Hej!

Är så jävla trött och har ont i fötterna och ryggen. Börjar märkas mer och mer. Speciellt när jag ska böja mig ner och plocka leksaker i sandlådan etc. Har jobbat hela veckan och jobbar imorgon också. Inget som jag absolut inte klarar av men skulle vara skönt att få sova lite längre än till 06.30 imorgon.. 

...Sitter och dricker kaffe och ska åka till Natta om en stund. Tänker ta den skönaste platsen i soffan och bara ligga där och inte göra någonting ansträngande, förutom att prata och se på när hon klipper Angie. Passar perfekt! Står i valet och kvalet om jag ska sätta på min min brorsas lagom urtvättade mjukisbyxor bara för att jag egentligen inte orkar röra mig. 


Men egentligen så är det inge synd om mig. Ska inte klaga.. Hehe. Imorgon är det ju fredag och på lördag är det godisätardag och avsked för Natta som FLYTTAR(!!!!) till Usa på tisdag.

Peace out

  

2011-09-26

Invigde mina nya skor igår, väldigt sköna och luftiga för dom som undrar. Sen blev det aningen fattiga caffe lattes (heter det så?! man man ju inte skriva caffe latte när det är flera) pga för lite mjölk.. Men dom dög i krig iallafall. Skippade att baka och gjorde istället en mycket nyttigare fruktsallad. Bra söndag!



Soondag

God dag! Idag var tanken att jag och Angie skulle se handboll i Vikingahallen men bruden rådissade mig, men det var nog lika bra. Skönt att glida runt i mjukiskläder på en söndag ju.

Idag är jag sugen på att gå en promenad och bli lite röd om kinderna och beundrade den fina hösten. Sen vill jag göra hemmagjord latte och baka något gott. Hoppas mannen också vill det.... hehe

Peace out

Igår var en mysig dag.

Vi besökte Elsas Konditori igen
Vi gick förbi huset vi träffades i
Vi tittade in genom fönstret vi pussas för första gången i
Vi satt på en bänk och andades in lugnet
Vi gick förbi bilskolan
Vi beundrade höstlöven
Vi var bara med varandra



Little miss sunshine

Tack vädergudarna för att det är fint väder idag! Igår var jag, Micke och Jocke på Hammarbys första hemmamatch i handbollen. Blev lika 23-23 i slutsekunden... Tråkigt nog. Micke och Jocke åkte till Söder och drack öl och jag åkte på inflyttningsfekke i Solna. Emelie och Håkan var så söta "det finns saft, ramlösa eller juice i kylen om du vill ha så att du vet Sofie". Det gjorde mig glad! Åkte hem rätt tidigt, vilket inte min lilla Micke gjorde.

Ska strax åka till Norberg. Hoppas vädret är lika fint där som det är här hemma. Vi ska fika på Elsas konditori och gå en promenad. Sen ska vi köpa lördagsgodis!!! Är så stolt över oss som hållt oss i flera dagar.










Dagens konstatering

Hej igen! Aktiv bloggare här!
Mellan jobbet och fikan åkte jag till Väsby centrum för att inhandla fingervantar. Såg då också en ganska sjuk grej. Inte för att jag har någonting emot tjocka människor men... Här var det tre unga fula mammor som hade barnvagnsträff i Väsby centrum. Tänkte inte mer på det förrän vi möttes igen inne på HM. Då jag fick syn på den ena mamman. Till sin lilla gosigosigullibebbe hade hon köpt en rosa vagn som jag tycker är skitfult. Hon var somsagt tjock, inte mammakilotjock utan harätitsigsjälvtjock så när hon gick runt i butiken och drog en rosa tjejvagn framför sig såg det ut som att hon gick runt med en leksaksvagn.. Så liten såg vagnen ut i jämförelse med henne. Inte nog med det, på sig hade hon stora mjukisbyxor, en bandt-shirt och en urtvättad munkjacka med något som iallafall såg ut som gårdagens smink.

