UPDATE

Sho!
Bor hos Lenne några dagar den här veckan, därför skrev jag inte igår för då lackar Lenne haha.. Men nu pluggar hon franska så jag ska passa på att uppdatera lite om helgen som var mycket bra!

I fredags, så drog jag och Anki till Corner där vi från en början tittade på U21 matchen och sen satt vi kvar där hela kvällen. Mycket spontant och trevligt!
Bästa kommentaren stod Jacob för "Hörru 70tals jackan" hahaha! Kvällen avslutades vid Steningenbadet där Anki badade, sen fick jag skjuts hem till mormor.

I lördags vaknade jag rätt sent, åkte sen till Anki och badade och chillade. Vid fem tiden var jag hemma hos mormor igen för att laga mat. Det blev lax med potatismos och grönsaker. Till efterrätt blev det godaste marängsvissen med kaffe på ballkongen. Sedan satt vi kvar där, åt godis, chips och spelade smsroule

I söndags var jag och Freja och stekte på en badstrand! Sen åkte jag och handlade middag med Lenne.
 
Idag var det jobb, från 7.30 till 17.00.. Jobbigt men mycket cash! 
När vi skulle grilla kyckling i ugnen så fick Lennes gulliga granne Theo komma och hjälpa oss.. aaaawzor

FREDAG:

LÖRDAG:









'
SÖNDAG:



MÅNDAG:



Okej, det typ typ 45 minuter att ladda in bilderna.. nu ska jag få lyssna på lennes franska läxa sen ska vi sooova!
Jobbar bara imorgon också sen är jag ledig till på måndag då jag börjar p lagret i Rosersberg! sköönt!

godnattnozor




LAX

Steky 09. Har varit hos Anki hela dagen, solat och badat. Är en anningen röd i fejjan nu kan jag erkänna..  

Nu håller jag och freja på med fetaste gourmetmiddagen.. Ikväll ska vi äta mat, efterrätt, spela spel och bara chilla.. tror jag!

Anki och Erica är på ingång.
hare bra!
puss

KANYE WEST

 Robocop

SEE YAAA

Ha en trevlig fredagskväll mina trogna läsare!


"jacka" köpt i Finland, linne gina, chinos lindex, skor din sko

VOILA

Dagens outfit 6.00 imorse:

 
Linne hm, kofta gina, avklippta cheap monday jeans, skor din sko.


HELG

AAAAMAAAGAAAAD! Det är ju svettigt varmt ute right now! Det ska jag fira med att äta hemmagjord tunnbrödsrulle, läsa aftonbladet, klick och steka på mormors ballkong!! Har tjingat bästa platsen på ballkongen så inte mamma snor den...

Ja, jag ska sleepa här i helgen. Hon är ju inte hemma så passar på.. heh! Imorgon åker mamma till hälsingland så då har jag ff......... hos.... min........................mormor..

STEKY, here I come.

SIGTUNAAAA

BRA DAG 2

Heeeej bloggylischiööwsss! Jag försov mig i morse... kom 20 min försent och sen var det jobb jobb och jobb till halv tre cirkus då åkte jag hem, packade badkläder och hookade upp med Anki på tåget. Vi tog bussen till Sigtuna och spelade minigolf. Jag vann.. haha.. det var en jämnmatch!

Efter det förflyttade vi oss till Våfflan där vi avnjöt en varsin glarre i solen.. eller avnjöt och avnjöt, när jag var klar hade jag glass på hela mina händer och i hela fejjan. Det var mysigt. 
Juste, hungern satte igång så vi tog en natcho(STAVNIIIIIING?!!!?)tallrik också... den satt bra!

Nu på kvällen åkte jag anki och anna och badade i mälaren. Eller JAG BADADE.

ska sova nu. IMORGON ÄR DET FREDAG!
puss

FRI SOM EN FÅGEL

Alltså.. detta är svårt att förklara men här har jag gått omkring länge nog nu i min egna värld, hoppats, velat och hoppats och hoppats. Men i måndags sa det stop till och med för mig. Du är bara otrevlig och inte en sån person som jag vill lägga ner tid på.

