2012-01-26

Heeeey bloggish! Igår fick jag äntligen inreda här hemma lite igen. Sätta upp en ny gardinstång i vardagsrummet (den vi hade där var grå och för kort så den var skev i mitten..) så den satte vi upp i sovrummet så nu ser det äntligen lite hemtrevligt ut där inne också. Plus att vi nu har hissgardiner i fönstrerna bakom soffan. Vi har även köpt en cool klocka som vi dock måste ha borrmaskin till..

MEN..
...Köket är fortfarande kaos och inte klart någonstans. Vill bara gå på massa loppisar och fynda fynda fynda. Men vågar inte åka någonstans just nu... Så det får jag vänta med. Tyvärr.

Idag ska det storhandlas.... ÄNTLIGEEEENNNNNNNNNNN och jag har gjort värsta bästa inhandlingslistan. Har listat allt i ordning, kött, pasta, fisk, mejeriprodukter etc för sig så det ska bli lättare. Haha.. Allt för att fördriva tiden lite.

Undra vad jag ska göra efter att jag duschat.. Kanske.. Kolla om vi fått någon post... Långpromenad senare idag, förhoppningsvis. Sen ska jag slita i tvättstugan också.

Peace out


Bebisens födelse (när den nu blir...)

Yes!! Hade först som hemlig önskan att bebben inte skulle komma innan 2011 var slut. När vi (jag) klarade det delmålet övergick det till att bebben inte skulle komma fredag den 13 januari och nu hoppas jag att bebben kommer tidigast imorgon 25/1. Hehe. Tror & hoppas att vi klarar det!

Självklart är det välkommet när som helst, MEN tänkare som jag är så har jag återigen tänkt ett steg längre. Hur glada är alla den 24e varje månad? Inte jättejättejätteglada och INTE så rika (förutom 24 december då) och alla månader man har turen att 25e infinner sig på en helg. Den 25e är det alltid fest (iallafall på de flesta människors bankkonton) och förhoppningsvis några dagar efter det också. Så därför tycker jag att det vore alldeles alldeles underbart om det blir tidigast imorgon. HEHEHE

Om det blir som jag tänkt så kommer det bli stora födelsedagstårtor med pyntningar bestående av guldballonger och extra av allt.

Ps, en vecka över tiden idag ds.







Hejhejhej!

Medans jag och mina nybakade scones väntar på kaffebryggaren som jobbar så tänkte jag passa på att skriva lite här denna halvsoliga snöiga söndag. Igår åt vi oss proppmätta på en restaurang 2 min från oss. Jag tog kyckling/fläskfilé på spett med tzatsiki och pommes aaaaahhh! Sen gick vi hem och hade matkoma samtidigt som vi åt godis...!

Ha det så kult på restaurangen!

Idag kommer bli en bra lördag. Frukost framför Nyhetsmorgon/datorn, tvättstuga 13-16, mellan besök i tvättstugan blir det våfflor till lunch framför skidskyttet på tv, 16.10 börjar Sverige-Polen i handboll och efter det ska jag, Micke och pappa ut och äta. Sen är det Gladiatorerna ikväll också.

Igår var en bra fredag. Vi var på hockey i Väsby, Väsby-Bajen Fans. Tyvärr blev det förlust för Bajen...

Peace out

Ps, sitter fortfarande i min SNYGGA morgonrock.. framför datorn... Ds


Sen god färgglad frukost


Hade helt glömt bort att jag hade tid hos min barnmorska idag. Eller hade rättare sagt glömt bort vilken dag det var idag.. Kom iallafall i tid och sen så köpte jag färskt bröd till frukost som vi smaskade i oss till sen frukost. Idag är det perfekt ut-att-gå-en-promenad väder så det vill jag göra idag. Har dock börjat få lite ont. Jobbigt att bara vänta utan att veta när det sker. Men annars mår jag mycket bien!

Väggpoesi


<3

Tidigare idag när Micke skulle diska så gick det inte riktigt som planerat...Vi fick åka med snabba ryck till vårdcentralen där vi som tur var fick snabb hjälp. Min man slapp sy men istället så limmade dom igen såret. Sen åkte vi hem och jag fick fortsätta diska.... Hehe

Nu såhär i efterhand hade vi/Micke tur i oturen att vattnet inte gick i samma veva och att det inte det blev ett större sår.

