TRUESTORY

Juste! Inte att förglömma.. jag och mamma har namnsdag idag:

MARIA!!!!!

ALLA FLICKOR UTOM JAG

Nu är det bevisat. Jag klarar inte av såna här såkallade hemmadagar. Jag blir helt galen inombords. Stänger in mig i en bubbla och bara tänker tänker och åter igen tänker.
Dagen har iofs varit bra men nu mot kvällen efter melodifestivalen så brast det.
Kan inte förklara hur det känns men blir på något sätt helt nervös på allt. All press som väntar.
åh

Och nu när jag loggade in på msn igen så fick jag massa meddelanden som jag fått när jag var online fast enligt msn så har jag varit offline... Fan då.

Imorgon ska jag reka vart dagiset ligger och försöka hitta på något. Orkar inte spendera en heldag i denna mörkblå soffa iallafall. Även fast det kanske är det enda rätta pga förkylningen..

En sak till. För några veckor sedan så gjorde jag något som var planerat in i minsta detalj. Tror lyckligtvis inte att du märkte av det men nu vill jag berätta. För dig alltså.. heh

PtotheEACE

DAGENS UNGDOMAR

Åååååh jag blir g-a-l-e-n min msn har blivit helt konstig. Jag är online och det står att jag är online men jag är offline för alla andra??? Va faaan. Orkar inte. Kan det inte bara funka som-det-alltid-gjort???

MIXMAX

Hej!
Det känns som söndag idag.. men vilken tur att det inte är det för det betyder att jag har en till dag på mig att bli frisk. Fast jag kallar inte att vara förkyld att vara sjuk men man blir så seg och hängig..

Aja, idag ska jag väl försöka hålla mig hemma och vila?!
Jag är sugen på allt just nu också säkert bara för att jag ändå inte känner smaken av de jag äter.

Nu ska jag väl äta något smaklöst! Mumma!

BARA BABBEL

Varför känns det som att klockan är tre på natten och jag sitter uppe och har inget liv? Fast det i själva verket är så att klockan bara är bara barnet dvs inte ens halv tolv.... Kan ha att göra med att det är kålsvart runt omkring mig och mina ögon är heeelt sega.
Har nu sovit dåligt fyra nätter i rad.. Ska ta en huvudvärkstablett och gå och lägga mig i sängen. Kanske öppnar min häntextra tidning jag fick i veckan fast lär ju somna efter en sida. Aja huvudsaken är väl att jag somnar. Höh.

DU!

godnatt
puss

VART TOG MINA SINNEN VÄGEN?

Jag är förkyld, ont i huvudet, känner mig hängig, hostar, varken lukt eller smaksinne och lyxar till det med en kexchoklad som jag inte ens känner smaken av. Inte lukten heller för den delen. Kuuuul!

Men annars så är det bra, dagen har jag spenderat med Cajsa. Vi åkte till Väsby centrum och qvinnan delade ut cvn till höger och vänster, vi tog en kycklingfilé och hade trevligt. Sedan hookade på med hem till Cajsa igen.
Men nu är jag hemma.

Känns lite små deprimerande. Dels för att jag inte känner inte känner lukt eller smak, det är mörkt ute och vad ska jag göra nu? Är trött... Men det känns ju liiiite tidigt.

Köpte iallafall minneskort till min nya kamera så nu är jag fit for fight.


FtotheÖRKYLD

Hej hooopp!
Dagen har jag tillbringat hos optikern.. eller iallafall morgonen. Sedan drog jag o lenne till Wayne's och satt där och fikade i två timmar. Hon pluggade och jag lyssnade. Myyywsiiigt

Jag har sovit dåligt i tre dagar nu.. Förkyld har jag blivit också, men som tur är gör halsen inte ont längre!
Toppen bra.

Har sedan jag kommit hem vikt in mina kläder men sen fick jag ont i huvudet och lite senare ska jag åka till Cajsa!

Ha det bra.
pussis

GLAD I HATTEN

I fredags då jag var på väldgt-dåligt-humör så trodde jag att den här veckan skulle vara dåligaste på länge. Det har istället visat sig att den varit/är bättre än förväntat. Kan ha att göra med att två av de saker som i fredags störde mitt liv nu är uppklarade och idag är det bara en vecka kvar till kryssningen.
I like

Idag har varit än lugn dag men ändå rätt hektisk. Åkte tidigt från Lenne för hon skulle jobba me projekt och jag skulle med mamma som skulle klippa sig etc. Väl där hittade jag ett snyggt nitskäp och en svart topp bara.
Åkte sedan direkt till Infra city där jag var ute efter en kamera och kom ut från Siba med en tunn, smal och billig som är menningen att jag ska ha med mig när jag ska bort. Perfekt för att ha i en ficka!
I like

Efter det åkte jag till centrum, tog en kaffe och inspekterade mitt nya köp. Åkte hem, la mig på golvet i min sänggavel utan säng och funderade på något jag länge funderat på. Min laptop som jag har är sönder, eller den glappar och nu förtiden går den inte att sätta på. Har länge tänk på att köpa en ny mini laptop, men har inte velat lägga ut mina sparade pengar på det och istället tänkt lämna in den på lagning. Men när jag låg där så sa det pling.
Jag åkte och köpte en. Så nu sitter jag här med min nya mini. Det är lite ovant att skriva men man vänjer sig väl!
I like

Mot kvällen fixade jag och mamma sänggaveln så nu är sängen på plats i sänggaveln också.
Åt lite toast med te och nu är jag dödstrött, nyduschad i min nybäddade säng och har glasögon på mig!!
Imorgon klockan 11 ska jag till optikern.