Jag märkte redan för några veckor sedan att jag blir irriterad när jag såg dina vänner, jag blir och kommer fortsätta bli irriterad när jag hör ditt namn. Igår vart jag irriterad när jag såg skylten som pekar mot "staden" du bor i.

:)

SUNSHINE

Himlen är blåååååå och det är  vaaaarmt. Det firar jag med att gå en promenad.

Jag mår bra idag.

SOCKER

Har nyrullade chokladbollar och kaffe som väntar på mig.

brb


COLOURFUL


EN DAG I MITT LIV

Tänkte berätta lite om mitt jobb.. eller ja.. alltså. Ni vet på mornarna, man är trött, stressad och har ingen ork för att jobba. Så brukar det oftast vara, iallafall för mig. På jobbet där jag jobbar nu så börjar jag 7.30. Går upp relativt sent för att hinna med tåget så är alltid stressad. Väl på tåget andas jag, äter min macka och läser dagens metro.

Åker en buss och tar tuben till Västra skogen där jag halvspringer för att hinna med bussen. Sätter mig på bussen och tre min senare är jag framme, åker upp för rulltrappan, hämtar ut ett besökskort och åker upp på fjärde våningen.
Å när jag kommer upp där släpper all stress, det är lungt, tyst och det enda som hörs är tangentklappar och pappersbläddrande.

Jag tar mig en hög med papper, sätter på musik på mp3n och jobbar. Samma sak varje morgon och det är lika skönt varje gång. Jag tycker faktiskt om mitt jobb..

Sen måste jag berätta en annan sak. Vanligtvis så pratar jag mycket och gärna. Men på jobbet sitter jag tyst som en liten mus, om jag undrar något så frågar jag. På mina raster sitter jag för mig själv och filosofierar om allt.
Det är ganska skönt faktiskt. Men de andra måste tro att jag är stum eller världens blygaste tjej.. men det är jag ju, lite iallafall.


THIS OLD LOVE

Det slog mig för några dagar sen att två av min vänner snart åker bort i 10 respektive 12 månader.. och det suger. Jag vart lite ledsen i ögat då och undrade för mig själv vad jag ska göra här hemma?
JO, JAG SKA JOBBA.. om jag får ett jobb vill säga.

För sen ska jag åka och hälsa på Lenne i Frankrike har jag planerat, Usa är lite fööör långt... Men Lenne ska jag fan hälsa på.
Kvinnan som jag ringer när jag egentligen inte har något att säga, hon som jag kan vara helt mig själv med, hon som alltid stökar ner mitt rum, hon som har dåligt minne, hon hon hon... SKA ÅKA BORT I 10 JÄVLA MÅNADER.

Men det lyckliga i det hela är ju att både Lenne och Anna kommer hem. Tiden har gått fort tills nu så varför skulle den inte fortsätta göra det? Iallafall i ett år till.

schäääärleeekkk till ANNA PANNA PYTT I PANNA och LENNE HÅRSPÄNNE!!!

NATURAL BEAUTY



Sitter hemma hos mormor och degar. Hon är i Finland så jag och mamma åkte hit och håller stämningen.. Strax börjar allsång på skansen, sen ska vi åka hem. Tjohoo!

LOTS OF LOVE

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

24/7

Wowowowow! Idag när jag satt där på  jobbet så tänkte jag för mig själv "pengar, pengar, PENGAR" vilket gör att jag känner att det är helt ok att jobba och gå upp tidigt för att tjäna lite stach.. eller vad det heter.. heh!


Att det är trevlig personal som jobbar där gör ju inte direkt saken sämre, btw receptionisten var ganska trevlig imorse.. hon sa att jag måste sjunga upp rösten lite och sedan log hon.. Oj.! Hon ska nog snart ha semester, så glad som hon var! Fast hon var ganska brun så hon kanske precis kommit hem från en semster.. Hon var kanske bara glad att det var STRÅLANDE SOL UTE! För skrev jag inte här för några dagar sen att det säkert kommer bli fint väde lagom till den 22a.. Se vad rätt jag hade.


