GOTT NYTT ÅR ALLA FINA MÄNNISKOR!!!!!!!!!!!

2010, det bästa året i hela mitt liv. Ingenting har gått fel, jag har träffat så många nya underbara människor, har umgåtts med mina underbara vänner och blivit så mycket starkare detta år. Jag är mer självsäker och tror mycket mer på mig själv än vad jag någonsin gjort förrut. Detta är bara början på mitt liv och om några timmar startar ännu ett nytt år som jag ska göra minst lika bra tillsammans med dem jag älskar. Nya överraskningar, nya minnen, kanske upptäcka nya egenskaper hos mig själv och få mer livserfarenhet.

Tänkte skriva ihop en fet resumé månad för månad inom en snar framtid.

Strax kommer Natta hit. Vi ska göra oss snygga (för att sedan supa oss  ännu snyggare på båten hehe). Kvällen till ära ska vi bära en varsin krona i guld respektive silver. Ska bli skönt att tillbringa nyårsdagen på ett hotellrum. 
Är tillbaka på svensk mark på måndag förmiddag och 13.00 hämtar jag nycklarna till min lägenhet. 2011 HERE I COME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DAGENS UTFLYKT


Hänger med Angie till Västerås alldeles strax. Hon ska städa ur sin lägenhet (tyvärr) inte tyvärr att hon ska flytta hem, utan tyvärr för att jag gillar Västerås och att åka och besöka henne i Västerås och att festa i Västerås. Jag gillar Västerås. Medans hon städar ska jag iallafall göra staaaan osäker.

Så nu vet ni vart ni har mig idag iallafall! Lyllo er!


Du är söt som en sockerskål, men ibland är du sur som ett surkål men jag gillar dig ändå.






MY LIFE BE LIKE OH AH OHH AHH

HEY!!
Som förra året längtar jag tillbaka till den 23 december då man har så mycket att se fram emot, ledighet, julafton, juldagen och nyår!! Men har ett galet bra och planerat nyår att se fram emot (och massor med roliga saker efter det) så det är lugna puckar.

Efter den årliga middagen hemma hos mormor på juldagen styrde vi bilen mot vårat älskade Norberg där det vankades överraskningsfekke för Peddy! Pga saker som vi hade för oss tidigare på dagen blev vi rätt sena dit vilket gjorde att vi inte hann vara där så länge innan det var dags att åka till Green Man (GM) och skaka rumpa. Vilket vi gjorde i flera timmar med våra underbara pojkvänner!

Vid stägning åkte vi hem till Andreas som alltid är så snäll och låter oss överta hans lägenhet. Dagen efter bjöd Peddy oss på smörgåstårta och sedan åkte vi hem.. igen.

Denna vecka har rusat förbi och jag har knappt hunnit göra någonting känns det som (börjar få lite panik över det med tanke på att jag faktiskt är ledig en hel vecka...). I måndags överlevde jag denna årliga och hetsiga mellandagsrea inne i stan och blev några klädesplagg rikare. 
Igår var jag och mamma på Ikea och jag fick med mig MYCKET SAKER för MYCKET LITE pengar så jag är nöjd! Nu är jag fit for fight för att flytta in PÅ MÅNDAG!! Har dock ingen soffa (bara en enmanna fotölj) och ett litet provisoriskt vardagsrumsbord men det kommer med tiden.. Hehe.

Mitt älskade flickrum ska försvinna ner i kartonger och planen är att det ska vara klart innan jag åker på nyårskryssning på fredag... Men jag orkar inte. Men jag måste. Ska på bio ikväll med turturduvorna Cajsa och Victor. Får nog förhoppningsvis med mig Natta så jag slipper vara det tredje hjulet! Tänkte köpa snygga glas på Indiska också om jag hinner!!

Där var den, den bästa updaten ni kunde tänka er! Som ni har väntat! Älskar er också!
XOXO


JULDAGEN DAGEN D IKVÄLL KÖÖÖÖR VIIIII

Julafton var underbar. Perfekt lugn och skön med stillsamma och rofyllda släktingar. Fick fin fina julklappar och åt älghjärta. Langar bilder när jag inom en snar framtid. Nu ska jag glida till min finska mormor och hjälpa henne med ägghalvorna för idag kommer alla till mormor (som vanligt). Sen åker vi, jag Lenne och Natta på överraskningsfekke några timmar härifrån. KOMMER BLI GALET!



Idag är det kulafton, nej jag menar julafton hehe

GOD JUL ELLER С Рождеством SOM VI SÄGER I RYSSLAND ALLA MINA DUNDER UNDERBARA BLOGGLÄSARE!!!!! Nu ska jag snygga till mig för att sedan bege mig till Rosersberg för att återigen fira jul med mina fina släktingar!

