BIEN

I made it. Jag gjorde det. Jag vann över mig själv. Jag fixade det. Jag var mycket bättre än vad jag trodde. Fan vad skönt det känns nu. Det var värt mödan och allt slit i slutändan.

Har även funderat över min framtidsplan som gömmer sig i mitt huvud. Vill jag verkligen resa bort i ex antal månader som alla andra? Måste jag göra det? Det är klart jag vill men jag vet inte om jag verkligen vill göra det nu. Nu vill jag tjäna pengar och när dom väl finns så kan man börja fundera på vad man ska spendera dom på.

Idag är det måndag, ska åka och träna om några timmar, imorgon är det tisdag och då ska jag jobba och på onsdag är det onsdag OCH DÅ ÅKER JAG TILL FRANKRIKE.

Hehe

20 SOCKERSÖTA ÅR






G R A T T I S  A N G I E !


LIST

Senaste Kompisen du träffade? Natta Senaste Personen du pratade I telefon med? Pappa Du fick SMS av? Pappa Du kramade? Natta Imorgon är det? Söndag Planer? Nada Något roligt som händer imorgon? Det visar sig Favorit nummer? Varierar Färg? Mörkblå och svart Årstid? Vår!! Saknar du någon? Ja Humör för tillfället? Bra Det första du gjorde I morse? Vaknade Vad åt du sist? Godis Vad irriterar du dig på? Människor som inte kan göra någonting själv bland annat Tror du på distansförållanden? Jadå Vem tänker du på just nu? Lenne Tror du att personen tänker på dig med? Jag är den enda som är i hennes tankar så ja Vart reste du sist? Reste som i reste utomlands så var det Marocko men annars så var det nog när jag var i Västerås haha Vad gjorde du igår kväll? Var på Cajsas studentmottagning, drack öl på Corner och Bryggan 5/5 toasters Liknar du din mamma eller pappa? Pappa till utseendet, mamma till sättet Ler du ofta? Jag försöker iallafall Välj en, kärlek, skönhet kreativitet? Kärlek  Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? Nej.. hehe
I vems säng sov du i igår natt? Min Vilken färg har din tröja? Emosvart Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut? Lyckligtvis inte. 
Har du någonsin gråtit dig till sömns? Njae Gråter du när du skadar dig? Har väl hänt Är du en glad person? JA Vad gör dig glad? Mina vänner, komplimanger, när jag gör andra glada, mat, skratt med mycket mera. Önskar du att du var lyckligare? Jag är nöjd Är lycka överskattat? Nej, det är det bästa som finns. Kan musik göra dig glad? Ja Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det? Ja Har du en flick/pojkvän? No Är du nöjd med det? För det mesta Är du kär? Nej Vem hatar du verkligen? Ingen Har du någonsin gjort en hat-lista? Haha tror inte det, vore dock väldigt kul om det visar sig att jag hittar en gammal hat-lista någongång! Är du en mobbare? Nej Har du varit så arg på någon så du börjat gråta? Ja Har du blivit sviken någon gång? Ja Gillar du skolan? Ja, även fast det snart var ett år sedan jag tog studenten så vill jag fortfarande tillbaka. Favoritämne? I högstadiet var det hemkunskap och syslöjd, på gymnasiet var det radio Värsta ämne? Matte 


EN ENSAMVARGS HISTORIA

Åkte till Rosersberg och hämtade min cykel som övernattade vid ett cykelställ. Tog cykeln på tåget och när jag kom till Vilda Väsby igen cyklade jag som den miljövän jag är till ICA där jag köpte minibaguetter, avocado och en jättemegasuperstor godispåse. Jag kom hem och gjorde iordning min väldigt lättsamma och billiga middag, dvs baguetter med diverse innehåll. Har inte ens öppnat godispåsen än för den har jag sparat till kvällens schlager. Sverige är inte med men har mina två favoriter. Belgien och Cyperns låt är gr8.

Nej nu ska jag bege mig till tvn och hälla upp min stora färgglada godispåse i en skål. Sen kommer jag somvanligt ångra mig att jag handlade godis och inte grönsaker när jag ätit upp halva påsens innehåll. Men sånt ät livet.


DAGENS OUTFIT

Igår var kul. Min fina vän tog studenten och alla andra 3or på Arlanda Gymnasiet också såklart. Ska vara jättesnäll och låta er få en inblick av min fantastiskt fina dag som jag fick vara med om igår med lite bilder.. Fast inte nu för nu ska ni få se två bilder på mig. En på min matchande outfit och en på mitt söta face.


HELLO FUTURE 2

Jobbade idag 13-17. Är nästan lite små kära i barnen. Så söta och rara på sitt egna vis. Gud vad jag också vill bli mamma till några rara barn med fräknar och förhoppningsvis smilegropar.