Lååång dag resulterar i hyffsat lååångt inlägg. puss

HUNGRIG

Åh, ni kommer väl ihop för några dagar sen när jag berättade om killen som gjorde min eftermiddag, han som inte kunde slå in paket. Idag var vi med om det igen. Men denna gång var det i Västermalmsgallerian. En charmig kille som stod och spelade gitarr och sång. Han var inte bara snygg, han var mycket mycket bra på att sjunga också!
Så vi kunde inte låta bli att ge han en femma och säga att han var asbra!!

Han gjorde min kväll!

Nu sitter jag i Lennes praktiska soffa, har ikväll tittat på Den rätta för Rosing och Andraavenyn och medan jag gjort det har Lenne varit en sväng och solat och tränat i bakrunden. Nu smörjer hon in sin gyllenbruna hud i någon som kallas hudkräm! Och jag sitter vid datorn.. haha!

Hon satte precis på en jävligt konstig skiva med jävligt konstig musik. Hon själv kallar den psykoskivan... Kanske ska gå och göra min nudlar som jag haft här ett tag!

Puss

SEMMELDAGEN

Idag har jg handlat lite grejer. Två snygga linnen, billiga smycken, en plånbok och en grej till min budget keps!
Efter det åkte jag med min kräftsallad hem till Lenne och åt.
Nu ska vi strax åka in till stan och fika!


TIM McGRAW


TUSEN TANKAR

De orden som tillsammans bildade en fin menning gjorde min kväll. De orden som är så lätta att tänka och tycka men som dessvärre är svårare att säga. 

Idag har jag?! monterat ihop min nya?! sängram. Det blev bra, dessvärre var det svårare att få tillbaka självaste sängen i sängramen så nu ligger jag här.. i soffan.. med mina skullcandy hörlurar, lyssnar på lite musik och planerar en fika med Arre i veckan!
Försöker också titta lite på jobb, "inspiration" till vad jag ska jobba med i mitt kommande vuxenliv etc.. Vet väl egentligen vad jag vill. Men det visar sig antar jag!

Det är alldeles mörkt runt omkring och förtillfället är jag glad.
puss.

MUSIK MUSIK

Hörde denna på Sarahs blogg!!

Cassie - Is It You

MUSIK MUSIK

Kelly Clarkson - Keep holding on

VERY HAPPY

Ehm... JAG VET INTE VAD JAG SKA SÄGA. MEN JAG ÄR SÅ GLAAAAADDD!!! JAG HAR FÅTT PRAKTIK! PÅ ETT DAGIS! PÅ EN AVDELNING MED GULLIGA 4-5 ÅRINGAR! BÖRJAR PÅ MÅNDAG KL.9! KOMMER VARA ASNERVÖS! MEN JA, JAG ÄR GLAD! Tack bästaste mormor!

Det här ska firas! Först med reprisen av melodifestivalen och sen får vi se!!!


BARA BABBEL

Ja jag tittar på Efter tio med Malou von Sivers.. Och idag träffade hon ett par som träffades genom internet.
De började att maila när de äntligen bestämde sig för att träffas på riktigt.

Hon beskrev det som att innan var det bara två stjälar som hade pratar med varandra. Kunnat säga saker som man kanske inte säger när man träffas på riktigt. Men sen kom dagen då det istället var två kroppar i vägen.

Vad skulle hända då?

Känner igen mig på pricken!


HEIIIIIII


Jag poserar stolt i min nya budget keps och tröja!
Långt hår börjar jag få också. Feeiiint!

Juste! Var och tittilurade på bio idag med mamma. Mammut vart det och den var bra.!
Appråpå mamma så skrämde hon livet ur mig nyss när hon sa att det kommer vara massa äckliga ryssar på kryssningen...

I KORTA DRAG

Just nu ligger du i överläge...

Kvällen var mycket trevlig, god mat och trevligt sällskap!

Jag och Lenne stötte på ett gulligt kassabiträde idag när vi skulle handla en tröja.
Lenne: Ni slår inte in paket här va?
Gullig kille: Nej tvyärr.. Och om vi skulle gjort det så skulle det ändå inte blivit nå fint.

Han gjorde min eftermiddag


Kom hem för inte så längesen.
Imorgon blir det bio I think!


AJ LAV JU

Tänk vad vänner kan få en på bättre humör ändå. Ikväll ska jag på födelsedagsmiddag på en romantisk restaurang för att fira Madde som fyllde 19 stora år igår! Försökte vara duktig och slå in paket.. men de söög ju enligt Lenne!

Stjärnan i mitt liv


LÖRDAG LÖRDAG LÖRDAG

Nu får jag sluta tänka och bara vara. Som jag vanligtvis gör. Vänta och se helt enkelt. Det blir nog bra det också.
Jag är bara så rädd inför framtiden. Praktik som gör att jag får världens ångest, när vi kommer tillbaka till skolan är det mindre än två månader kvar till studenten. Och vad händer sen?
Det är det som gör att jag har en klump i magen som jag vanligtvis inte brukar ha.

Nu ska jag iallafall ta och duscha och sen ringa en god vän.