SCHMEEK!

Jag är en brat.

Har hållt på att fixa låtar till skivan vi ska dunka den 25e i bilen. Mestadels fjortisdunk. Älskar det!!

Innan det var jag på kalaus hos mormor hon bjussade på pizza, kaffe och bullllaaaarrrrrrr!


MINDRE LYCKAT

Måndagsångest idag, måndagsångest igår. Hos Natta åt vi tacos och bakade hemmagjord snickers MED MERA. Lenne och Natta stod för brödbaket medans jag låg däckad i soffan och kollade på handbollsfinalen.

Gjorde krokben på mig själv när jag skulle gå på rast idag, slutade med att hela min Naturdiet shake landade i snön och där stod jag med mitt kaffe i ena handen och på marken låg min lunch..



Kom på idag att idag var det min sista dag med detta sova där, sova här, bära tunga väskor dit, tunga väskor hit för nästa gång jag ska öppna SÅ HAR JAG FLYTTAT HEMIFRÅN. Hur troligt låter det?


2010-12-19

Gårdagskvällen var nice. Tack Ebba för igår! :)

Ska göra ytterligare ett försök att hitta julklappar idag.. Sen ska jag, Natta och Lenne fira 4e avdent med julbak!!!!

En sak till, JOHANNA FINKE om du läser mig blogg så vill jag bara säga att jag diggar dig väldigt mycket!!!!!!

 

Vad hände med flickan som aldrig skulle bära klänning...?


Julmiddag hos Steki i Uppsala står på schemat. L8eeeeeeeeeeeeeeer!

BRA FREDAG

Fan vad kul vi hade igår! Jag och Natta köttade på dansgolvet i två timmar medans Cajsa satt ihopklistrad med mannen i hennes liv. Vi drev med allt och allt och idag har vi trängsvärk och blåmärken. Kl 03 när dom skulle stänga tändes hela HAKET upp och vi fick se våra dansvänner för kvällen i ljuset... Kom hem vid 04 och vaknade vid 12.


Jag och min vän för ikväll



GRATTIS I EFTERSKOTT ÄLSKADE MAMMA!

Okej, känner mig som världens sämsta dotter men har faktiskt blogg.se att skylla på att jag inte skrev ett GRATTIS MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN INLÄGG igår.... Hon var i Norrland och jag var inte hemma så det blev inget firande tillsammans, jag firade med chips och popcorn. Hehe

Ikväll ska vi (jag patta och cay) dricka Smirnoff Caipiroska!

<3 FISK

Hade till och med laddat kaffekokaren så det bara skulle vara att slå på den när jag klev upp 6.00 i morse. Slutade med att jag fick upp 6.45 och stressade i mig torra mackor med cocktailtomater och ett glas vatten..

Glömde mitt naturdiet pulver hemma så hade planerat en fet  färgglad tallrik med grönsaker till lunch. Väl nere i matsalen visar det sig vara jullunch...... Det är ok på julafton när det är en lagom kastrull med potatis, lagom mycket prinskorvar och köttbullar men inte när det ligger tusentals av allting på varandra....

Kommer ihåg när en kompis hade PARTY när vi var typ 12 år. Hennes mamma hade gjort i ordning världes största kastrull (för att överdriva jättemycket) med köttfärs som vi skulle ha i våran tacos. Jag kunde inte äta köttfärsen. Vet inte varför men på något sätt så ser det inte gott ut när det är för mycket av någonting.

Tur att jag har en snäll mormor som bjuder på lax (i ugn) på juldagen!!!!


VAD LIDER JAG AV?

Jag tror jag lider av någonting men jag kan inte komma på vad. Varje gång jag kommer hem från någonting som jag sätt fram emot en lång tid blir jag nere (om det inte är så att jag har något roligt att se fram emot inom en snar framtid), på kvällarna kan jag ibland bli så hetsig att jag gör saker utan att tänka på vad jag gör. Som när jag bokade en kryssning 27-29 januari utan att jag tänkte på att jag kanske måste ta ledigt innan? När människor svarar kort och tråkigt inbillar jag mig ALLTID att dom är sura på mig vilket i sin tur leder till att jag måste tracka denna människa till jag får det på skriftligt att så inte är fallet.

