Borta bra men hemma bäst


Hemma på hemmaplan igen med ytterligare en ouppackad väska som står samlad bland mina "flytta hemifrån grejer". Har placerat mig i sängen under täcket. Brevid mig har jag allt jag behöver en kväll som denna.
Mormor bjöd på saftig köttsoppa som mättade i en timme?! Så nu skriker min mage redan på mat... Vilken tur att jag har en mandarin här brevid mig så jag slipper resa min upp för att hämta något ätbart.
Nu ska jag se på förkväll och inte röra på mig.

UPDATE

Har fått tillbaka halva mitt luktsinne.
Funderar på att börja twittra (har så mycket onödigt jag vill dela med mig av)
Ska testa kokande vatten med salt i näsan nu

KRYA PÅ MIG SJÄLV

Sov 4.5 h inatt, klockan ringde 6.00 och då var det bara att ta sig upp och åka till jobbet. Åkte hem 8.30 och har sedan dess sovit i soffan, kollat på tv i soffan, ätit i soffan, tagit nässpray, snytit mig tusentals gånger och tagit huvudvärkstabletter. Så ja, jag är hemma den här veckan och repar mig så jag kan vara fit for fight till på torsdag. Känns ganska bra faktiskt även fast detta kom VÄLDIGT olägligt. Har ont i öronen men halsen är påväg att bli som normalt igen. Lukt och smaksinnet är försvunnit (som alltid när jag blir dunder förkyld dvs) men det är det minsta problemet just nu för en förkylning har aldrig stoppat någon.

Så på torsdag 17.00 är jag pepp!

Nu ska jag dricka te och kolla på tv för att sedan förflytta mig till sängen och få en så god nattsömn som möjligt..


SJUK SNORUNGE

Men bra tajming............. Här sitter jag, snorig som en snorunge, det kliar i min hals och jag har ont i halsen. Skulle mer än gärna behöva vara hemma imorgon för att kurera mig själv inför torsdag DÅ JAG SKA VARA FIT FOR FIGHT FÖR KRYSSNING. Men jag kan inte och det suger.

Så jag får dricka te med honung och hoppas på snälla och lydiga barn den här veckan... Kanske försöker stanna hemma på onsdag så jag har en dag att vila upp mig på. För om jag blir sjuk till den här kryssningen så kan jag lika gärna gå och dö.


THE TREE


Vilken bra fredag jag och Lenne hade igår! Vi fick ballkongplats, gratis popcorn, gratis dricka och en utav det finaste filmerna vi sett. Det som gjorde det fulländat var att jag fick spendera en fredag med min finaste och bästa vän. Jag som vanligtvis inte är något stort filmfan visste redan från början att den här filmen kommer vara jättebra. Hoppas den kommer ut på bio så ni också kan se filmen The tree!




ÄLSKADE UNDERBARA SNÖIGA LÖRDAG

Idag är det och kommer det bli en very good lördag. Har precis ätit frulle och ska strax hoppa in i duschen så jag inte luktar svett när jag bokstavligttalat ska ut OCH GÖRA STAN. Först ska jag glida förbi Loppisen som ligger 5 min från mig för att se om jag kan fynda något till min lägenhet (älskar loppisar!!!!!) sedan ska jag till stan och gå in på Lagerhaus, In och finn, Mic och Åhléns. Sedan åker jag tuben (tunnelbanan) till Kista för att glassa runt i några timmar innan min och mammas bio börjar!

Peace out!


AMY DIAMOND

Vafan...Jag som är så duktig och tränar har nu invaderats utav finnar i mitt ansikte. 1. Har verkligen inte ork att gå upp tidigare för att sminka över dom 2. Vad har jag gjort för att förjäna det här???? 3. .....

Efter jobbet åkte jag till Jysk och Rusta. Hittade inte det jag var ute...... Typiskt mig. Men lakan, bakskålar (finns det någonting som heter så?!?!), galjar och Naturdiet bars.

