I tried to be chill but you're so hot that I melted




GAL1

Shuezzz. Försov mig inte igår (som jävligt tur var). Hetsåt lfil och flingor innan jag gick till tåget och hoppades att man skulle få något att förtära väl på plats så att säga. Men självklart så fick man ingenting i matväg så från 8.00 till jag kom hem igen vid 14.00 hade jag varken ätit eller druckit någonting vilket ledde till att jag trodde att jag skulle svimma för första gången i mitt 20 åringa liv. När jag ÄNTLIGEN var hemma igen drack jag massa massa massa massa vatten men det hjälpte inte. Åkte till Sigtuna (Ciggtunna, Stektuna, Sugtuna) med Angie. Vi gick till Våfflan och åt mat och glass. Den där mjukglassen med chokladströssel på gjorde att jag blev så mätt som jag blev en gång i maj förra året. Orkade inte ens köpa godis på Ica men jag gjorde det ändå i förebyggande syfte.

När jag kom hem hade jag planerat en bra tv-kväll. Skulle garanterat se på Spaniel-Portugal på tv men det gick inte. Jag drack vatten och sen DÄCKADE jag i sängen. Somnade 20.50 och blev väckt utav min katt vid fem imorse.

Antingen så måste jag har blivit överdrivet mätt på den där glassen eller så måste hon som gjorde den ha lagt i sömnmedel...


BRA DAG MÅNDAG

Känner mig mör i hela kroppen. Tränade utomhus med friskis idag. Väldigt varmt men ändå behagligt. Det skönaste var ju lätt när jag cyklade hem i nedförsbacken.

Har fått jobb på Grönalund. Börjar inte förrän den 19 juli men imorgon ska jag på en kurs från 9-14. Det ska bli intressant. Något som ska bli ännu intressantare är om jag försover mig eller inte.

Måste slänga iväg ett stort grattis till nyblivna faster Angie också! :)


HÄLSARESAN 2010

Bojkottade fekke på midsommafton framför en stressfri och skön midsommar hos min moster plus man i Rosersberg tillsammans med mina fina släktingar. Resterande helg tillbringade jag med släktingar.
Mycket mycket mycket välbehövligt. Här kommer några snygga bilder:

Midsommarafton började 12.30 med lunch i Rosersberg

Såhär såg jag ut dagen till ära

Vi begav oss till lekparken där vi dansade runt stången och köpte lotter

Väl tillbaka åt vi jordgubbstårta

Sen vankades det grillat till middag

Mia kom och joinade sina släktingar

Mia och hennes coola kusin

En glad tjej

En snygg tjej

Jordgubbar som Mio hällde fanta på och rullade i gräs

5/5 toasters på den här middagen

Lördagen spenderades hemma hos mormor och i stan

Mio

Vi fikade upp tårtresterna

Igår stekte jag i solen




en midsommarnattsdröm



godnatt

Jag kom på mig själv att sitta och skratta för mig själv. Det är väl ett bra tecken att hur världelöst de mesta känns en kväll som denna så kan jag skratta med mig själv.

jagorkarintejagorkarintejagorkarinte

jagorkarintejagorkarintejagorkarintejagorkarintejagorkarintejagorkarintejagorkarintejagorkarintejagorkarintejagorkarinte
jagorkarintejagorkarintejagorkarintejagorkarintejagorkarintejagorkarintejagorkarintejagorkarintejagorkarintejagorkarinte
jagorkarintejagorkarintejagorkarintejagorkarintejagorkarintejagorkarintejagorkarintejagorkarintejagorkarintejagorkarinte
jagorkarintejagorkarintejagorkarintejagorkarintejagorkarintejagorkarintejagorkarintejagorkarintejagorkarintejagorkarinte
jagorkarintejagorkarintejagorkarintejagorkarintejagorkarintejagorkarintejagorkarintejagorkarintejagorkarintejagorkarinte


HEJ MINA NÄRA OCH KÄRA

Min bror bokstavligt kastade en godispåse på mig när han kom hem. Tror ni inte att jag har suttit som världens tjockaste tjej och ätit upp den nu? Fan vad jag känner mig kass.

Idag har jag fixat anställningsbevis, nytt lånekort på biblioteket i Märsta, köpt plåster, en kaffetermos och ännu mera öl. Hookade upp med Cajsa. Jag kollade på alla söta Arlandagymn studenter. Sen åkte vi till Eurostop där vi hookade upp med Victor och Robin där vi gick runt som en enda stor familj.

Nu ska jag ha ångest pga godispåsen och ladda inför imorgonbitti.

KVAELL

Somvanligt så ska jag roa er med mina jag-är-duktig saker som jag haft för mig idag. 1. Jag hade på mig shorts idag även fast jag är blek somvanligt 2. Jag fick från Kungsholmen till Karlsberg station 3. Jag gick från Rosersberg till Märsta 4. Jag cyklade till centrum och köpte öl på systemet 5. Jag köpte en daimglass som jag har ätit upp.

