ABCDEFGH

Jag drömde en fin dröm i natt. Känner mig duktig. Snart är det helg. Ber till gud att jag får ett positivt mail imorgon. Min mamma är snäll.

MAN IN BLACK

Somsagt, mestadels av människorna där jag jobbar nu i veckan är killar vilket jag gillar mycket. Inte för att jag vill ha någon snygg kille att spionera på mellan hyllplanen och inte för att jag vill hitta killen i mitt liv utan av den enkla anledningen till att det är så j*vla mycket skönare att jobba med killar. Killar är softare, tar inte allt på så stort allvar och kan skoja med varandra utan att någon ska lacka och bli sur.



JAG ÄR KÄR...

 
..i Rasmus Ingdahl

DEN SLITSAMMA SANNINGEN

Har frätit mitt skinn på händerna eller jo ja lite iallafall. Har haft frätande vätska på råm, naglarna är smutsiga och det värker på fingrarna. Min höfter ser ut att vara sååååhääääääääär breda i mina jobb-bygg-byxor och man lökar sönder 24/7 så jag får vänta med att klippa håret och måla naglarna. 

Ska ta en dusch och tvätta mitt smutsiga och sträva hår och sedan rå slagga på soffan för tredje dagen i rad. Pga att min säng är full med grejer och grejor som jag håller på att packa ner, rensar bort, ska kastas etc. Hoppas bli klar imorgon ELLER PÅ TORSDAG.!

Plikten kallar. Imorgonbitti när du sover (om jag vore du skulle jag sova iallafall) 5.13 för att vara exakt, sitter jag på tåget med en metro i handen och vem vet, jag kanske sörplar på lite kaffe också... hehiho

Fick btw ett sms från Lenne idag. Min fina vän.  

FELIX TOMATKETCHUP


+++++

På jobbet är det mycket killar och få tjejer. Idag när den snyggaste av killarna snackade med en annan kille så började dom snacka om gym. Då den snyggaste av killarna sa en pik till alla tjejer på denna jord: Jag måste köpa nya träningskläder så jag blir snygg på gymmet... tjejer alltså.

Det fick mig att tänka lite. Han är snygg, trevlig och kan säkert få vilken tjej han vill men han struntar totalt i vad tjejer har på sig på gymmet. Det är inte det viktigaste.

Eh, ja jag tror iallafall det var så han menade.

+ poäng till Claes

DAGENS ÅSIKT


Nu ska jag återigen gå emot strömmen och den här gången är det inte bara för att göra det utan för att jag tycker det på riktigt. Dagens ämne är som ni kanske har förstått SL - Stockholms Lokal Trafik. Varje dag går det tusentals bussar, tåg och tunnelbaneresor som vi åker med. Det är för oss en självklarhet att det alltid är något som går. MEN jag har hört det förrut och jag är ibland en av dem, som klagar på att det är förseningar när man har som mest bråttom. Men hur man kan säga att man hatar SL och hur kan man säga (med arg röst) "jag ska ringa och klaga till SL". Va hjälper det egentligen? INGENTING. 

Hur mycket folk än ringer och klagar, eller säger till andra och klagar hur mycket dem hatar SL pga förseningar och inställda tåg så kommer det inte bli någon skillnad. Även fast det i framtiden kommer läggas ner mer pengar på just lokaltrafiken så kommer folk fortfarande hoppa framför tåg, tågen kommer gå sönder, det kommer fortfarande snökaos på vintern. Det har ju fan inte med pengar att göra. Bussarna, tågen och tunnelbanevagnarna är redan tillräckligt bra. Lägg ner din tid på att klaga på något vettigt.... 

 

KtotheÄRLEK

"Fastän tanken på att förlora vänner är sorglig är den ändå nyttig för den påminner oss om hur viktiga våra vänner är och att de inte kan ersättas"


KORT KORT

Okej, jag satte mig på tåget påväg som vilken dag som helst. Tittar runt och märker ingenting konstigt. Tills jag får syn på tjejen som sitter precis framför mig. Kunde hon inte valt en lite kortare kjol nu när hösten börjar komma? Var bara tvungen att visa er vad jag får stå ut med......
 

MÅNDAGS LYX

Sitter förövrigt och smaskar på vaniljglass med varma jordgubbar och banan ! Nu: Svenska hollywoodfruar

BIG NONO

Jag kan ju inte vara ensam om att tycka att Andreas ser ut som världens jävla TÖNT när han sitter i solbrillor inomhus på tv...



HEY HEY YOU YOU

Har precis däckat i soffan. Nyduschad och helt slut, men fan vad skönt det är. Det bästa är att jag är värd att bara dega här hela kvällen för jag har gjort nytta idag (igen) dvs JOBBAT.

Mamma sitter och försöker göra sina läxor men hon gör allt för att slippa göra det precis som jag var när jag gick i skolan. Alla pusselbitar börjar falla på plats, iallafall när det gäller läxor.