Men jag överlever.. IALLAFALL I JULI OCH AUGUSTI NÄR JAG FÅR LÖN.

sleepy time.


Tänkte bara avsluta med att vara lite seriöst.

Du har inte betett dig snällt, men hur arg jag egentligen borde vara så kommer jag om du kommer tillbaka att förlåta dig..

Undrar om du någonsin lägger en tanke på att tänka på mig. Nej det tror jag inte.


MONEY FOR NOTHING


Såg precis klart på "Dumpad" den var bra och till det hade jag en stor fet skål med godis!

Men nu är det slut på det roliga.. Ska egentligen sova nu, vilke betyder att jag kommer vara helt död imorgon när jag ska kliva upp för att JOBBA!


Fick hem bilder som man fick ta på studentdagen, jag ser ut som en finsk flicka, med dubbelhaka som är skelögd.. Mamma tycker att jag ska skicka iväg de som "tack kort" .. kuul!


Vad hände med tiden? Förrut hade jag all tid i världen för allt.. nu har den försvunnit. heh!

Juste, de är sommar och just nu har de fått för sig att bygga om där blåa tunnelbanan går OCH DET SUGER. För det är den jag åker när jag ska till mitt jobb. Sökte på sl som säger att jag ska ta tåg till Solna, kliva av, ta en till buss och ta tuben därifrån.... aja.. får väl chansa på de. Aldrig åkt så förrut.. hoppas jag inte åker vilse.


Fan om bitch-receptionisten jobbar imorgon. Jävla subba. Hoppas hon har semester ...


Imorgon ska jag tjäna cash.. det var fan ett tag sen.

GODNATTZOR!! 


MOVIESTAR

NAEEEEJ, nu ska jag gå till ica, hyra film och köpa godis.

göööööööööööööööööööööööööttigt!!

CASHFLOW SOON

Jag har jättetråkigt, jag är uttråkad. En kväll räcker för att få mig uttråkad. Idag vet jag inte vad som händer. Det blåser lite, det är sol ibland och lite moln. Jahaaapppp... imorgon börjar jag jobba. Inte taggad någonstans, men på ett sätt ska det bli jävligt skönt också. Jag är så jävla glad att jag har ett jobb. Vad skulle jag göra annars hela sommaren?
Eller aa okej, det skulle väl inte vara så svårt att hitta på något, men för att hitta på något måste man ha pengar och det får man om man jobbar plus att de flesta faktiskt jobbar.

SÅÅ det ska bli skönt!
Men jobbigt.. heh

FEKKE 2000

Heeeeeeej bloggeeeeeennnnn!!!! Har sedan jag kom hem suttit och lagt in bilder på facebook från midsommar på Björkö, det har gått sakta men säkert och nu nu är jag klar.. haha.. Har sen hel del filmer som jag ska lägga in också!!

Måste bara säga att det var så sjukt jävla kul iallafall. Ett ihop plockat random gäng som gjorde att jag inte hade några förväntningar alls. Men det var bara så himla bra! Bästa på länge!

Okej rå, bjussar på en bild så ni får se vilka som var där. Plus Victor som duschade:


Nu är jag trött, kanske dags att sova.. heh!

HARD WORK WORK



Wohoo! Jag har fått sommarjobb på ett boklager i Rosersberg!!
Imorgon åker jag till Lennes land på Björkö och stannar där till
lördag eller söndag. Firar alltså midsommar där med ett ihop plockat
randomgäng! KUL!

Imogon har jag massor med saker att fixa innan jag åker, så godnatt!

HEMMA

För en gångs skull så ville jag hellre åka hem istället för att sova borta. Har inte varit hemma så mycket de senaste dagarna, vilket har varit skönt.
Har spenderat dagen med Lenne och Cajsa, tittat på handboll och små planerat inför midsommar.