EN DAG I MITT LIV

Tidigare idag så skulle jag till ett utav mina favoritställen. Blodtappen på Kungsholmen. Det är alltid så lugnt och skönt där och man vet att alla som är där är goda medmänniskor som vill hjälpa andra. Personalen är trevlig och man känner sig bra. Som att man för en gångs skull gör någonting vettigt och bra.
Hur som helst så åkte jag dit för att kolla mitt blodvärde som varit för lågt de senaste gångerna så jag har inte kunnat lämna blod. Läste igenom ett papper som man alltid måste läsa innan och insåg att jag måste vänta ett halvår innan jag får lämna blod igen pga min tatuering..

Men det jag egentligen ville komma fram till och som nästan är det bästa med att befinna sig på detta ställe är att antingen innan man lämnar blod eller efter man lämnat så får jag gratis fika. Allt ifrån gott kaffe till smörgåsar med olika pålägg på bla.

Jag fick ju somsagt varken ta blodprov eller lämna blod idag men jag ville ändå ha kaffe, fil & flingor och en god smörgås. Så jag smög in, satte mig lite vid en dator och låtsades att jag skulle kolla min mail, väntade in det bästa fönsterbordet så jag kunde gömma mig ifall någon skulle tycka jag var jättekonstig som fikade utan att ha lämnat blod. Kunde inte njuta utav min fika för satt och oroade mig att någon skulle komma på min tattiga plan. Åt upp och sen låtsades jag smsa hela vägen tills jag gick ut genom dörren och andades utav lättnad. Om ett halvår kan jag med gott samvete gå dit igen kolla mig blodvärde för att sedan avnjuta en god, stor färgglad fika...



SAMSUNG

Idag var jag varken och hämtade anställningsbevis eller på blodcentralen. Idag mina vänner spenderade jag pengar på en mobil som jag på ett sätt var i behov utav men som jag på ett annat sätt kunde ha skippat att köpa. Men tack vare att jag köpte den kunde jag lyssna på radio när jag CYKLADE TILL TRÄNINGEN. Känner mig duktig. Hehe...

BILDER PÅ MAT ÄR DET BÄSTA SOM FINNS

Var och handlade tårta hos Fina-Fatima inför lördagens bröllop...




PRINS DANIEL AF SVERIGE

Oj vad längesen det var jag bloggade och oj vad mycket jag har haft för mig och oj nu är jag tillbaka med ännu ett uppdaterande inlägg från helgen..

I fredags...

Vaknade jag upp i Valsta hos (som jag nämnt tidigare) min kära mormor. Vi gick till centrum för att bättra på förbränningen och köpa ingredienser till en köttfärspaj. Väl hemma igen började våra magar skrika samtidigt som vi arbetade som i ett landslag. Jag fixade köttfärsen och mormor fixade pajbotten, jag fixade sallad och mormor hällde i köttfärsen i pajbotten. Sen väntade vi och väntade. När pajen var klar så åt vi den och samtidigt som vi njöt utav vårat mästerverk till paj så slutade våra magar skrika av hunger.

Jag skulle bege mig hemåt för att göra mig snygg inför kvällen som skulle innehålla galej. Innan jag gick såg jag svarta moln som sakta rörde sig mot mig och jag funderade om jag kanske skulle ta med mig ett paraply eller inte. Det slutade med att jag gick utan paraply och det mina vänner var något jag sent skulle glömma.. Efter halva vägen började det med lite småregn, det ökade med lite i taget och till slut spöregnade det. Men jag krigade, fortsatte gå och gå och gå, efter ytterligare några meter började det hagla och inte vilket hagel som helst. Jag såg människor som stod och skyddade sig under träd men jag bara fortsatte gå, efter en stund började det åska ocj blixtra också. Jag var rädd och blöt på samma gång. Började springa för att slutligen komma till en tunnel där jag sökte skydd. Tillslut krigade jag mig till en busshållsplats och tog bussen till station.

När jag kom hem badade jag och åkte på galej. Bra fredag trots allt.


I lördags... 

Var det den stora kungliga bröllopsdagen. Jag åkte helt själv in mot stan för att åka till storkyrkan och kolla hur mycket folk det var och få in den rätta feelingen. På station delade Metro ut kungarkronor och på tåget köpte jag rosor av en tjej som var på möhippa.