Idol ikväll + massa andra bra program. Jag älskar hösten när alla bra tv program börjar igen. wooowoowo

miss me


DRÖMMER

längtar till 16.00 imorgon och när jag ändå håller på så kan jag ju passa på att längta till fredag 14.00

langar bilder imorgon kanske. hö hö

ÄN-T-L-I-G-E-N

ny säsong av PLAYA DEL SOL PÅ 1an NU!


Draft: Sept. 27, 2009

Ööööh.. jag hade glömt hur jobbigt det var att flytta .... allt blir bara kaos när allt ska ner i olika kartonger och eftersom att vi bara ska flytta tillfälligt i fyra månader så måste jag veta vilka saker jag kan tänkas behöva under fyra månader och vilka jag kan packa ner och säga hejdå till i fyra månader. aaa somsagt, det är jobbigt. men nu har jag paus.

bilder från igår kanske kommer senare. JAOOOO

SATURDAY DAY

Vad har du just nu? Träningsvärk i hela jävla kroppen
Vad vill du ha nu? Massage
Vad ska du göra nu? Äta frukost
Vad ska du göra idag? Åka på kalas
Vad ska du göra ikväll? HINKA


TACK FOLKBIRA

För några dagar sedan så började jag fundera på om jag skulle ta och skaffa mig ett liv (ett liv som alla andra dvs) för ett liv har jag ju redan, eller om jag i stället skulle ta och ta livet av mig... Jag stod inför ett dilemma där det enda var att jag skulle dö och det andra var att fortsätta vara i livet och alltså överleva.

Kommer så väl ihåg. Jag satt somvanligt framför datorn då jag plötsligt såg att jag fått en kommentar på en av mina youtubeklipp som jag lagt in. Detta var sex månader sedan den kommentaren kom och jag älskar och hoppas av hela mitt hjärta att han verkligen tror att jag är seriös när jag dansar i Lennes säng till SMURFHITS.

930228 (6 månader sedan)
ta livet av dej

För några dagar sen
Skaffa dig ett liv! ;)

Varför jag ens tar upp det här med youtube är för att jag för 23 minuter sen fick min andra kommentar på youtube.

folkbira (23 minuter sedan)
hahaha skit bra!/R

Det är sånt som får moi att fortsätta göra det jag gör. Jag HATAR människor tror att jag behöver bli tillsagd att vara tyst, seriös eller vad det nu kan vara. Jag är väl fan uppfostrad som alla andra men skillnaden är att jag inte vill bli en tråkig vuxen.....
Om jag inte skulle spela in mina freakade youtubeklipp så skulle jag inte vara jag.  Acceptera att jag aldrig kommer bete mig som en tråkig vuxen. tack på förhand.

HAH


CARPE DIEM

Spelade in fetaste videoklippet men insåg dessvärre efter att ha suttit och snackat med en dator i några minuter ATT DET SAKNADE LJUD. Så tänkte visa två smickrande bilder. En på en jävligt sliten och osminkad tjej och den andra på min nya lilla bok som jag ska börja bära med mig så ofta jag kan. SNODDE idén från min fina vän Freja. Tanken med boken är att man ska skriva när man vill och om vad man vill. Typ om jag sitter på tåget som ser en tjej med as ful klädstil (vilket händer varje gång jag åker tåg) så kan jag ta upp min nya lilla bok och skriva mina tankar om detta, eller ännu bättre beskriva vad hon har på sig, eller om jag är glad någongång, eller om jag vunnit 25 kr på triss, eller om jag är trött eller, JA NI FATTAR.


 
Carpe Diem står det på den. Mycket passande tyckte jag och köpte den.

JAG ÄR KÄR...

 i Calle K.

MIN FREDAG













PARADISE HOTEL

Läste i dagens metro att Paradise Hotel inspelningar är i full gång. Ingenting konstigt med det. Men nu är det så att det är en 19 årig tjej som är nybliven student som är med. Hon är arbetslös. Men det fick mig att fundera på varför jag inte är den där 19 åriga tjejen som är nybliven student? I samma veva kom jag och tänka på vad det skulle stått att jag jobbade med... Ska drömma mig bort till ett paradis i mina drömmar nu istället. godnatt.......................

