INTRO


DU ÄR SVÅR

Känner mig för stunden rätt mesig och ivägen
jag som hoppades och vill

TJAAAAA

Jag kände redan på vägen till Julia att kvällen skulle bli en bra kväll. En kväll då jag kände mig rätt så social. Det är fan inte ofta jag får den kicken. Eller social brukar jag väl vara. Men jag var taggad på att vara social....
Middagen hos Julia var döööötrevlig, maten var döööögod och efterrätten döööögod den med!
Efter besöket på Tennis åkte jag mot m-lines slutstation där jag hookade upp med Hanna, Malin och Pao. Det var också trevligt. Lite småroligt var det när vakterna trodde att alla vi hade falsklegg... hahaha! Tur att jag ska skaffa nytt i september. Fast jag gillar mitt...

Kvällen slutade iallafall inte som den brukar så jag skulle hämta vatten i världens-minsta-gatukök
Jag: Hej, skulle jag kunna få en mugg med vatten?
Kort kille: 10 kr
Jag: 10 kr för vatten?
Kort kille: Ja, muggen kostar 2 kr men du kan få för 5..
Jag: Aha "okeej" men jag har inga pengar löst
Kort kille: Okej, jag är snäll du kan få gratis


ciaoooooo

ALDRIG MER ASTRONOMI

Idag var dagen då det var dags att lämna in massa inlämningsuppgifter somsagt. Och det slutade i kaooos. I tre timmar satt jag och slet i skolans bibliotek. Det var inte roooligt! Men nu är det inlämnat. Det ena vill jag aldrig mer ha att göra med. Men det lär ju bli  .. å de sög ju!

Nu är jag iallafall hemma. Sitter i mina knallgröna tights och har precis misslyckats med mitt nagellack så .. å de sög ju!
Och jag inåg precis i detta nu att jag måste skynda mig en anning. Ska till Julia på middag, ska hooka upp med Anna på 58 tåget .. å det sög ju
inte.

Efter Julia kanske det blir Garage med Hanna pytt-i-panna!
Kvällens kläder blir svart med inslag av rosa....

pussilussis


TAKIDA

BURNING INSIDE

NICKELBACK

GOTTA BE SOMEBODY




HALVA DAGEN I HALV FINA BILDER

Blev en mywsig fiwka i sowfan när jag kom hem:


Dagens outfit. Nyinköpt dress från Carlings:

Imorse tänkte jag att jag kunde ha dessa strumpisar som jag redan visste var ihåliga. För jag visste att min tröja skulle dölja det. Meeeeeeeen tänk så fel jag hade. Fick frågan ett ex antal gånger varför jag hade strumpbyxor med hål i....

Loggbok, religionkunskap, naturkunskap.....


Titade somvanligt på Unga mödrar. Och fan vad jag stör mig på danska. Dom kan ju fan inte prata.
Men han på bilden är rätt snygg. Fast kanske inte på bilden direkt hahahaha

Om ni undrar så diskuteras när dom ska skaffa sitt fjärde barn.






HELA DAGEN I HEL FINA ORD

Hej alla glada. Vet ni hur jag har slitit denna kväll med två inlämningar som ska vara inne senast imorgon. Ett naturkunskapsarbete och ett religionsarbete där vi ska jämföra någonting inom två religioner... svettigt värre!
Jag är inte van att plugga. Dels för att vi faktiskt är rätt bortskämda med att inte ha så mycket läxor men också för att vi aldrig brukar ha två feta uppgifter på samma gång och så blir det ju såhär när man skjuter upp allt till sista dagenl. Jag är nog inte ensam och det. Tur det iallafall !!

Igår så drog jag hem till Lenne för att hämta mina nycklar vilket slutade med att jag sov där. Innan hade hon berättat för mig att hon kommer vara tråkig och inte prata för att hon skulle plugga och göra massa andra saker.
Vilket slutade med att medan jag satt och tittade på Semster svenskar satt hon i samma soffa och redigerade Dubai bilder i 100 år. Sen fortsatte samma sak när jag tittade på Made in Sweden... Efter ex antal timmar vill Lenne gå och sova och bad mig vara tyst. Alltid lika trevligt att spendera tid med Lenne!

Skoldagen var helt ok. Har precis duschat och bestämt vad jag ska ha på mig till Julia imorgon LOL.
Och strax ska jag sova. Imorgon lär jag ju inte försova mig för var fan duktig och gjorde klart två inlämningsuppgifter i historia på vår håltimme idag också bara för att jag har lektion imorgon.

Love life


BARA BILDER





Dagens outfit


KANEL

NU SKA JAG GÅ OCH SOVA. ELLER JAG SKA FÖRST LÄSA MIN HÄNT EXTRA TIDNING SOM JAG INTE LÄSTE KLART IGÅR. NU NÄR NI VET DETTA SÅ KAN NI FÅR VETA ATT JAG TROR PÅ ALLT SOM STÅR I DEN. Men det är jag väl inte ensam om?

Imorgon har jag lovat att bjuda Felix på kaffe i skolan.... bara för att han ska komma och vara med till vårat radiodrama. Gud vad jag är snäll.

Jag förstår mig inte på pepparchips?! Vem fan kom på det..... Först lättsaltade sen peppar.. Vad kommer härnäst? Kanelchips!

Jag älskar att vara övertydlig.