HELLO FUTURE

Hello mina vapendragare. Ännu en dag utav detta år har snart passerat och vi har överlevt idag också. Är det inte fantastiskt? I måndags så var jag ledsen. Besviken på mig själv, undrade vad jag skulle göra med mitt liv, hur jag ska ordna det här, om jag kan bli någonting även fast jag inte klarar det. Men mitt i allt kom jag att tänka på att jag kan inte göra så mycket utav saken mer än att göra det bästa utav det. Det här är jag, jag ska inte bli någon jurist, eller läkare. Jag ska bli någonting annat. Jag blir ju inte bättre utav att se ner på mig själv och gå och dö för då kommer jag verkligen aldrig att lyckas åstakomma någonting med mitt liv. Jag kommer bli någonting en vacker dag och det ser jag fram emot även fast jag skulle vilja kunna se in i framtiden och se så jag slipper sitta här och oroa mig. Men jag ska klara det. Sen ska jag berätta för mina barn och barnbarn att man inte behöver vara bäst på allt för att lyckas göra det man vill. Du måste tro på dig själv för att lyckas.


YOU KNOW ME

 
Nazanin Asaid - Var du på Joe Labero den 20 maj?

Sofie Maria Elina - Nej men den 14e?! Var du?!!?!?!

Nazanin Asaid - Hehe, nej men jag såg att det stod om honom i tidningen och jag vet inte varför men det kändes som att du borde varit där.....



ONSDAGSMYYYYYS




Mamma har bakat scones och jag har fotat träd.

JAG ÄR SÅ HIMLA ROCKIG ALLTSÅ

Hittade ytterligare en bild från spidskivan på noomis facebook.....



(DET ÄR EXAKT SÅHÄR JAG VILL ATT NI SKA KOMMA IHÅG MIG)

00.02

1. Weey i natt kommer jag kunna sova utan att vara rädd för varje ljud jag inbillar mig att jag hör. Jag är hemma, hemma på hemmaplan igen. Efter en vecka helt mr lonely. Som ni kanske förstått om ni läser min blogg flitigt så är det där att sitta själv i en lägenhet ingen jag vill göra dagligen i flera timmar. En stund går bra men tanken att när man sitter där och gör någonting och vet att det inte kommer komma hem någon som man kan prata med, äta mat med, skratta åt, skratta med etc gillar jag inte. Därför har jag veckan som gått gjort allt möjligt för att fördriva tiden.

2. Var på ett jobbigt träningspass idag. Ett schlagerpass med enbart schlager låtar, gamla som nya och det fick mig att tänka på att det är synd att det görs så mycket upptempo låtar inom just schlagern för om det inte skulle vara så skulle jag inte stått där och svettats till Alcazars nyaste schlager låt idag. Men det gjorde jag och det känns..

3. Innerst inne så är jag en ganska ond människa i mellan åt. Jag hatar t ex alla snorungar som snart får gå på sommarlov och vill att deras sommarlov ska gå fort så dom för börja jobba i skolan igen, jag har ibland också tänkt tanken att jag vill att det ska vara dåligt väder på andras student för på min ville inte vädergudarna sammarbeta. Men jag har tänkt om. Jag vill att det ska vara fint på fredag när Arlanda Gymnasiet springer ut. Det gör så mycket. Varmt och sol. (Plus att det är skönare att stå ute i sol än i regn om jag ska vara lite ego som jag tycker om att vara).

4. Dröm sött vakna blött!

SVAR PÅ KOMMENTAR

freja om FOTOS DE LOS ÚLTIMOS DÍAS
ey, var haru baxat skjortan?

Svar
ey, jag köpte den på loppis i lördags för 40 svenska kronor..Och vet du vad det bästa är Freja? Den är från det fashionabla märket GANT.

FOTOS DE LOS ÚLTIMOS DÍAS






BRA DAG

Det finns så himla mycket saker jag vill göra. Vissa dagar känns det som att jag aldrig kommer lyckas och andra dagar känns det som att jag kan bli vad jag vill. Idag är en sån där dag då jag tänker att jag kan bli vad jag vill.

FREDAG LÖRDAG SÖNDAG

Hej mina sockertoppar!!!!!

I fredags efter skolan åkte jag hem och löste korsord på ballkongen. Framåt kvällskvisten åkte jag på middag hos min moster vilket var det trevligaste jag gjort på väldigt länge. Vi satt vi jag, min älskade mamma, min älskade storebror och mina älskade släktingar. Åt god mat och pratade om allt möjligt. Efter den trevliga middagen åkte jag och firade Natta och Kenta. Vilket var trevligt det också. Fredagen får lätt 5/5 toasters.

I lördags så vaknade jag och gick på en lång promenad runt Steninge. Visste inte vart jag skulle följde bara vägen och hoppades på att jag någongång skulle komma dit jag startade. Vilket jag lyckligtvis gjorde. Efter det tog jag bussen till Eurostop där tanken var att gå på loppis. Jag kom dit 13.50 och det stängde 14.00 så gick in och sprang mellan hyllorna för att hitta något. Hittade en flanellskjorna som jag letat efter i storlek S för 40 kronor som jag snabbt köpte och gick därifrån innan dom stängde. Tog bussen hem och gick senare och åt middag hos min pappa. Det var också kul. Vi bara satt och snackade om människor från släkten och allt möjligt. Senare var det tänkt att jag och några randoms skulle dra och spela fotboll men när jag kom hem från middagen så vart jag seg och trött. Hade gått hela dagen i solsken så jag köpte chips och kollade på en film som gick på tv.

