ÖSTERSJÖN FINEST GÖR DET IGEN

VAD GÖR VI? IMORGON 17.00 SÄNKER VI BÅTEN.... IGEN!!!!!!! Tillbaka i Svearike 09.30 på lördag säkerligen lagom pigga... hehe. En sak som är säker är iallafall att vi kommer ha sjukt grymt jävla kul och att jag, Angie och Lenne kommer vara SNYGGAST av alla första kvällen!!!


För dig ska jag göra det tusen gånger om.


PÅ TORSDAG PÅ TORSDAG PÅ TORSDAG

Har träningsvärk i kroppen idag. Uppstigning 8.00 igår. Jag, Lenne och Camilla var fit for fight för en förmiddag som skulle innehålla tunga lyft. Tillsammans åkte vi en fet skåpbil och lastade in möbler från Lenne läghenhet på steekigaa kungsholmeen för att sedan lasta ut det igen på olika destinationer. Det var här det bevisades att Camilla är några år äldre än oss. Det var hon som var hjärnan bakom möbleringen i bilen medans jag och Lenne mest var som Bill och Bull. Slog huvuderna i varandra, skrattade i kör och ramlade och slog oss.

Sedan kollade jag och Angie på handboll.

Lenne är min sambo den här veckan. Idag ska vi förhoppningsvis borra upp mina gardinstänger och sätta upp gardiner, kanske montera ihop soffan, äta en fin middag tillsammans, få besök utav Angie för att pimpa ytterligare muggar och trigga upp varandra inför torsdag för att sedan somna i samma säng. Sånt där som man gör när man är sambos.

Blev ledsen igår när jag insåg att jag troligtvis har tappat bort mitt lyckohalsband som jag fick av mamma i julklapp... Måste hitta det annars kommer jag bli ledsen och få dåligt samvete.....

Peace out


GIVE IT TO ME BABY AHA AHA

Skulle träffa massa snygga babes ikväll.. Men nu sitter/halvligger jag i min fotölj omringad av mitt täcke och har fetaste huvudvärken. Ska ta en huvudvärkstablett och GÅ OCH SOVA..... Imorgon ska jag hjälpa Lenne att flytta möbler. Hittade dock en hemsida med fet rea och snygga kläder nyss..


Wanna marry me?


PYSSELKVÄLL HEHE

Jag och Angie har suttit i mitt kök och pimpat plastmuggar till kryssningen hela kvällen och tittat på handboll. Muggarna vart grymma även fast vi utbrast fitta varje gång det blev fel. Walle, killen som ska bo med oss som jag träffat en gång ska också få en mugg. Den ska bli snyggast så han blir kär i oss på en gång (svårt att inte bli i och för sig).

Jag gjorde en med en ryssflagga på. Så himla coolt.


Aldrig mer Somavin


Vad jag är sämst, ville läsa min bok idag men nu hinner jag inte för att jag är så dålig som inte gått och lagt mig än. Jaja, postade brev till skatteverket idag så nu tror jag att mitt efternamn ändras automatiskt inom en snar framtid. Var nära på att lägga tillbaka det i väskan igen och strunta i det för nu finns trots allt ingen återvändo. Jag ska gå från efternamnet som förföljt mig i snart 21 år och bli ett med släkten jag känner samhörighet till. Som jag föralltid vill känna samhörighet till. Som är en del av mig. Känns bra men kommer ta lång tid att vänja sig tror jag.

Nu ska jag sova för att kriga upp ännu en tidig morgon. Men vad gör det om en vecka?

jättekul inlägg......

Solen lyser och all jävla slask har blivit till glänsande is (på ett positivt sätt), jag har träningsvärk i händerna (och resterande kroppsdelar också). Har börjat gå hem från jobbet, tar 30 min och med radion på känns det som att det tar 10 min.

Redan onsdag.. Har öppnat hela veckan vilket jag älskar förutom när man ska gå upp på tidigt på mornarna. Men annars är det bara fördelar, 1h rast och sluta tidgare.. hehe.

Funderar på att glida till Sollentuna C efter jobbet och spana in Lagerhaus och HM. 
Beställde en fet tischa igår! Om den sitter som en smäck ska jag visa er en bild. Förhoppningsvis kommer den innan helgen.

Snart ska jag gå ut i solen och bättra på min osynliga bränna och le åt livet.

HEYDOOOOOOOOOOOO




 

Passion is our passion in the moonlight



Välkomna till min värld!

Det har alltid funnits och kommer alltid finnas människor som man tycker är snygga, likaså har det alltid funnits och kommer alltid finnas människor som man tycker är fula.

Vissa människor har varit så fula att man pratat och skrattat bakom ryggen. Samma sak med dom snygga människorna som man aldrig vågat få ögonkontakt med och bara spanat in i smyg.

Ikväll tänkte jag varken prata illa om fula människor eller bra om snygga människor. Ikväll tänkte jag ta upp det där med dom fula människorna som blivit snyggare och till och med SNYGGA några år senare.

Hade en i min klass på mellanstadiet. Han var tillsammans med allt och alla vilket gjorde att han inte fick ett bra rykte. Han var inte heller snygg någonstans och väldigt speciell. Men nu, åtta år senare så har han gått och blivit snygg. Jag skäms lite när jag säger det hehe...

En annan kille som jag hittade på facebook nyss (vart annars....?) som gick på samma låg/mellan/högstadie skola som mig som alltid varit den där tönten som man aldrig trodde skulle skaffa flickvän eller få en klädstil. Han har gått och blivit HUNK!

...Ganska kul!


Tuff brud i lyxförpackning innan skolavslutningen i 2an



WANNA MARRY ME?