Slutsats: 

*Mitt barn ska absolut inte ha varken en lysande blå vagn eller en lysande rosa vagn. Mitt barn ska ligga i en neutralfärgad vagn, tror svart.
* Jag kommer iallafall försöka ha på mig relativt snygga kläder även fast jag är en trött småbarnsmamma.

Tog förresten bara en kopp te när vi fikade och skippade både en macka OCH kaka. Istället värmde jag på mammas goda mat när jag kom hem. Nu är jag ock sjukt sugen på choklad..


TORSDAG!

Imorse när klockan ringde 6.10 hade jag seriöst planer på att ringa och sjukanmäla mig. Det regnade utanför och jag var dödstrött... Men jag krigade upp och jobbade i fem timmar. På tåget imorse såg jag det sjukaste på länge. En kvinna som stod occh läste en bok MED MUNNEN PÅ SNEDD. Hon stod brevid mig men hade en pussmun MOT MIG. Helt jävla sjukt såg det ut. Vart äcklad av hennes läppglansläppar. Måste vara något liknanade som med vissa som har öppen mun när dom klipper. Men det här var fan värre.

Ska fika med tre kära gamla medarbetare på Josefinaskolan om 30 min. Tror jag ska dricka te istället för kaffe....

Hejdoooo

Lilla baby hey lilla babyyyy


För sju månader och 2 dagar sen var det den 19e februari dagen då vi träffades för första gången, när jag var påväg ut genom dörren och du och två andra hade varit och handlat mat inför det kommande två intensiva veckorna. Det var första gången jag höll i din hand men det visade sig att det absolut inte var den sista. 20 februari var den den första dagen på vår intensivkurs. Jag hade redan innan jag åkt till Norberg bestämt mig för att jag absolut inte skulle träffa nya kompisar med tanke på att jag redan kände massa där och för att jag främst var där för att köra bil.

Vi som bodde där i två veckor levde lite som i ett kollektiv, världens bästa och skönaste gäng var vi. Varje kväll satt vi tillsammans bänkade framför Big brother som precis hade börjat då, varje morgon fanns det alltid någon att ha sällskap med framför Efter tio med Malou, varje kväll lagade vi alla våran egna mat men åt den tillsammans framför tvn eller i vid det stora bordet i köket.

Jag hade aldrig tankarna på att bli kär, dels för att jag aldrig varit riktigt kär förrut och dels för att jag var LIVRÄDD för att bli det. Men detta gick inte att göra någonting åt. Plötsligt var den där livrädda tjejen som bortblåst, rädslan försvann och framför henne fanns bara en kille, världens bästa kille.

Idag har vi varit tillsammans i sex månader men det känns som att vi varit det i en evighet vilket. Att vissa mornar vakna upp till ett fint sms, eller att vakna upp brevid dig går inte att förklara hur lycklig det gör mig, gång på gång. Att ha någon att skratta med, göra simpa saker med men som med dig förblir ett minne som bara vi tillsammans delar har blivit något av det bästa jag vet.

Att ha någon att säga fina saker till, att ha någon att somna mot framför tvn, att ha någon som pussar en godnatt är också saker som blivit bland det bästa jag vet.

Den sista lördagen umgicks vi och några andra från kursen som var kvar över helgen tillsammans med en promenad i det lilla samhället, kollade på fotboll och lagade middag ihop och sen kollade vi på Melodifestivalen. Mot kvällen åkte jag på fest, fast du ville att jag skulle stanna så du slapp vara ensam med två andra kursmedlemmar som skulle komma över till vårat hus. Dum som jag var åkte jag på den där festen istället för att umgås med dig.