I LIKE

Lyssna på låten, skippa videon =)

BAD DAY2

Nej nu får det vara slut på detta... Jag vet varför jag är såhär. Jag är avundsjuk, irriterad.. och det känns bara dåååligt!
Ett samtal skulle lätt kunna på mig på bättre tankar. Vilket det delvis redan fått.
LÄTT LÄTT LÄTT

Nu titttar jag på Hjälp.
Jag väntar på en fortsättning. Måste nog ta tag i det, även fast jag tyckte att jag gjorde det i början av veckan.

Till råga på allt så är jag en sån som person som bara blir ännu mer irriterad när jag läser om andra som har kul och är på bra humör när jag själv inte är det. Och det är ju inte heller bra. Att man tycker och tänker så.
Men detta är väl en blogg där jag ska skriva vare sig jag är glad, arg etc.
Veckan som kommer kommer nog bli tuff. Innest inne. Men om jag känner mig själv rätt så kommer jag vara jävligt bra på att dölja det bara för mig själv.

Just nu vill jag somsagt bara åka bort. Och det är inte med vem som helst heller. Jag vill lära känna en människa. På riktigt.

Pyss råå

BAD DAY

Fan.. vill egentligen inte skriva när jag känner mig sä här jävla "nere" ?!?!!!KFTghtyghj,k och det är sjukt varför jag ens gör det. Men jag vill inte att det ska ta slut här. Fast jag vet ju att jag bara inbillar mig massa onödiga saker som jag egentligen inte behöver vara orolig över? Eller borde jag... Det har ändå gått nästan fyra månader nu. Det får inte ta slut nu.
ÅH

THAT WAY

De här sög ju..
Just nu längtar jag såå jäävla myycket till slutet av v. 10, det kommer bli grymt.. tror jag! Eller jag vet!
Sen om jag ska fortsätta drömma så längtar jag till påsklovet mer än allt annat på denna jord.. (förutom kryssningen)!
Och om jag får drömma ytterligare så vill jag bara åka bort, tjäna pengar, komma hem, vara glad, ha pengar och åka utomlans kanske.. . Ja, ungefär det längtar jag till. Och lite till... såklart....


Bekymradtjej_90

BACK IN B

Efter det förra inlägget så gick det bara utför... Trodde att jag hade fått diagnos magsjuka, vilket jag kanske hade också.. Trodde nästan ett tag att jag skulle spy på datorn vilket gjorde att jag fick stänga av den.
Imorse vaknade jag sju, kunde inte somna om och hade huvudvärk. Gick upp tog en huvudvärkstablett, vatten och drack filmjölk.
Tittade på tv, sov, tittade på tv, sov, drack vatten, tittade på tv, sov osv... Och nu känns det mycket bättre! Tack för det!

Idag skulle jag egentligen gjort en sak som jag skjutit upp i några veckor nu vilket jag har jävligt mycket ångest för.. Och nu är det fredag också vilket betyder att jag måste vänta tills på måndag..


.uoy


JAG VILL INTE

Ändrade planer... Efter jag duschat så började jag må illa, men tänkte att det var för att jag inte ätit så mycket och tog en alvedon. Vi satte oss på tåget och det blev inte bättre.. Jag kände mig seg och "svag" men vi gick till kungshallen för att beställa mat. Fick väl i mig några salladsblad, vatten och lite pepsi.... Vi bestämde oss för att gå på bio en annan dag.

Påväg till centralen fick jag fetaste kvälvningen som dessvärre inte gick att stoppa... Jag försökte kväva den så gått det gick, sprang runt ett hörn och satte mig ner.

På tåget träffade jag Donken och det känns bättre nu. Jag vill inte bli sjuk.
Nu ska jag ligga och titta på tv och tycka synd om migg själv.

GOD EFTERMIDDAG!

Nu ska jag durre duscha och mejka mig, sen ska jag åka till stan, äta mat och titta på bio.
Mammut, here I come!


DREAM ON

Jag minns det som om det vore igår..
Jag var påväg hem, då du ringde och sa "gissa vem som är här?!?!!!!!"
Jag hoppar av tåget, springer allt jag kan och hinner fram. Byter några ord och åker hem lycklig!

Redan samma dag sa jag att det ska upprepas nästa år... Men tiden har gått och nu vet jag inte ens om jag vill befinna mig på samma ställe.

Tider förändras, i detta fall till det mycket bättre!

BJÖRN R


IF A

You make my day.

MEN JAG VILL KNARKAAA

Jag sa till Mörre innan att om jag får dubbelhaka på passbilden så kommer jag börja knarka... Och det är fan snudd på att jag måste börja göra det...
Namnteckningen vart inte den finaste heller. Och när jag kom hem frågade mamma hur bilden blev samtidigt som hon påminde mig om att jag ska ha detta pass i 10 år. 29 here I come!
Nu ska jag läsa skvaller!