 


FIIIISK

Idag har jag fått ett och annat gjort. Dock inte det viktigaste. Men är väl en bit på vägen antar jag. Det är iallafall vad jag får säga! När posten kom idag så fick vi en lapp att jag hade något att hämta ut på posten. Det visade sig bara en bok om fiskar som jag vunnit när jag var på husdjursmäsan för några veckor sedan. Kanske inte vääärldens roligaste vinst. Men det är ju alltid kul att vinna sååå...

Ska snart bege mig till Rosesberg..
 


QVINNAN I MITT LIV





REFRÄNGEN ÄR GULD


Jason Mraz - The Remedy

TACK KAPLAN

Idag har jag fått höra att jag ser ut som en hästtjej... antar att det för att jag hade "stövlar" och taaaajta jeans.. men vafan. Eller det spelar väl egentligen ingen roll.
Fick en glad överraskning av min annars stränga svenskalärare. Det var ju skönt att höra. En sak mindre att tänka på!

Imorgon funderar jag på att skoooolka. Vi ska ha temadag om förintelsen och jag känner att jag har bättre saker för mig. Men det får jag se. Hade ingen lust att gå upp imorse heller, vilket gjorde att jag försov mig... öhöhöhö

Och nu kom jag att tänka på vilken tur jag har att nästan ingen vill läsa min blogg så kan kan sitta och skriva i min blogg att jag kanske ska skolka imorgon!

Nu blire bröllop på tv!

THIS IS ME TODAY



Hela morgonen har vi slitit med ett svenskaarbete som ska vara klart i eftermiddag. Jag fick äntligen vara en riktig ryss, nämligen Vladimir Vladimirovitj Majakovskij ni vet?


DREAM ON

I natt drömde jag att mitt rum var städad. Först när jag vaknade insåg jag att det var en dröm.
Nu tänkte jag iallafall gå och sova. I mitt stökiga rum som är alldeles-för-jobbigt-att-städa.....

I veckan som kommer har jag för ovanlighetens skull några viktiga saker jag måste fixa. Och om jag ser fram emot det? Svar nej.

Godnatt my love

FOR THE SUN

Lalalalalala sitter och gör absolut igenting.. eller jo får lite låtar som jag ska lägga in på mobilen. Och det är ju någonting! Imorse tittade jag på Nyhetsmorgon då Amanda Jenssen sjöng sin nya låt. Dessvärre går den inte att lägga ut här och jag är inte så haxx på den där med att länka så det bara är att trycka.. här är iallafall länken:
http://www.youtube.com/watch?v=OLLtfF1MNSM&feature=channel

Imorse chockade jag mig själv med att förstå lite historia som jag måste göra. Men det är så jävla tråkigt så jag håller på att dö. Men det ska väl gå. Annars idag så ska jag försöka få tag på Lenne. Glömde mina nycklar hemma hos henne igår och jag måste ha dem. Viktigt det där!

Puzz så länge rååå

THAT'S WHY I LOVE HER

Jag har tänkt det förrut, jag har sagt det förrut och nu skriver jag det... jag är varken en morgonmänniska eller en kvällsmänniska. Jag är en vanlig hederlig dagmänniska. Vilket sjäälvklart resulterade i att jag somnade igår när vi tittade på film. Försökte dölja det.. men icke. Men sen så tittade vi på film till 03.30 också... inte bra med tanke på att vi skulle upp halv nio.
Dagen spenderade jag och Lenne på Rudbeck som hade öppethus! Det var trevligt. Vi sörplade i oss kycklingsoppa, åt banan och lite annat som var gratis. Såklart.
Vi kände oss extrasnygga idag också så vi lät oss plåååtas lite också. Bilder kommer.........

Vid 14.30 styrde vi kosan mot Häggvik. Går av bussen, kommer upp station då Lenne inser att hon glömt en av sina fem väskor på bussen. Så där står vi. En väska saknas, sl är otrevliga och vi vet inte riktigt vad vi ska göra.
Efter lite samtal så inser vi att bussen vi åkte med inte har kommit fram till Rotebro än så vi tar tåget för att förhoppningsvis finna väskan på bussen som hon glömde den på.
Och lyckligtvis så hade brorsan sån tur! (som alltid)
Men vi tänkte ändå tanken om någon nu skulle varit elak och tagit den och öppnat den så skulle han/hon funnit bla ett par trosor, en banan, mini morötter, skolböcker och kläder. I en liten liten väska som engetligen är en sminkväska.

Efter det äventyret så satte jag mig på bussen mot Kista galleria där vi jag, hanna, david, pao och macke tittade på Benjamin Buttons otroliga liv. Jag hade jätte höga förväntningar och måste dessvärre säga att jag trodde att den skulle vara bättre. Själva historien var fin, men själva historien kan ju aldrig hända på riktigt och det kändes som att man visste vad som skulle hända hela tiden. Kan ju avsluta med att säga att David och Macke somnade.

Nu är jag tröttaste tjejen född 1990.
Tänkte att jag kanske kan bota min trötthet med hjälp av att sova?
Godnatt YO

FREDAG

Heii!
Nu sitter jag hemma hos lenne i stan. Har precis fetat i oss banan/apelsin smoothe. Göttigt!
Nyss hann vi med att driva med Sebbe också

Lenne säger:

okej jag är med zdravo, vi tittar på lets dance

Sebbe- säger:

okej är det verkligen kul?