KÄNDE MIG UTMANAD

Regler:
Det här är svårare än du tror!
Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn.
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord.
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt
får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två
gånger eller skriva ditt eget namn som svar. (Förutom på fråga 1)

1. Vad heter du? Sofie
2. Ett ord på fyra bokstäver: SNOR
3. Flicknamn: Sol
4. Pojknamn: Sylvester
5. Yrke: Sjöman
6. Färg: SVART
7. Klädesplagg:
Skor..
8. Mat: Spenatsoppa
9. Sak i badrummet: Speigel
10. Plats/stad: Sofiero
11. En orsak att vara sen: "Sovmorgon"
12. Något man skriker: SHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
13. Film: Sunes sommar
14. Något man dricker: Saft
15. Band: Spice girls
16. Djur: Skogskatt
17. Gatunamn: Sofielundsvägen
18. Bil: Skåpbil
19. Sång: Sommartider HEJHEJ

Jag utmanar: Alla flickor utom jag

8.5 TIMMAR SENARE

Jag tror aldrig att jag varit så här trött i hela mitt 19 åriga liv. Fy helvete. 4.30 stod väckarklockan på, 4.40 var jag uppe och 5.13 var jag påväg till jobbet. I SKÄRHOLMEN..... Men, jag överlevde. FAAAAST jag hoppas fortfarande på ett annat jobb som jag sökt. Vore så mycket skönare. Är glad att jag inte längtade till studenten (SOM ALLA ANDRA) för jag visste att jag skulle sakna skolan. Kan inte vänta tills jag sitter i den där skolbänken igen. Fan vad skönt. Om allt går som planerat så sitter jag där nästa höst. Men om allt går bättre än planerat så sitter jag där i januari. Men det tror jag inte. Istället ska jag då plugga upp ett ämne så jag kommer in. F-A-N V-A-D S-K-Ö-N-T.

Dör somsagt att trötthet och ska kanske slagga på soffan i en timme innan Idol. Mitt huvud dödar mig just nu och jag är blå under ögonen pga sömnbrist. Kul. Fick lönespec idag. Wow! Vart mer pengar än förväntat!!

 


HEJ JAG HETER S

Sitter och tittar på Kändisdjungeln, i soffan brevid sitter M och i hennes knä ligger L, snackar med F på msn. Tänkte sova strax, men ska gå in och snacka med min bror för ska åka tillsammans med han och C imorgonbitti.

Ironi.ironi. IRONI. Jag förstår inte grejen med att förkorta ett namn till en bokstav. Vad är grejen med det egentligen? Varför kan man inte skriva ut hela namnet. Nej, jag förstår inte. Och ja, jag älskar att såga sånt som jag vet att människor i min närhet gör.

MOHAHAHAHAHAHAA

IDOL RASMUS

 Här är han. Idol Rasmus. En riktig Sofie kille. Smackalackawowow

VEM FAN BRYR SIG?

Hej. Idag vaknade jag och freja seeeeent men ändå så är jag trött nuuuuu. Gaaaaleeeeet. Ska strax titta på Idol och sen kanske börja tänka på refrängen? Börjar nämligen jobba 6.30 imorgon. Cash is king och vad gör man inte för pengar (?). Ska pröva på ett nytt, rätt slitet yrke. Lärorikt och bra för mitt cv. Typ. Ska somsagt jobba imorgon, fredag och nästa vecka. Sen kanske jag börjar på ett lager. Förhoppningsvis. Då säger jag HEJDÅ SVERIGE, HEJ FRANKRIKE.. iallafall för några dagar.




DU ÄR EN NOLLA OCH JAG ÄR DIN IDOL

Anledningen till min kassa uppdatering igår
Hookar fortfarande med Freja men så småningom knyta conversen och bege mig hemåt för.... imorgon... SKA JAG JOBBA.. tidigt........

YOU MAKE ME SMILE

Idag fyller världens skönaste bloggare 25 år. Blondinbellas pojkvän Nils Grundberg storstadspojken.se
Vem kommer t.ex på att forma riset som sitt favoritdjur? NILS!

Jag vill också ha en pojkvän som är som Nils

MMS

  
Skickade precis iväg ett mms till Anki för att visa mitt stöd.
Eller för att störa ELLER för att bryta isen. Tror ni jag lyckades?

MOONDAY

Idag har jag gjort tre bra saker. Två som var välbehövliga och en som iofs var välbehövlig men ja ... Har ringt och bokat en tid hos en tjej vars namn stavas Mariana för att gå igenom vad jag måste plugga upp för ämnen etc. Tog en uppfriskande promenad och lyssnade igenom flertalet av mina "nya" låtar. Solen kom fram till slut, det blev varmt också.

Vad mer vill ni veta?
Jag fryser ihjäl om mina fötter och ska dammsuga nu för att göra mi madre gladare än gladast. Sen ska jag bikea till hempan och köpa cashewnötter.

bikea = cykla
hempan = hemköp

Draft: Sept. 21, 2009

N o s t a l g i är bland det bästa som finns. Gamla dagböcker, gamla brev, gamla bilder, gamla låtar, gamla blogginlägg. 

2008-09-21
Optimist
Förtillfället så har ja inget lukt/smaksinne vilket suger. Jag hosta, snorar och har tandvärk.
Men ändå måste jag gå till skolan imorgon så jag inte missar något... Fan nu kom jag på att jag måste plugga matte innan onsdag också. Ohno! Men se är jag ledig torsdag och fredag. Tawck guwd
Nu tänkte jag snora mig härifrån och göra lite läxor. Fan vad kul!
PUZZZZZZ

2009-09-21
Nu tänkte jag slita mig härifrån och gå och drömma söta drömmar. Fan vad skönt!
PUZZZZZZ







SWEET LIKE SUGER

björkö juni 09.