Jo, jag tänkte på en sak.. Jag är som person i perioder ganska hetsig och framåt som vill göra allt som kommer upp i mitt huvud. Helst på en gång och förstår därför mig oftast inte på såna som måste tänka på saken. Sånt kan ibland göra mig galen. Ett exempel är när jag bokade kryssningen jag var på i början av december. Jag hade ingen aning om vem jag skulle åka med men jag bokade ändå en hytt för över 2000 kr och hoppades att någon av dom som "var ville tänka på saken" skulle nappa till slut (vilket dom lyckligtvis gjorde).

Men det jag tänkte på egentligen var att han med stort h kanske måste vara lite mer åt tänka hållet. Lite som dom som jag ibland inte förstår mig på. Få ner mig på jorden ibland när jag bara vill göra allt på en gång och inte missa en sekund för att jag då kanske missar något.

Bara en grej jag tänkte på..
Eller så kanske det ska vara en som är lika hetsig som mig. Återstår att se.. typ.


GE MIG VÅR 2011


Hejhejhejhejhej!!! Jag är så överexalterad och överdrivet taggat inför den kommande våren som jag har storartade planer inför, i nuläget för mig själv men förhoppningsvis kommer det bli verklighet. Har skrivit en "funny thing 2011" lista i min almanacka, börjat räkna ner till intensivkursen (som förövrigt startar om 34 dagar!!) och till min semester i sommar. Det gör mig så glad varje dag jag hittar i den. Den får mig på bra humör! Ett tips till alla!

Har precis kollat runt efter en weekend i Göteborg i slutet av mars och det var inte alls för dyrt.. Om jag lyckas ta körkort har jag bestämt att jag ska till Ullared och då är planen att stanna där en hel helg med övernattning.. Ska besöka mina älskade bröder i Norberg x antal gånger.. Åka och besöka min bästa vän som börjar plugga i Umeå när våren kommit dit.. Förhoppningsvis åka på Peace and love.. Vara full och galen på Power meet i år igen.. Vill även åka på en weekend utomlands.

...Men först ut KBK KRYSSNINGEN 100% PARTY OM 10 DAGAR (8,5 arbetsdagar)!!!!


I love bonusar

Är inne på det där med att försöka uppskatta de små saker vi dagligen underskattar. Har börjat läsa en bok som mer är en guide för att uppskatta och tänka en gång extra istället för att bli ledsen eller tänka för mycket när någonting inte blir som det skulle bli (eller rättare sagt som man ville att det skulle bli) men som kanske inte var meningen skulle bli. Den har iallafall redan hjälpt mig redan efter 40 sidor. Som igår på tåget hem från stan satt jag som vanligt och kollade på alla som gick förbi och bildade mig snabbt en uppfattning om vad det var för person. När den där snygga killen gick förbi och jag tänke för mig själv "här sitter jag påväg hem och det är en bonus att jag fick se den där snygga killen påväg hem en mörk tisdagskväll". Allt som inte är tänkt ska hända är en BONUS.

Eller som när jag också igår skulle gå på bussen från stationen och busschauffören tittar på mig, ler glatt och säger hej så jag verkligen kände att han menade det till mig personlighen och inte bara för att han var tvungen att säga hej. Det gjorde mig glad.



TEREP

Mitt blodvärde var för lågt så fick inte vara den goda medborgare jag verkligen vill vara den här gången heller.. Återkallas om fyra månader igen och om det inte är bra då SÅ SKA JAG VÄNTA NÅGRA ÅR MED ATT LÄMNA BLOD.. Jahaaaaa.

Gled hem till Lenne efter att jag fyndat ett par jeans och spelade 500. Hon vann överlägset men det var så nice och kortspel är grymt underskattat. Där satt/halvlåg jag i soffan och där satt hon kutryggad i samma soffa och spelade kort med lugna favoriter i bakrunden och i det ögonblicket slog det mig att jag mår fan aldrig dåligt i den kvinnans sällskap och om det nu skulle vara så att jag får dåligt så får hon mig alltid på bra humör. Min vapendragare.

När jag kom hem precis hade jag fått mitt första vykort FRÅN ÄLSKADE ROMINA och ett kuvert med texten "TILL SOFFAN" jag öppnade och fann 400 kr. Vet inte vem denna snälla avsändare är men vart mycket glad och hoppas att jag får reda på vem det är så jag kan ge han/hon en stor fet kram!

Sitter förovanlighetens skull i mitt kök (har blivit en dålig vana att sitta med datorn i knät framför tvn) och dricker te och äter rostademackor. Återigen något som är mycket underskattat!


I'M BACK

11/1-11
Mycket har hänt redan och detta år har jag storartade planer. Fyller i allt jag kan komma på i min kalender, har börjat ett nedräkningssystem till roliga saker jag har att se fram emot och är tillbaka till vardagen på jobbet, min lägenhet som jag sakta men säkert börja känna mig hemma i även fast det fortfarande känns lite konstigt att det är där jag bor nu - ensam.

Har kommit på hur jag ska lyckas att bli den där författare som åker till Thailand och skriver på en bok i ett halvår. Har en storartad idé på bok som kommer fyllas på med tiden.

Denna vecka ska stora vuxna flickan (jag) göra följande.. 
Tisdag - Jobb, blodcentralen och lämna blod, spela 500 med Lenne
Onsdag - Jobb, till körskolan och boka in körlektioner (som jag fick av mamma i födelsedagspresent i förskott av mamma igår) inför min kommande intensivkurs i slutet av februari, fixa ICA-kort, loppis
Torsdag - Jobb, Jysk
Fredag - Jobb, chilllll
Lördag - chillllllllll
Söndag - Kolla på handboll!

Peace out


RSS 2.0