Men åkte somsagt in till stan och det var mycket folk. Var glad att jag skulle se denna obligatoriska tillställning hemma i en soffa i lugn och ro. Satte mig på tåget hem och väl hemma i Vilda Väsby gick jag och köpte två tårtbitar. En till mig och en till mamma. Klockan 15.00 bänkade jag mig framför tvn för att sedan följa vigseln 15.30 och sedan så satt jag där till klockan blev 00.45. Kan låta ovärt men det var en värd dag som jag kommer komma ihåg. Speciellt det ögonblicket i kyrkan när Victoria tittar på Daniel, han tittar tillbaka och hon blinkar med ena ögat. Det var fint.

Nästan så jag själv vill gifta mig efter det här...


Söndags...
Var jag i Västerås hos min morbror hela dagen. Åt mat, fikade, jag rotade i bland hans kläder efter fynd med mera. Kalas söndag!


Idag måndag...

Ska åka till Josefina skolan och hämta mitt anställningsbevis och sen ska jag troligtvis åka till blodcentralen på Fridhemsplan för att kolla mina blodvärden och förhoppningsvis lämna blod.



Du är det finaste jag vet, du är det vackraste i världen. Du är som stjärnorna, som vindarna, som vågorna, som fåglarna, som blommorna på marken.


AVIA


Vilken bra dag jag har haft idag! Åkte till min älskade mormor vid två tiden för att överlämna en tröja jag köpt till henne (så ni har vi två likadana lila tröjor). Gick från stationen för att få lite vardagsmotion eftersom att jag inte vill träna när jag är förkyld. På vägen köpte jag med mig jordgubbar som vi högg in på direkt. Fyllde ett stort glas med vatten och satte mig på ballkongen med en tidning i handen. Förutom att det var en aning kallt så var det skönt.

Framåt kvällen beställde vi pizza som jag gick och hämtade. Vi slog på tvn och satte oss med varsin pizza och tittade på fotbolls VM och uppladdningarna inför bröllopet som rullat på tv hela veckan. När pizzan var slut var vi mätta och belåtna för att sedan invänta nästa match som var mellan Frankrike och Mexiko. Den här gången tog mormor fram choklad som vi delade på och tillsammans så såg vi hur Mexiko vann över Frankrike med 2-0.

När eftersnacket började tänkte jag gå till station och ta tåget hem men jag blev kvar här.

Behöver jag tillägga att det är så här jag trivs som bäst?


BER TILL GUD

Mina ögon mår inte bra men jag vill inte ha på mig mina glasögon så jag antar att mina ögon är lite ledsna på mig nu...

Idag gick jag upp tidigt och nu vill jag att det ska vara torsdag den 24/6 kl. 12.00.

Igår var jag på Grönalund med Hanna och Romina. Jag och Hanna kom in gratis och åkte karuseller gratis tack vare Romina som jobbar där. Hon lurade upp oss i Insane. Den var inte att leka med. Sjukt äckligt läskig. Tänk dig att åka rakt ner och känna att du vilken sekund som helst kan ramla ur. Ungefär så kändes det om inte värre.

Idag vaknade jag 7.15 och tänkte "Skönt, nu kan jag sova 1h och 45 minuter till", precis när jag tänkt det och ska somna om så börjar en tatuerad hunk borra precis under mitt fönster. 
 
Appråpå den där hunken, det är fullt med tatuerade hunkar som jobbar här utanför. Vill nästan inte att det ska bli klart här utanför. Har bestämt mig för att skicka ett vykort till firman sen när det är klart och tacka för att dom är så gulliga.

Nu ska jag hoppas att solen kommer tillbaka.

IDAG HAR JAG ÅSTAKOMMIT

1. Ätit frukost och läst dagens metro
2. Cyklat till Ica bara för att göra någonting, köpte färskt bröd och jordgubbar
3. Ätit sparrissoppa med färskt bröd till middag
4. Bränt mig på tungan
5. Ätit jordgubbar

Välbehövligt såhär i efterhand. Imorgon är jag back om track förhoppningsvis!

BE MINE


M.O.D.E

Jag.känner.mig.sjuk.. Ont i huvudet, lite småont i min lilla hals och seg i min lilla kropp. Sov 13 välbehövliga timmar inatt. Känner mig seg. Undrar var dagen ska ta mig.


ONE DAY IN THE CAPITAL OF NORWAY

Åkte ju självkart Economy + så frukost ingick sådär 7.00 imorse...

Framme i Oslo posade jag i en spegel...

Tänkte på Freja när jag såg den här skylten men sen insåg jag att det stavades Freia...

Posade framför en staty som stod vid Norges motsvarihet till Dramaten...

Åt en färsk baguette och drack kaffe på en solig uteservering...

Posade framför Riksdagshuset...

Bra dag!


HELLO OSLO

Åker till Norge 7.00 imorgonbitti kommer tillbaka till Svearike imorgonkväll.
See yaaa everybody.

KOMMISSARIE SPÄCK


Glider iväg och ser på en svensk komedi.