Sitter och lyssnar på Spotify i min säng och ska strax sova.

sooo loong

HANDBOLL ÄR KUL

Jag har på mig:

TROSOR
STRUMPOR
SOCKOR
TURKOSA LEGGINS
SVARTA LEGGINGS
BH
TSHIRT
TJOCKTRÖJA 1
TJOCKTRÖJA 2
REGNJACKA
STÖVLAR
MÖSSA
HALSDUK
VANTAR

Eken cup here I come!


I JUST WANT TO SAY

Du har fått mit att känna mig speciell

Du har fått mig att "flyga på rosa moln"

Du har fått mig att tänka mer än jag någonsin gjort

Du har fått mig glad

Du har fått mig att gråta

Du har fått mig att gå in i en bubbla med tankar

Du har fått mig att gråta framför en vän

Du har fått mig att lära känna mig själv på ett nytt plan

Du har fått mig att skratta

Du har fått mig att hoppa fram av glädje

Du har fått mig att le


Du


KAFFEPAUS

Klockan är över nio och jag sitter i mitt rum med en macka och dricker kaffe.. det är skönt. Senare kommer Lenne och övertar mitt rum. Det ska bli kul. Även fast jag vet att hon kommer lägga saker över hela mitt rum. Hon är bäst.

Sverige spelar mot Montenegro nu och jag har inte tv4 sport på min tv i  mitt rum tur att jag har Anki:

anki, jobb-helg avklarad/ KOLLAR HANDBOLL säger:

0-2 swe egter 6,5 min

straff swe nu

0-3

2-5 swe efter 11,5

Sofie säger:

uhuuu

anki, jobb-helg avklarad/ KOLLAR HANDBOLL säger:

dom suuuugeeeer

Sofie säger:

vilka?

anki, jobb-helg avklarad/ KOLLAR HANDBOLL säger:

negrernba

fattsaru ,höhö-... montenegro

2-6 swe efter 14

d e borta för swe o publiken e galen

Sofie säger:

haha okeeej

anki, jobb-helg avklarad/ KOLLAR HANDBOLL säger:

mm

typ som nä vi mötte gt i finalen, alla heja på gt

Sofie säger:

haha okeej

anki, jobb-helg avklarad/ KOLLAR HANDBOLL säger:

vafan, nu står de 5-7, gulldén skadad

Sofie säger:

varför blir du inte sportkommentator?

anki, jobb-helg avklarad/ KOLLAR HANDBOLL säger:

hahahaha

Drömde att jag spelade handboll i natt. Jag saknar handbollen. Eller jag saknar att ha ett lag som man träffar och som man är en del av. Lagsammanhållningen.


SVENSK SOMMAR

Det SPÖÖÖÖREGNAR UTE. Kom precis hem från Cajsa, igår tittade vi på hälsoresan och chillade. Det var myws. Idag har vi spelat yatzy. Mywsiigt!

Imorgon ska jag och Cajsa titta på Eken cup i spöregn.. Det skulle inte förvåna mig om det blir fint lagom till den 22 juni. Snart är det midsommar.. det är överskattat.

xoxo

BILDER BILDER Å BILDER

090605:








090611:











Ett litet utplock från min student och rudbecks. Nu måste jag rusa!
ciao

HEJ JAG ÄR STYGG

Jag lever ett hektiskt liv.. naat! Jag försöker inbilla mig det. haha. Har inte varit hemma sedan i torsdags så tänkte väl berätta lite kort vad jag gjort de senaste dagarna.

Senast jag skrev något intressant var i onsdags då jag skulle åka till Kimsta och slava ihop en potatissallad vilket jag gjorde. Den vart mycket lyckad och mitt i natten åkte vi hem till Lennes mamma och sov. I torsdags så var det the big day för all 3or på Rudbeck! Så jag och Lenne gick upp med tuppen och jag gick skjuts hem och Lenne åkte på champangefrulle med MIN STUDENTMÖSSA (hon hade nämligen glömt sin hos en vän dagen innan) haha!