Sen åkte jag till Friskis och cyklade en mil. Efter det hookade jag upp med Emelie och Angie på Väsby centrum. Var Väsby Natta där nu ikväll. Fick med mig en varm och GANSKA SNYGG kofta hem, ett armband och ett halsband. Såg Amy Diamond, Baren Håkan och var cm från Bingo Rimér... (Som alla andra som var där dvs...). Timoteij sög live också.

Imorgon är det redan fredag och vi ska ha gosedjurskalas på förmiddagen...! Efter jobbet ska jag och Lenne på filmfestivalen!!!!

Heydyoooooooooooooooouuuuuuuuuuuuuuuuu

HOLAAAAA

Helt mör i hela kroppen. Känner verkligen att jag inte kommer komma upp ur sängen imorgon...
Såhär snygg är jag just nu efter lite havregrynsgröt och te......


HATAR KYLA

Sitter här och fryser ihjäl.. (för att överdriva lite). Skulle mer än gärna stanna här inne hela kvällen och tina upp. Men istället ska jag strax ut i snöstormen igen för att med tunga steg gå och simma med Natta. Längtar mest till efteråt när vi ska basta.....

Min dag började ikke bra idag. Hittade inte mobilen när jag skulle gå, när jag kommit ut kom jag på att jag inte hade några vantar med mig, hann med tåget med 1 min marginal. Väl på bussen när jag (som jag alltid gör) skulle sätta i hörlurarna och lyssna på Rix morgon zoo så har jag glömt hörlurarna hemma.......... Väl på jobbet var jag medveten om att jag skulle behöva stå utomhus i 30 min och frysa ihjäl.

...Men jag överlevde. Hehe...........

Peace out

Min stolthet

Var på en föreläsning igår kväll om adhd. Satt och skrattade åt det han sa för kände igen mig i nästan allting som han tog upp. Var så intressant att jag lätt hade kunnat sitta där några timmar till och bara lyssnat.

Kände mig stolt över att känna en sådan människa med denna sjukdom, eller "dolda handikapp" som han också använde sig av. Om han inte hade haft adhd så hade han inte varit den han är idag, den jag älskar så himla mycket.

Du är en fantasisk djurvän, du delar alltid alltid alltid med dig av det du har, frågar alltid vad jag vill äta, du kommer alltid och berättar om det är något bra tv program på tv eller om det är någon film du vill tipsa om, dina sms när du vill ha en cola. Finns hur mycker som helst att skriva om dig. Hur olika vi än är och hur mycket du än dagligen går mig på nerverna så finns det inget jag skulle vilja ändra på med dig eller ersätta dig med. Du kommer föralltid vara i mitt liv och det är jag så otroligt tacksam för.  Du är på något sätt min andra halva och den som faktiskt förstår mig och vet hur jag fungerar. Du är grym!

Million Pieces

I lördags när jag satte mig i Nattas soffa så skrek jag av s-m-ä-r-t-a och nu har jag ont i min svanskota.
Jag är en typiskt sån där tjej som berättar för ALLA när jag har ont någonstans. Jag berättar det inte en gång utan helst flera gånger så folk ska tycka synd om mig. För det är ju synd om mig?

På torsdag bokar troligtvis jag och Natta vår nyårsresa som inte alls är så ball som den låter men jag vet att det kommer bli grymt! Förhoppningsvis får vi med oss några fler men annars så finner vi GARANTERAT nya festkompisar hehe. Så värt! Tänkte på det idag när jag höll på att frysa ihjäl påväg till jobbet.

Nu ska jag dricka snabbkaffe och tycka synd om mig själv.


ÅRETS SMS

09:45 Shogi Schlook
"Aaadu, känns som det kommer spåra. Lettlänsk fulsprit, billiga horor och en jävla massa ultravåld där 360 cpsparkar är inkluderade. Det kommer blien sjujäkla kryssning!"

Från ingenstans fick jag det här smset tidigare idag. Frågan är om han skickade fel eller om det var till mig? Haha
8 dagar kvar!!!!