Pass
a dig... hehhehehe

LE PASSÉ

Idag ska jag åka till Sollentuna och kirra nytt le passé eftersom att jag igår fick klart för mig att man måste ha det när man åker till Estland... tuuur att jag fick reda på det kan man säga. Annars hade jag väl dött eller något.
Eller typ kommit till båtterminalen, asglad och där få reda på att man måste ha pass.... Då hade jag dött.
Men nu slipper jag.
Det jag är dock är mest """nervös"" över är passkortet. Just nu har jag det fina kortet under som jag både har på mitt pass och legg. Hatade det förrut, men nu är det så gamalt så jag är kär i det...
Tänkte iallafall ha på mig någon neutral t-shirt så jag inte om några år börjar fråga mig själv "varför hade jag flätor? varför hade jag olika färger på mina toffsar? VAD FAN HADE JAG PÅ MIG"

Sofie 14 år

GÅRDAGEN I BILDRUS

Sagt och gjort:








Tack för att ni kom och tack för presenterna! Vart döö glaad!!!!! (på riktigt)

HELLO KITTY

Hello Hillo!
Dagen/kvällen vart lyckad. Jag var till och med zuper nöjd över mina tårtor!
Langar bilder imorgon för nu sover Lenne brevid mig! (lyllo henne), fast hon snackade precis i sömnen... Läääskigt.. Bara hon inte börjar inbilla sig att jag är någon annan (en kille) som Cajsa gjorde en gång.....

Somsagt langar bilder imorgon!
POSSS godnatt



HIPP HIPP

HURRA HURRA H***RA till mig själv!

hihihihihihi

17 feb 2008

17 feb 2009

HAhahahahah

Nu ska jag duscha och baka tårta! har med mig kameran hela dagen!
pusssss


JAG ÄR EXTREM

Nu är det nära och jag har tänkt att göra något som jag aldrig gjort förrut min sista tid som 18 åring... Men vad ska det vara? Inte spotta från ballongen för det har jag gjort många gånger, inte tappa mobilen från ballongen för det har jag gjort... hmhmhmh ska komma på något!

Vi hörs imorgon. Och då jävlar är jag ett år äldre. Känn på den du...
PUSSILITO

16 FEBRUARI 2008

Fiskarna sover så det blir ingen bild idag. Haha... Men det kommer!

Om mindre än en timme är jag 19 år... Det är väl roligt! Blir ju ingen större förändring hehe. Dock kanske lite svårt till en början att om någon hur gammal jag är... eeeh arto...öhöhöhö ....nitton!

Förövrigt så har jag sett en kycklingfilé fast en magfilé på tv nyss... Den såg ju ganska äcklig ut...

Aja tänkte visa upp två bilder från min tjejmiddag från förra året! För exakt ett år sedan!

Lenne var glad att få mat.. "ovanligt"

18 MEN BETER MIG SOM 8

Helluo!
Har ni sett vad fint jag har fått på min blogg? Anki har varit snäll och gjort det till mig! Duktig tjej! Woohoooo!!!

Idag när jag och mamma skulle köpa la fisk så passade jag på att vara barn, vilket betyder att jag sprang runt med kundvagnen i affären och racade mellan de olika avdelningarna. Mycket roligt, något jag ska fortsätta med!

Men nu har vi (mamma) fixat akvariumet, men det chockar mig att Loyzan (katten) inte gått dit än och fiskat. Kan ju i och för sig bero på att han inte lår upp... Tänkte iallafall ta kort lite senare och visa hur fint vi och fiskarna har det här i vardagsrummet!

Nu ska jag titta på Familjen Annorlunda på 4an och äta piggelin och avocado!


KAFFE LATTE

På tåget påväg hem idag så kom jag på ett nytt blogg namn. Kan man byta nu?

NU ska vi åka och köpa fina fisken och tårtingredienser!
Sweet


DAN FÖRE DOPPAREDA'N

Hej! Godmorgon och allt de där!
Kom och tänka på en sak idag.. Jag skulle gå över ett övergångsställe tidigare idag. Jag var själv att gå över. Vilket betyder att alla bilar var tvungna att stanna för att jag skulle gå över... hähä sa hästen!

Idag ska vi köpa firrar! Mjauuu!

KUNG-CHRISTOPHER

Vi ska köpa fiskar. Och jag behöver all hjälp jag kan få till namnförslag som enligt mig är det roligaste när man köper ett husdjur. För fiskar är ju husdjur. Keligare djur finns ju inte!
Jag kommer ihåg när vi hade fiskar när jag var mindre. Jag ville köpa fiskarna till något coolt.. Och kändisar är ju coola så den ena fick äran att heta Britney Spears och den andra.. håll i hatten nu... Lena Bh.. som jag några år efter fick reda på hette Lena Ph!

Mina finfina namnförslag:
Blondinbella, Lars Winnerbäck, Paris Hilton, Kung-Christopher, Zlatan, Anna Book, Carola, Carolina Gynning, Dogge

Help me!


1000 MILES


TÅRT DILEMMA

Skönt, nu är denna kärleksdag till ända och vi kan nu tillsammans helhjärtat förbereda oss inför min födelsedag som infinner sig om två ynka dagar nämligen på världens bästa dag den 17 februari.

Jag ska ha ett litet kalasparty på självaste dagen och har hittat runt för att få lite insperation... Men det ledde ingen vart. Får fundulurilera lite till!
Idag kommer några andra på besök och idag ska vi iallafall äta maräng/glasstårta, kanellängd och kaffe! Mömmmmaaa!
Men nu till det hela. Jag tycker inte om att fylla år. Och få paket. Eller jo det gör jag väl.. typ av mamma! Jag tycker inte om att vara ensam om att få massa uppmärksamhet och vara vänlig och tacka och allt det där. Ni vet?

  
Hare bra! Puss!

KÄRLEKENS MENNING



I can walk 1000 miles to be with you.


KÄRLEKENS FILM

Jag har aldrig berättat för er om en utav mina favorit filmer! Det är såklart en svensk film... Men det är inte bara därför jag gillar den, historien är på något sätt så fin och bäst av allt är slutet!
Så här står det iallafall på baksidan utav fodralet:

UTANFÖR DIN DÖRR är en romantisk ungdomskomedi om André som flyttar till Lycksele för att söka ensamheten och om Sanna som gör allt för att det ska misslyckas...