Jag åkte hem, drack lite kaffe, duschade och åkte mot Rosersberg där jag och Hanna åkte mot Rudbeck. Vi ställde oss i folkmassan och jag var så glad för deras skull så jag vart typ nervös.. heh! Sen kom de iallafall ut, GLADA! Vi minglade lite där och sen åkte vi ÖL FLAK! Det var en upplevelse, en kul sådan!

Sen var jag runt på massa mottagningar resterande dag och åt mycket god mat och andra godsaker...hehh! På kvällen var jag på gubbskivan som också var KUL!

I fredags vaknade vi upp en gäng hemma hos Lenne. Det regnade utomhus, men vi tog oss till Coop, köpte frulle och minglade med varandra vid matbordet. Sen följde jag med Anna när hon skulle kolla sitt ben och sen följde jag även med henne hem. Vi köpte pizza, godis, chips, dipp, tittade på Talang och CHILLADE! Sen hookade vi lite med KH också.
Juste, några random hockeykillar kom också.. haha! Vi försökte spela Famile geni med en amerikan men förstod ganska snabbt när vi fick första frågan "Vad heter Sveriges högsta berg" att det inte var sån bra ide.. !

Idag har jag varit med till Annas och deras nya lägenhet där vi har skruvat ihop lådor till deras kök.

Nu chillar jag och strax ska jag åka till Cajsa.
ps, jag har lärt mig göra kaffe.. (y)

I'M MR LONELY

I'm still a rockstar.. I got my rock moves and i don't need you and guess what I'm having more fun and now that we're done I'm gonna show you tonight..

PARIS KATE & I

Jag har köpt en ny klänning, wiwwiewii.. Nu ska jag åka och slava ihop en potatissallad i Kimsta. Återkommer hem inatt. Så godnatt bloggen.


BUSY

Jag älskar att vara sysselsatt. Igår var jag sysselsatt hela dagen, idag är jag sysselsatt hela dagen. great.
Nu ska jag äta något och snart åka!

vi hörs syns och ses... när du minst anar det. HEHE

FREE LIKE A BIRD

Idag på tåget påväg till Märsta så började jag tänka massa positiva tankar. Tankar om framtiden.. tankar om ja.. ni vet. Så mitt i allt kom låten burning inside och jag rös inombords. På något sätt så får den låten mig att tänka tillbaka, men det var bra. Jag behövde nog det.

Jag är påväg vidare. Jag jag har ingenting som får mig att stanna kvar här. Eller jo, men det är "saker" som jag vet finns kvar när jag kommer tillbaka. Om jag nu försvinner. Ni vet. Vissa saker vet man inte vart man har dem, medan andra finns där även fast man vill eller inte.

Jag är friiiii

SONJA ALDÉN


ganska fint va

RANDOM


JAG ÄR EN LOOSER BABY

Jag suger. Eller lite iallaflall. Erica ringde mig kvart över nio, jag sa då att jag skulle gå upp, ringa ett VIKTIGT SAMTAL och ringa tillbaka om en kvart. Jag somnade om och ringde en timme senare...

Sitter och schääkar frulle. Müsli, macka och kaffe. Great. Men jag läär ju bli hungrig senare.. heh.. Eller vad tror du Baran?

Ska strax gå till tåget och åka och leta klänning till en blivande student (Erica)!
Tjiing


VÄN TILL EN VÄN

"Jag önskar att jag vore så mycket bättre

Att jag kunde tillföra något i ditt liv

Att jag var axeln du grät ut mot

och inte bara någon du går förbi"


CALISO

Hej. Fan de har stängt av värmen i lägenheten så i natt var jag tvungen att sova med två täcken för att inte frysa... Det är sommar.. men det är fan kallt som på vintern, nästan iallafall. Icke nice.

Annars så har jag idag hookat med min kusse i stan, sedan så mötte jag Romina på ett hemligt ställe.. haha. Åkte hem och åt och hela kvällen har jag hjälp Lenne med att bära och flytta möbler från hennes mamma till Ante. Vi funderar efter denna kväll att starta en flyttfirma. Jag, Lenne och Cajsa CALISO! haha... det vore något!