Här tillbringar jag min söndagskväll med en dator i knät


HEY BLOGGISH

Basaren på Kristofferskolan var så bra. Överallt var det musik, karuseller, tävlingar, bakelser, utställningar etc. Kändes lite som att vara med i en utav Lilla Jönssonligan filmerna.


Ikväll ska jag, Natta och Lenne ha tacos och spelkväll!

2010-11-20

Dagens




JERRY SPRINGER

Skönaste fredagen på länge! Efter jobbet gled Angie in på skolgården och hämtade upp mig, vi raceade till Väsby där jag hämtade min dyra vinterjacka (SOM JAG FÖRÖVRIGT INTE ÅNGRAR EN SEK ATT JAG KÖPTE) och mina mindre dyra men ack så snygga skor.

Köpte en sallad och slog på tv4 100 där jag satt i 2h och skrattade åt Jerry Springer. Seriöst, finns det ett mer underhållande program som verkligen innehåller allt?! Kanske, men jag älskar det. Speciellt publiken som verkligen är som en pårökt hejarklack och för att inte tala om alla fula, tjocka människor med korta kjolar, brudar som visar brösten i tv, magtröjor som sitter uppe vid naveln och klockan som ringer varje gång det är tillåtet att slåss. Sjukt kul, önskar att liknande program kan komma till Sverige (vilket aldrig kommer hända).

Sen har jag för första gången på flera veckor tittat på Idol. Vilket var jävligt bra idag. Alla var grymma. Efter det såg jag på Cirkus Möller för att sedan återgå till Idol och till sist Idol eftersnack.

Peace out!


NYÅR

Jag har kommit på vad jag vill göra på nyår. Även fast jag tycker att denna nyårshets som råder varje år är överskattad med nyårklänningar etc så vill jag ha planerat vad jag ska göra till 100%. Kommer ihåg för två år sedan när jag lyckades pricka in halsfluss lagom till nyår. På ett sätt var det pain men det var också skönt att ha en anledning till att vara hemma i soffan med mjukisbyxor PÅ NYÅR.

Ska reka med mina kontakter...
Vill inte vakna upp 1a januari och dö i soffan.

/

Tv/Film Radio/Cd Kött/Grönt Tidningar/Böcker Svart/Vitt Kaffe/Te Tåg/Buss Flyg/Båt Rosa/Rött Grönt/Blått Alkohol/Akoholfritt Vår/Höst Sommar/Vinter Hemmakväll/Utekväll Läsa/Skriva Måla/Fota Framför kameran/ Bakom kameran Husdjur/Barn Katt/Hund Arbeta/Studera Frukt/Godis Läsk/Jucie Bärbar dator/Stationär dator Tv-spel/Dator-spel


LIFE WILL SMILE FOR YOU!

Om det är något jag är dålig på så är det att ge komplimanger (ta också för den delen). Jag vet det själv och innerst inne så försöker jag väl bli bättre på det men det är som en spärr. Jag tror att om jag säger någonting snällt så inbillar jag mig att han/hon vill att jag vill höra en komplimang vilket absolut inte är min tanke och vilket jag vet absolut inte är tanken när man ger någon komplimanger. Det finns ju ingenting som gör en gladare än att få en snäll oväntad komplimang som jag fick idag t ex. Fick höra att jag har fin hårfärg, och det gjorde mig så glad. För någon veckan sedan så tog jag mod till mig själv att berömma en tjej för hennes snygga skärp. Såg på henne att hon blev glad då. Det gjorde mig glad också. Dessa små saker är verkligen så underskattade så från och med imorgon ska jag göra mitt bästa för att säga små snälla, mindre värda och mer värda komplimanger och ord till allt och alla. Gör både andra glada och en själv.
Vi diskuterade det här för någon dag sedan att om det nu råkar vara så att man får en komplimang om sin tröja så är vi bra på att alltid ha en förklaring istället för att vara tacka och le.