Lenne säger:

haha nej hon sitter bara och andas högt i mitt öra

Sebbe- säger:

haha ahaokej jag tänkte mer på programet

Lenne säger:

nej det är det inte, det funkar men får offra sig lite när man är med sin favorit kompis

Sebbe- säger:

hahha jo det är väl så

Lenne säger:

"favorit kompis"

Lenne säger:

alla andra är upptagna ikväll.. och jag pallar inte vara ensam

Sebbe- säger:

jaha hon ligger 1a på reserv listan?

Lenne säger:

nej hon ligger 7a men alla andra var upptagna:/

Sebbe- säger:

jaha oj vad tråkigt

Lenne säger:

mm jag brukar kasta bollar i hennes huvud när jag har tråkigt

Sebbe- säger:

jaa men det är ju lite det dom är tillför

Lenne säger:

ja! speciellt nu när bollplanket är sönder!

Lenne säger:

brukar du kasta bollar på linge?

Sebbe- säger:

då är det ju perfekt! haha vi båda är reserver så vi brukar ha bollkrig


Lenne håller på att dammsuga???? och nu kom alex och erica. vi ska titta på film nuuu ciaooooo!!!!


ÅRE

Jag ska åka till Åre tjalalalalaaaaa! Eller aa jag ska bara vinna en enkel tävling först. Är grymt nöjd över min bild och den ska ta mig och en kompiz på en långweekend till Åre!

Annars så sitter jag och degar och tittar på handboll. Sverige-Koratien, nu är det halvlek och det står lika!!!! 
Hoppas Sveriget vinner. Då blir jag glad. Blir alltid så jävla sugen när jag ser folk spela handboll. Jaag viill ocksåå!
Jag håller på att spånar på en ide. Att vi (mitt gamla handbollslag) Roserberg f90 ska spela mot gamla Skånela f90 men det är bara en tanke såhär långt. Skulle vara grymt kul!

Tanken var också att jag skulle titta lite på religionen, historian och sånt där tråkigt. Men det tar jag när jag ska sova.... Imorgon är det fredag!

PUSSSSS


HAVREMOPPE

Jajajjajajjja! Har precis pressat i mig feta pommes, hamburgare och beasås !! !
Snart lite tv a la sofie OCH KANSKE PLUGGAAAA?????

Hittade en sida med fejk norskaord.
http://www.jobbainorge.se/roliga-norska-ord.html




 

LENNE SPYDDE I EN SYSTEMPÅSE PÅ TÅGET IGÅR tiiiisdag

AJ MITT HÖVVE

Det var ju menningen att jag skulle åka 7.49 tåget.. men oj vaknade visste tio min innan så jag tog mig tillslut upp och tog 8.19. Jobbigt var det ska jag säga dig. Och roligare var det inte i skolan eftersom vi idag inte hade några vanliga lektioner. Istället skulle vi gå runt och prata med olika skolor angående att plugga vidare. OCH DET GJORDE JU VI... inte.
Istället satte vi (jag och dem få i klassen som var där) vid en varsin dator och undrade varför vi var där.

Hookade iallafall tillslut upp med anki och kirrade två ostmackor i matan. Sen åkte vi hem.. eller hem och hem. Jag åkte till "stan" och tittade lite. Men det resulterade inte i någonting alls. Eller jo en latte.
Det enda intressanta som hände var väl att det var en familjedemonstration utanför Lindex... Kvinnan i familjen stod med ett hemmagjort plakat och skrev något i stil med "Israel dödar barn, tänk på dina egna barn" medan resten av la familia
 stod på varsin sida om henne. Tände eld gjorde hon också. Sen kom polisen och jag åkte hemåååt.

Idag jag jag massa tråkiga saker på schemat. Plugga, titta på handboll, Semstersvenskar och Made In Sweden..
PUSSSS


*

Är det inte konstigt hur en människa som kan knappt känner kan få en att må så bra?
Nej det är inte konstigt. Det är underbart!

DANIEL NORBERG - WHY




I LIKE BIG B

Jag drog en snabbis till lenne för att agera fotograf till Lenne, Madde, Anna och Romina. Bilderna är dock hemligstämplade här på bloggen.. fast halva Sverige lär ju se dom snart ändå. Iallafall en av dom.

Imorgon skulle jag egentligen ha varit ledig ooooooom det inte var för att jag missade en tråkig onödig labb på naturkunskapen. Men vad gör man inte.....


HEY H*E

JA TILL LIVET

För några veckor sen så såg jag och Erica filmen Yes man.  Den handlade kortfattat om att säga ja till livet. Och jag kände mig träffad. Jag kände så mycket igen mig i huvudrollen. Det var jag fast ändå inte.
Och den filmen fick mig att fundera. I filmen så berättar dom att när man säger ja så blir det alltid något positivt. Man får nya minnen, se nya saker eller träffa nya människor.
Jag har somsagt funderat mycket på det där och fått mig en tankeställare som jag nu håller på att jobba på.

Jag har fått för mig att jag är blyg, vilket jag delvis är men i grund och botten handlar det nog om självkänsla eller självfortroende och att bara våga vara. Inte planera allt eller ha för höga krav.

Detta år ska jag verkligen försöka så gått jag kan, för vem vill inte få så många minnen som möjligt, träffa nya människor och se nya saker?

Sofie

PHOTO ME

 
 

En av anledningarna till varför jag bestämde mig för att vara hemma... det ser kallt ut ute...


