B.N


2009-01-29

Finns det någoting bättre än att vakna upp och kunna säga till sig själv att det är en bra dag idag? Nej. Eller kanske men det är jävligt skönt att kunna säga det ändå.



GULD

Yeeeaahhhh, fick syn på Sasha innan jag och mamma skulle beställa mat, jag skulle gå och ta platser "Sätt dig nära honom" - Mamma, gick på rödamattan, nuddade Christer Lindarw (från after dark du vet), spanade in en ståuppare och satt några rader från Anna Book. Mm mm.

Eh ja, ganska kändistätt var det. Kände mig lite felplacerad där bland alla som hälsade på varandra. Måste vara ganska jobbigt att vara känd. Man lär ju ha ex antal "bekanta" som man måste hälsa på.... Så det var ganska skönt att bara sitta där och stirra på alla utan att någon stirrade på mig.

Anna Book har nog som alla redan vet gått ner äckligt mycket i vikt. Men hon är fortfarande inte smal.. Men för att vara Anna Book så är hon smal, det tycker till och med jag.

Alla tycker hon har blivit så fin och varit så duktig. 1. Ja hon har väl varit duktig.. 2. Innan var hon inte så duktig (vilket satte sina tydliga spår om ni förstår vad jag menar) 3. Hon har förminskat magsäcken.

Men jag är glad för Annas skull. Fast hon är/var en sån där som såg/ser bra ut även fast hon har "lite" extra kilon.

Men det jag försöker komma fram till är att... Ska man alltså först behöva bli jättetjock, för att sen bli "smal" för att andra ska tycka att man har varit sååå duktig och blivit sååå fin?

Njaaaaa...

Bra teater iallafall! Skrattade högt ex antal gånger.

SASHAAAAA!!!!!!!!!!!



peace out


BRUDEN SOM VISSTE FÖR LITE IKVÄLL 20.00 PÅ MAXIMTEATERN

Nu ska lilla skolflickan till skolan. Ikväll ska jag ta smygbilder på Pernilla Wahlgren... Hoppas hennes snygga son är där och tittar också.. det är ju trots allt premiär på maxim!!!

SEE YAAA THEREEEE
peace

SNABBA CASH

Jag är kär i JW. Snabba Cash JW ni vet.. Om ni inte vet så tycker jag att ni ska se filmen. Den var grymt bra! Jag ville inte att den skulle ta slut. Vill bara se mer mer och mer. Jävla tur för Jens att han har skrivit mer så det kommer en uppföljare.

Men samtidigt som jag är kär i rollen JW så blir jag lite ledsen för rollen som han spelar är så vanlig överallt. Eller det som är så vanligt är att människor ljuger om sig själva, om sin famil, om utbildning, om pengar om allt. Bara för att passa in. Sjukt.

peace out

GRATTIS MIO 5 ÅR

TJO!!!!! Jag suger. Har skjutit upp att plugga i flera dagar nu.. Var dock duktig och läste en grej som ska vara klar till imorgon. MÅSTE FIXA RESTEN NÄR JAG KOMMER HEM. Nu ska jag in till stan med Hanna (som ska färga håret) och jag och Romina ska skaka rumpa mellan hyllorna på Åhlens och göra grimaser till små barn som inte kan prata. Sen ska vi se Snabba Caaaaash.

Kom på massa saker att blogga om igår när jag skulle sova. Så håll ut alla mina fans.
Idag har jag på mig mitt feta linne som jag köpte igår. Tänkte lämna tillbaka det men ångrade mig. Trotsar snökaoset med en skinnPAJ(?) också..

 så jävla söt/äcklig/.... peace

SÄNDER EN TANKE TILL ALLA SOM VILL TA ÅT SIG

Vissa.har.verkligen.inte.någon.jävla.klädstil.. och det är lika kul varje gång jag upptäcker det.

Vissa köper det där som jag går och skrattar åt, det där som jag ställer frågan "vem fan skulle köpa det här?" och det roliga är att dom tror ju att det är snyggt, men det är det ju inte!!! 

Har sagt det förrut och jag säger det igen. I vissa fall så är det här ärftligt. Skulle kunna liknas som en sjukdom som går i arv... typ.. Lyckligtvis är det ju lite lättare att bota en med dålig klädsmak men det är nog inte så lätt som det låter.

För den delen så tycker jag bara det är kul med såna som inte förstår att det dom sätter på sig faktiskt inte ser bra ut. Det kan till och med vissa dagar göra min dag.

Så ett litet tack till er... måste väl SJÄLVKLART påpeka att jag kanske lite kastar sten i glashus med tanke på att jag absolut inte är någon Elin Kling eller Sofi Fahrman MEN jag vet däremot vad man inte sätter på dig och vad som är okej att sätta på dig.

peace

STYLE BY KLING

Wowowowowoowooowwwwoooww äre världens bästa vecka eller är det världens bästa vecka?