FEELS LIKE THE FIRST TIME

Jag vet inte ens om du kommer befinna dig på samma ställe och om du gör det så vet jag inte hur jag kommer reagera. Du kommer väl vara som vanligt antar jag och jag kommer nog också vara som jag nästan alltid är dvs glad. Vilket jag kommer vara om det nu visar sig att du kommer vara där eller inte. För det skulle vara kul att träffa dig. Igen. Fast det vet du ju redan. I hemlighet så har jag någonting att bevisa. Inte för att jag vill att du ska förstå men ... jag har en plan. Tajmad och klar in i minsta detalj. Snart iallafall.




SPEGEL SPEGEL PÅ VÄGGEN DÄR






RIGHT NOW

One tree hill, fil m havregryn å banan, kläckemacka m ost.

EKSTRÖMS SMULPAJ

Tjo!



Idag har jag agerat reklamfilms skådis till Romina och hennes kollegas reklamfilm. Det var inte direkt ansträngande och svårt. Jag hade en menning att säga och den gjorde jag med bravur. Någon som är förvånad? Nej jag tänkte väl det. 

Ingen av oss hittade till huset vi skulle till så vi hade lite svårt att hitta till det rätta huset bland alla 3 miljoners villor då vi fick syn på två små killar i 6-7 års åldern på en minicykel. Den ena skjusade den andra. Tänk er att vi står på ena sidan trottoaren och mellan oss och killarna var det ett övergångsställe. Romina ropar något för att få deras uppmärksamhet, vilket hon lyckas med. Killen som skjutsar stannar cykeln, Romina ska precis fråga vart en väg ligger DÅ CYKELN MED DEM TVÅ SMÅ KILLARNA RAMLAR! Fyfan vad jag garvade. Romina var snabb med att fråga om det gick bra vilket det gjorde "Ja, vi ska till kiosken och köpa glass".

Jag lovar er. Om jag hade haft framme min kamera och hade fått med det på film så hade ni dött. Tänk er. En minicykel, två mini killar SOM RAMLAR åt sidan. Jag är sämst på att återförklara saker men somsagt, om ni skulle varit där så skulle ni dött. av skratt. jag. lovar.


ME MY CAT AND I

Titta vem som precis kom och hoppade upp i mitt knä. Världens gosigaste katt som spinner högre än polisbilens syrener. Loyzan

I JUST WANNA BE WITH YOU

hehehe kom hem från Cajsa för några timmar sen och har suttit och fixat massor med nya låtar tills nu. Så nu vill jag sätta mig på ett tåg eller buss och bara åka i flera timmar och lyssna på all ny musik som jag har lagt in på mobilen.

Hos Cajsa åt vi tacos och jag världens snällaste tjej (?) hade med mig GLASS!

En alla godbitar

SATURDAY MORNING

 För det första: idag gjorde jag någonting som jag inte tycker om. Jag vaknade jättesent. Hur som helst, bestämde mig för att gå upp och äta och kom i samma veva på att jag var tvungen att gå till ICA och lämna tillbaka filmen som jag och cajsa hyrde där igår. Stötte på mig bror i köket, frågade om han skulle till centrum vilken han skulle men han hade inte tid att lämna tillbaka filmen. Kunde lackat ur totalt men istället klädde jagp å mig och satte mig på cykeln, fortfarande utan att ha ätit något. Väl påväg och nästan framme vid ICA får jag ett sms av Jimmy att han glömt sitt legg och frågade vart jag var. Gick in och handlade och skickar ett färlåt-för-att-jag-var-otrevlig-sms till Jimmy "Har du hämtat legget?" vilket han hade. Sekunden senare får jag ett nytt och med det ville han ha bärhjälp. Så där stod jag i mjukisbyxor, JACKA, utsvulten, utan solbrillor, I SOLEN och väntade på att få en påse full med öl att cykla hem med. Så NU SKA JAG ÄTA FÖR FÖRSTA GÅNGEN DENNA DAG. Fan vad gott!

hej

*

 


OSS SYSKON EMELLAN

sofiemariaelina säger: jag svälter ihjäl JimmYo säger: laga mat... till mig ocksåå :D:D:D:D:D:D JimmYo säger: fettot hade ju ätit upp alla kokosbollar sofiemariaelina säger: JAG VET jag ba, vart är alla chokladbollar? hon ba "du får tillbaka det i pengar" och sen sa hon att det kanske inte ens var hon som ätit upp alla.... men jag ska inte laga mat^^

 


EN DAG PÅ SÖDER

Det enda jag kan tänka på just nu är mat. typ. är jävligt hungrig och jävligt lat eftersom att jag inte orkar göra något åt denna hunger som nått min såkallade body. Vore jävligt nice med lite thaimat som jag och erica åt i tisdags och som man ätit ex antal gånger när man hookat hos lenne. goda grejer. så, frågan är om man någongång ska ta sig till kungsholmen baaaraaa för att äta thaimat eller om man kanske ska åka till thailand och äta det. Eller kanske bara gå till tiger som ligger 5 min hemifrån och äta thaimat. Fast kan lite sent påtänkt nu. Iofs var jag hungrig redan vid sju men är somsagt lat idag.