OJ VAD JAG ÄR SJUK

  • Snälla rara dator döö inte nu... Idag var tanken att jag skulle gå upp klockan halv nio vilket jag visste inte skulle vara några problem eftersom jag somnade typ halv ett. Vi halv tio idag kommer Jimmy in i mitt rum... "ska inte du till skolan?"
    Jag hade alltså försovit mig. Vilket betydde att jag skulle komma typ en timme försent till naturkunskapen och det är bara drygt så jag tänkte gå på nästa lektion som börjar halv två... Men sen så bestämde jag mig för att vara hemma.....
    Har faktiskt ont i magen... he he

    Så idag ska jag bara ta det lungt. Göra lite läxor som jag skulle gjort i helgen, städa rummet!! Och dricka kaffe.
    Skönt.

    Återkommer soon!

BARA KANSKE

Just ja.. jag måste ju städa mitt rum också..... och kanske ha ett lakan i min säng?




mitt sazrtgrhjrtyujmysigagdhjtyuj rum

WII

Ehm.... jag har party här! För mig själv! Vet inte riktigt om jag firar något men vi kan säga att jag firar att min laptop funkar igen! Framför mig har jag iallafall digestive bars, popcorn och lösgodis.... Och tidigare idag åt jag tacos med cola. Men det är ju bara söndag en gång i veckan!

Annars idag så har jag och mamma virrat bort oss i Stockholm med bil. Vi åkte över Lidingöbron tre gånger, åkte en sväng förbi dom fina, dyra, stora villorna i Lidingö och sen så höll vi på att ställa oss i kön till en Silja Line båt.
Men det slutade bra och vi kom hem.

Jag har också fått för mig att jag vill ladda hem One three hill och idag var dagen då jag tänkte att jag skulle försöka. Meeen det gick ju som det gick inte alls till en början.. Men med mycket hjälp via msn så tror jag iallafall att det laddar nu men det går jävligt sakta och jag har ingen anning vad jag håller på med... Det enda jag vet är att jag vill se det!

nu ska jag fortsätta fira.... imorgon börjar jag 10.30 shuuuhuuu

LÖRDAG

En promenad senare har jag återvänt till där jag slutade. Något rödare kinder och en påse innehållande cashewnötter med choklad på. Det är så jävla gott. Men något som dessvärre är irriterande är att på Hemköp har dom börjat blanda dom med ljus och dom med mörkt choklad på vilket betyder att jag måste hålla på och leta efter alla ljusa. För dom är ju godast!

Idag vet jag inte vad som händer. Antingen är jag bara hemma och städar mitt tråkiga rum, pluggar? och tittar handboll på tv. Men det känns inte heller så lockande. Men vad ska man göra? Hörde på radion här om dagen att den här helgen är den fattigaste på hela året och då klarnade det upp varför jag  iprincip inte har några pengar...

cioaaaaaaaaaaa

I'm mr lonely

Det är sol och jag är klädd som en mörkblå smurf. Nu tänkte jag gå ut på en uppfriskande? promenad och lyssna på radio.

POPOKERFACE

Jag som tänkte strunta i lektionen.. Men duktig som jag är så kom jag i tid  och så är läraren sjuk. Fast det är sköönt ändå.
Veronica Maggio är på rix fm nu. Hon är dålig!
Idag slutar jag egentligen 16.30 men på religionen får vi jobba hemma om vi vill, vilket betyder att jag kommer ha håltimme om jag stannar kvar. Därför tror jag att jag ringer lenne och frågar om vi kan hooka upppppp. Ikväll blir det poker haha.


FJÄLLKATTEN





Jag skulle aldrig få för mig att köpa en fjällräven jacka. Så jävla fula. Kanske om jag skulle sova ute.
Men aldrig annars. Inte ens om jag skulle bli tillsammans med en braaaat...
ps inte min jacka på bilderna ds

ÖVERDRIV MERA

Idag hände en rätt ball grej. Dessvärre så fick jag ingen fet bula som visar att jag är en hårding. Men Felix fick sig ett gott skratt iallafall..
Jag Sofie skulle vara lite rolig innan våran lektion började och eftersom jag visste att c klassen hade lektion där inne så skulle jag somsagt vara rolig och skrika något i stil med UHuhuhuhuhuhuhu (ni vet som man skriver när man är kär) genom dörren!
Men iallafall, allt gick enligt plan till jag hade fått ut mig Uhu då öppnades dörren från andra sidan så jag fick fetaste smällen på munnen. Vilket resulterade i en mini bula och ont i en tand.
Sen hade vi djupavslappning. Vilket är ganska skönt. Men det är fan jävligt obehagligt när man verkligen känner hur armar och ben domnar bort. Då vill man bara sova. Inte vara vaken. Ju.

På radiolektionen så började vi spela in vårat radiodrama och eftersom jag hade lite problem med att låta gammal så fick jag bli en finne istället. Det var det bästa jag kunde. Och när jag frågade vad jag skulle heta så sa hannes Grill-Britt.... hahahahahah Grill-Britt????

