underbart med henne var att hon verkar vara en lika fin person som hennes texter är fina. Innan varje låt så berättade hon en liten historia om hur låten kom till. Hon är också en väldigt modig person för alla hennes låtar handlar om hennes egna erfarenheter och tankar.

Ja som ni hör. Om jag tyckte om henne innan så älskar jag henne nu. Hennes musik och personlighet tillsammans är så jävla äkta och bra. Jag har nu mera en ny favvolåt som jag kommer lyssna söder ett tag nu.

tack

GÖTA LEJON

Nu sticker jag till stan för att se på Melissa Horn. YEAH



KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET

Sitter i ett mörker och diggar Melissa Horn. Kommer fortfarande ihåg den där dagen för några år sedan när jag en dag efter skolan av en slump gick in på Åhlens i Uppsala för att kolla efter någonting men jag började istället lyssna på musiken som spelades. Gick runt och bara låtsades kolla för jag ville höra låt efter låt för det var så bra. Så bra att jag var tvungen att fråga i kassan vem det var som sjöng och det visade sig vara Melissa Horn. Köpte skivan. Gick hem. Lyssnade sönder den och kan fortfarande sitta och bara lyssna på hennes texter som är helt fantastiskt u-n-d-e-r-b-a-r-a. Fast jag lyssnar helst på hennes låtar när det är soligt ute och när jag mår bra, till skillnad från andra som tycker om att lyssna på "känslomusik" när man är ledsen, nere och det är grått och tråkigt väder ute.

tomorrow

MED EN TOUCH AV IRONI


SEXY

HEJ ALLA BARN NU BLIR DET BARNPROGRAM! Idet här inlägget ska jag bara berätta saker som intresserar andra än mig själv. Så jag tänke t.ex inte skriva att jag åt torskfilé till middag och att jag var moraliskt shoppingstöd till Erica och gjort massa andra bra saker idag för det intresserar inte er. Så vad jag istället kan berätta är att jag fortfarande har rökhosta, speciellt på nätterna och att jag sitter och taggar inför Melissa Horn IMORGON iklädd skogsgröna mjukisbyxor, gul t-shirt och ett par tofflor som är totally sönder.

Roligare än såhär lev det tydligen inte. Återkommer med en film från i somras inom en snar framtid!!


TA MIG TILLBAKA

Sitter och tittar på fotbollsgalan.. Blir så jävla sugen på att börja sporta igen. Fotboll, handboll, innebanby, basket jag det spelar fna ingen roll. Jag är född till att idrotta och jag kan nog med stort självförtroende säga att jag är bra på det också. Att ha ett lag som man spenderar mycket tid med varje vecka kan ibland vara tröttsamt men sakerna man upplever tillsammans, när man vinner och allt är oslagbart...

 14

TILLÅT MIG ATT SMÅ LE

Det här är sånt som bara inte får hända.

ALLA ÄLSKAR STORSTADSPOJKEN

Jag har rökhosta. Ni vet sån där riktig jävla rökhosta. Ni vet sån där rökhosta som man kan få även fast man inte ens röker. Ja, sån hosta har jag. Dvs rökhosta.

IMORGON MÅSTE JAG TITTA PÅ EFTER TIO MED MALOU VON SIVERS FÖR BLONDINBELLA OCH HENNES POJKVÄN (NILS GRUNDBERG 25 ÅR ÄR MED) som jag btw är kär i. Han är så jävla klockren ska bli intressant att höra vad han kan säga för roligt imorgon.

SKÅL


ARE YOU KIDDING ME?


Min brorsa påstår att det ser ut såhär på kinarestaurangen som ligger vid station i MÄRSTA. Säg att han skojar med mig? Om jag skulle gått in där och sett det här skulle jag GARVAT IHJÄL MIG. Hahaha måste fan gå dit och äta bara för att se om det här är på riktigt.

THE WAY YOU MAKE ME FEEL

Det är nästan på dagen ett år sedan vi träffade för första gången även fast det alltid känts och alltid kommer kännas som att vi känt varandra mycket längre. Under det här året har jag varit med om så mycket som jag inte varit med om förrut. Men jag kan inte undgå att undra hur det skulle sett ut nu om det faktiskt skulle blivit motsatsen.