Å appråpå idag så har jag spenderat dagen med freja von thåström i stan. Fast innan det så var jag på gärdet och gjorde ett ärende sisådär 11 på morgonen och innan det stötte jag ihop med Adam Tensta på centralen. coolt. Men åker till mig och frejfrojfrojjas dag. Ingen av oss visste vad vi skulle göra så jag ringde min mamma och frågade som tyckte att vi skulle ta vara på det fina vädret och åka till Katarina kyrkan på söder. Innan det hookade vi upp med frejfrojfrojjas mamma och hon langade feta cash i form av rikskuponer vilket ledde till att vi satte oss på ett fik, beställde in en sallad och efter det en smarrig chokladkaka och kaffe. TACK MIN VÄN! Sen tog vi våra slanka ben och gick till vårat mål för dagen, Katarina kyrkan. Gick runt och tittade på gravarna och gick sedan in i kyrkan, tände ett varsitt ljus och slog sedan oss ner för att tänka i sisådär en timme. Avslutade besöktet med att hitta till Cornelis Vreeswijk och Anna Lindhs grav. Det är inte varje dag man besöker en kyrka.

I helgen är jag sugen på deg, deg som i dega. Men för mycket deg kan vara tröttsamt i längden. Aja tiden får utvisa. Det är ju trots allt Idol imorgon. hahehiho

Dröm sött vakna blött


VERY INTERESTING

Nu ska jag titta på jag och min familj. En dansk serie om familjer vars barn berättar hur det är att vara med i tex pingstkyrkan vilket jag finner är mycket intressant.

på riktigt. kanske ska tilläggas att jag inte är med i någon form av liknande själv.

PENGAR ÄR KUL

Jag förstår mig inte på dig. er. Du kommer ju bli precis som, ja du vet vem. Vi är stora, vuxna och det är nu vi ska ut i stora vida världen och jobba och tjäna egna cash eller utbilda oss till något så vi kan få det jobb vi vill ha. Men jag är rädd att du inte förstår det och om du inte förstått det än, när ska du då förstå? Om några år då alla redan har jobbet dom vill ha eller utbildat sig något år eller iallafall vet vad dom vill göra. Okej, jag vet inte heller vad jag vill göra med mitt liv. Men jag vet så mycket att jag måste tjäna pengar för att kunna leva och det är jag som måste söka jobben för jobben kommer inte till mig. Så mycket vet jag medans du verkar tro att det löser sig med tiden... Jag är blyg när det gäller jobb, jag är livrädd innan jag ringer till ett jobb men det är något som måste göras och efter varje gång jag gjort det så har jag sporrat mig själv ännu en gång. Så brukar jag tänka när jag ibland inte vågar fråga om någon väg som jag inte hittar. Man måste våga här i livet man kan inte vara en chicken som inte vågar och som alltid måste ha en kompis med sig. Du har chans att få ett jobb men du vill inte söka det för det var för stressigt. Vad tror du alla andra jobb är? Roliga? Vissa är ju det men jag jobbar inte för att det ä KUL utan för att få pengar.



.....Nu ska jag äta mina lyckade chokladbollar och dricka kaffe.

VAD GÖR DU JUST NU?

Bakar chokladbollar


SMS MED VARANDRA

Igår kväll innan Idol
Jag: Ska vi köpa chips och poppa popcorn? Du får gå och handla
Jimmy: Jag e inte så sugen jag är negertrött :/
Igår 23.30
Jimmy: Har du nå gott?
Jag: Nä
Jimmy: Jo något litet
Jag: Nej inget. Godnatt
Nyss
Jimmy: Tja e du hemma?
Jag: Tja aaa
Jimmy: Då ska du få stå på min rygg


LIVRÄDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Måste...nog....ringa.....doktorn.....imorgon......ändå.......

BER TILL GUD

Trött, tröttare tröttast! Tanken var att gå upp 8.30 imorse sanningen blev att jag gick upp 9.15. Klädde på mig, köpte frukost på vägen och hookade upp med Erica på tåget. Vårat mål var Norrtälje och dit kom vi efter en och en halvtimme... Väl där möttes vi av ett 60tal personer som var där av samma anledning som oss, nämligen en snabb intervju till ett periodsjobb från slutet av nästa vecka till början av december. Det jag inte visste innan var att det var samma företag och på samma plats som jag jobbat på nästan hela sommaren, vilket var en glad överraskning då jag trodde att detta jobb var i Sundbyberg, men icke.