Snart ska jag irritera mig på danskar igen.
shuuuu

DRA MIG BAKLÄNGES

Kissiekissiekissie. Jag vet att jag inte borde lägga ut den här pinsamt fula videon för då får hon nu fler läsare. Men jag kan inte låta bli. Tycker hon seriöst att hon är snygg? Hon har tidigare sagt att hon inte vill se ut som Linda Rosing.... Hon har ju misslyckats rejält med det. Jag dog fan när jag såg detta klipp. Hennes läppar, röst och allt.
Varsågoda

KASCHWOWW

Min dag. Började med att jag hade expo. Vi ska göra lyktor vilket inte är ett dugg jobbigt. Sen hade jag lurrelunch, åt dock bara las tomatos och en macka så jag och felix köpte toast!
Sedan så satt vi och snackade lite om vårat stundande radiodrama som vi ska skapa. Problemet är bara det att jag är enda tjejen och därför vart jag automatiskt den 70 åriga qvinnan. Och kan inte låta gammal. Något att jobba på kanske!

Efter skolan iallafall så begav jag mig till till Sollentuna för att sedan var det tänkt att jag skulle våldgästa Rudbeck.... meeeen istället vart det så att jag stannade på station och hookade upp med Mörrelito. För att sedan langa piskan till Lenne i Häggvik.

Nu ska jag fortsätta titta på ett program på fyran.
ciaoooo



Kan jag dra mig ur nu? Nej det kan jag inte. Eller har jag ens dragit in mig i något?
Är jag redo? Ja det måste jag bara. När ska jag annars bli det?


BENJAMIN

Jag vill se filmen BENJAMIN BUTTONS OTROLIGA LIV den verkar bra. På fredag har den premiär. Kanske hinner jag ragga upp någon random människa som vill dela nästan tre timmar brevid min sida. Eller så får jag vänta helt enkelt!

Benjamin Button föds som en svag äldre man och åldras baklänges, d v s att hans kropp blir yngre tills han slutar sitt liv som ett spädbarn. Den tragikomiska berättelsen om den välbärgade Button sägs ha inspirerats av Mark Twains kommentar om att det är synd att det bästa i livet kommer först och det sämsta sist.

gis

SUMMER

Jag säger som Arre va händer? Nu vill blondinbella döpa sitt barn till Sophie också. Jag har hört ett ex antal som vill döpa sin dotter till just Sophie när de nu får barn. Varför just Sophie? Av allllaaaaa namn i världens så kan man ju inte välja det?
Aja, det betyder iallafall att blondinbella tycker att jag har fint namn och det är ju huvudsaken. Stavningen kan vi ju diskutera senare.

Nu tror ni säkert att jag är missnöjd med mitt egna namn men så är inte saken.
Saken är den att det finns finare namn. Jag skulle t.ex aldrig få för mig att döpa mig barn till Sophie.. eller kanske?

Namn som ligger högt på min lista är just nu.. Clara, Ellis, Embla, Love, Summer, Leon och Elias.

Takida - Handlake Village



mycket praaaaa

MIN KÄRLEK

Yes. Redan onsdag.Snart helg.
Sitter med dagens city tidning och dem har tydligen börjat med en serie om rökning. Idag har dem intervjuat fyra personer bla Collin:
Collin Bernhus 25 år från Stockholm som började röka nör hon var 15 år
Vad fick dig att börja röka?
Det är skitlöjligt men jag jobbade på McDonalds och man fick inga extra raster om man inte var rökare.

Det står också lite om vårens mode.. Det ska tydligen bli inne med mockajacka och utsvängda jeans kommer finnas kvar.
Jag kan verkligen inte förstå varför man vill ha utsvänga jeans? Som är tajta upptill och fult överdrivet utsvängda nertill. Det är ju bara fult. Och mockajackor............... fast när jag tänker efter så kanske det kan vara snyggt. Om den är snygg och i en snygg färg. Men bara kanske.

I mitt horoskop står det kortfattat att i helgen vill mina vänner #gfhtjrhirjh!!23ert*'¨ att jag ska vara med dem och jag gör allt för att jag och min kärlek ska vara med. Kärlek?




köpte nyss en toast och spelade 7an


SVÄLJ GRÖTEN

Idag köpte jag mig somvanligt nu förtiden en Hänt extra tidning. Och så bestämde jag att jag ska börja premunera på den istället. Så man slipper gå och frysa ihjäl för att hämta köpa den och istället.. Sitta och ha tråkigt och höra hur posten kommer och inse att nya numret av Hänt extra kom!
Nice

Annars så har jag idag som dem flesta andra dagar tittat på det danska programet Unga mödrar och irriterat mig på dem. Man hör ju fan inte vad dem säger? Dem kan inte prata.... har försökt flera gånger att titta bort och försöka förstå. Men det är ju heeelt omöjligt. Men ändå så vill jag åka dit. Intressant att få lyssna på dem. För dem kan ju faktiskt inte prata.

Dem dem dem dem dem, jag skriver det fan hela tiden. Kan inte någon lära mig när man skrivier Dem, De och dom?
Tack

Annars så sittar jag och väntar på att Andra avenyn ska börja. Första avsnittet för den här säsongen!!! Och det håller på i 45 min. Jag kan ju inte klaga direkt? Men någon som jag kan klaga på är alla lärare som vill/måste/har bestämt att vi ska få antingen en fet inlämnings uppgift eller en fet hemtenta innan praktiken. Ofta man pallar.
Nej

peace

JAG UPPREPAR ORD

Igår kväll så tittade jag på en dokumentär om ett par 16 åriga tjejer som var/är siamesiska tvillingar. Intressant tycker jag det är med såna program! Men iallafall. Många frågor fick man ju. T.ex om dem ska få barn, Vem blir mamma? Och hur det skulle vara att vara tillsammans med en siamesisk tvilling... Jag skulle inte vilja det direkt. Men det lär ju förekomma!
Roligt var det också när deras mamma berättade att dem har upplevt allt tillsammans "konstigt" tänkte jag. Dem sitter ju inte ihop, eller?