Jag chockade mig själv igår. Kollade lite på förkväll som går på 4an varje dag, Elin Kling var där som varje måndag och gav modetips då frågan om vad det är för vårjacka som gäller i vår. Jag som dagen innan fått hem en mörkgrå jacka höjde ljudet då Elin sa att i vår ska man minsann sa camouflagefärgat... Så, jag (som iofs redan var osäker på om mörkgrått var något för mig) bestämde mig efter Klings uttalande att skicka tillbaka den.. heh.

Tur för mig att jag har en asgammal camouflagefärgat jacka som jag köpte på kill barnavdelningen.. sweet

Idag var jag inne i stan för att köpa biobiljetter till Snabba cash och gick in en sväng på Weekday. Hittade en fet t-shirt, ett fett linne och en fet jeansjacka på en fet rea. Kanske är schyst och visar bilder...

Har tränat och storhandlat. Imorgon ska jag antingen plugga eller träna och sen in mot stan och kolla runt och gå på bio.

gammal jacka, gammal bild.


peace out

CHEAP MONDAY...

Världens tråkigaste lektion väntar mig i två timmar men idag är en sån dag då jag inte vill vara hemma.

yeye

peace


Jag hör dig nynna på en Dylan-låt på bussen

Tack, tack, tack, TACK.

Jag önskar att jag vore så mycket bättre
Att jag kunde tillföra något i ditt spartanska liv
Att jag var axeln som du kunde gråta ut mot
och inte bara någon du alltid går förbi

Jag hör dig nynna på en Dylan-låt på bussen
Det får mig att älska dig om möjligt ännu mer
Jag önskar att vi kunde bli fulla tillsammans
Älska på en brygga och skita i om någon ser
 
Legitimera mina känslor med avsky
Det gör bara ont på insidan av min själ
Jag gråter inte ofta tror inte ens att det händer.
Men fick någonting i ögat, jag vill inte säga farväl

Vi träffas i princip aldrig längre numera
Jag frågar mig ibland, saknar jag substans?
Men du säger att du alltid har fullt upp
Nån plats för mig i ditt liv, finns ingenstans
Känslor med avsky


V.4

Bara för att ingen bryr sig så ska ni nu få veta vad världens bästa tjej ska ha för dig i veckan:

Måndag:
Skola, träna, plugga, LÖN
Tisdag: Träna, chilla, leva livet
Onsdag: Träna, hooka med Råmen och Hanna
Torsdag: Skola, teater med mamma
Fredag: Middag och utgång i stan. Förhoppningsvis/troligtvis
Lördag: Lördagsgodis
Söndag: Träna och chilla livet yaooo




"Skriv att du är söt eller något så jag kommer ihåg"

VERY GOOD DAY DUDES. Om vi alla börjar med att bortse från att jag glömde att titta vilken buss jag skulle ta till träningen så visste inte vilken jag skulle åka med så jag gick till coop och hem igen.

Har pluggat lite......... tittat på handboll, och skrattat när jag tittat på blåsningen.

Igår skulle vi på bio men hela Sveriges befolkning verkar vilja se just den filmen som jag vill se (som vanligt vill alla göra det jag vill göra/gör så Snabba cash var fullbokad hela kvällen igår.

Istället gick vi in i dimman hemma hos Noomi med ett avslut på världens finaste kung...carl.
Väldigt bra kväll.

Väldigt bra dag.

Har btw, gått runt och trott i två veckor att den 25e är på en onsdag, dvs onsdag den här veckan som kommer. Inte ens när en nämnde att han får lön på måndag förstod jag. MEN TÄNK VAD FEL JAG HADE FÖR IMORGON ÄR DET DEN 25E OCH JAG HAR LÄNGTAT HELA MÅNADEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNN.

peace

SATS LÖRDAG

Nu ska jag och Hanna åka iväg och svettas. Eller hon kommer svettas, jag är en sån där som utnyttjar att man istället kan sitta och låtsas att man tränar och så fort någon kommer och ser då "tränar" jag. Annat är det på friskis där man MÅSTE träna en timme i sträck.

Jag tycker egentligen inte heller om att träna på gym. Folk som glor och i smyg tävlar med varandra. Där är i och för sig ett ställe där jag inte känner någon press att tävla mot andra för jag vet att jag inte är bra på sånt där. Ni kan ju vara se vad jag har på mig. Ett par shorts och en t-shirt. Alla tjejer som satsar har långa tighta tights och ett tight linne. Jag älskar att trotsa.


 ses i dimman..


FRIDAYNIGHT

Hola! Såg lite Avatar idag. Inte min typ av film någonstans. Fick gratisbiljetter så gav den en chans och var redo att  de den en chans också. Men.. Jag som inte tycker om tecknat, overkliga saker tyckte inte inte att den var SÅÅÅ BRAAA SOOOMMMM AAAALLLLAAAA SÄÄÄGGEEERRRRRR AAAATTT DEEEENNNN ÄÄÄÄRRRRR.

Men kan väl hålla med om att slutet var lite fint. Men inte så grym så att jag som Lenne kan tänka mig att se den igen. Men om någon frågar mig nu så har jag iallafall sett den. Bra, slipper ingen tycka jag är konstig att jag inte har gjort det.