Har hittat en utbildning som jag är sugen på att söka också.. men det är ju dessvärre försent att söka till terminen som börjar i augusti. Men mailade iallafall så får se. hihi..

Nu sitter jag och lyssnar på gyllene tider och bara chillar lite.
Imorgon ska jag fly hemifrån så jag slipper all jobbhets... det suuger!
puss

VART ÄR VÄRMEN?

Halloj! Jag lyckades att inte förstöra någonting idag, det fick faktiskt ganska bra. Eller ja i slutet iallafall. Men jag har inte ork att lära mig. Jag vill kunna på en gång! ...men det går ju inte, hehe.
Efter det åkte jag till Runby skola och RÖSTADE. Är inte ett dugg insatt men dagens ungdomar lär sig att man ska rösta så jag gick mest på vilken slogan som hade bäst budskap.. haha

Kom hem från Hanna för ungefär en halvtimme sen. Vi har suttit och knåprat ihop lite grejer inför torsdag.. Vi vart as nöjda över våra skapelser!

På tåget hem satt fulaste tjejen och sminkade sig. På sig hade hon ett par svarta tights med blommönster på som var fult korta, på fötterna hade hon ett par fula röda skor. Hela tågresa satt jag och tittade in henne, undrade vart hon skulle eftersom att hon höll på att göra sig så "fin"..... När jag minst anade det SÅ TAR KVINNAN UPP SIN MOBIL OCH TAR KORT PÅ SIG SJÄLV....... fyfan haha. Var tvungen att gå efter henne en bit för att kolla vart hon skulle.
 Hon förgyllde min dag....

HAHA

GUL BIL

Ehm. nu ska jag... förhoppningsvis inte crasha några bilar....

see ya

DU EFTER PLUGGET

Aooooooooooooouw! 6e juni idag. Dagen efter studentdagen. Dagen som hundrats/tusentals/miljontals 3or tjatat om i minst 250 dagar. Därför känns det så jävla skönt att det är över. Nu kan man börja fokusera och längta efter något annat! Men det var en rolig och lyckad dag. Hade inga större förväntningar, men det vart somsagt lyckat. Kändes en aning konstigt att stå där i skolan och vi var framme vid dagen då det inte fanns någon återvändo. Dagen då jag skulle bort från skolan föralltid. Eller aa.. ta studenten!

I sista sekund hade Arre fixat ett... SLÄP som vi åkte runt i Uppsala på.. haha! Det var as kul, vi hade en bergssprängare som hakade upp sig, vi sjöng i kör till Warra Warra och drack s-k-u-m-p-a.
Sen var det mottagning i Rbg och kvällen avslutades i Mörsta!

Idag har jag varit en sväng till Blackeberg och hälsat på min kusin! Visste ni förrsesten att Linda Rosing bor i Blackeberg?

2 COOL 4 SCHOOL

NU SKA JAG SOOOOOOOOOOOOOOOOOOVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
Jag är trött som ett as och vill bara sova ut imorgon, men det kan jag ju glömma. FÖR IMORGON TAR JAG STUDENTEN!!!!

På lördag ska jag sova ut..

Lenne är här, hon har övertagit mitt rum. VI HÖRS PÅ LÖRDAG.

YOOYOYOYOYOYOYOY


INLÄGG FRÅN BÖRJAN AV 3AN

2008-08-21 14:12:31

Hej!