Igår söndag så vaknade jag återigen relativt tidigt, slog på Nyhetsmorgon och kollade repriser på tv. Det spöregnade och åskade ute så fanns inte mycket att göra. Hookade upp med Hampus. Han åt pizza, vi spelade stad och land, gick till Coop och pratade om konstiga människor. Sen åkte jag hem och tittade på film.. igen.

Idag måndag ska jag till skolan pch förhoppningsvis är den blåa himlen kvar hela dagen. Men det blåser idag... Ska kanske gå förbi och kolla på en långklänning. En vanlig svart tråkig långklänning. Men har nog dessvärre börjat inse att jag inte passar i det. Men ska iallafall testa den. Haha................................

Peace out.

YYYYYY

Jag hade en konversation med en människa på msn nyss som löd ungefär såhär "jag tror jag såg dig på station förra veckan men vet inte om det var du för han hade långt hår" "nej det var nog inte jag pga håret" "okej tur i oturen då" "haha varför då?" "han var så jävla snygg så det var därför jag tvekade"

Vet ni hur skönt det kändes att få driva så jävla hårt med någon som förtjänar att inte veta att jag drev? Jag sitter här och ler för mig själv och känner mig så jävla bra.

You are creating all the bubbles at night

 
May 2007


I AM SIMPLY THE BEST

Jag måste vara väldens bästa kund. En sån där kund som alla vill ska gå till ens kassa. En sån där kund som inte gör några besvär, en sån där kund som bara köper det hon ska ha, tar tid på sig att lägga alla varor med streckkoden åt rätt håll och som alltid säger hej till den som sitter i kassan.

Idag när jag var på ICA och skulle köpa frimärken så stod det ingen där. Jag väntade och väntade, en kille i kassan ringde efter någon som skulle komma så jag stod kvar, kollade på tidningarns löpsedlar, kollade på människor och sen kom hon äntligen. Bad om ursäkt att det tog tid och jag svarade med ett leende på läpparna "det är lugnt". Tänk om jag hade varit sur, inte sagt något när hon ursäktade sig och bara gått därifrån utan att säga hejdå. En sån enkel sak som att vara trevlig när man handlar kan göra den som jobbars dag. Samma sak med oss som är kunder och handlar, det är ofta när jag handlar av en glad och trevlig kassör/kassörska som jag går ut från affären med ett leende.

Det var inte förrän jag jobbade på Mc Donalds när jag var 16 som jag verkligen förstod hur mycket man verkligen lägger mer sin själ i att få allt att gå så fort som möjligt så kunden slipper vänta. Vissa var förstående men vissa var så oförstående och otrevliga. Därför försöker jag verkligen alltid att visa uppskattning mot alla jag handlar av för jag vet hur det är att stöta på krävande kunder som är bittra. Istället försöker jag vara glad och inte klaga eller sucka när det går långsamt. Så alla ni som känner igen er att ni är dom där suckande människorna som inte har bättre för er än att klaga så tycker jag att ni ska testa en dag på Mc Donalds. Tro mig, det räcker (förhoppningsvis).


HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ

Tack och lov för att det var soligt idag så jag hade på mig solglasögon på station när jag skulle åka hem. Stödde på några som jag inte orkade stå och kallprata med om hur man mår etc. Man svarar ändå alltid att man mår bra för om man svarar att man inte mår bra så är det alltid någon som frågar varför så därför svarar iallafall jag i 9 av 10 fall att jag mår bra fast jag ibland inte gör det. Såhär låter det oftast när man träffar någon nu förtiden  "Men heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! Det var längesen, hur mår du?" "Bra, hur är det själv" "Sen kallpratar man lite och avslutar med" "Vi måste hitta på något snart igen" Vilket man ändå oftast inte gör det är bara ett bra slut på ett samtal.

Med det säger jag inte att jag alltid låtsas kolla bort när jag ser någon jag känner eller att jag aldrig vill fråga hur personen jag träffar mår för ibland vill jag veta det. Men nu har jag blivit så inpräntad med att det är artigt att fråga men är det oartigt om man inte frågar? Tänk om jag faktiskt inte vill veta eller tänk om jag redan vet? Det kan ju inte personen i fråga veta.

Jag har också svårt för det där att pussa folk på kinden. FÖRSTÅR VERKLIGEN INTE VARFÖR MAN GÖR DET. Blir nervös när jag märker att någon jag tänkt krama ska pussa mig på kinden (som man inte ens nuddar).