Var så jävla nervös innan så jag jag inte ens kunde skriva en siffra rätt men intervjun gick bra tror jag, hoppas jag, vill jag. Har ju somsagt jobbat där förrut och "känner" en av personerna som höll i intervjuerna så jag hoppas på det bästa... baaaaaaaaaaaaah. Om jag får se SKA jag åka och hälsa Lenne i Frankrike.

Kom precis hem, sitter och smaskar på Ben and Jerry's. Ikväll är det Idol och Andra Avenyn. sweet

2 COOL 4 SCHOOL

Jag har värk i nästan hela kroppen. Känns som att det är en liten såndär höstsjuka som är påväg, sån där som man alltid drabbas av när man tror att det fortfarande är sommar och stuntar i jackan .. typ.

Men grejen är den att jag har i några dagar haft ont I armålorna och jag vågar inte gå och kolla vad det är. Tänk om det är något farligt som jag inte vill veta... känns mycket skumt och dålig. Har värk i ryggen också men det känns mer som träningsvärk... :(

Har iallafall börjat fundera på det där med att plugga vidare.. Var ett tag inne på en fritidsledarutbildning i Kalmar för jag ville bort men det vill jag inte längre.. inte så långt iallafall. Uppsala skulle vara perfekt, mysig stad, relativt nära hem och så känner jag ju redan folk där. Beställde iallafall hem en katalog från uu.se idag och den kommer väl någongång nästa vecka. Vet dock inte vad jag ska plugga OM jag nu bestämmer mig för det. Någonting med barn blir det nog iallafall. Tycker att det är bättre att utbilda sig till någonting som man gillar och brinner för, annars tröttnar man för eller senare och inser att det kanske inte var ens grej hur mycket pengar man än tjänar. faktiskt. Funderar också på att göra som Romina ifall jag nu börjat plugga att läsa någon kort kvällskurs inom reklam eller någonting. Vore kul. För det man pluggar och utbildar sig till måste ju inte vara det man i slutändan bestämmer sig för att jobba med. Men vore skönt att ha (som det så fint heter) någonting att luta sig tillbaka till. För ovanlighetens skull så har jag bra självfortroende och tror att jag skulle passa som dagisfröken eller fritidsledare. He he he


ONLY FOR YOU MY DEAR

Bilder från två veckor tillbaka

Vaknade mitt i soluppgången

Myste med mig själv i mina hjärtpyjamasbyxor

Åt schött på greken i knivsta med mina fina släktingar

mi madre

Loyzan chillade lite

Laddar inför evakueringen ...

Me Myself and I

Hos Angeli´c i Västerås

GÖTTIGT!

Brolin e stabil

Peace


BEN AND JERRYS

alla har tjatat i år och dar att det är såå jäävla goott och nu ska jag för första gången i mitt liv ge det en chans. Får se om jag också blir sold som alla andra är.

hej glarre

HEJ DIMMAN

Hej bloggeeennnnnnn

nu ska jag representera stockholm i västerås. får se hur det går.

hähä

DAGENS UNGDOM

Jag är osminkad, ful, finnig, har håret uppsatt i en knut och ska gå till tåget nu. Ska köpa mig en smaskig tidning och smaska en god sallad på tåget.

see ya

JAG ÄR EMO

precis målat mina naglar emogröna. Men har målat fyra lager och det vill aldrig torka. Jag har inte tid att sitta här och vänta för jag ska nämligen åka till Västerås idag. Dooooh

STYLEBYZDRAVO

Hittade två felfelfel i nyaste nr av Chic

1.

2.


1. När fan ska man använda dessa byxor vid ett sammanhang DÅ MAN INTE SITTER NER? Helt galet obra byxor. Sitta kan ibland bara himmelriket. Tänk om du är borta någonstans och alla ska börja spela spel, alla sätter sig ner vid ett bord på en varsin stol men inte du för det tål inte dina byxor. CRAP

2. Charlottes naglar är för långa. Det är inte snyggt. Hellre jättekorta än hennes. Inte snyggt någonstans. Sådeså

KUL JUL

Kom precis hem från stan och på tåget dit satte sig fem stycken ungdomar vid mig räknade ut att de var 93or. Tjejen som satte sig brevid mig luktade svett och två av killarna började prata om porr då den andra tjejen i sällskapet blev äcklad och upprepade därför ordet EUW ex antal gånger samtidigt som hon försökte vara söt (vilket hon inte lyckades med). Den femte satt bara tyst.

På vägen hem satte jag mig på samma säte som en man som luktade svett . . .


Ps katten snarkar ds.

LALALALALALAALAAAALAA

Brukar ni också få ont i käken om ni tuggar för mycket inom loppet av 10 minuter? Käken typ laggar.
Det kanske är ett tecken på att ska sluta äta? MEJ BE!