Jag sitter alltså i skolan. 
Mitt schema suger. Alltså jag har typ hundra lektioner varje dag. Börjar tidigt och sliutar sent. Men jag kan inte göra så mycket än att gilla läget. För jag kan ju inte direkt skolka från lektonerna och få ig? Aldrig! Så nu ska jag sluta klaga för en stund. På måndag börjar allvaret och dom tidiga mornarna som jag inte gillar. MEN somsagt. Varför klaga.. ;)
Köpte ett "fler ämnes block" förra veckan som jag fixade igår. Det tog fan en timme att fixa!!!! Först var jag tvungen att lista ut hur många olika ämnen som skulle få plats sen hur mycket papper var och en av ämnerna behövde, sen sätta ut "mellan papprerna" som för övrligt är i jätte fräcka färger sen var det dags att sätta ut lappar som visade vilket ämne dom tillhörde. Sen satte jag gem på varje ämne också ifall det kommer några viktiga papper. Det är förövrigt astungt.. Men jag har ju min bag. Höhöh
Idag ska jag på hyresföreningsmöte med mamma... Dom ska snacka om hur det kommer bli när dom ska total renovera alla lägenheter i början av 2009. Gratis fika! (Y)
Nu ska jag planera lite uppgifter.. Peace. Hoppas jag fått det mobila bredbandet idag. Eller imorgon. Yeeee! (Idag kommer Lenne Hanna och Pao hem från Turiket weiiiii)

Jag var inte redo att börja 3an. Nu är jag inte redo att sluta.
Jag hatade mitt schema för det var dåligt. Jag överlevde.

Mitt "fler ämnes block" var en bra invenstering. Hade alltid det rätta ämnets papper med mig.

Jag var på hyresföreningsmöte. Det var trevligt och jag hade rätt, man fick fika.

Jag fick mitt bredband. Men det var försenat och krånglade, men nu funkar det great.



ONSDAG HELA VECKAN

Nattinlägg är ju soft.. som jag.. soft.. heheh!
Var aldrig med på fotbollsmatchen, lackade på mig själv när den precis skulle börja.. men det var nog lika bra för min lilla lilla kropp att jag inte var med. Istället var jag "hejjjjarklack" med barre och norre! After school åkte jag hem, gick på trapphusmöte. Ja, det var ju roligt, vi fick kaffe och lite info angående lägenheterna vi ska bo i när de stamrenoverar.. 5 okt - 19 feb! Aaa sen åkte jag med anna och stekte FLÄÄÄSK!

Har testat mina studentkläder typ ehm aa nyss.. de sitter ganska bra faktiskt. Tror, hoppas.. vill jag.
Dock har jag en jävligt irriterande jävla blåsa på min tunga... seegt!

BTW, DET FINNS EN AS SNYGG KILLE. HAN VAR MED OCH SPELADE FOTBOLLSMATCHEN. ALLTSÅ HAN ÄR grr grrr grrrr.. lol godnatt!

FOTBOLL

"rök"hosta, snor och ryggsäcken är packat med shorts, t-shirt, benskydd, fotbollskor och fotbollstrumpr etc.
Imorgon är det match mot lärarna. Får se om jag ställer upp eller om min förkylning stoppar mig.

godnattzor


CAROLINE AF UGGLAS

Idag gjorde jag en sak som jag är stolt över. Även fast jag med 98% säkerhet visste, så struntade jag i det. Jag gick iställer längst längst bort och var glad. Det bevisar en massa saker. Dels att jag kanske är påväg vidare men också att jag inte är "beroende" längre.  Jag är friiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. eller ja, idag intalade jag mig det ialalfall.
 
Idag läste jag också en artikel med Caroline Af Ugglas i Situation Stockholm och jag måste säga att jag diggar henne. Förrut har jag sagt att hon är speciell och det tycker jag fortfarande, jag har också sagt att hon har ful klädstil för det tycker jag. Men på något sätt så passar det henne.
Hon försöker inte spela någon annan eller gå efter normen. Istället gör hon som man ska göra, följa sin egen väd och drömmar.

Jag kan också tänka mig att hon är en jävligt cool mamma. En sån mamma som alla barn vill ha. Jag vill bli en lika cool mamma som Caroline. Då ska tilläggas att jag inte har en aning om hur hon är som mamma. Men jag har mina aningar.

Jag har aldrig riktigt haft en förebild. Senast igår fick vi i uppgift att skriva ner vem våran förebild är och som så många gånger förr så skrev jag bara något. Eller skrev iofs en som jag  har som en liten förebild ellr snarare ser upp till men jag kom underfund med idag att min förebild kanske är den där tjejen med dålig klädsmak som totalt skiter i vad andra tycker och tänker om henne.