BtotheREAKFAST


Mitt nästa projekt, korsord på badrumsväggen.

God morgooooonnnnnnN
Har inte sovit bra inatt heller... Inatt har jag dock inte drömt om att jag födde barn utan om att pussla ihop ord som i ett korsord. Ett projekt jag började med igårkväll. Tanken är att fylla ena väggen i badrummet med massa ord. Fick nämligen en barnvagnsskylt av min storebror i julklapp som innehöll MASSSOOORRRR med bokstäver och vi behöver inte alla till själva skylten. Ska be han köpa en till eller kanske två så vi kan bygga ut vårat korsord. Var till och med så seriös att jag klippte ut alla ord och satte kludd bakom INNAN jag tar bort pappret för klistret för att få bästa möjliga resultat. Bild kommer!

Nu är jag dock sugen på att åka och köpa en magnettavla som jag vill sätta upp på ytterdörren och köpa ord så man kan bilda roliga ord så bli glad när man ska gå ut.

Innan jag fixar väggen i badrummet ska jag äta frulle.
Heydooo

VåRaN lÄgEnHeT

Såhär ser det ut hemma hos oss.. Än så länge. Fattas dock fortfarande lite saker, speciellt i köket, kontorsdelen i vardagsrummet, lampor och tavlor etc..! Känns dock som att man aldrig blir klar (vilket iofs är bra för då har jag alltid något att pyssla med!). Har satt upp kakeldekor i badrummet så det ser mycket bättre ut nu än innan.. Tycker iallafall jag. Conversen fick vi av Natta i julklapp. Heeelt underbaraaa!

Badrummet innan


Så, nu vet ni hur vi lever här hemma oavsett om ni ville eller inte! ;)


Dagen före

Kände mig som en fattig riddare idag. Var tvungen att kopiera ett papper på biblioteket men hade inga småpengar och hade ingen lust att ta ut pengar för att kopiera ett papper på biblioteket för tre kronor. Så jag tog med mig två petflaskor till Willys, pantade dom och fick mina fyra kronor så jag kunde kopiera mitt papper och posta det. Jävligt värt det. (I efterhand).

Sen tog jag min tjocka mage och gick till mormor och åt världens godaste pannkakor, sen drack vi en kopp te och åt skorpor framför Äntligen hemma, sen gick jag hem och duschade. Glömde jag säga att jag hade tvättstuga imorse också?

Nu ska jag läsa Mama.

Pööössss

Jag är hungrig.

Micke står i köket och tillagar söndagsmiddagen som idag består av köttfärssås och spagetti. Gott gott gott.

På tisdag är det beräknat... Sjukt. Så om ni inte hör någonting från mig på den här bloggen på några dagar kan det vara så att jag under den tiden fått ett nytt tilltalsnamn eller så orkar jag bara inte skriva. Hehe

Allt är iallafall klarrrrrt för the ankomst. Förutom min personliga förberedelse. Tror inte det går att förbereda sig helt.

Ganska kul att blogga när man har någonting att blogga om. Vilket jag iofs oftast inte har, skriver bara det jag kommer på i stundens hetta. Ibland blir det bra, ibland mindre bra som nu t ex.

Pöss & kräääm


2012-01-14


Bilder

När jag kom hem från Angies avskedsmiddag förra helgen och skulle gå och lägga mig så hade min man snickrat ihop våran sänggavel och satt upp tavlan.

Kul på Ikea...


Alla miljontals babysaker mamma köpt till oss... :)

Micke innan pedikyrbehandlingen haha!





DEN BLIVANDE MAMMAN BLOGGAR

God kväll!
Har förtillfället Sf (sambofritt) ganska ensamt, tyst och tråkigt. Fiskpinnar och ris till middag framför Thw Voice!
Har iallafall tagit min plikt som kvinna i huset och bäddat sängen med nya fina rena sängkläder! Idag har jag fortsatt mitt boande här hemma. Var förbi mormor med mamma och hälsade på. Hon har opererat klät så hon går på kryckor, men ändå så hjälpte hon mig att sy ihop två duschdraperier till ett. Snäll mormor jag har!!

Idag var första datumet vi fick för beräknad bf, fredagen den 13e.. Men tror inte det blir så. På tisdag är det nuvarande beräknade bf dvs 17/1. Tror dock det blir senare. Nu är det iallafall rätt år, dvs ingen "hej jag är född senast av alla mina kompisar" barn. Utan ett "yeah, jag är bland dom älsta i klassen som min coola mamma alltid varit".