SKYPE OCH JAG ÄR INTE VÄNNER


 Idag har jag degat. Jag och Lenne gjorde ett försök att skypa men det laggade hela tiden så vi gav upp men det var sött att få se henne igen.. hon var sig lik om jag säger så. Den lilla tiden vi fick tillsammans så var allt somvanligt som att vi precis sågs och snackade med varandra. Det är det som är så galet jävla skönt. Juste, gjorde en rätt modig grej nyss.... kanske återkommer om det.

ALLA SOM INTE DANSAR ÄR VÅLDTÄKTSMÄN


EN OSKYLDIG LITEN FLICKA

Förra helgen när jag var och tittade på Erica när hon red (tolka fritt) så var det en tjej där som hette Kamilla Bånge.... stackars henne.


SÅNG OM INGENTING

Ojråååååååå började av en konstig anledning leka med mitt tuggummi vilket ledde till att jag nu har det på fingrarna. Good Sofie. Thank you Sofie.

För att sammanfatta besöket i Vällingby så gjorde jag högst av med en hunka och passade (såklart) på att plocka på mig massa gratis prylar... gratis är gott. vet dock inte om parfymprover är så gott men men. 

Fick världens bästa brev idag från Lenne btw. Höll på att skratta ihjäl mig. Hon är rolig den där tjejen. Tänkte svara imorgon när jag har fått bort allt tuggummi från mina fingers.. Nu ddärimot skulle jag kunna döda för lite friterade räkor och ris. Imorgon vill jag äta kina för min femHUNKA som jag hittade idag. Undra vem jag ska lura med mig.....

Mina väggar är ganska tomma på saker nu.. skönt att börja i tid så jag slipper stressa sen, vilket jag självklart kommer få göra ändå.

En sista sak bara. Du anar inte vad du har gjort. Du har för det första fått mig att sluta tänka på ... men du har också fått mig att sluta vara blind. Det finns andra. Du t.ex.

Dagens C-kändisspan:
 Citty

CIAO BELLA

Nu åker jag till Vällingby och spenderar min femhunka.....

VÄRLDENS SKÖNASTE UNGE

 

HELT RANDOM

Oftast när jag sover så har jag mobilen på ljudlöst för jag blir livrädd om det ringer när jag sover. Av någon anledning så hade jag inte stängt av ljudet i natt och vaknade upp av ett sms som jag självklart svarade på. Det roliga är att jag inte har människans nummer och när jag tittade efter personens nummer på eniro/hitta.se så står det att han har ett annat nummer. Det MÅSTE vara någon som tycker det är kul att driva med mig... Testade ringa från HEMLIGT men den fega jäveln vägrade svara.

01.19
Hej, hur blev det nu då? Skulle vi ses?
Jag
Who are you
01.22
Det är Fredrik S********
Jag
Haha okej Fredrik, jag tror du smsat fel.
01.25
Tycker ju om dig.
Jag
Du vet inte vem jag är. Haha
01.28
Sofie V**********
Jag
Om du nu är Fredrik S******** så har du nog drömt att vi ska ses. Eller när sa vi det? YO

Det finns bara en Fredrik jag vill träffa och det är inte den Fredrik här ovan och jag har aldrig sagt att jag ska träffa han här ovan. Snälla säg att det är någon/några som driver.

HAHA


KLIRR I KASSAN

Sitter och rensar igenom alla mina grejer i mitt rum och sorterar saker jag ska ha när jag flyttar hemifrån NÄR JAG NU GÖR DET etc. Började packa ner mina studentpresenter i en kartong och gick igenom alla kort jag fick och tänkte för mig själv "hoppas jag har glömt några pengar i något kuvert" även fast jag visste att jag inte kan ha gjort det. Öppnade alla en efter en och plötsligt FÅR JAG SYN PÅ EN FEMHUNDRALAPP... nice

 

CHIPSMAGE (?)

Två läskiga ryssar och någon skum random snubbe senare sitter jag återigen hemma i min säng. Idag var en kul dag fast nu i efterhand så känner jag mig fet. Kan inte skriva tjock för det låter så fult. Tjock liksom? Hör du inte. "Jag är tjock" fast "jag är fet" låter ju inte heller bättre och inte "jag är överviktig" heller. Så vad fan ska man säga? Jag har chipsmage kanske? Ölkagge låter också fult.

peace

HEJ MUFFINS

Sitter hemma hos Freja och vi har bakat muffins. Nu ska vi titta på family guy och ikväll blir det Idol och Andra avenyn. Sweet

HAPPY

Aaaaaahhh vet inte vart jag ska göra av all min glad energi som jag är fyllt av och smset jag fick av freja gjorde ju inte något sämre heller. Hon fick mig lite tårögd. Vad har jag gjort för att förtjäna fina så fina vänner?