Varför kom jag in på det här? Jo, idag var nämligen första gången jag såg hur jag fick en rådiss (hatar ordet men kan inte hitta ett bättre ord för detta sammanhang). Jag såg hur denna människa såg mig, kollade ner och låtsades hålla på med någonting annat. Samtidigt som jag var beredd att bara le och säga hej och bara gå vidare. På något sätt så fick det mig att fundera på om jag är en sån där tjej som är jobbig att stöta på i oplanerade sammanhang eller om jag bara är för cool för att hälsa på?

Tror eller jag vet att det är det sistnämnda.


MAT ÄR MIN PASSION OCH KOMMER ALLTID VARA DET


Alla med smilegropar ska vara väldigt tacksamma. Min bror är en utav dessa lyckligt lottade människor som föddes med en smilegrop och jag har alltid velat ha en (som alla andra som inte föddes med det). För ett tag sedan började jag inbilla mig att jag hade en smilegrop på högersida. Började le för mig sjäv sådär onaturligt i spegeln för att jag verkligen ville att min dröm skulle bli sann.

..Men nu, så inbillar jag mig det igen. När jag ler sådär överdrivet mycket så kan man ana en pytteliten och nästan osynlig smilegrop i min högra kind. (Om man kollar noga på bilden kan man se en skymt utav den...tror jag).

Om detta stämmer så ska jag fira med pompa och ståt!
Jag och Natta har börjat träna som idioter och börjat ändra vår kost sakta men säkert. Vi puschar varandra på jobbet, vid lunchen, vid mellis. Idag när jag kom till jobbet så hade hon redan skrivit i sina mått och bad mig göra detsamma... Ska bli intressant att se hur länge det här håller och (om det ger resultat) vilka resultat det ger.

Tänkte länka godaste bilden men det går tydligen inte.. Synd för er! Den bilden ska jag förstora och sätta upp i mitt kök.


Fredag imorgon. Såhär ser min jobbdag ut FÖR ER SOM ÄR INTRESSERADE:
7.00 Öppnar lyssnar på Rix morgon Zoo till första barnet kommer (förhoppningsvis vid 7.30)
7.45 Går och äter en fet brakfrukost med hungriga barn
8.15 Står ute och fryser i 15 min (om jag inte leker upptagen inne så jag slipper frysa ihjäl)
8.30 Skolan börjar, sitter lutad mot ett varmt element när fröken Carin har morgonsamling
9.15 Uterast
10.20 Lunch
11.00-13.00 Fritidsmöte (som varje fredag i 2h..hehe) plus rast
14.00 Mellis
16.00 SLUTAR


Forever and ever you stay in my heart



TERRIFIED


Jag är en sån person som tycker om att göra saker med mig själv. Jag tycker om mig själv och är nöjd med den jag är. Men hur mycket jag än tycker om mig själv och hur många underbara vänner jag än har så saknar den där människan i mitt liv som vill göra alla dom där spontana sakerna med mig. Någon som jag kan boka en sistaminuten kryssning med och som jag vet vill följa med. Som inte behöver fråga, kolla om det går, planera. Någon som mer än allt annat vill göra det med mig. Någon som jag vet tycker om mig precis för den jag är. Någon som ringer mig när det hänt något roligt eller bara vill höra hur jag mår. Den där människan som vet hur jag blir på bra humör eller som överraskar med favorit godiset. 

2010-11-15


HEEEY

Just nu är jag med i många tävlingar, så många att jag har glömt bort vilka jag är med i. Hoppas därför att jag för en gångs skull kan få vinna. Det vore något utöver det vanliga så att säga...

Vad mer? Sov 4.5h timmar i natt, lagom pigg är jag nu när jag sitter och tittar ut över det svenska höst landskapet... Grått, regnigt och tråkigt.

Men jag deppar inte för det. Nästa gång jag öppnar är det onsdag, sen är det snart fredag. Älskar att vara över optimistisk.