HEJ JAG ÄR JÄTTERÄDD

Okej, tänkte vara 100 % ärlig nu. Idag på jobbet så var vi ute och lekte på en underbar sommaräng. Jag lärde mig göra snygga kransar av maskrosor och jag plus alla andra vart helt gula. Pga det varma vädret så blev man lagom svettig på köpet. Direkt efter jobbet gick jag till mormor från Tingvalla (dvs i en kvart), vi hookade upp med mamma för att sedan nästa på en gång (med lite matpaus i form av pannkakor) bege oss iväg till Stan, Stockholm the capital of Sweden. Jag som inte orkade byta kläder innan vi åkte till stan började känna mig ganska oren och mitt fettiga hår (som jag var tvungen att ha uppsatt hela dagen) gjorde inte saken bättre. Mina händer var och är fulla med märken från maskrosor och jag ville helst behålla solglasögonen på hela tiden. Vi åkte till stan där jag skulle "leka att jag skulle med mormor på kryssning" så hon fick åka gratis. Väl där kom vi på att jag kunde åkt på min biljett fram och tillbaka och kommit hem igen imorgon kväll. Fan vad nice det skulle varit, jag själv på en båt, gå dit jag vill, kolla på vad jag vill när jag vill och hur jag vill i några timmar, avnjuta en god lunch på någon restaurang och sola på däck hela ensam eftersom att mormor ska åka till Finland i en vecka. Hade lätt inte bangat om det inte vore för att jag har viktiga saker att göra imorgon. Då hade jag totalt struntat i om jag luktade svett, hade maskrosmärken på mina kläder, händer och ben, hade fettigt hår och kände mig ful som stryk. Jag hade med min mobil och plånbok och så mycket mer behöver man inte när man är på kryssning.

Nu blev det inte så, jag åkte hem till mormor där jag sitter nu. Jag är rädd och känner mig ensam. Hur ball jag än leker när jag säger att jag vill flytta hemifrån, eller åka bort och jobba så är jag livrädd. Det är ett väldigt bra bevis på att när jag nu sitter här ensam så saknar jag att min brorsa kommer och ställer helt orelevanta frågor HELA TIDEN, frågar vad jag vill äta, när jag vill äta, vart jag ska med mera. Nu är jag ensam och det är hemskt. Jag vill ha sällskap. Bara någon som är i ett annat rum räcker.

Så alla ni som flyttat hemifrån STORT ELOGE. Alla ni som vill flytta men inte flyttat än SNÄLLA SÄG ATT NI KÄNNER IGEN ER.

Nu ska jag låtsas att någon är här och vaknar mig så jag kan somna och vakna imorgon när det är ljust för då är allting alldeles alldeles underbart. Men nu suger det. Haha........

INFO

det ska visst regna en stund imorgon så jag tar med min stekiga regnjacka till jobbet. Godnatnatnat

LIFE LOOKS BETTER IN SPRING

Jävlar vad Sverige har maxat med plusgraderna de senaste dagarna. Har glidit fram och gjort allt och ingenting. Idag t ex så köpte jag jordgubbar och våldgästade Romina vid 11 tiden. Sen åkte jag till St Eriksplan och rotade runt bland begagnade kläder på Myrorna. Tur i oturen så hittade jag ingenting.

Imorgon ska jag jobba hela dagen och snäll som jag är så litar jag på smhi så det kommer bli kalas väder imorgon också. Ska glida runt med små kisar, dribbla bort alla små barn på fotboll, chilla, dricka lite vatten när det blir alldeles för varmt typ.

Ska bo hos min mormor från och med imorgon för hon åker bort i en vecka. Kommer nog dö av tristess, mörkräddhet och ensamhet. Men jag kan steka på ballkongen, gå mysiga promenader i Steninge, vattna lite blommor, äta världens godaste pannkakor, knäppa en öl och sånt där så jag överlever. YEY.

Just nu är min uppgift att ta reda på vem den här tjejen gillar. Jag har mina aningar och jag ska fortsätta snoka och leka hemlig spion som jag alltid gör. Heheh

PYSS


YOU ARE MY SUPERSTAR

Ännu en gång så är jag hungrig som fan. Veckan som börjar imorgon känner jag kommer vara stressad. Mycket att göra känns det som.. Förhoppningsvis lyckas jag charma några stycken imorgon så kan jag göra ett äkta glädjehopp och fira med god mat. Ska försöka laga någonting som är gott och går snabbt att tillaga nu.

Tårtan igår var god och deras nya crib var helt underbart med utsikt över vattnet. Åkte till Uppsala och hängde på bryggan och träffade Arre en snabbis. Fan vad varmt det var igår btw, gled omkring i linne hela dagen tills solen försvann bakom molnen och fan vad jag älskar Uppsala. Världens mysigaste stad.

Idag har jag cyklat och letat efter en långklänning men självklart hittade jag ingen.


HEJ FINA LÖRDAG


Helly! Har stekt i solen under morgonen. Nu ska jag iväg på kalas och ikväll kanske jag åker till Uppsala och fortsätter att steka. Hoppas vädret håller i sig så man inte behöver frysa ihjäl ikväll... hehehihhohohohoho

Juste, Joe Labero var kung igår. Fan vad jag inte förstod någonting. Han var jävligt charmig och det var verkligen en show. Vi som satt på parkett (stolt) fick en dvd med oss hem och ett av tricken som han gör i den är helt sjukt. Man får peka på ett kort hemifrån och det man pekar på försvinner. Fattar ingenting.

Nu ska jag åka och äta tårta. Peace out

Talk about hey hey talk about the rising sun


Har varit och kollat på Trim SM hela dagen och nu ska jag åka och kolla på Joe Labero!