Undra vad jag gör om ett år?


AND HIS MAMA CRIES

 Känner att en chokladboll och lite kaffe med lite mjölk skulle sitta fint så nu drar jag till Arlanda och hoookar upp med en hemlig. IN THE GHETTO 

JAG ÄR KÄR... IGEN

Tittade på Idol reprisen nyss och Rabih ÅKTE UT. Charmigare leende och kille går ju fan inte att hitta.. eller?

VAD GÖR JAG JUST NU?

Äter glass till efterrätt därav mitt glada ansiktsuttryck

LIKA SOM BÄR


FUNNY ME

Först och främst måste jag återigen tacka för att jag har vänner som gör mig glad och får mig att må bra. Tack. Jag är väldigt tacksam. Men jag tror inte att jag är ensam om att ha tänkt på det här. Men, man kan aldrig få för många vänner och det finns människor som man har en ytlig kontakt med men som man egentligen vill lära känna bättre för att hon/han verkar vara så jävla rolig men man är för feg för att säga det till personen i fråga vilket är konstigt. Alla blir glad av komplimanger och tänk att någon säger till dig "Du verkar vara en sån jävla rolig människa" eller någonting annat. Varför är vi så mesiga med att ge komplimanger? Jag är oerhört mesig med att ge just det till människor som jag tycker förtjänar det men försöker bli bättre och ibland visa det på annat sätt. Det finns en tjej som är en sån där som jag vill lära känna bättre för jag tror att vi är ganska lika faktiskt. Men vart börjar man liksom? Det roliga i det hela är att hon är väldigt bra vän med en som jag har fått dåliga föruppfattade meningar om vilket självklart måste vara föruppfattade meningar för att hon är kompis med henne. Så där är vi tillbaka om det kag skrev för några dagar sen FÖR DEN SOM LÄSER ALLA MINA JÄTTE ROLIGA INLÄGG OCH KOMMER IHÅG DET att alla människor är nog snälla och roliga inners inne.

I samma stund som jag sitter och funderar på det här så kan jag ju inte undgå att undra om det finns någon som känner såhär om mig typ "ÅÅÅÅÅH SOFIE HON VERKAR VARA SÅ JÄVLA GRYM. Fan vad jag vill bli homie med henne"...

Nu ska jag drömma vidare..
peace

SUGERSWEET FRIDAY

Hej alla sugerbabes!! Idag har varit en sån där som är ganska värd att berätta. Måste först börja med att säga att jag tror att det är sömnmedel i väggarna i våran evakueringslägenhet för att 1. Om jag går och lägger mig vid tolv tiden så kan jag ändå inte gå upp vid tio dagen efter, jag vill bara somna om om och om 2. Jag vet inte.

Har bangat flera gånger i rad att följa med Romina och simma men inte idag mina VÄNNER. Gick upp vid tio, gjorde i ordning te och åt lite frulle framför Efter tio, vid 11 hookade jag upp med Romina vid simhallen. Jag hade förväntat mig en lugn harmoniskt simning sådär på förmiddagen, men det hade inte Romina för hon hade något att dölja. Nämligen ATT DET ÄR VM DÄR I HELGEN SÅ AV MIN FÖRVÅNING MÖTTES JAG UTAV JAPANER I OMKLÄDNINGSRUMMET. Romina berättade snabbt att hon inte vågat berätta det för mig för hon trodde jag skulle bli rädd och vägra, men jag vart bara facinerad utav att se världsmästare, när vi kom ut till själva bassängen möttes vi utav fler världsmästare. Jag fick till och med ögonkontakt med en världsmästare (yeah). Sen gick jag på samma ställen som tjejapanerna stått på för att liksom känna känslan att stå på samma ställe som en världsmästare (yeah 2). BTW två manliga simmare hade buttcrack..