Detta är ytterst ovanligt och jag tror inte att det finns några siamesiska tvillingar i Sverige, men om jag skulle få det så skulle jag ta chansen att sära på dem. Hur liten den en är att dem överlever. Konstigt kanske några tycker, men det är nog värt att chansa.
Jag skulle inte vilja sitta ihop med någon annan....

Annars så avslutades kvällen på ett trevligt och för mig ovanligt sätt, om man kan säga så? haha





I will follow you into the dark

Fick den här låten skickad till mig för snart tre år sedan. Väldigt bra tycker jag.

HÄNDELSEFULLA DAGEN

Den här dagen kunde ha börjat i katastroffffffffffffffffffffffffff! När jag skulle gå på bussen till skolan så hittade jag inte mina busskort. Började till en början titta lungt i alla mina fickor men då jag inte hittade det fick jag panik. Inte så att jag skrek eller la mig på marken och började grina, utan jag kände själv hur jag spärrade upp mina ögon och vart orolig. Började titta mig omkring och panik gick tillbaka till stationen. Tänkte fråga om dem fått in någon bussficka med mins fina busskort men tänkte att det är bäst att titta på vägen jag gick från tåget. När jag kommer fram till spåren är bommarna nere och jag börjar nästan ge upp hoppet av att hitta dem där så är nästan påväg att gå och fråga om dem fått in något DÅ JAG TITTAR NER och vad är det som ligger UNDER SPÄRRARNA? MIIIIIIIIIIIINA BUSSKORT! Jag var så jävla lättad, glad och gick och plockade upp det. Turligt nog hade jag tappat bussfickan med busskorten nedåt så man kan säga att jag hade tur. För om någon skulle sett att det varit ett busskort skulle dem ju bara plockat det och gått.
Helt smutsigt var det. Men vad gör det? Skulle fan varit deprimerad en lång tid framöver om detta hade inträffat.

Annars så fortsatte dagen med att första lektionen tydligen nu för tiden är borttagen så jag gick sitta och äta macka och dricka vatten i en och en halvtimme. Jag och Hannes. Och Cattis. Jag kunde ju inte vara arg på det för var fortfarande glad över busskorten. Sedan hade vi chill lektion och svenska.
Snart ska jag titta på en dokumentär på fyran. Sen blire väl slagg för imorgon har jag historia. Åh no!

tjiiing



HILLO

A hej. Somsagt igår var inte roligaste dagen. Meeeeen vad händer nästan precis efter jag skrivit det där inlägget?
Lenne visar att hon lever genom att hetsa mig på msn vilket slutade med att qvinnan kom hit mitt i natten typ och pluggade matte. Kul jul

Och imorse fixade jag frulle och sedan begav vi oss till kungshooolmeeen. Åt mat, diskade och sen gjorde jag mackor till lenne som försökte förstå något i sin mattebok.... Det var ganska trevligt!

Så nu mår jag bra igen. Tror jag?
Det behövs inte så mycket för att få mig på bättre tankar igen som tur är!

Fredag var iallafall grymt! Roligaste utgången!

SANNINGENS ÖGONBLICK

Den här dagen 10 januari 2009 vill jag bara glömma. Inte för att det har hänt något speciellt, eller nej det har inte hänt någonting. Jag vill egentligen bara gå och sova nu, vakna imorgon ha något att göra och komma hem nöjd.
Men inte idag.
Det är något som inte känns som vanligt. Samtidigt som det känns bra så känner jag mig som en jävla n00b.
Jag vet ju precis vad det är som är påväg att hända men jag får nog stilla mig lite. Men nu är det mig jag pratar om och jag hatar att vänta. Jag vill bara få bekräftelse så fort som möjligt. Och då är det ännu surare att sitta inne på en lördag... Somsagt lördag den 10 januari 2009 är inte min grej. Ingen dag jag kommer komma ihåg om sisådär fem år. Eller kanske för jag hade just så jävla boooring?

Trött är jag också, men nu ska jag fortsätta titta på en film med nybakat bröd och te.


tjing

SUDDIGA BILDER FRÅN IGÅR

Jag Mörre och Julia var glada

                                     
Mörre

Sara Malin och jag...

Jag och Mörre mözzzzzzz

BARA SÅ DU VET

Vääääääääääääääldigt lyckad kväll! Jag hade askul!
Avslutade/började dagen med att snacka i telefon i två jävla timmar. Om vad vet jag inte. Lite allt möjligt. haha

Somande vid sex tiden.

glad

JAG ÄR GLAD

I början av februari. Jag är nervig av nervositet. Men ändå så jävla glad. Kommer njuta av livet fullt ut varje dag efter.

Idag har jag en konstig känsla i min kropp. Vet inte vad det är och vet heller inte varför. Det känns annorlunda..
Det visar sig kanske. Kanske har att göra med att jag är nervig av nervositet?

Nu ska jag duscha så jag blir fin? och ren! sen ska jag kanske måla mina naglar idag.. fast jag tycker egentligen nu förtiden att det ser bättre utan. Mer neutralt. Men det förstår man ju varför... he he
Hittade ett par skor idag på rea också. Eftersom jag inte använder högklackat så måste jag ju kompensera det med lite andra coola skor som jag kan ha när jag ska på galej! Därför är dessa lite glittriga!