HELLO EVERYBODY

A tja.
Har haft en trevlig kväll med Angie. Tog lite bilder som får tala för sig själva.







And the good girls are home with broken hearts

Jag behöver uppmuntras. Dagen började så bra. På tåget satt jag och log för mig själv sådär fånigt som man kommer på sig göra ibland. Satt i min egen värld och lyssnade på musik. Gick i min egen takt till tunnelbanan, gick fel, gick tillbaka. Var inne i en sunkig japansk affär, gick tillbaka till tunnelbanan. Tog tuben till rådhuset, gick förbi Lennes lägenhet och kollade om polackerna som hyr hennes lägenhet sköter sig och det såg så ut, alla fönster var hela iallafall. Hittade en annan asiataffär med mycket bättre utbud, virrade runt några varv och gick även där ut tomhänt. Besökte Västermalmsgallerian, kollade in rean på hm, gick in på designtorget och vart lite smygkär i den butiken. Åkte hem och lagade middag till mig själv.

Kollade mailen och blev ledsen i ögat, åkte och bowlade, kom 2a, åkte och höll på att garva ihjäl mig när Rmg skulle ta bort lösnaglar, åkte och kollade på kids som spelade handboll och längtade tillbaka.

Åkte till Maxi och köpte maraboupolka och nonstop. Skulle åka hem men hängde med Cajsa och ångrade mig lika snabbt som jag kom in. Vad är det för fel på folk? Visst, jag skulle vilja att vi tjejer kunde bete oss som killar, vara lättsamma och kunna skämta med varandra och ändå kunna förstå att allt bara är på skoj. Men det är sånt man gör med människor man känner. Jag börjar inte direkt skämta om någons syskon eller vad det nu kan vara med någon jag inte känner. Jag har inte fått en chans att visa vem jag är. Jag är dömd för något som jag inte har att göra med. Jag är stämplad. Det gör mig så jävla arg och ledsen.

Jag vill inte visa mig svag och helst av allt så skulle jag vilja att jag hade modet att bara säga det rakt ut vad jag känner. För jag visar inte när jag är arg, sårad, besviken, jag är alltid glad. Jag vill inte vara någon som folk tror att man kan säga vad man vill till för jag bryr mig ju ändå aldrig. Fel. Jag bryr mig nog mer än många andra. Jag gör allt för att vara omtyckt av andra och för att passa in överallt. Jag är konflikträdd och har inte gjort dessa människor någonting. Jag har bara försökt vara mig själv och så gått jag kunnat försökt visa vem jag är. Jag vet vem jag är och blir arg på mig själv när jag tar åt mig när jag vet att jag är värd så jävla mycket bättre.
peace out


OJ CAPS

HEJ. IDAG HAR JAG SUTTIT PÅ ETT TÅG OCH NYNNAT LÅTAR FÖR MIG SJÄLV, VIRRAT RUNT I STAN I TRE TIMMAR, GÅTT IGENOM AFFÄRER OCH NÄR JAG KOM HEM SÅ KOM ETT SLAG I MITT ANSIKTE TYP. MEN JAG HAR REDAN GÅTT VIDARE OCH ÄR BEREDD ATT LÄMNA ALLT OCH ALLA FÖR ATT GÖRA NÅGOT FÖR MIG SJÄLV. HOPPAS PÅ DET BÄSTA.

NU DRAR JAG OCH BOWLAR MED CAJSA OCH HENNES MOR.

ÄR ASSUGEN PÅ NYA MARABOU POLKA.

JUSTE, DET ÄR HELG NU....

PEACE OUT


GLIDER UT I SOLEN OCH STEKER

Nu ska jag springa på ett möte och sen ska jag åka in till Tegnergatan och besöka Japanska Torget och leta presenter! Mina kläder kommer från... jacka - hm linne - weekday jeans - levis örhängen - hm




GODNATT ALLA LOVERS AND HATERS

Tänkte bara göra som alla a la storbloggare och skriva ett godnatt inlägg.. Fick en kommentar för några timmar sedan som jag tänkte ta mig tid att svara på

Lenne om Bilder från dagen:
Sofie, icakuriren?! Du får bara inte!

Somavin svarar:
Haha! Jag var somsagt in the ghetto och tog vad jag hittade som jag kunde läsa samtidigt som jag samlade på mig fränkar i solen.
Låter det bättre om jag säger att jag ska läsa nyaste numret utav Vecko Revyn nu?

Lyckades hitta en vimmelbild på mig och en jävligt otyglad brud från Spidskivan..

Vi rockar din värld!


But daydreams won't fill the night time

Heeeeeeeeeeeeeeeeeej! Har precis varit och tränat så nu är jag sådär mör i hela kroppen.

Min mage kurrar men nu börjar ett program som jag måste se om det är ingen reklam så jag får väl helt enkelt svälta ihjäl i en timme innan jag kan koka tevatten och rosta mackor.

heydoooo

Bilder från dagen

Igår när jag posade med min take away kaffe

Dagens outfit...

Tog två snygga egobilder innan jag gick till tåget


Stekte in the ghetto







Jag dricker spicegolds seven seven eller Tropicana




HEJ OCH VÄLKOMNA TILL MIN JÄTTEROLIGA BLOGG!!!!11111!11!