Men iallafall. Hetsig som jag är (ibland är det bra ibland mindre bra) så sitter jag här nu och är TAGGAD inför de kommande veckorna!!! 25e åker jag, Lenne och Natta på ett hemligt kalas, 31 åker jag, Angie, Emelie, Noomi, Natta och Håkan på nyårskryssning till Helsingfors med en natt på hotell och två kvällar ombord KOMMER BLI SÅ JÄVLA GAAAAAAAAAAAAAAAALET. UNTZ UNTZ!!!! 27-29 januari åker jag, Angie OCH FÖRHOPPNINGSVIS Lenne på 100% partykryssning!!!!!!!!!!!!


Flyttar 3e januari också... Heheh. Köpte tallrikar idag.

viva la viva

Om en vecka är det julavslutning. Dvs om en vecka har jag 12 dagar utav ren vila framför mig och massor med roliga saker inplanerade. Längtar så mycket

Idag efter jobbet ska jag handla julklappar. Hehe



JAG ÄLSKAR ER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



LUCIA

Undra hur många av alla flickor som föds idag som får namnet Lucia? Det är ett fint namn tycker jag.
När man jobbar på en skola så är det såklart ett måste att se ett luciatåg. I år var det barnen i klass 5 som skulle stå för ett perfektionellt luciatåg som skulle låta som bomull för öronen. Kan väl säga som såhär att jag förstår inte varför klass 5 får detta ärofyllda uppdrag? Pepparkakorna stod och snackade med varandra hela tiden, den långa fina raden var en krokig ojämn rad, stämmorna var i otakt. Men dem var ju modiga iallafall, alltid något! Bättre lycka nästa gång...

Kommer aldrig glömma när vi i 6or skulle ha luciatåg. Vi hade övat alldeles för mycket så vi bara ville kräkas när vi återigen skulle öva in sångerna, Anna hade värdens tjockaste julgrans glitter runt midjan (det var coolt att ha stort glitter), jag och Sara sjöng "I dreaming of a white christmas". Nu till  the drama, två svimmade och två stycken fick av för att dem höll på att svimma. Kan fortfarande höra smällen i golvet från den ena tjejen som ramlade. Kommer ihåg att jag började inbilla mig själv att jag också skulle svimma. Men jag klarade mig men fick dessvärre gå solo tillbaka när vi sakta sakta återigen tågade ut från gymnastikhallen.

Därför tycker jag det är obehagligt med luciatåg.


JAG ÄR BÄST BÄTTRE BÄSTASTE

Det var längesen jag var så stolt över saker som jag själv har gjort. Om jag inte vinner Förkvälls julkortstävling så ska det bli mycket intressant att se hur det vinnande kortet ser ut... På torsdag kl 17.00 ska jagg sitta bänkad.

Mitt grymma paket jag slog in tidigare idag. (Så jävla nöjd tjej).

En kass mobilbild som inte alls gick med mysfaktorn vi hade.

Hög på livet

Vilken kalas mega super duper underbar helg jag har haft!
I fredags direkt efter jobbet åkte jag in till Lenne i stan (varför skriver jag "hem till Lenne I STAN" och inte bara "hem till Lenne"? Aja, gled in på Coop och köpte nybakad vörtlimpa och Emil skinka. Lenne var kvinnan i huset och tog genast fram kastruller och började koka risgrynsgröt som vi sedan mumsade på med tända ljus. Resterande kväll satt hon och pysslade med sina fotoalbum och jag satt och var dj framför datorn i ett annat rum. När vi ville någonting skrek vi till varandra. Såg för övrigt slutet av Idolfinalen på tv4 play. Sedan blev klockan mycket och vi gick och la oss (i samma säng). Underbar fredag. Vi bara satt där, sa inte speciellt mycket med varandra (förutom när vi åt middag såklart) men var ändå med varandra och det var det viktigaste. Finns inte många människor jag kan göra absolut ingenting med men ändå trivas.

På lördagsmorgonen hade min ryska vän, kollega och medarbetare gått på spabehandling så jag slog på kaffekokaren och satte återigen på tv4 play nu för att se fredags avsnitt utav Efter tio med Malou Von Sivers (Blondinbella var med..hehe). Till det drack jag mitt kaffe och åt det som var kvar från fredagens inköp (vörtlimpan).

Klädde på mig gårdagens kläder som bestod utav ett par jeans med en stor fet väldigt synlig kaffefläck på, lika så på t-shirten. Mötte upp Cajsa och Victor i centrum och spenderade hela dagen med dom. Mycket trevligt måste jag säga.

Var för ovanlighetens skull taggad på att gå ut när jag kom hem men Angie skulle spela handbollsmatch så jag stannade hemma på mitt golv och gjorde världens grymmaste julkort (som jag nu har postat till Förkvälls julkortstävling!!!!) Fick se mina babes Sebbe och Patric i cam också...!