Kommer sakna lite att vara preggo. Speciellt här hemma. Nu har jag något att skylla på om jag är arg, om jag är hungrig HELA TIDEN, om jag är trött HELA TIDEN.

Sen så vill jag tacka alla som är så himla gulliga och bryr sig om mig. Som pratar in röstmeddelande om jag inte svarar, som smsar och undrar, som facebookar och frågar. Jag blir faktiskt gladis!

V.38 +6

Hej bloggiz!
Idag fick Micke sin julklapp av mig, en pedikyrbehandling på en hudvårdsklinik haha! Jag är väääldigt nöjd med det lena resultatet, inga fler kakor....På ett tag iallafall. Imorgon eller på torsdag ska han få ett biobesök och maaaat!

När vi kom hem tog vi in barnvagnen i lägenheten och stylade till den. Nu får den bo här tills det finns någon liten människa som kan fylla ut tomrummet i den.. hehe. Vi har dock två vagnar, en som vi fick gratis. Men den är nog bättre att köra med i vår........

Imorgon ska jag försöka hitta någon rolig leksak att hänga i "taket" på vagnen och någon snygg reflex att sätta fram (som man har nu för tiden......). Känns bra.

Är förtillfället lugn men har börjat bli nervös och rädd.. Vill bosätta mig på sjukhuset nu och stanna där tills det är dags. Då vill jag kunna trycka på en knapp så att barnmorskorna kommer springandes och hjälper mig. Vet ju ingenting. Bara vart jag ska när det är dags.. Men det vet jag ju inte när det är. Imorgon är det v.39. LÄSKIGT!
Synd att inte Anna är färdigutbildad än, hade varit guld att få ha henne som barnmorska ;)

Pöss!

God morgon lördag!


Vaknade redan 8.30.. Ska strax klä på mig och gå på jakt efter ett limstift. När jag satt framför dagens frukostbricka så tänkte jag först ta en bild på min frukost bara för att ta en.. Så jag struntade i det. Sen kom jag på att jag kan ju ta en bild på min frukostbricka till min blogg.. Så jag gjorde det. Därav saknas min ostmacka som jag redan hann äta upp. Sen tänkte jag att ni kanske vill se hur jag ser ut just nu också. Så jag tog några bilder på mig själv också.

Ikväll är det avskedsmiddag för Angie P-star som ska bli Au-Pair...

Peace outtttttttt


SJUK...!

Hej!
Igår packade jag den berömda "väskan" med allt vad den ska innehålla. Känns bra att ha det gjort, är ju trots allt januari nu. I natt vaknade jag för andra natten i rad med världens halsbränna... Det är inte kul någonstans. Var för trött för att orka gå upp och ta en Samarin men efter ett låååångt tag tog jag ork och sen kunde jag äntligen somna.

När jag vaknade imorse mådde jag dock väldigt dåligt och har gjort det hela dagen. Huvudvärk och illamående har präglat min dag. Inte nog med det så hade vi tillfälligt strömavbrott och det spöregnade ute...
Som den krigare jag är åkte jag ändå hela vägen till Ikea som planerat, sjuk och i spöregn. Gick raka vägen mot barnavdelningen och fick med mig nästan allt jag hade på min lista. Åkte hem och har sedan dess tillbringat tiden i soffan med att kolla på tv, pratat i telefon med Lenne och bläddrat igenom nya hmkatalogen.

Ska försöka ta mig ut och köpa smör om en stund och laga mat till min man som kommer hem vid 20tiden. SEN ska jag inte göra någonting.

Peace out

2012-01-03

Hej bloggiiis! Avnjuter en lyxig lunch bestående av nudlar med smak av kyckling, ett rött äpple och en satsumas.
Idag var dagens to do list inte så jobbig... Ett besök på Nordea, handla det jag glömde handla under STORhandlingen igår, gå till Arbetsförmedlingen och hämta pluggkataloger, ringa mormor och bestämma träff för att laga en jacka och KANSKE sätta upp en tavla.

Har dock tvättistidis om 35 min så lite jobbig är den här dagen trots allt... Sen mellan det ska jag försöka mig på att koka potatis till middag..

XOXO
z


RSS 2.0