Hej Valborg, Hej Uppsala

2008

2010

Idag kör jag på långklänning... PeACE OUT

-

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag

awsfghjkll

YoyOyo! Har haft fetaste, bästaste långhelgen evah. I torsdags efter jobbet grillade vi hos Assi och Anna i Haninge, i fredags var jag och min brööööder i stan på dagen för att sedan grilla hos Angie och avsluta på kc.. hehe, i lördags kom Lenne och joinade mig och Micke på min baksida, åkte vi till mormor på påskmiddag och sedan grillade vi för tredje gången i rad i Älvsjö, i söndags solade vi och åt glass på ett berg, i måndags solade jag hos Angie, övningskörde och åt våfflor hos mormor.

VALBORG PÅ LÖRDAG.
TAGGA.
HEHE.

Jag vet vem jag är när jag är hos dig.

Känner på mig att den här bloggen kommer bli en sådär blogg där bloggerskan i fråga bara skriver massa töntiga saker om sin pojkvän, om deras gemensamma upplevelser och hur mycket hon tycker om honom. MEN det är inte så lätt att hålla sig från att inte skriva om det när han gång på gång överraskar och gör MIG galen. Som idag t ex, jag har sedan i onsdagskväll legat i koma (för att överdriva jättejättemycket som vanligt), har haft hög feber, sprängande huvudvärk och ont i halsen. Men ändå har han suttit här vid min sida. Inte för att han var tvungen, utan för att han ville det oavsett hur sjuk han kunde bli.

I natt svettades jag så mycket att jag inte visste vad jag skulle ta vägen, svettades bort mycket av min feber (tack gud för det!!) och imorse när jag fortfarande inte orkat ta mig upp ur sängen satte han på Ted Gärdestads För kärlekens skull och kom och la sig brevid mig och kramade om mig. Allt som jag alltid drömt om, alla kära par som jag sett på stan, vid busshållsplatser, på tåg, på bussar, i biosalonger, i affärer har blivit min verklighet. Lyckan jag känner av alla fina sms och alla underbara lappar som jag då och då hittar gömda på ställen i min lägenhet går inte att förklaras i ord. 
  

saturday night


Första ölen är öppnad. Nu kör vi... Eller jag iallafall så jag överlever denna kväll ;) 08.36 imorgon sitter jag på bussen mot en frukostbuffé och massage på scemat.

FRUKOST ÄR LIVETS GÅVA TILL MÄNNISKAN


Funderar på att starta en frukostblogg. Med massa goda färgglada frukostbilder. Känns som att det är min grej. Gick upp 06.15 igår och gjorde fetaste frullen som jag åt framför Vakna! Med The Voice. Känns som att den här bloggen är påväg att dö ut sakta med säkert och det känns som att det är rätt i tiden att den gör det också. Men ändå skriver jag då och då för det är kul att bara babbla på om precis ingenting intressant eller nödvändigt men ändå veta att några läser.. Hehe. Som ett plank där jag kan skriva att jag älskar frukost tex.

I helgen iallafall FÖR ER SOM VILL VETA/INTE VILL VETA ska jag ha chillkväll hos Angie Pornstar som har ff och fira Micke och gå på massage. Låter som en fin helg. Ska dricka öl också. Mycket öl. Typ. Ha långklänning ska jag ha också. Och vara sådär flicklig som till och med jag vill vara ibland.

Fick veta hur mycket jag ska få tillbaka på skatten igår... KÄNNS SÅ JÄVLA BRA!!!!! Söker utbildningar till hösten också. Går mig på nerverna. Det gör det inte lättare att the man är med i bilden också. Men ska inte klaga.

PEACE OUT

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Holaaaaaaa! Har en och en halvtimme av bara häng innan jag ska ut och arbeta igen och det känns jävligt bra. Ikväll ska jag och Micke se på handboll Hammarby-Ystad.. Kommer bli intressant med tanke på att den mannen är ganska jättemycket bajare. Hade med sig matchtröja och halsduk när han kom till mig igår...

....Jag tänkte till lite och tog mina converse som en gång i tiden var vita och en grön/vit kofta. HEHE


I helgen blir det festligt. På fredag har Angie Pornstar FF och på lördag ska mannen firas, med alla hans vänner.... Blir intressant... Måste öva lite på bordskick och sånt där viktigt så jag samlar så många guldstjärnor som möjligt.
På söndag ska jag och Natta på massage med frukostbuffé innan. Får sehur sugen jag är på den där buffén dagen efter födelsedagsfirandet.... (FÖRHOPPNINGSVIS JÄVLIGT SUGEN MED TANKE PÅ ATT DET ÄR TYP DET GODASTE SOM FINNS!!!!)

Nu ska jag skumma mjölk och äta banan. Invänta mina kära kollegor och läsa dagens Metro.

XOXO


RSS 2.0