JAG VET INTE

Jag.. är... inte....glad.....i......mat.......längre

Om det är positivt eller negativt är en tolkningsfråga.

SNORUNGE

Snorig så en liten snorunge, huvudvärk som fan, det kittlar i halsen och jag är helt seg.. men jag överlever!

Kunde inte sova inatt så skippade första "lektionen" och åkte på mdkn där vi fikade, hade tipspromenad och fick tillbaka lite arbeten. Bla så fick vi ett papper där alla både a och b klassen hade skrivit vad de tyckte om alla och så här fina "omdömen?!" fick jag:
Pratglad, trevlig, tokig, glad, rolig, snäll, rolig & söt, härlig, snäll, rolig, speciell, en underbart härlig och duktig vimsmaja, trevlig, alltid glad, underhållande, crazy girl ;), rolig, positiv, glad, rolig på konstigt vis, glad, nice

HIHI

Resterande dag har jag varit med anki på Stinsen som fixade sina naglar, sen lackade jag när vi missade tåget med en halv min, åkte hem till mormor, åt göttig mat, åkte sedan med MAMMA MORMOR och MIN MORBROR som fyller 50 IDAG! till Uppsala för att reka en grej.

Imorgon ska jag på möte med alla som ska spela fotbollsmatchen mot lärarna på onsdag .. hoppas jag inte försover mig.. och sen ska vi hem till Kicki (min mentor) och fika!

godnattzor

NATTEN ÄR UNG

Så, nu har jag varit duktig. Lagt in lite bilder för att förgylla eran vardag. Nu ska jag väl bara langa in lite bilder och videosar på fejjan för att slippa all hets. Men det känns som att den här veckan kommer att gå i raketfart.
Imorgon: Skola, åka till stinsen med Anki, åka till mormor Tisdag: Fika hos min mentor Onsdag: Skola och förhoppningsvis spela fotbollsmatch mot lärarna Torsdag: Fixa ögonbryn/ögonfransar, fixa allt hemma hos moster Fredag: Studenten.

Försöker intala mig själv att leva i nuet. Inte tänka så jävla långt framåt och oroa mig vad som kommer hända. Det är svårt men bara man intalat sig själv att sluta tänka så jävla mycket så går det iallafall i rätt riktning.

btw så ska jag visa dig att det är jag som är hon!

godnattzor

RANDOM INLÄGG

Aj min rygg. Jag har bränt en stor fet fyrkant på min rygg och stukat ett av mina fingrar, har tydligen blivit förkyld också.. Men fint väder har det varit i helgen iallafall. Igår hemma hos Anna var det very very trevligt, jag spöade alla på kubb. Hanna lackade ur och skyllde på gräsmattan och allt vad hon kunde komma på HAHA! Sen stod hon och övade för sig själv. ;)

Idag har jag varit och handlat lite nya kläder.. Sen åkte jag till min moster och åt as god mat grillat kött med klyftpotatis, morötter, sallad och kaffe på de! KLAGAR INTE LIKSOM!!

Missade precis 22.38 tåget så fick vänta på 22.08, träffade på Amme som skulle till Märsta och när mitt tåg väl kom så vart vi fast mellan rosers och väsby i typ en halvtimme, sen åkte vi tillbaka till rosers dit det skulle komma ersättningsbussar när den väl kom EFTER TYP EN OCH EN HALVTIMME så mötte jag amme igen.. haha liiite roligt!

Mina nya fina plagghhh:




Stadium Lindex

BILDER FRÅN SKIVAN OCH HELGEN


Johan Felix och Felix inne i dimman

Josef Arre och Danne

P Malin och jag, heh

Hello my löver's

jag OCH MINA SNYGGA VÄNNER!!!

Jack säger: Haha, fyfan vilken dräggbild

Dimmigt

Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarty

Gruppkort

Söta Ebbzor!

Änk och Erc

HAHA

Vi solade i Bålsta

Jag och Emelie är sååååååååååååå ROLIGA!

Haha, voila mina snygga hemmagjorda studentinbjudningar.

RSS 2.0