Idag söndag har varit världens skönaste dag. Vaknade vid 10.15 av min väckarklocka (ställer alltid klockan oavsett om jag ska jobba eller inte, klarar inte av att vakna efter 12). Kollade på nyhetsmorgon och reprisen från Idolfinalen. Satte mig och gjorde det snyggaste paketet i världshistorien i någon timme innan jag gick till affärern och handlade.

Tredje advent och idag var det min tur att stå för fikat. Lenne och Natta rullade in vid 15-tiden och då höll jag på att baka bröd. Hela dagen och kvällen har vi suttit och ätit bröd, druckit kaffe, bakat pepparkakor, ätit fruktsallad, lyssnat på julmusik, gjort julkort och bara hängt. Guldvärt!

Nu är jag laddad inför en ny arbetsvecka som man så fint säger....!
Peace out!




DAGENS SMS

2010 9 Dec 10:26
Från Cajsa
Ska inte du ta och söka till big brother! :-D jag skulle följa dig och rösta för att ha kvar dig, alla gånger! :-D

Ångra aldrig någonting som en gång fick dig att le


Min favoritbild från kryssningen. Kan dock misstolkas då det enda Kert gör är att slicka i mitt ansikte. Har dock aldrig sett mig så glad på bild förrut. Ska förstora den här bilden och ta fram den när jag har dåliga dagar!

POPULÄRA ORD/MENINGAR JUST NU

Ice breaker
Gillart
Heh
Din mamma/Tu madre (kan aldrig bli tråkigt)
Vi har inte tiiid

När använder jag då dessa ord/meningar?

Ice breaker?
Jag gillart!!!
Du är söt... heh
Vem har druckit upp min Chardonnay? Din mamma/Tu madre
Lenne, vi har inte tiiid

SUMMER 2011 HERE WE COME!!!!!!!

Så taggad på två saker i sommar! Först Peace and love sen Power meet!!!! Vi ska göra det igen och igen och igen och igen!

Forever young

Är jag rolig eller är jag rolig?

Älskar att driva med människor/vara trevlig så folk ska tycka om mig (vem tänker inte så liksom).
Tror att man måste känna mig riktigt bra för att förstå alla gånger jag driver med allt och alla och det är det som är det bästa. MEN vart påmind om ett missförstånd som kan uppkomma när man som jag gillar att driva.

En kille (som är as skön) som vi träffade för andra gången nu på kryssningen skrev denna status igår som jag kommenterade

fan det gungar i mitt huvud fortfarande!!
jag - men baby då
ja det är inte dåligt heller! det är nog lite synd om mig
jag - wish you were here
hade du botat mig då?
jag - lita på mig
klart jag gör de
jag - ska nypa dig i roumpaan nästa gång jag ser dig på gm sötnos!
haha! ja det tycker jag du ska göra :)
jag - KAOOOOOOOOOOOZ
jag ska ta han
jag - jag ska ta dig...... på roumpaan
haha ja göra så tar jag tillbaka.

Tidigare ikväll skrev han till mig i Facebook chatten "Men hej sötnos", jag berättade att jag ska på kyssning (ja igen jag vet.....hehe) då denna fantastiskt roliga människa skriver "ska överväga att åka jag med nu när jag vet att du bokat"

Han är trots allt också en drivare och det är roligt det här. Vad gjorde man innan facebookchatten kom till?

Underbar morgon...

Idag är jag levande död. Sorgligt nog satt jag uppe och höll på att lägga in tusentals bilder på facebook till 01.30 inatt. Kunde i sova och gick upp 06.30.
Höll på att börja böla som ett litet barn imorse. Hade redan måndags ångest, ville bara sova och påväg till jobbet får jag ett sms att Carin (läraren i förskoleklassen som jag är assistent i) är sjuk...

Önskade att bussen jag satt på skulle gå sönder så jag aldrig skulle komma fram.

ZDRAVO ARE BACK IN TOWN

Jag hade the time of my life (with my wifeS) torsdag-lördag. Nu har jag en slemboll i halsen som vägrar försvinna men det var så värt det. Tröck precis i genom en töjning i örat dock så failade jag som fan när jag köpte den då jag såg efteråt att det var såkallat bling bling på ena sidan...

Igår när jag och Lenne kom hem så åt vi frukost med tänt ljus, åt thaimat, dansade runt hennes strippstång, kollade i genom alla bilder och bara beundrade varandra.

Nu ska jag duscha för att sedan hänga med Lenne och Natta, vi ska gå på julmarknad i Gamla Stan och sedan glider vi hem till Lenne på kungsholmeeeeeen för att göra tomtegröt och tända det andra ljuset.