Shuuuuz! Har varit iväg på ett möte och nu sitter jag i Valsta hooden. När jag skulle ta tåget till Märsta så var det självklart inställt, men det gjorde inte så mycket för jag hade någon att iakta. En jävligt skum kille. Han bar av någon skum anledning omkring på en väggklocka, skrattade för sig själv och kollade snett på människor som han avsåg vara konstiga (fast det egentligen han själv som var konstigast av alla). Väl på tåget så hamnar jag av en slump på ett pefekt ställe för att fortsätta iakta den här skumma killen vars brorsa jag känner. Det går på kontrollanter och när det är hans tur att visa sin biljett så visar han upp sin remsa och säger "Till Märsta", hon går vidare och då börjar han skratta för sig själv som att han precis lurade henne totalt. Sedan började han spegla sig i sin medhavda väggklocka. Tack för att du förgyllde min tågresa!

När jag väl var framme i Märsta så har jag under en lång tid fått för mig att jag ska se en viss person just vid Pressbyrån. Där folk går från bussen till tåget och tvärtom. Idag tyckte jag att jag gick förbi dig. Vi tittade på varandra men ingen gjorde något. Fast jag tror inte det var du, tror bara att jag hade ställt in mig på att det var du. Men om det mot förmodan var du så har du gått och skaffat jävligt snygg stil och blivit jävligt mycket snyggare. Så.. hoppas att det inte var du.

Nu ska jag gå och steka fläsk på ballkongen och ladda inför ännu ett förjävligt träningspass.
Tror btw att jag hade besöksrekord igår. Vart kommer ni ifrån?  Hur hittar ni hit?


Sist var himlen vit som papper ovanför

God morgon alla solstrålar i ett gråmulet Sverige! Idag vaknade jag 11... Har ätit frukost, ringt och hetsat om ett jobb och ska strax få skjuts till station och åka till skolan. Efter skolan ska jag gå och boka tatueringtid.... Ikväll ska jag förhoppningsvis träna... Det mina vänner är min roliga måndag. Hoppas ni har en lika rolig om inte roligare dag än mig.

Har druckit två koppar kaffe på snart en vecka för här där jag bor nu finns det bara en perkulator och jag orkar inte lära mig hur man gör. Tänkte härma Ashley Olsen och leka att jag är lika rik som henne och köpa en take away kaffe påväg till skolan.

GOODNIGHT SWEETHEARTS




JAG VILL HA EN

Långklänning 

Flanellskjorta

Stråhatt

updateeeeeeeeee

Hejååååhåååå! Idag fick jag för mig att göra några ärenden, så jag åkte till Väsby och gick hem för att hämta lite grejer där min brorsa hade kompisträff... Gick till centrum för att skriva ut en bild på fotopapper som jag behöver till imorgon NÄR JAG SKA BESTÄLLA TATUERINGTID. Ja, jag vet vad jag ska göra nu.... Det gick iallafall inte att skriva ut bilden så jag gick till Waynes, köpte en kaffe och läste och Malin och Henrik Bayard Johanssons familjeliv.

Känner inte direkt att jag har någon fantasi att skriva ett roligt och innehållsrikt inlägg en söndagskväll som denna. Men kan väl passa på att berätta att jag har varit hungrig hela kvällen. Har ätit, middag, popcorn, glass, godis, mackor... hehe......



SITTER OCH VÄNTAR PÅ SOLEN


Sitter ute på altanen och lägger in låtar på min pyttelilla rosa mp3 som jag köpte igår. Pallar inte lägga pengar på en ny mobil som man kan ha fet mycket musik på så köpte en mp3 för 199 pix istället. (Min andra mobil som jag hade innan har av något jävligt konstig anledning tappat allt ljud...)

LÖRDAG

Glider till Kistagalleria och ser Remember me i min märkeströja!


jag hatar det här

-

SEX LOVE AND ROCK N ROLL


















DANSAR SEGERDANSEN

JAG ÄR KLAR MED DET DÄR ARBETET SOM HAR TAGIT MIG DAGAR ATT SKRIVA FÖR ATT JAG INTE KOMMIT PÅ NÅGOT ÄMNE ATT SKRIVA OM.

Slutade med att jag letade inspiration i kylskåpet och bestämde mig för att skriva om frukost. Det skulle varea skönt om det var över här men nej nej, om två veckor ska jag stå och snacka om FRUKOST på ENGELSKA...

Känns iallafall jävligt bra nu, en sten har fallit från mitt hjärta. Jag har suttit och skakat, halusinerat, skrikit, kastat papper, gått in i väggar, letat fakta om vad som helst på google, skrivit, raderat, skrivit igen, raderat igen och så har jag hållit på. Nu struntar jag i om det är bra eller dåligt för jag har iallafall gjort det och om hon klagar på att det var inskickat 40 minuter försent så kommer jag....

Är trött. Imorgon ska jag gå en fet promenad, sen ska jag plugga IGEN och gå på bio (om jag är klar med pluggandet vill säga)... Lägger upp rockiga bilder från i torsdags också.