André bor i Stockholm och arbetar som illustratör. När föräldrarna omkommer i en bilolycka drar han sig undan omvärlden och slutligen flyr han från storstaden till den lilla norrlänska staden Lycksele. Där stöter André ihop med Sanna, en öppen och glad tjej som fångar hans intresse. Övertygad om att det inte finns en chans att hon kan tycka om honom om hon lär känna honom, bestämmer han sig för att det är bäst att de aldrig träffas på riktigt. Men Sanna har i sin tur blivit nyfiken på den mystiske nykomlingen och tänker inte låta honom komma undan så lätt...


KÄRLEKENS MÄN

ardalan säger:

jag saknar dej också :)

Melodifestivalen var ju fan a-s-b-r-a idag! Jag gillade de flesta låtarna och männen i tights från Väsby var ju också a-s-b-r-a!

Tittar på Bruce den allsmäktigaste nu!
BRB


KÄRLEKENS SANNING

Jag vet inte vad som hände efter att jag stoppat i mig lite te och mackor.. Men jag började städa! Och det har jag gjort hela dagen! Det felaktiga i det hela var att jag var taggad på det också! Fast var är det egentligen för felaktigt i deet.. De få gånger man är det ska man väl ta tag i det!
Fint väder har det varit hela långa dagen också!
Känns bra nu i efterhand! Slutade med att jag och mamma fixade lite i köket också, ny hylla och tavlor etc.
Strax ska jag dammsuga och sedan blir det melodifestivalen för hela slanten (eh?!).
Chips, dipp, godis och cola!
Jag är nöjd!

Det blev trots allt en bra alla hjärtans dag. Sprang ett tag fram och tillbaka mellan datorn och dammandet vilket bara kan betyda en sak.
hihi

löv

KÄRLEKENS LÅT


KÄRLEKENS DAG

Hej alla hjärtebar'n!
Idag är väl dagen då alla ens upptagna vänner är just upptagna med den som den är upptagen med.

Men jag tror (vet) att jag överlever. Varför skulle jag inte?
Har inget planerat idag. Är rätt sugen på att bara vara hemma och ta det lungt och ikväll titta på melodifestivalen.
Vart man än går utomhus idag kommer det väl vara överfullt med hjärtan, rosor och par som är påväg till ett bokat bort på en restaurang. Heh..

Men man vet aldrig vart jag hamnar. Nu ska jag nog äta något! För här får man ingen frukost på sängen inte.... Heh..

Ha en supert bra alla hjärtans dag nu alla hjärtebar'n!

FREDAG IT IS

Nu ska jag på galejj!

JAG ÄR REDO


TJO!

"Jag donerar mina organ och vävnader efter min död för transplantation och annat mediciniskt ändamål"
Det stod i ett bekräftelsebrev som jag fick från Socialstryelsen idag. Inte det roligaste att vakna till och endast vara 18 år gammal. Men jag har ju valt det själv, ye!

Jag har precis varit en sväng helt själv till Eurostop.. Skulle hitta en födelsedagspresent. Men idag var en sån dag då jag så fort jag gick utanför dörren ville gå in och byta om igen. Gömma mig så ingen såg mig. Det är inte ofta, men när det händer så är det surt.
Jag åkte iallafall dit och kom hem med något som ska lika en födelsedagspresent.

Nu ska jag bara sitta här ett tag och lala runt. Är trött, fryser om fingrarna. Ska ta 20.58 tåget mot stan så jag har gått om tid på mig att sitta här. Vilket känns nääze!

Ha en trevlig helg.
poss


FREDAG DEN TRETTONDE

Ååååh.. . var hos tandläkaren men kom 10 min försent, kan väl vara ärlig och säga att jag hade ett hål... Sen kom jag sen, trodde inte jag kunde somna om men det kunde jsg tydligen, vaknade halv 12.

Det känns som att jag inte längre kan skriva vad jag vill här i bloggen. Jag vill t.ex skriva att jag inte har någon lust, men det är det enda jag kan skriva... Ajaaaa..
Annars så ska jag strax rymma härifrån, orkar inte vara hemma.

peace...


ETT GOTT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET

Varför är det så svinigt jävla kallt ute? Fryser ju fan ihjäl!!
Idag har jag varit på Cosmonova och tittat på film. Vi såg någon som handlade om korallrev! Sen ville mitt hemliga sällskap att vi skulle kolla på utställning som innehåll uppstoppade djur meeeen det bangade jag på. Jag klarar inte av det. Det är ju vidrigt.
Döda djur som ska vara som en slags attration för människor att titta på?

Nej, istället gick jag och tittade i affären som finns där.
Jag har skrattat mycket idag. Åt allt. Vet inte varför.. Jag som oftast har jätte svårt för att skratta...

5 dagar kvar till min födelsedag och imorgon 7.20 ska jag till tandläkaren!


SEN EN TID TILLBAKA

Idag började jag tänka efter och inse att allt stämmer in. Alla de där viktiga sakerna stämmer.
Jag är dum om jag sumpar den här "chansen" nu.....

löv

GODNATT


HELLOOOUUU

Sitter och tittar på semester svenskar, och i ugnen har jag en sockerkaka eller en tigerkaka!
Mömmaaaaa!!!



