SJUKSTUGA A LA RUSSIA

I söndags när jag kom hem från Umeå var det första gången på mycket länge som jag inte hade ångest över att komma hem från något som jag sett fram emot. Kanske inte så konsigt med tanke på att det var första gången som jag visste att det fanns någon där hemma som väntade på mig, som ville att jag skulle komma hem och som saknade mig. Åkte direkt till Älvsjö, kollade på Mästarnas Mästare och Big Brother. Så värt det.

Nu sitter jag dock däckad i soffan för tredje dagen i rad. Huvudet sprängs (känns det som), öronen gör ont, hostar och mitt lukt och smaksinnet har försvunnit som vanligt när jag är förkyld.. Nu är jag hungrig också.

Ska sluta klaga och tycka synd om mig själv (även fast det är ganska kul och enkelt... hehe). Har nu tid att kolla på Efter tio med Malou von Sivers, kanske ska ta mina sista krafter till att dammsuga här hemma och vika in kläder... Eller så vilar jag bara upp mig. Sov över 10 timmar i natt, säkert välbehövligt. Det är ett bevis på att jag är sjuk på riktigt, när jag kan sova på dagarna.

Kanske ska orka mig ut och få lite frisk luft och hämta ut Mickes födelsedagspresent som jag köpte igår. Kanske träffa Natta en stund så vi kan smitta varandra lite.

Sjuka cyberpussar!


TREVLIG HELG SUGARPIES

Idag 21.10 flyger jag till Umeå. Då möter Lenne upp mig, vi (jag) knäpper lite bärtz i bilen och sedan ska vi skaka rumpa TILLSAMMANS till Hoffmaestro. Imorgon ska vi äta en fet färgglad frukost TILLSAMMANS (som vi oftast gör när vi sovit över hos varandra) och på kvällen ska vi på TENTAFEST.

Har inte rikigt förstått att vi ska ses idag igen, jag är så bra på att vänja mig med att folk försvinner. Ska bli så jävla kul och skönt och underbart. Min bästaste vän.

Men innan jag åker ska jag besöka läkaren (får gå från jobbet 14.20 idag LYXIGT) och sedan ska jag försöka samla pluspoäng hos Micke.. Ska bjuda på middag och fruksallad!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111!!!1111!!


Jag vill alltid spela yatzy med dig på ett konditori

Igår spelade vi fotboll inomhus med världens sämsta plastboll, ett glas åkte i backen och vi förstod kanske varför man inte ska spela fotboll inomhus ändå ska vi göra det igen. Idag gick vi till Älvsjö station och satte oss på ett fik. Åt lunch och avslutade med fyra parti yatzy. Blev två två i matcher och vi är lika dåliga vinnare/förlorare.

Äntligen har jag hittat den där som vill göra alla spontana saker med mig, som jag alltid skrattar med, som gillar att jag är hyperaktiv. Ä N T L I G E N



ÄNTLIGEN

TACK GUD DET ÄR ÄNTLIGEN FREDAG IDAG. Sitter förtillfället och dricker kaffe med SKUMMAD MJÖLK vardagslyx.. hehe.

Tog med mig smink till jobbet idag. Ska försöka se så snygg ut som möjligt (vilket alltid är omöjligt) på mitt nya legg som jag ska fixa idag. Kommer se skelögd och allmänt retard ut som jag alltid gör på såna bilder.

Flyger till Umeå om en vecka och stannar hela helgen. Äntligen ska jag få dra massa internskämt med Lenne och driva satan med alla vi ser. Ser framemot det! Har aldrig varit i Umeå...

I helgen ska jag slapppaaaaaa i Älvsjö. Möjligtvis dricka öl imorgon. 

Peace out 

m

Igår när jag kom hem från Kista galleria möttes jag utav lappar uppsatta på lite olika ställen med söta texter på. Det gjorde min dag. Någon som tagit sig tid att skriva ihop något till mig och placerat ut dem på utvalda ställen där jag dagligen går förbi.
 

LUGNA FAVORITER OCH HM.SE

Dagens arbetsuppgift är att samla fräknar. Fåglarna kvittrar och det är helt ok varmt ute.
Sitter och kollar vårkläder på internet och längtar som sautan tills det är tillräckligt varmt för att slänga in vinterjackan i garderoben för den här gången och istället plocka fram min nya SNYGGA vårjacka som jag ska glassa runt med i vår.

Ikvälll har jag anordnat en spelkväll hemma hos mig. Jag, Angie, Natta, Emelie och Micke. Ska krossa alla så jävla hårt.
Pusshey


BILDERRRRRRRR










MY WEEKEND

Hej alla mina söta sockertoppar. Helgen var alldeles alldeles underbar. I fredags var jag och mina bröder på kryssning. Skakade rumpa, stod längst fram när Petter spelade och skrattade i massor. I lördags åkte jag till Älvsjö, dippade morätter och träffade en fin människa. Igår kollade vi igenom alla bbavsnitt vi missat och var på en dålig bio, men den var inte så dålig ändå pga sällskapet och kollade på Solsidan. HEHEHE

Idag ska jag och Natta till IKEA.

Bilder från helgen kommer... kanske ikväll.

Peace out. SNART ÄR DET VÅR


Hej bloggen

Borde sova men gör det inte.

Imorgon blir en spännande dag minst sagt. Vad jag har gett mig in på vet jag inte men på något underligt sätt känns det naturligt. Jag som bara skulle åka på intensivkurs..

Blir nog bra.

Kanske mer än bra.

Peace out


RSS 2.0