Tog lite bilder fredagskvällen till ära




Peace out

TJO KATTER!


Sitter här och vill inte sluta vara rockig. Skivan var kul. Langar bilder senare 2day. Nu ska jag vara jävligt duktig och åka till skolan två timmar innan mitt prov..... hehehehehehehehehehehehehehheheeeee


When you wish upon a star

Den här dagen kommer inte hamna på topp 10 listan när jag någongång ska summera mitt liv. Gick upp vid tio och pluggade i två timmar. Sen åkte jag iväg på ett möte där jag stötte på mycket opassande människor. Gick förbi Teds tattoo och bläddrade i massor med tatueringstidningar och böcker. Hittade ingenting. Nu är jag så desperat att jag skulle kunna göra vad som helst... Egentligen så kan jag ju skippa i det men jag har ett presentkort och en tatuering för mig behöver inte vara värsta grejen. Jag ska ringa och boka tid på måndag. Då måste jag veta vad och vart jag ska gadda mig. Det här blir intressant... En sak är iallafall säker, jag kommer aldrig glömma den här tatueringen....

Åkte till Rosersberg och cyklade hem förbi mitt gamla radhus på Drottningvägen. Nu har jag fått andas lite och känner mig lite som en människa igen efter lite mat och att jag sitter i lugn och ro och tittar på förkväll. Rädd behöver jag inte heller vara för hunden Turbo ligger i soffan brevid mig och håller koll genom fönstret.

Ikväll är det skiva. Känner mig nog så otaggad som man kan känna sig. Men ska verkligen försöka koppla bort allt annat och ha kul i några timmar. En bra sak är att vi ska vara här innan så jag slippar stressa till någon annan.

Imorgon har jag tänkt att gå upp relativt tidigt igen och plugga för att sedan åka till skolan och skriva ett eller två prov för att sedan åka hem och PLUGGA i några timmar och efter det ska jag BARA ta det lugnt med choklad har jag bestämt. Fan vad skönt..

Men nu ska jag somsagt försöka bli lite rockig. Har kameran här så lite rockiga bilder kommer vi nog ta.
Hoppas ni har en lugnare och mindre ångestladdad dag än vad jag har idag.

Peace out

NU.MÅSTE.JAG.SOVA.PÅ.RIKTIGT.

Jag har suttit hela dagen och försökt komma på ett ämne att skriva om. Vad som helst kan jag välja och jag kommer inte på någonting. Så typiskt mig. När jag verkligen MÅSTE komma på något så vill inte min hjärna fungera med mig. Men när jag inte måste komma på någonting så kommer jag på allt möjligt.

Satt och skrev om te, slet med att hitta fakta när jag plötsligt ångrade mig och började skriva om majblomman. Nu ska jag sova och imorgonbitti MÅSTE jag bli klar.

Skulle egentligen till skolan men måste verkligen bli klar med det här... It suxxxx


lalalalalaaaaaaaaaaaaaa

Egentligen så är jag sjukt otaggad på skivan imorgon. Men tror att det kommer bli kul ändå. Kommer ju vara ballast av alla på stället med mina fejkpiercingar som jag inhandlade idag... Eller så blir det en flopp. Typ att en ramlar ner i mitt glas så jag sväljer den och får åka in till akuten. Eller att det blir som på bilden dvs alla sitter snett.

Kom på när jag var vid station att jag glömt mitt busskort hemma så det var bara att planka in till stan, det blev dock svårare att komma hem gratis... Köpte biljett till Karlberg för 40 äckliga kronor bara för att jag sa att jag var 20 och inte 19. Undra hur mycket det skulle kosta att åka till Rosersberg........

SUNNY SIDE OF THE STREET

Vad är det här... För det första så vaknade jag i natt av att jag höll på att svettas ihjäl utav mitt eget svett eftersom att jag satte på elementet på högsta temperatur innan jag somnade igår.... hehe.. jag frös ju inte i natt iallafall... Vaknade av att solen stekte in genom fönstret. Gick upp och såg hur den stekte på framsidan. Så jag fixade en stol och ställde upp ett bord. Satte till och med på mig shorts och satte mig där och stekte. Men självklart efter fem minuter så gick den i moln. Min vanliga tur dvs. Nu ska jag åka in till stan och till buttericks.



Jag tycker om när du ler en stund mot mig

rbg by night
 
Idag vaknade jag utav ett sms klockan 8. Sen somnade jag om. Drömde lite drömmar och vaknade. Rostade mackor och njöt. Satte på datorn och gjorde lite viktiga saker och sen ringde Cajsa. Hon och hennes karl firar ett år idag GRATTIS! Vi hängde lite, jag testade på jobbet som hennes slav vilket hon tyckte passade mig perfekt. Jag vet inte men alla tycker alltid att jag är så bra på att städa och hålla koll på saker. Kanske för att jag har grymt bra minne i vissa situationer. Hon sa iallafall att när hon blir rik så ska hon anställa mig och så ska jag tjäna feta cash (hoppas hon blir rik). Är trött (vill bara sova så jag kan äta frukost någongång). Imorgon har jag planerat att åka till stan. En sak som jag tycker om med mig själv är att jag kan göra saker själv. Jag är inte beroende av att hela tiden vara med andra eller göra saker med andra. Jag tycker t.ex att det är skönast att åka och handla själv. Då får man gå runt i sin egen takt och kolla på allt man vill, testa kläder hur länge man vill och gå in i alla affärer som man vet att man inte kommer handla någonting i men som man ändå vill gå in i.