HA DET SÅ BRA. puss


Feels Like Home


2 cool

4 school Första dagen i skolan detta underbara år. Och vad passar bättre då än att titta på finfina gamla bilder?
Visst ser det här inte ut som jag?


Every Breath You Take


YES MAN

Hej!


Just nu är jag glad! Allt känns väldigt bra just nu! Det är redan onsdag, imorgon börjar jag relativt sent och sedan ska jag till doktorn på fredag så då är det ingen skoliriskola. Och sedan blir det förhoppningsvis utgång på fredag!
Somsagt, jag mår bra.

Idag har jag dessutom köpt mig ett par lack tights, en liten hjärt väska och ett par skor! Och dem var på rea också.
Ett par svarta Adidas med silver ränder! 
Jag är nöjd.

Imorgon börjar skolan. Saknar Felix och Arre. A little bit. 

KYZZ
 


PAUL POTTS

Halkade in på youtube och tittade nyss på Paul Potts första audition nyss.. shit alltså, har sett den ett ex antal gånger förrut men får ändå gåshud varje gång. Han kom dit, jobbade som telefonförsäljare, hade en trasig tand och allt han ville vara att sjunga opera.
Och efter detta uppträdande var det ingen tvekan om vad han skulle hålla på med.



A

Fyfan vilken lång, tråkig dag det är idag. För att fördriva tiden så gick jag till och med på en promenad. Det var kallt och blåste. Men tiden gick. Det är fan såna här dagar man saknar skolan lite... Sorgligt men sant. Och det andra sanna är att jag nästan alltid får den tanken precis innan ett lov är slut.

Snart är klockan åtta iallafall. Så börjar väl någonting på tv I hope.
Kul dag resulterar i roliga inlägg brukar man väl säga?

DAGEN D

Igår var det somsagt Cajsas födelsedag och det var också första gången som jag skulle göra en kladdkaka helt själv. Har aldrig riktigt förstådd vad det är som är såååå jäääävla gott, och dessutom så föredrar jag när dem är lite hårda.. Men jag gjorde en iallaflall en kladdig kladdkaka, vilket också betydde att jag lyckades. Sen kom lenne och dekorerade den med florsocker. Fin fint.
Väl framme hos Cajsa så fick vi mat... och efterrrätt... gott var det!
Och sen drog vi lite oväntat till Bålsta. Kul kul!

Idag har jag inte tänkt göra så mycket. Dem flesta jag känner börjar spelar imorgon men inte jaaaaag!

fanvad tråkig jag är.
hej

VAD ÄR DET FÖR DAG IDAG?

Jo det är Cajsas 18 års dag hurra hurra hurra!!!

GRATTIS !!! !!#e1Edw1e"RWHRHERT


JAG HAR SNE NÄSA...

Jag skulle sova, men fastnade inne på bilddagboken. Började titta igenom mina bilder och kom fram till att jag aldrig ska ta bort den. För det är så jävla kul att titta igenom och se tillbaka på bilder. Hur man själv har förändrats och allt sånt där. Och där har man lagt in många onödiga bilder som man själv inte orkar ha kvar på datorn men dem finns alltid kvar där. Så jag kommer lacka ur om dem om några år får för sig att ta bort bilddagboken.

Tänkte bjuda på några godbitar på mig själv från min tid på bilddagboken. Alla bilder är tagna 2006-2007.
Pjuuuuuh, tur att det är 2009 nu, känns som att det är ännu längre sen då. Även fast det bara snart gått fem dagar höhö..
 


Och för att du inte ska känna dig bortglömd
så hittade jag en fin bild på oss också Freja. Så Voila Freja!



Lite har jag väl förändrats? 

YO

Min dator har varit helt crazy dem senaste veckorna så jag har endast suttit i min brors rum och försökt få ihop några inlägg.. vilket inte alls är lika roligt. Men nu äntligen idag så har den blivit min vän igen så nu tänkte jag visa en bild på mina nya älskade lovely bedårande byxor och en snygg bild på mig själv för dem som inte vet hur jag ser ut eller som bara har glömt.

Det bästa med dem är att man inte behöver dra ner byxorna för att se cool ut och ha häng utan det bara är där redan från början. Tänkte om du undrade..


Jag för siisåådäär 10 min sen


Right here right now. Blondinbellas pojkväns blogg är bra. storstadspojken.se


godnatt alla fina fiskar


HUSDJURSMÄSSAN

Visste ni att Sibylla börjat med lövbiffsrulle? Självklart skulle mamma testa det.. men det var tydligen ingen hit!

Dagen har annars gått åt till husdjursmässan som håller hus i Helenelund. Jag kom in som barn vilket betydde att jag kom in 70 spänn billigare! Yes! Vi åt våfflor, tittade på Bodils show med en duktig katt vid namn Mikael som kunde vinka till publiken. Tänkte ta och lära Loyzan det.. det kan ju inte vara så svårt? eeehe....

Vi köpte också massa lotter, jag vann kattgodis och mamma ett gosedjur, sen tittade vi mest runt och sånt där roligt.
Dessvärre var det så jävla kallt ute. Med 2009 kom den riktigt kalla vintern. Kul kul!
Jag längtar som ett får till vår. Coola skor, snygg jacka och allt vad det innebär.