Dagen efter var dagen då jag egentligen hade tänkt att åka hem för att jag hade bestämt mig för att inte skriva teorin i Fagersta samt köra upp onsdagen där på.
Den dagen den 6/3 var början på det bästa som har hänt mig. Du masserade min rygg samtidigt som vi lyssnade på Melissa Horn och Tomas Ledin. Men fortfarande anade jag ingenting. Vi spenderade hela denna söndag tillsammans. När vi var i affären för att köpa middag som blev den första vi lagade tillsammans till bara oss två kommer jag ihåg att jag hoppade upp på dina axlar. Resterande dagen spenderade vi i soffan framför tvn och pratade. Framåt kvällen kom två andra tjejer från kursen och spelade Bingolotto med oss, där satt vi i ett hörn nästan omslingrade om varandra och dom i ett annat samtidigt som vi smsade saker till varandra och frågade när dom skulle gå, haha!  Jag kände mig så trygg med dig, redan då. Jag gillade dig men visste inte på vilket sätt än.

Hade den dagen lämnat in min rumsnyckel så för att ha någonstans att sova kom det sig ganska naturligt att jag fick sova i ditt rum, men inte i din säng utan i sängen som stod i andra sidan rummet. Men den sängen stod tom den natten. Det var som jag sa till dig den natten att allt kändes så naturligt och självklart.

Dagen efter åkte jag hem, när hela huset var tomt lämnade jag Norberg. Men för ovanlighetens skull hade jag denna gång ingen klump i magen att komma hem till en tom lägenhet. För samtdigt som det enda jag funderade på på hemresan var vad jag egentligen hade gett mig in på så var jag inte nervös. Jag var bara lugn och förväntansfull. Jag började redan då fundera på hur jag skulle berätta det här för mina vänner, men för ovanlighetens skull så ville jag berätta. Jag vill att alla skulle veta.

Två dagar senare, den 9/3 tog du ditt körkort och åkte hem till Älvsjö, lämnade din packning och tog bilen till mig. Sen den dagen har du funnits vid min sida och aldrig lämnat den.

Så många gånger som jag tänkt på när det skulle bli min tur, när jag skulle hitta någon som inte bara ville bli min vän, så många gånger som jag har hört "det kommer när du minst anar det". Plötsligt stod du bara där. Min hjälte.

JAG ÄLSKAR DIG!




#

Mina nya skor!


Sex kärleksfulla månader!

Idag väckte Micke mig och sa att han hade fixat frukost till mig framför tvn. Jag gick ut och möttes av det här

Love you!!!

Jag saknar sommarvärmen...

God kväll! Är fortfarande stelfrusen efter endast fyra timmars arbetsdag utomhus... Mina nästa prioriteringar i handlingsväg är nya fingervantar och mössa! Fryser fan ihjäl och gör det fortfarande som sagt...
Ska ta en varm och skön dusch typ... nu, sen ska jag bädda ner mig i soffan invirad i en filt lutandes mot min lilla Mike.

Jag och Micke har ingått ett vad som innebär att vi bara får äta sötsaker som godis, chips, läsk etc på lördagar... Känns skönt att vi är två. Blir lite lättare då.
Tror jag ska gå ut och hämta äpplen till oss från äppelträdet och göra te sen senare som vi kan äta och dricka hur mycket vi vill av.

Imorgon är jag ledig, SKA BLI SÅ SKÖNT! Sen har jag skönt arbetspass på torsdag och på fredagkväll ska vi och Jocke på handbollsmatch Hammarby - Caperiotumba och förhoppningsvis efter hinner jag förbi Håkans inflyttningsfekke!

Nu måste jag duscha snabbbbt så jag hinner se gallringen i Idol.

Pyss

2011-09-18

Jag hade på mig ett par utav mina nya jeans idag när Micke kom hem från Bajenmatchen. Typiskt tjejigt berättar jag detta för honom för att jag vill få en respons av något slag samtidigt som jag sitter på en stol i ett rum med dåligt ljus. Responsen jag får är "Snygga!" när jag sekunder senare kommer på att han inte ens kan ha sett om dom är snygga eller inte.