Har kommit på en tatuering också... Ska avslöja den för mina vapendragare (Lenne och Natta) när vi ses så jag får se reaktionen i deras ögon. Har kommit på vilken sång jag ska sjunga tillägnad Lenne nästa gång jag sjunger karaoke också. Kommer bli oslagbart.

Leker dryg som vanligt så ska fundera ut en bra namn till albumet som ska innehålla bilder från kryssningen på facebook sedan är jag snäll (som vanligt) och lägger in massor med snygga bilder på mig bara till er, mina älskvärda bloggläsare.

Kommer ni ihåg att jag berättade att jag, Lenne och Angie skulle dela hytt med en kille som vi aldrig träffat (möjligtvis någongång när vi varit fulla i Norberg). Vi älskade honom från början och jag lovar att ni också kommer göra det när ni får se han på bild. Dream team.

..Det gungar fortfarande.

ps, vet att ni älskar mig.

Jag är sjuk och galen men det är charmigt

Men jahaaaa inte direkt vad jag behövde att det skulle ta ett sekel att välja kläder att ha på kryssningen.... Kände mig som världens fjolla som testade, ändrade, testade igen, la till, tog bort, packade ner, packade upp etc. Tog väl över 1,5h... Nu har jag packat och vet inte hur det blev. Hoppas det blev bra. Är ändå trots allt där för att umgås med människor, inte visa upp mina kläder.....

Den här veckan har gått så fort. I måndags vaknade jag och krigade upp till jobbet och innan jag gick hem sa Natta "Du kommer bli frisk till på torsdag jag lovar". Bra tänkte jag och la mig i soffan så fort jag kom hem. Har tänkt att boka nyår, friskna till och bara vara. Men nu är det redan onsdag (snart torsdag) och det är då jag ska vara frisk. Det är då jag ska ha vilat upp mig. Det är då jag ska ha så jävla kul med underbara människor.

...Tog precis en huvudvärkstablett och nässpray. Nu ska jag sova en sista natt, förhoppningsvis utan hosta. Imorgon har jag saker att göra innan jag hookar upp med Kert.

Godnatt bloggen!
Vore ju gulligt om någon skrev en "krya på dig" kommentar så jag kanske kryar på mig till imorgon... hehe

ARGH

Idag vaknade jag på fel sida alla kategorier. Sjuk som jag är hade jag fått en tid hos spec tandläkaren på S:t Eriks sjukhus och tänkte att det är bättre att ta den nu när jag ändå är sjuk så jag slipper ta ledigt när jag är frisk... Ställde väckarklockan på 8.00, vaknde 9 och hade 30 min på mig att klä på mig. Kollade mig i spegeln och såg mitt finniga ansikte och vart irriterad på en gång, ögonen var helt irriterade utav min förkylning så var för tredje dagen i rad tvungen att ha på min glasögon (som gör att man ser ännu sjukare/fulare/blekare ut). Fyllde på mitt busskort för 690 kr, tåget var försenat och på tåget vägrade jag ta av mig mössan hur mycket jag än svettades pga min finniga panna...

Väl framme i stan visste varken jag eller mamma vart bussen skulle gå ifrån så vi sprang runt utan att veta vart vi skulle komma och lyckligtvis hittade vi rätt på första försöket (tack gud för det). Väl framme hos tandläkaren kunde jag andas ut lite. Så kom jag in till tandläkaren och där sprack mitt humör. Om det är någonstans där jag verkligen kan bli en riktig jävla bitch så är det hos tandläkaren och är det någonstans där jag kan börja böla öppet så är det hos tandläkaren. Samtidigt som jag låg där i stolen så stod fem pers och kollade in i min mun samtidigt som jag hade grejer i hela munnen. Har fan aldrig varit så irriterad i hela mitt liv. Sen säger kvinnan att det inte är bra att bleka tänder i min ålder blablablaaa....

När jag skulle betala skulle jag ta det på kredit och skulle då få betala 50 kr för det. Sa det (ganska otydligt pga mitt irriterande humör men ändå) utan att tänka att det stod 2438 kr när jag slog in min kod och tröck jag godkänd... Kvinnan i receptionen hade alltså inte uppfattat ATT JAG VILLE HA EN FAKTURA OCH INTE BETALA DET DIREKT MED MITT KORT. Så fick pengar kontant som jag sedan var tvungen att gå till Nordea och lägga in....

2438 äckliga kr för några bilder...... Kommer säkert ta 100 år innan jag får fixa mina jävla framtänder (som jag väntat på för länge...) Varför skulle jag bli nerknuffad från en blint på ett handbollsläger på Åland för? WHY GOD WHY? Jag förtjänar ikke det här.............



RSS 2.0