BACK 2 BUSINESS

Denna dag har inte varit bra. Bara massa tankar. Men jag får skylla mig själv! Ska väl ta tag i det imorgon antar jag för nu är det försent.. Tack att jag har en förstående och snäll mentor! Hon gjorde iallafall min dag!

Jag har iallafall varit lite duktig och rensat ut kläder idag. Kände att det var på tiden, sen har jag lagt över miljoner bilder på två överfulla minnenkort vilket ledde till att alla mina fina bilder inte fick plats. Men det får väl vara så då...

Har somsagt en hel del att ta tag i men jag varken vill eller vågar, men nu är det slut på det roliga och tillbaka till allvaret.


60 SIDOR SKVALLER

Jag ska alldeles alldeles strax gå och sova... Första tänkte jag bara uppdatera er lite om vad som står i veckans nya hänt extra som kom ut i butik igår. Och när jag ändå håller på så kan jag meddela att jag nu med premunerar på den !

*Utan av att ha läst innehållsförteckningen så får jag på framsidan reda på att Linda Rosing ni vet, hon ska ha födelsedagskalas och har därför bjudit in massa som VIP, men alla har dessvärre tackat nej!

*Amy Dimond sångerskan från Jönköping får inga killar... "Ingen kille vill ha mig"

*Och ni vet Lenita från Värmland? Allas vår älskade "Ensam mamma söker" Lenita har enligt första sidan äntligen funnit kärleken!

Ja det var några få nyheter. Ska läsa mer vad det är som verkligen står egentligen eftersom jag många gånger pinsamt nog gjort det misstaget att jag köpt tidningen för att det stått något jääätttteeee intressant på förstasidan......
Men lätt värt de!


GRILLCHIPS VÄN

Jo, jag kom på mig själv idag när jag satt och skrev världens ointressantaste sms. Det jag kom på var iallafall vilken tur jag har att jag har någon som jag kan skicka ett sånt här sms till. Såna sms som innehåller allt i från någon ful människa man såg, något skvaller eller att grillchipsen är slut på Hemköp.
Alla borde ha en sån vän.


LETTERS TO CLEO

I want you to want me


Asnice sångröst ju!

THE DAY OF THE DAGENS

 

Jacka: hm
Kofta: Vero moda
T-shirt: Lindex
Strumpbyxor: hm

Köpte en fin hjärt"knapp" igår som stödjer hjärtforskning tror jag det var!


GODMORGON VÄRLDEN

Heelo sunshine!
Klockan är bara barnet men jag har redan varit ute på äventyr. Gick upp vid halv 8 då jag styrde kosan mot Gärdet. Hamnade brevid ett fyramannaskap som var geekar. Kunde inte låta bli att tjuvlyssna på dem.. En av pojkarna i järngänget hade dessutom likadan mobil som min mormor...

Efter besöket på Gärdet gick jag vilse men kom tillslut rätt vilket gladde mig. Något som däremot inte gladde mig var att 10cm skorna var slut i min storlek även på dinsko inne i stan... Fick iallafall med mig två par välbehövda leggins oooops!

Nu ska jag äta gårdagens middag fläskfile/bacon med pastaaaaa! Kan inte bli så mycket bättre.
Sen tänkte jag faktiskt åka hela vägen till Uppsala för att titta om skorna finns där. Vilket jag dessvärre tvivlar på...

Schööös

BEA-UT-I-FUL




Strax blir det slagg. Men först lite facebook!


SHOP UNTIL YOU DROP

Mamma har köpt ny dator med inbyggd webcam som jag suttit och lekt med ett tag. Haha. Passade på att ta kort på alla mina nya saker som faktiskt fick följa med mig hem idag...







Rea blandat med icke rea.

Blev kär i dess skönheter också. Sjukt snygga! Fanns dock inte i min size. Och den stora frågan är hur jag ska kunna gå i dom? Ajaaaa. Grymt snygga iallafall:


DAGENS


Jacka: hm
Kofta: Second
Tshirt: Second
Strumpbyxor. Gina
Väska: hm

Nu blire sen lurre lunch sen ska jag göra av med laxar!

GRATTIS FREJA


18 ÅÅÅÅÅÅÅÅR!!!!

SÅ GÅR DET

Jag vet vad jag vill och egentligen så vet jag vad jag borde göra för att få som jag vill. Eller iallafall få reda på hur det ligger till. Men det är ju lätt att tänka och desto svårare att utföra.
Det blir ju inte bättre av att jag tänker tänker och tänker. Istället ska man försöka tänka på de positiva som sagts och gjorts. Vilket jag gör. Men jag tänker alltid så jävla mycket. Och i slutändan så vet jag att det bara var i onödan eftersom det alltid visar sig att jag tänkte fel.

LÖV


HEJ PAO

 

Jag har ingen störr lust att skriva om gårdagen. Inte för att det var misslyckat, snare tvärtom jätte trevligt! Men jag orkar bara inte. Hemma hos Anna träffade jag på min brorsas kompis lillebror och det var trevligt!

Idag har jag varit hos mormor. Hon bjöd sitt snälla barnbarn på lax. Om du nu ska impa på mig någongång så ska dubjuda mig på lax. Då blir jag glad, mätt och nöjd. Fast det krävs kanske inte lax för att göra mig glad, mätt och nöjd men det är ett stort pluss!
Mätta och glada tittade vi på Fear factor och sen somnade jag. Vart fan chockad över mig själv.