NEWS










TACK FÖR IGÅR YESTERDAY

HEJ VÄRLDENS FINASTE LÄSARE!!!!! Jag vet att jag inte har betett mig sdnällt mot er den senaste tiden men jag lever och jag är fortfarande lika bra på att blogga (när jag väl gör det dvs...).

Igår hade jag grymt kul! Åkte hem till Angie och svepte en 4,5a för att sedan bege oss till syskonen Fosstos crib för att sedan bege oss igen till förorternas förort Märsta. Jag kom självklart in gratis efter 00.00 när jag slog på min charm. Vi skakade rumpa på miniscenen, jag tog kort på min vän och hennes ragg och hade det allmänt grymt kul. På nattbussen hem satte vi oss brevid ett gäng hunkar. En var snygg... Men sen gick jag av och han satt kvar. När jag gick av så slog det mig att han påminde om Lill Erik i Bert ni vet? Fast jag lovar att han var snyggare...


NIGHT

'
Gick upp 20 minuter innan jag skulle vara på ett möte imorse, efter mötet gick jag till centrum och beställde kaffe och en macka, gick in på Claes Ohlson för att kika på deras snygga klockor men alla var slut så jag rörde mig till Kistagalleria. Tanken var att jag skulle köpa studentpresent till Karin men istället köpte jag bara grejer till min själv och en present till en god vän. När jag kom hem åt jag middag och klädde på mig mina snabbaste kläder och åkte och tränade. Ikväll har jag myst sönder i min säng med rostademackor och te.

Hoppas det är fint väder imorgon!


BILDER FRÅN FRANKRIKE JUNI 2010

Tog nästan 200 bilder i Frankrike och har gjort ett album på facebook med mestadels av bilderna. Intressanta som ointressanta. Här delar jag mig mig utav ett litet litet utplock av bilder från våran underbara Parisvistelse. Om ni är en utav mina söta vänner på facebook så kan ni se mer bilder där. Enjoy!






BONJOUR

Hej alla hunkar!

Frankrike var helt underbart, vi hade solsken varje dag och bara gleeed runt och glassade. Tänkte lägga upp bilder senare ikväll om jag hinner (ni vet jag och mitt upptagna liv..) och berätta lite mer utförligt vad vi hade för oss i Paris.

I söndagskväll när jag kom hem åkte jag till Romina och hängde med Hanna och Julia som kommit tillbaka till verkligheten efter månader i Australien!

Igår hängde jag i stan med Angie, köpte blått nagellack och tränade på kvällen.

Idag har jag varit runt på lite ärenden och ska strax bege mig på middag och efter det ska jag nog åka och leta studentpresent till Karin.


Åker förhoppningsvis till Norge på måndag också.

FRANKRIKE HERE I COME

Nu glider jag och Patta till Frankrike för att våldgästa syrrääänn! Ska vara flitig som fan med kameran, andas in Parisluft, steka runt i shorts och bara gliiiida.


Ha det bra i Sverige.. hehe. Hemma på söndag kväll!


GODMORGON ONSDAG


Ja ni ser rätt. Idag matchar jag leopard på leopard. Ja, tänkte bara skriva det för nu ska jag som alla storbloggare rusa till ett möte. Tyvärr är det ingen taxi som hämtar upp mig men jag klarar mig ändå.

Juste, åker tydligen till Frankrike idag också.

KOMPIS KÄRLEK

Vill sända ett inlägg till min fina vän Freja. Efter jobbet idag gick jag hem till kvinnan för att hämta en t-shirt. 
Istället för att åka hem var vi tillsammans påväg ner till affären för att köpa cornburgare. Vi gjorde hemmagjorda hamburgare med pommes som Freja råkade hälla för mycket olja på.
Vi bara satt och hängde. Hon pratade i telefon, jag snokade på facebook, hon stekte hamburgare, jag skar grönsaker. 

Hon är verkligen en sån person som jag tycker om. En sån som alla borde få ha i sin närhet. Någon som verkligen bryr sig på riktigt. Som jag känner mig lugn med. Som jag bara kan vara mig själv med. Som inte kräver någonting speciellt av mig. 

Du rockar.


TRUESTORY

Idag fanns det timmar då jag bara ville gå under jorden och visa hela världen att jag är mänsklig, att jag också har dåliga dagar. 

Men jag vet inte vad det är med mig. På senaste tiden när det känts som att när jag fått en käftsmäll så reser jag mig av mig själv. Någonstans någongång har jag insett och intalat mig själv att det inte blir bättre av att gå och tycka att man själv suger. Jag vart påmind om det för en liten stund sedan. Alla borde få känna såhär. Det är faktiskt skönt. Att säga till sig själv utan att någon annan hör att man ska klara det här och att det kommer bli bra.

Har suttit i min säng hela kvällen och vänt det negativa till något positivt.


RSS 2.0