Ikväll ska jag träna och funderar på att börja med nutrilett. Byta ut lunchen för frukost skulle jag aldrig klara mig utan.

heheheydoo


It’s 72 degrees, zero chance of rain


LITTLE MISS RAIN

Ska fika med två fina vapendragare strax. Har förresten kommit ganska långt på mina töjningar nu... heh

SVAR PÅ FRÅGESTUND

Var får du din coola stil? Vem får du inspiration av?
Oj, tack vad glad jag blir! Jag anser mig själv ha många olika stilar. Men det är när jag har slappa jeans, ett snyggt linne och Converse som jag trivs som bäst. Köper det jag tycker är snyggt och som jag vet att jag passar i! (Folk som inte klär sig efter sin kroppstyp förstår jag mig inte på...).

Är du kär?
Ikke
Vill du ha barn i framtiden?
JAAAA!
Brukar du raka eller vaxa benen?
Raka
Har du nån resa planerad snart?
Förhoppningsvis födelsedagsfest i Norberg nästa helg, kryssning till Riga 2-4 dec (LÄNGTAR!!!)
När får du din lägenhet?
Den 3/1 :)
Vilket postnummer har du? (jag har glömt.. igen)
194 40 Vilda Väsby
Saknar du mig ibland?
Saknade dig senast idag ANNA!

Brukar du få ont i tandköttet? Jag brukar få det.. sjukt konstig känsla.
Haha, någongång har jag väl fått det men inte så ofta att jag kommer ihåg det! 
Har du nått bra frukosttips för imorrn?
Hemmagjord havregrynsgröt som äts tillsammans med bär och bananskivor, en kopp kaffe, rostade mackor med ost och någon grönsak på så kommer du må som en prinsessa (eller prins) hela dagen/varje dag!

Vem ska jobba ist för dig när du är borta 2veckor? va va va? :)
Haha det vet jag inte....! Det enda jag vet är att jag ska vara så jävla full!!!!111!!!!11


SATURDAY NIGHT


Igår kväll när jag gick till centralen från Lenne så mådde jag så jävla bra. Riktig feel good kväll. Bra människor, bra mat, bra allting. Återigen så fick jag lyckan att träffa en sån där skön människa som jag lätt skulle kunna ta en fika med utan att vi känner varandra.

Idag åkte jag till IKEA och gled runt i gångarna som är fyllda med allt som man kan inreda ett hem med. Slutade med att jag tog en fika och lämnade ifrån mig min lilla gula ikeakasse vid kassan istället för att köpa det som jag tänkte köpa. Istället åkte jag till Sollentuna Centrum och hittade bla en snygg kofta.

Ikväll har jag chillat galet. Druckit te och ätit popcorn.





CRED TILL MIG SJÄLV

Känner mig så jävla GtotheRYM!!! Var somvanlligt sjukt otaggad på att snöra på mig mina snabbaste träningskor och glida och träna. Men bestämde mig för att gymma för mig själv. Skulle värma upp lite på en motionscykel men slutade med att jag cyklade 1 mil. Sen gymmade jag lite tjejigt för mig själv. Satte mig i receptionen och läste nyaste numret utav "Friskis" och var nöjd av vad jag åstakommit denna dag.

Jag bor i en väska just nu. Vågar inte sova hemma när jag har öppning på jobbet pga inställda och försenade tåg så härdan efter ska jag sova hos min fina lilla mormor kvällarna innan jag öppnar..

Fredag imorgon. Ville åka på en egenkomponerad hälsoresa, men inte den här helgen. Istället ska jag umgås med vänner och åka till IKEA.


LÄNGTAR SÅ JAG FÅR HÅL I TÄNDERNA!!!!!!!111

Längtar till 27 februari när jag ska åka till en by i två veckor. Då ska jag verkligen hänga med underbara människor, lära mig köra bil, gå långa skogspromenader och hoppa högt i luften för att det snart är vår, plugga körkortteori, joina mina homeboys på deras grabbkvällar etc.

Kommer bli så sjukt kul.


snäll

Är schysst, en till frågestund. Minst 10 frågor annars lägger jag ner min älskade blogg.


DAGENS SMS

"Dagens egoboost: sätt på just the way you are och sätt dig och kolla i spegeln på dig själv och lyssna på vad han sjunger om dig:)"

Jag älskar, älskar, älskar dig, dig, dig!