Ungefär samma scenaro utspelade sig igår hemma hos Cajsa och Victor. Cajsa hade iiiiingentiiiiing att ha på sig inför kvällen så hon sprang ut och in från sovrummet till oss i vardagsrummet och visade upp olika alternativ. Det enda Victor tyckte hon skulle ha var ett par tajta skinnshorts fast egentligen så brydde han sig inte, han ville bara kolla klart på filmen som gick på tv.

När hon tillslut hade bestämt sig för ett utav hennes första alternativ kom Victors kompis över. Cajsa frågar då honom vad hans flickvän ska ha på sig ikväll (för dom skulle ut tillsammans), kompisen svarar "Ja det var väl någon klänning och några strumpbyxor.... Vadå ska ni se likadana ut eller?"

Detta måste vara typiskt manligt, medans vi tjejer ibland KRÄVER respons (och blir arga om det inte är bra sådan), lägger ner alldeles för mycket tid på att planera, ändra planer, ändra tillbaka etc, ibland få psykbryt, vägra gå ut pga iiiiingentiiiiing att ha på sig så struntar killarna i vad fan vi har på oss. När ska vi lära oss det?

Ett väldigt charmigt manligt drag tycker jag.

Trött

Vaknade innan sju och har inte kunnat somna om sedan dess.... Får väl göra i ordning en grötfrukost med en STOR hårdbrödmacka med körsbärstomater och kaffe och kolla på Nyhetsmorgon såklart...

Igår när jag skulle sova kändes det som efter min första arbetsdag på Mc Donalds för 5 år sedan. Fötterna värkte (och värker fortfarande) funderar på om det är mina nya skor med typ en obefintlig "klack" eller om det är för att vi gick runt i stan igår i några timmar. Har asont i ryggen också och nacken. Spenderade iallafall några hundralappar på nya väldigt välbehövliga jeans. Sen åkte jag och Natta hem till Cajsa & Victor och hälsade på.

Idag ska jag iallafall se på handbollsmatch!!! Hade lääääääätt varit med och spelat om det inte var så att jag för tillfället gror på en blivande handbollsstjärna.




Dunderunderbara lördag



Somnade som vanligt för tidigt för en fredagskväll igår så vaknade lite efter nio. Medans Micke sov ställde jag mig så den kvinna jag är i köket och bakade scones. Nu ska jag röra mig mot stan härifrån soliga Älvsjö och träffa mina snygga vänner.

Innan jag kände dig

Ännu en helg att vila upp sig på. Även fast jag har fått från att jobba 8h pass fem dagar i veckan till att ibland jobba 4h, ibland vara ledig mitt i veckan och ibland kötta ett 8h pass också. Trivs jävligt bra med att jobba såhär som jag gör just nu.

Ikväll tycker jag att jag och Micke ska åka upp till Ica och inhandla ingredienser så vi kan doppa grönsaker i dipp framför Idol. Ska försöka övertala mannen om en stund.

Nu ska jag lyssna på Melissa Horns nya album, klicka runt på massa hemsidor och göra så lite som möjligt.. heheh


DAGENS SVARTA OUTFIT

 

Hej Anna!

Hej!
Jobbar 12-16 idag så ställde klockan på 9.30, vaknade halv 8 och kunde inte somna om.. Kommer som vanligt sluta med att jag är onaturligt trött onaturligt tidigt ikväll.

Efter jobbet idag har jag planer i mitt huvud att åka in till stan för att bocka av några av mina saker på min egen skrivna lista. Brukar gå jättedåligt när man är ute efter något speciellt för då hittar man bara massa andra saker...

Väldigt fint väder idag förresten! Så får gärna hela den korta och fina hösten se ut så jag slipper inviga min vinterjacka (som jag hoppas kunna ha hela vintern!!!) i september.

Det har förresten börjat kännas som att en fisk simmar runt i min mage nu som många försökt förklara hur det känns. Våran guldfisk!

ÅTERKOMMERINOMENSNARFRAMTID. Nu ska jag fortsätta krossa på Wordfeud.

Heydooo



RSS 2.0