Har egentligen ingenting att göra uppe men ska ta mitt penicillin vid tolv så det är väl bara att hitta på något roligt att göra?
Imorgon planeras det förhoppningsvis i hemlighet!

peace


MAT

Nu blire Sibylla mat. Tunnbrödsrulle står på menyn.

TJABAAAA

Yeeeeeeeeees! Äntligen har jag köpt ett par nya byxor. Det var inte lätt, men det gick.. tillslut!
Det blev ett par otajta lee. Precis som jag vill ha det. ehe.

Bion igår var bra! Fast det började inte så bra när vi väl var framme och skulle parkera. Vi körde in i parkeringshuset och började köra runt ett varv, som blev till två som slutade i tre. Då körde vi ut, letade plats på en parkeringsplats som låg utomhus som också var full...... meeeen tillslut var det våran tur att få parkera.

Ah, det var väl det. Imorgon blire djurmässa... yo
PEACE

BIOGRAFIA

Jag och mamma är bio crew. Nu ska vi på bio igen. Denna gången blir det Vi hade iallafall tur med vädret igen!
Den börjar redan 16.40 så vi ska åååkeliåååka snart!


MÅNS H

Idag var jag och mamma mia på bio! Vi såg Allt flyter som jag hört många tycker är dålig.. Men dem har fel. För den är bra. Och lyssna på mig. Jag har rätt! (Som vanligt)

Nu blir det råslagg förr imorgon ska jag troligtvis till Thuns!

MÅNAD FÖR MÅNAD 2008

Tänkte fullfölja det som gör en bloggerska till en riktig bloggerska och faktiskt sumera året.. och avsluta med lite färgstarka bilder så att ni får se hur roligt jag har haft det.

Januari
*
Jag var på tjejmiddag hos Karin
*Var på fest i Storvreta hos Oskar
* Lenne åkte till Thailand och jag ville följa med

Februari
*
FYLLDE 18 ÅR!
* Tog bort en leverfläck i anzikt
* Jag fick min kamera
* Läste Blondinbellas blogg för första gången
* Åkte på glöggparty med Lenne och en italienare som tycker om Mc donalds
* Fick upp ögonen för Lakrits/viol godis

Mars
* Praktiserade i 5 hemska veckor
* Tog ut min piercing
* Ramlade i lera påväg till tåget
* Åkte på krysning med mamma, Tarja och Lenne
* Tittade på melodifestivalen
* Vart kär i Andra Avenyn Hamza
* Skaffade en ny blogg

April
* Grät till en film (inte likt mig)
* Slutade på praktiken!!!!!!!!
* Återvände till skolan!!!!!!!!
* En hemsk sak inträffade
* Planterade blommor på ballkongen
*Såg en man med häng, dock utan kallsonger
* Underbar Valborg i Uppsala!

Maj
*
Jobbade på ett tivoli
* Hörde underbara Melissa Horn för första gången
* Jag vart Zdravo på riktigt. Eller på låtsas. Från Ryssland kom jag iallafall
* Tittade på melodifestivalen finalen
* Var i kungsan óch såg Jason Mraz bla
* Fick G på samhällsprovet
* Var och färgade/plockade ögonbrynen
* Lämnade in mobilen på lagning
* Min "insändare" kom med i Metro
* Skulle blivit utgång på kc och 200 dagars, slutade med plingplong taxi hem

Juni
*
1 juni var bland dem värsta dagarna i mitt liv
* Jimmy tog Studenten!!!
* Lenne hade partey
* Påbörjade mitt sista sommarlov
* Ljög för en busschaufför
* Tittade på fotbolls EM
* Cyklade mycket mellan Väsby och Sälna
* Var på Björkö
* Firade midsommar hemma hos Anna
* Åkte till Åland på kryssning
* Lunchade med Felixo
* Började dricka kaffe
* Var på LAN
* Var på Allsång på Skansen

Juli
* Åkte till Hälsingland
* Sommarjobbade i 3 veckor
* Fick med en bild i bilddagbokens tävling och kom sjua
* Var på fest hos min kusin i Blackan
* Var på fest i Norrviken
* Åkte till afrika, rättare sagt Marocko

Augusti
*
Kom hem från Marocko
* Brorsan fyllde 20 år
* Var på en fet fest hos Jesper!
* Var på födelsedags kalas hos Lenne och Anna!

September
* Kräftskiva på Lennes land!
* Vart klassens fotorepresentant endast för att få skolkatalogen gratis
* Köpte min fina "hund"tavla för 40:- på loppis
* Möblerade om i mitt rum!

Oktober
* Köpte cocosbollar på höstmarknaden i Uppsala
* Tanken att byta efternamn slog mig
* Taket på huset mitt emot vårat brann
* Tvingade folk att ställa upp till mitt projektarbete
* Skolkatalogen kom och jag vart deprimerad
* Började jobba på Aditro

November
* Fick glasögon
* Var på Hey baberiba inspelning
* Jobbade på boklager i Rosersberg
* Ställde upp till Ankis projektarbete
* Det snöade, mycket!
* Klippte håret
* Var på NT show
* Var på Corner
* Var på kc

December
* Gjorde julkort
* Var på Ikea
* Ångrade mig
* Hade julavslutning i skolan
* Jobbade på Aditro
* Var hos min farmor och "farfar" mfl
* Firade julafton hemma hos min moster med finska släkten
*


RSS 2.0