När jag kom hem igen kände jag mig duktig som för en gängs skulle rört på min body så jag ställde mig och lagade mat. Bacon, makaroner med tomat och mjölk. Efter det däckade jag i soffan. Vet inte om det vart för att jag ansträngt mig för mycket (pinsamt isånnafall) eller om mamma la en sömntablett i min mat (som jag gjorde själv) ... Vaknade iallafall till och åkte till Kista med två sugerbabes, Anki och Emelie. Vi åt mat (jag tog en sallad) och tittade på en movie. Vart kär i det lilla barnet och så vart jag kär i Ankis frisör. Han var så där sockersöt ni vet? 

 

DANCE MOVES VIDEO


A GRAY DAY

Världens gråaste dag. Kan det inte vara soligt iallafall? Då blir man automatiskt gladare och får mer ork att göra någonting. Men inte idag, idag är det grått. Appråpå grått så gick min storebror ut genom dörren för ungefär en timme sen och det var inte utav vilken anledning som helst, han sitter nämligen i detta nu på en begravning för en utav hans kompisar som gick bort för en tid sen. Inte en nära kompis men det var ändå en sån där kompis eller bekant som han hälsade på, snackade med om dom träffades och dom hade gemensama kompisar...

Jag har massor av kompisar som jag inte pratar med varje dag, som inte jag är nära kompis med men som jag ändå blir glad att se, som jag gärna umgås med, som jag pratar med när jag träffar dom.

Tanken att det här ska hända någon i min umgängeskrets finns inte ofta, men när jag påminns så blir jag rädd.





TJO

14/1 mådde jag galet bra. 17/2 18.01 var jag världens lyckligaste. "Zdravo, nu tycker jag vi lär känna varandra" jag föll och jag tror nog att jag i hemlighet fortfarande faller.

Ska strax åka in till stan för att ikväll se på Michael Jacksons film This is it.

GOOD DAY #2

Har varit och sett Flickan som lekte med elden med mamma och moster. Den var grymt bra men också grymt läskig! Jag tycker personligen att den var bättre än ettan (Män som hatar kvinnor) och om du inte sett den så är det lätt värt att se den!

Innan bion åt vi en varsin nachotallrik och innan det så var jag på Stinsen och hittade i sista sekund ett par jeans. Mycket välbehövligt. På Lindex. Fyrahundra pix. Innan det så ringde jag några viktiga samtal. Smile.




BEST

Jo jag har tänkt på en sak. Jag är en som tycker om att fundera om människor och jag tycker om att veta saker om människor. Jag tycker också att alla människor är intressanta på sitt sätt. Men nu till det jag tänkt på. Alla säger att deras kompisgäng är bäst, alla säger att deras bästa kompis är bäst, alla säger att deras roligaste kompis är roligast, ja ni hajar. Alla anser att deras kompisar är bäst i alla kategorier.

Så om man tänker vidare på det som jag har gjort så måste det ju betyda att alla människor är bra människor, alla människor är roliga och alla människor är bäst.

Mycket männ-i-skor blev det nu. men det är ju charmigt det också.


VARMA MACKOR + TE + DOOBIDOO

 


TODAY IS A GOOD DAY

Hello. Hookade upp med Lenne och Jocke på centrum, handlade lite paket, dunkade Rosa Helikopter på vägen hem till Sälna där vi tre kokade ihop en fet måltid bestående av skruvmakaroner, köttbullar och thaiwok med mjölk. Sedan köttade vi och Solan Alfapet där TYVÄRR Lenne och Jocke knep första platsen efter ett mycket jämnt spel. Kan ju tilläggas att jag aldrig varit så bra som jag var idag... Kan vara för att jag var team med Solan.... Men bara kanske. Sedan gick vi över på våra fyndiga paket som vart kalasbra samtidigt som vi lyssnade på Lugna Favoriter (dvs kärleksballader).

Nyss kramade jag Lenne HEJHEJHEJ DÅ VI SES SNART IGEN!! 
Det kändes bra.

Strax börjar Ensam mamma söker och sen ska jag se på Playa del sol.   

Juste. AIK vann sm guld idag så jag är glad.

Å VI E AIK

jag vill också ha canal+


RSS 2.0