BORING

Någonting jag aldrig kommer förstå är varför man sätter lösenord på sin blogg. Vad är det för kul liksom? Att sedan ge ut lösenordet till några enstaka personer som får läsa. Det som är det roliga med att blogga är ju just att man inte vet vilka alla som läser är. Tacksam för svar.


I

Jag och mamma skulle som vanligt träna det vanliga hederliga baspasset på friskis. Bussen från jobbet var försenad så jag fick byta om till mina svettiga redan använda träningskläder på två röda och glida ner genom snöstormen till bilen. Väl på plats visar det sig att passet är inställt men istället finns fanns det som tur var (?!) ett spinningpass på samma tid som vi erbjöds... I samma stund som jag såg "baspass 17.30 inställt" så ville jag bara att mamma skulle säga "vi åker hem igen då..." Men nej, istället satte vi oss på varsin spinningcykel och trampade och trampade tills mjölksyran nådde mina muskulösa ben.

Ville mitt under passets gång bara ge upp och sätta mig och titta på. Men när jag sedan insåg att jag cyklade med medelålders män/kvinnor och ingen annan gett upp så kan ju inte jag, som är 20 år ge upp för att jag inte orkar mer fast jag egentligen vet att jag gör det. Så jag ökade farten och spurtade i mål. Som en vinnare, drottning, prinsessa med mjölksyra i benen och en kraftig träningsvärk imorgonbitti. Men det var kul, mycket roligare än vad det var när vi blev tvingade att spinna med handbollen ett fåtal gånger, kanske lite roligare än de vanliga baspassen jag brukar gå på. Här var det liksom bara jag jag jag, jag fick cykla i min takt, öka i min takt och så vidare.

När jag och mamma kom hem berättade jag för henne att jag hoppades att hon skulle sagt att vi skulle åkt hem när vi insåg att passet var inställt. Då hon svarar "Jag hoppades att du skulle säga detsamma". Haha!

Är förövrigt sugen på en helg i hälsoresans tecken. Skulle vara något. Tycker jag. Hälsosam som jag är. Eller vill vara. Eller ska bli. Eller någonting sånt.


2010-11-08

Igår rös det till i kroppen när jag såg på Ensam mamma söker, idag rös det till i kroppen när jag såg på biggest looser. På något sätt så ryser det till i kroppen när människor blir glada. När man verkligen kan se den där äkta glädjen som sprider sig igenom ett helt rum (eller som i mitt fall genom tvn).

Var en hurtig flicka på 20 vintrar idag, gick nämligen hem rån jobbet (till mormor) tog mig väl sisådär 40 min. Var nog jävligt snygg i min reflexväst också..

Invigde mina flera år gamla termobyxor i str 164 idag på jobbet. Kändes rätt nice att jag kan ha dom ytterligare en vinter så jag slipper lägga pengar på ett par såna (känns fortfarande att jag köpte min vinterjacka som kostade mer än vad min månadshyra kommer ligga på...).
Heyheydudududu


BRUDAR BRUDAR BRUDAR ALLA GILLAR BRUDAR

I fredags efter jobbet gled jag till Natta för att klippa mitt långa prinsesshår... Sedan förvandlades jag till en fransman och gick till Madde som styrde en galen fekke!!!! Hade ingen kamera så snodde lite bilder från älskade facebook...



I lördags var jag, Lenne och Cajsa bjudna på ytterligare en halloweenfekke i Carlslund hos en av killarna som spelade för oss en natt för någon månad sedan vid Väsby station. Galet random men galet kul.  

IKVÄLL KÖR VI IGEN!!!!


NU KÖR VI FEKKE!!!!


GLATT INLÄGG

Vart glad idag. Jätteglad faktiskt. Jag är alltid glad nu förtiden. Eler har nog alltid varit glad.
Om en månad åker vi på kryssning. Då kommer jag vara garanterat jättejätteglad.


WORKING 7-15



RSS 2.0