Love

ÅRET VAR 2007

070401

070613

070820

070829

SOFIE TALAR UT

Killar med tatueringar är snyggt om dem är snygga vill säga och om killen i fråga passar i det. För vissa gör ju inte det. Har kommit underfund med att jag inte tycker om spinkiga klena killar. Spinkiga klena killar med tatueringar är heller ingen hit. Big nono.

Finns ju alltid undantag men....................................................................




KÄRLEKEN CHECKAR IN

Idag har jag 1. Legat i soffan med täcket och tittat på nyhetsmorgon 2. Varit en sväng på centrum och köpt välbehövda rakblad och några mer ovälbehövliga klädesplagg 3. Pratat med Anna på skype men det laggade hela tiden så vi gav upp efter 100 försök 4. Ätit en god middag bestående av osttortellini och broccoli 5. Städat mitt äckligt stökiga rum och vikt in 100 ton kläder och rensat ut massa skräp 6. Tittat på ensam mamma söker 7. Tittat på kärleken checkar in 8. Varit glad


Imorgon ska jag inte jobba så jag ska nog börja rensa bland mina saker i mitt rum och börja lägga saker i kartonger.. I början av oktober så vi fly vår lägenhet för några månader när den ska stamrenoveras..

FRIENDS TIL THE END

Jag saknar lenne

LOVE AND FEAR

Tittade precis på The bachelorette finalen. Två killar som båda ville vinna tjejen men den ena åkte såklart därifrån ledsen och det gjorde ont i mitt lilla hjärta att se det. Jag vill aldrig aldrig aldrig vara med om det. Fyfan vad hemskt. Samtidigt som det avslutades med att hon fick drömkillen, hennes soulmate och ja killen hon ville ha som var fint att se.


MVG

HEJ! Gårdagen var så äckligt jävla lyckad. Fan vad kul jag hade! Efter middagen på Greken i Knivsta så tog jag tåget och drog till Victor och förade, galet nice sen drog vi till kc, galet nice.

Bra människor, bra stämning och ja, allt var kalas. wihoo

Idag har jag hookat med Cajsa, vi har tittat på Erica när hon har ridit och sen drog vi hem till henne, slog på Underbar och älskad av alla och sen åt vi as god mat. Nu tänkte jag slå på ytterligare en film och kanske äta lite ostbågar.. vem vet.

Me myself and I: Eh jag tror att din vän från Uppsala har tagit dricka från mig
V: Vem av dem den tjocka eller den andra?
Me myself and I: Haha.. den tjocka (ville inte säga det själv) men jag sa inget till han
V: Okej, men var schysst mot han. Han är fan den skönaste tjockisen jag känner!


HEJ FREDAG

Hej fredag! ska inte ändra något som jag känner på mig stt jsgstavar fel. Idag fredag har varit en blandad dag. På jobbet var det blalandat hatar när folk säger till mig vad jag aska göra etc men det dlutade bra FÖR DET ÄR JU FREDAG. StressADE SOMKFAN NÖR JAG KOM HEM OVH ÅKTE TILL knivsta och åt mat med mina fina släktingar. Efter det drog jag till Victor på förfest, det var trevligt och sen drog vi till kc (haha) kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuwl.


YO


BUTTERFLY EFFECT

Hallå!
Hetsar i mig toast och tittar på efterlyst helt själv och är g-r-y-m-t trött! Somnade någon timme när jag kom hem.. jag som aldrig sover på dagen annars. Aja ska nog sova tidigare än vanligt idag, känner att det kan behövas.

Annars så har det här varit en jättebra dag och för första gången på länge så menar jag det. Jag är glad, igen. Kände mig som en 10 årig flicka på jobbet ett tag glad och FNITTRIG. Jag vet ju iofs varför.. hähä

SNART ÄR DET HEEEEEEEEEEEEEELG!!!

HAPPY



GÅ OCH LÄGG DIG

Har suttit ett tag nu och tittat i ett album med bilder på facebook som en tjej som jag "känner" lagt upp. Men jag kan inte förstå vad hon tänker. Hon är med på 300 bilder och jag lovar att mer än 200 har hon lagt in PÅ SIG SJÄLV. Visst, det kan man väl göra men hon är ful, och hon är ful på bilderna plus att hon är helt ensam på bilderna PLUS att hon posar och tror att hon är snygg på varje jävla bild. Förstår mig bara inte på människan fast samtidigt så vill jag inte att hon ska förstå att hon är ful för vad ska jag då störa mig på? 

 
Freja och Josefina på Cafe opera i vintras.


VAR ÄR DET FÖR DAG IDAG?

Visste inte vilken dag det var idag så var tvungen att fråga på jobbet.. trodde och hoppades att det var onsdag men det är ju bara tisdag. Jobbet gick bra, allt var somvanligt dvs.

Nu ska jag för ovanlighetens skull kolla på en film vid namn Once som jag köpte igår. Kärleksfilm.....

hey hoe


RSS 2.0