Gott nytt år!

God förmiddag alla taggade själar!
Bara för att Madde har skrivit en kommentar i min blogg så tänkte jag berätta lite om the bebis och om mig hehe då vet jag iallafall att någon orkar läsa.

29/11 vart jag skickad från min barnmorska till Södersjukhuset där det konstaterades att min lille bebis var lite liten så från och med den dagen har jag varit sjukskriven (klagade inte direkt.. hehe). Var sedan tillbaka dit 2 veckor senare och då konstaterades det att allt såg normalt ut igen. Ska iallafall inte jobba något mer innan jag blir BIG MAMA.

Min navel börjar sakna men säkert försvinna och det är svårt att raka benen, sätta på sig strumpor etc. Känns ovant och konstigt att intre kunna göra såna där saker som man alltid annars gör utan att tänka på att man gör det.

Vi har flyttat upp oss till en 2a som sakta men säkert börjar ta form. Trivs 100 gånger bättre i den här än i min gamla. Skönt med ett sovrum och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Har fyllt en garderob med bebiskläder och vi spånar på namn (KOM MED NAMNFÖRSLAG!!!).

Ikväll ska jag skåla in det nya året med någon god Loka.. Blir gott. Annat var det förra året när vi var på kryssning..... Hehe.

Bye bye 2011 Hello 2012!


Min dag näst sista dagen på året:

Känner för att få ett bra avslut på detta år genom att skriva ett inlägg här... Det bästa och mest chockartade året för mig NåGoNsIn. Men det tänkte jag inte prata om nu.

Istället tänkte jag berätta om vad jag har haft för mig idag.
Först vaknade jag och gjorde för tredje dagen i rad en smarrig toast som jag smaskade på framför datorn med en kopp kaffe. Sen bestämde jag mig för att för en gångs skull gå ut på en promenad och utfärda ärenden, några viktiga några inte så viktiga. Började med ett viktigt, besökte områdeskontoret och det första jag möts av är en låst dörr men jag röck i den ändå för såg att det satt några där inne. Områdeschefen öppnar dörren och börjar med att säga "Vi har lunch så du för komma tillbaka senare" Eeeeeeh ursäkta????? (tänkte jag) här har jag gått dit för att få bra service så är det första han säger att jag får komma tillbaka senare.... Sen frågade han (samtidigt som han inte ens tittade mig i ögonen typ) om det var något speciellt jag ville... Då ställde jag min första fråga, om dom står för avloppsslangar till tvättmaskin (vi köpte en i veckan!!) men det får man tydligen köpa själv.. Sen frågade jag artigt om dom kan vara så snälla och borra upp våran nya hatthylla åt oss (som dom lätt skulle gjort där jag bodde förrut) men NEEEJ det enda dom kunde erbjuda mig var en låneborr...

Påvägen därifrån satt en äldre man som jag antar är bostadslös för han brukar alltid sitta på samma bänk med en systemetkasse oavsett om det är kallt eller varmt. Han hälsar alltid på mig (och alla andra som går förbi) och jag hälsar ALLTID tillbaka. Idag gick jag på andra sidan trottoaren men jag tittade åt hans håll och hälsade och log. Han hälsade tillbaka och sa Gott nytt år och god fortsättning, varpå jag sa tack detsamma och log igen. Han svarade då med "Var rädd om dig". Sen la han av en högljudd rap, men det gör ingenting för han får mig på bra humör och säkert inte bara mig.

Gick ärende åt Mikey på systemet och det kändes ju lagom kul. La som valigt fram mitt legg innan kassörskan hann fråga efter det.. Efter min korta visit där gick jag hem och lämnade kassarna för att sedan bege mig på ett uppdrag. Skulle gå förbi min gamla längenhet och kolla in genom fönstrerna.. Men när jag kom dit var jag inte så kaxig längre. Gick sakta förbi men vågade knappt kolla in om hon skulle sett mig... haha......

Sen gick jag till mormor där min tanke var att bli bjuden på kaffe och pannkakor men hon var i stan och handlade jacka så jag gick hem och åt falukorv i ugn med ris och kollade på två avsnitt av MiaOchKlara istället.

Har senaste timmen försökt hitta något att ha på mig imorgon.... Utan resultat........

Snart kommer min man hem! Hihihihihi

RSS 2.0