NU SKA JAG SOVA OCH DRÖMMA SÖTA DRÖMMAR!

22.40

Hola!

Har landat hemma hos min moster nu. Det känns bra att för ovanlighetens skull sitta i ett stort hus som man kan andas i. Gå några varv runt huset om man känner för att bara göra något. Av en ren slump så var bonde söker fru på tv när när jag kom hem från träningen. Började tänka att det vore skönt att bo i ett hus. Ett litet hus, fast inte på landet utan ett hus lagom centralt med grannar. Ha en egen trädgård att planera inför varje vår och sommar, klippa gräs, plantera blommor, morötter etc. Alltid ha sol på någon sida som man kan steka på, ha ett fotbollsmål, en plats för att spela kubb, eller en pool, känna lukten av sin egen och alla andras grillar, alltid ha någonting att göra när man absolut inte har någonting att göra. Sen skulle jag antingen behöva en man eller en vakthund om jag ska flytta till ett hus pga min rädsla för inbrottstjuvar...

Och med det menar jag inte att jag ska bli en sån som sitter dag ut och dag in och läser i trädgårdstidningar om senaste trädgårdsmodet utan jag menar mer att det vore nice.

Saknar huset som min fina mormor och min fina morfar bodde i tills jag var 14 år. Jag älskade att vara där och jag vet att om jag uppskattade att vara där då, så skulle jag avguda varje sekund där idag.

Just nu lever jag i en lägenhet utan solbalkong (eller okej solbalkong från tidigt på morgonen till 10.00).

Men nu mina fina ska jag tillbaka till verkligheten och läsa hänt extra.
Peace


MONDAY YOU CAN FALL APART

Har lite små ångest över allt just nu. Är sötsugen men känns ovärt att gå och köpa något innan man ska träna. Idag åkte Lenne tillbaka till Frankrike och den andra juni åker jag och Natta dit!!!

Ska passa min mosters hus i en vecka från och med ikväll. Hoppas det är fint väder hela veckan så jag kan steka sönder på altanen (vilket det såklart inte kommer att vara...).

heydooooooooooo

life is too short to be anything but happy

Sitter och lyssnar på Melissa Horn. Som vanligt så sitter jag med blandade känslor när jag lyssnar på hennes musik. Samtidigt som jag älskar hennes texter för dom alltid passar in så sitter jag här med en klump i magen för jag vet inte vad som hände. Nu sitter jag här och utanför lyser solen och snart ska jag gå ut och fånga dagen. Men det gör ont när jag tänker tillbaka. Jag ser framför mig den där dagen då det är dags att ses helt oplanerat. 

Men det är bara när jag lyssnar på dessa texter som jag minns, som jag vill minnas, som jag vill tänka tillbaka. För det är nog bra att ibland göra det. Att istället tänka på alla underbara människor som gör mig glad. Som jag vill göra glada. En av min största uppgift här på jorden är att få folk i min närhet på bra humör. Det är iallafall vad jag vill och jag tror och hoppas att jag oftast lyckas.

Du släckte alla ljusen den natten
Och det tände varje rum
Det vackra sa farväl och jag försvann


YEYEYEYEYEYEYEYEYEYRTHNGYYERT

Halluuu! Valborg igår var bra. Svettig. Hetsig. Med mera. Vi kom till Uppsala vid halv 1. Lite senare än planerat dvs, tillslut slog vi oss ner och jag och Lenne högg in på våran sallad... Det var mycket folk och ja, det var kul. Såg ingen från min gamla klass men däremot så gick jag förbi snygg-robin tre gånger. Dvs jag hälsade inte. Vågade inte.. haha. Sen letade vi efter bekanta ansikten. Hittade tre väldigt bekanda. Rick, Pierre och Felix. Vi tog lite bilder och fick med oss Rick. Gick ännu mer och tillbaka till EKO. Hängde, dansade på en bänk, Lenne lekte full fast hon var nykter, hon använde en kort pinne som käpp och jag gick brevid och garvade ihjäl mig. Folk ropade MEXICOOO när jag gick förbi med min sombrero. Gick för att träffa Jack utanför pressbyrån. Drack lite rödvin och snackade. Baran ringde. Vi hookade upp i någon minut tills det var dags att åka till förorten igen. Stannade på Coop. Handlade kött. Åkte till Cajsa på grillfekke. Hängde med sköna människor. Spelade spel. Skrattade. Med mera.

OCH FÖR NÅGON TIMME SEDAN SÅ TROR JAG ATT JAG AV STORT MISSTAG RÅKADE RADERA ALLA BILDER FRÅN IGÅR FRÅN MIN KAMERA. FINNS INGENSTANS. VI SOM VAR SÅ FINA IGÅR....  



RSS 2.0