Var med om en pinsamt situation på bussen också. När jag går på ser jag någon som jag verkligen tror är Pao 1. De ser likadana ut för det var mörkt 2. Hon pratade i telefon och precis när jag tittade på henne så nickar hon så jag blir mer säker. Är påväg att sätta mig då jag inser att det inte är hon. Hela situation känns ha tagit ett ex antal sekunder men de lär ju ha gått på typ två.

Beck nu!

MSN

Christopher | säger:

man kan iaf spela så att väggarna skakar å så att högtalarna på skrivbordet rör på sig av basen:P


GALEJJ

En adidaströja, lite smink och parfym senare så ska jag raska iväg till tåget till Anna nu.
Tar nog senast sista tåget hem, kul att träffa lite folk!
puss

ALLA FLICKOR UTOM JAG

Ibland, eller ja rätt ofta förstår jag mig inte på dig. Men man kan ju inte alltid förstå sig på allt och alla.
Det slutar ju ändå alltid med att vi fortsätter som alltid. Vilket jag tycker är bra.

Nu sitter jag iallafall här med en fet skål med nypoppade popcorn. Lagon saltade och om cirkus 45 minutros börjar första deltävlingen i melodifestivalen. Egenligen om jag ska följa min nya livstil så ska jag absolut inte sitta hemma. Dels pga att jag har andra "alternativ" men också för att. Men jag är trött. Vilket jag inte kan förstå varför....

Dagens klädsel har iallafall varit mina pyjamasbyxor med hjärtan på. Lagon flickigt!
vi hörs later. ciaooo

GRÖNA DAGAR


WILL I

Idag på tåget från Rudbeck så sattes jag i en situation som jag inte tycker om. Jag stötte på en bekant. En sån bekant som man inte vet om man ska hälsa på, börja prata vidare eller inte ens titta på. Såna situationer är fan jobbiga.
Slutade iallafall med att jag hälsade och sen inget mer.
Det är ofta jag kommer i denna situation fast då handlar det om kramar. Och jag kom in en sån situation idag. Ska man krama en människa som man pratat med i en timme för att man känner någon gemensamt? Vad betyder den kramen? Typ "a trevligt att träffas" eller "jag måste väl krama dig också för att vara trevlig".

Aja, bion var bra. Snittet på åldern i salongen var väl 14-16 tjejer som pratade, grät och skrattade jävligt mycket.
Men den var bra!
Nu ska jag råslagga. Imorgon vet jag icke vad som händer. Det enda jag vet är att melodifestivalen börjar imorgon och det tycker jag om.

PÖWS!

UPDATE FROM KUNGSHOLMEN



Hej alla barn. Just nu sitter jag hos min bästaste bästa vän Lenne. Har varit förbi en sväng till Rudbeck idag och tittat när Lenne fotades. Alltid lika trevligt! (Att vara på Rudbeck alltså).. Nu ska jag strax bege mig till tuben för att åka till Kista. Jag och Hanna ska på bioooo! Under taket lyser stjärnorna blir det. En svensk tjejig tjejfilm! I like!

Ha det bra! PUSSIS

TJING

Varför är det så att ibland har man verkligen ingen lust att ens tänka på att jobba och ibland bara söker man allt man kommer åt? Så är det iallafall för mig. Just nu är jag inne i en period då jag vill ha ett jobb. Eller iallafall till sommaren. Därför är jag i full gång med att hitta ett också. Hoppas bara någon nappar på mitt kassa cv...

Annars så mår jag inombords tiptop. Äntligen känner jag att jag kan börja leva livet fullt ut. Äntligen kan jag vara med och göra allt som för de flesta är en självklarhet. Äntligen kan jag vara nöjd. Äntligen, äntligen.. äntligen!!

Träffade förövrigt Freja i stan idag. Tog en fika på Kofi och jag hittade en jacka. Nöjd och glad.
Imorgon är det fredag och då ska jag på bio!
PUSS!

ME MYSELF AND I

OM DIG
1. Namn - Sofie Maria
2. Bor - Upplands väsby
3. Syskon - En stor storebror
4. Ålder - 18
5. Född - 17 februari 1990
6. Ögonfärg - Gröna/bruna typ
7. Längd - 163
8. Sko storlek - 37/38
9. Höger eller vänsterhänt vänster
10. Stjärntecken - Vattis
11. Hårfärg - Ljusbrun


DAGENS..
1. Låt - Katy Perry- Smiple
2. Saknad - Idag är jag bara glaaad
3. Kläder - Svart
4. TVProgram - One tree hill, unga mödrar, semester svenskar


SVARA ÄRLIGT

1. Tycker du om att plocka svamp - Njaeee
2. Var någonstans på kroppen har du mest muskler - vaderna
3. Tycker du att du själv är söt/snygg - Ibland/sällan
4. Du ger mycket komplimanger till andra - Är rätt dålig på sånt..
5. Är du nöjd med ditt förnamn - Jorå
6. Du tycker att du själv är smart - Nej
7. Vad är det sämsta hos dig - Dåligt självförtroende
8. Vad är det bästa hos dig - Glad
9. Har du bra självförtroende - Nejje

10. Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - Många...
11. Du tycker om att vara med Killar - Typ
12. Känner du dina grannar - Nej
13. Svär du ofta - Nej
14. Gillar du skolan - Ja
15. Har du någon gång skolkat - Ja.
16. Spelar du något instrument - Nej
17. Vilka sporter/aktiviteter har du gått i ? - Handboll och fotboll
20. Har du några tatueringar - Nej
21. Hur ofta tittar du dig i spegeln om dagen - Så ofta jag får chansen
22. Tycker du om djur - MmMMmMm


BRUKAR DU..
1. Sova - Ja
2. Ta mediciner du inte borde ta - Nej
3. Röka - Nej
4. Snusa - Nej
5. Dricka - Ja
6. Skada dig - NEJ
7. Klä dig i svart - Ja
8. Hata folk - Nej
9. Lita på folk - Ja
10. Skada dig med flit - Nej
11. Drömma mardrömmar - Ibland
12. Gå i skolan - Ja
13. Gå i kyrkan - Ibland
14. Ljuga - Ibland
15. Vilja dö - NEJ!


NÄR..

1. Åt du senast - sju timmar sen
2. När läste du en bok senast - Längesen
3. Köpte du något senast? - I måndags
4. Svor du senast - Idag
5. Sjöng du senast - Idag
6. Klagade du senast - Idag.
7. Klantade du dig senast - Ofta jag gör sånt


HAR DU..
1. För många vänner - Nej
2. Förföljelsemani -Njet
3. Någon sjukdom - Nej
4. Skadat någon - Det har väl alla?
5. Färgat håret - Ja
6. Några piercningar - Nej, hade
7. Några tatueringar - Nej
8. Egen dator - Yes
9. Gjort bort dig rejält - Ja


ÄR DU..
1. Snäll - Ja ^^
2. Snygg - hö hö hö
3. Söt - hö hö hö
4. Lång - Det finns ju längre...
5. Kort - Det finns ju kortare..
6. Klantig - MmMM ganska
7. Tönt - Ofta
8. Tjock - Mjaa


KATY PERRY - SIMPLE


SMAJJLE

Just nu älskar jag livet.


SOON BABY SOON


EXTAS

GlädjeFörväntanSolFotoKläderFrukostBlodKompisTågPromenadTv 
KylaStädaPengarMusikFacebookTankarNervositetFikaMiddagSockerkaka
Dagen i ord

Snart smäller det. Nervositeten har varken kommit eller avtagit. Men det kommer nog.
PUSS!

 
    

GIVE IT 2 ME BABY

Efter det första ärendet så gick vi till Myrorna som ligger i Karlberg där jag faktiskt hittade några små fynd..

H&M man storlek XL. Perfekt längd och perfekt de mesta

Hugo Boss man. Enkel men snygg

Gammal sunkig t-shirt. Perfekt som "klänning"

Var en sväng förbi Stadium också där jag köpte denna för 699 pix





MAKE DIFFERENCE

Idag har jag gjort tre goda gärningar. Vilket gör att jag är på superbra humör!
Tidigare idag så åkte jag och mamma in till stan där vi blev blodgivare. Och medan vi satt där och fikade och skrev i lite papper så anmälde jag mig också som organdonator.
Och som grädden på moset ska jag senare i veckan anmäla mig som ryggmärgsdonator.

Det här är saker som verkligen kan hjälpa till och som en fullt frisk människa inte tar någon skada av.
Anmäl dig du också! Alla behövs!

ps jag har tydligen bra blodkärl

q

När vi två blir en

FALL FOR YOU

Sitter och tittar på Beck med tänd lampa.. är ensam hemma och vågar egentligen inte titta på det men det är bra och med tänd lampa är det inte lika läskigt!
Annars så mår jag väldigt bra idag. Och jag längtar till 100dagars kryssningen. Det kommer bli tiptop I think!

Jag hittade göttigaste jackan på h&m's barnavdelning idag. Jag kunde köpt den men den var lite för tajt så jag avstod. Även fast den var snyggelito! Kanske langar upp en bild later, kom hem med ett par örhängen för 9.50:-




pussy

SMAJJLE

Jag älskar när jag blir positivt överraskad över hur en människa är.
Man har ju fördomar om iprincip de flesta och så visar det säg att det verkligen inte alls är så som man trodde.
Istället är människan ifråga direkta motsatsen. På ett positivt sätt.
Det är coolt.

LARS W





"Jag är samma nu som då
Samma mänska ungefär
Fast med lite mera lust
sen du var här"

SWEET FEBRUARY

Nu är det första februari. Vilket betyder att jag fyller år om 17 dagar, eller 16 kanske det blir. Och det är en hel del som fyller år denna månad. Kalasigt! Och för annorlundahetens skull så vet jag med all säkerhet att detta år är det inte min födelsedag jag kommer tänka på när jag tänker tillbaka på februari i slutet av detta år.
Det som är mindre kalasigt är att idag när jag var i Blackeberg på 4 års kalas så visade det sig att jag och min kusin tar studenten på samma jävla dag. Varför skulle hon gå om och varför kan inte vi ta den 4e?

Den 4e är vi lediga för "dom ska pynta skolan" mm, varför kan dom inte bara göra det på kvällen den 3e och så får vi sluta den 4e... Då skulle jag fan strunta i om det regnade. För då skulle jag kunna komma på min kusins student på dagen den 5e och vara i maersta på kvällen eftersom att dom självklart också tar studenten den 5 juni.
Tur är väl att Rudbeck tar veckan efter !!

Ikväll har jag bara varit hemma och tagit det lungt. Tittat på körslaget, lagt över lite låtar till mobilen, ätit nudlar, banan och hinkat vatten.
puws


RSS 2.0