Juste, fredag. ÖÖÖÖH. Ska sova ska träna imorgon PÅ SATS. Gratis ju. Jag älskar allt som är gratis. Gratis är bäst. Vare sig du vågar erkänna det eller inte så vet jag att alla tycker det.

Får inte försova mig... vill hinna dricka kaffe framför nyhetsmorgon imorgon så... måste... sova... nu..

peace


KÄR-LEK

hörru din kompis är en sån där som man vill bli kär i och gifta sig med

ahh.. jag är nästan kär.. haha
så kär man kan bli av att bara prata msn och se cam,.. så kär är jag :):)




Ska se till så att ni ses och blir kära när du är hemma.

hehe


KOM IGEN RÅÅÅÅÅÅ


EN STUND PÅ JORDEN

Jag älskar att åka tåg, buss och tunnelbana långt (och själv). Då får man tid att läsa dagens metro eller lyssna på musik eller lyssna på andra människor eller så bara tittar man ut och tänker på allt mellan himmel och jord.

Tänk att få dagens puss i metro. Inte för att jag någonsin kommer få det, men tänk dom som får det.
Människor som berättar sin kärlek till varandra, efterlyser någon, förlåter någon etc.
Tänk att vara den där som blir efterlyst eller som får en kärleksförklaring.


Kanske ska sluta drömma. Imorgon ska jag jobba. Jag trivs bra på på mitt jobb. Skippade träningen idag... Känner mig ganska dålig, men min engelskalärare älskar att ge ut läxor till sina elever.

Var tvungen att snacka engelska idag, högt för främmande människor. Höll på att dö. Men jag överlevde.

peace


Let's get together and feel all right


HOCKEY

Det slog mig idag att en gammal klasskompis LILLEBRORSA är fetaste hockeyhunken. Funderade på att berätta det för henne men ångrade mig lika snabbt.

Vart vän med en as ful tjej på facebook nyss. Har stalkat hennes bilddagbok i år och dar känns det som och jag vill bara se hennes bilder, vad hon gör, vem hon är tillsammans med (ja hon har pojkvän) etc. Det första hon gjorde var att skriva till mig i chatten och fråga vem jag var. Stencool som jag var/är så rådissade jag det och spanade glatt vidare på hennes facebook. Mohahahahahahaaaaaaaaaaaaa

Fick nya hänt extra och vecko revyn i brevlådan idag. Sweet. Ska läsa och drömma sött. Imorgon ska jag jobba.

peace yao

KILLING YOUR DARLINGS

Jag tror att alla människor inners inne är tävllingmänniskor. Vissa visar ingenting och kämpar inte för att vinna och det är OFTAST dom som vinner.

Jag har alltid tävlat med allt och alla. Jag vill alltid vara bäst och om jag inte är det så blir jag arg och besviken på mig själv. Iallafall om det handlar om någonting som jag vet att jag är bättre än en annan på. Kan vara vad som helst. När jag var yngre hade jag en bästa kompis som jag ALLTID tävlade mot om allt.

Kommer ihåg alla läger och tuneringar med laget jag varit på. Jag kunde vara nervös flera dagar innan och göra upp en taktik med mig själv om hur jag skulle lyckas springa först till rummet vi skulle sova i. Jag skulle vara tillräckligt snabb så jag till och med kunde ha tid att tänka om det var bäst att sova längst från dörren, närmast dörren i mitten eller vid tavlan.

Det är så fortfarande. Jag ska ha bäst. Jag skulle kunna kriga för att få den bästa sovplatsen eller bästa sittplatsen.
Dom där människorna som inte bryr sig om vart fan vad sover, dom som inte förstår hur det är att känna adrenalinet komma krypandes, dom som ställer onödiga frågor som tex "Kan inte vi sova med varandra?" samtidigt som jag tänker "Håll käften jag håller på att planera min taktik och har inte tid att tänka på det nu", dom människorna är mina vänner men inte då. Då är alla mina fiender.

Jag älskar att vara egoistisk.

peace


http://www.tv6.se/cimon

Är jag ball eller är jag ball? Kommenterade precis en resumé om min helg i Paradise-hotel-Cimons-BLOGG-som-förövrigt-är-lika-gammal-som-mig-!

Min bror börjar jobba nu. Han ska jobba hela långa natten. Han är ganska duktig.
Jag ska inte jobba i natt. I natt ska jag sova hela långa natten.

ps
, Paradise hotel Andreas jobbar i Kista galleria och jag såg honom igår ds.


CHEAP MONDAY



Det är bara 18  januari, men i min hjärna är det snart maj, vår och varmt. Kanske för att jag vill att det ska vara maj. Kanske för att jag den här våren har massa bra och roliga saker att se fram emot, tillskillnad från förra året.

Igår trotsade jag vintern och satte på mig mina converse. Det var kallt men jag vill att det ska vara varmt så jag kan gå runt med dom.. SNART.

Idag var jag iallafall på komvux. Läraren verkar ganska snäll. Han kom fram till mig och sa att vi hade nästan samma mobil, i samma veva råkade han se min bakrundsbild som är en bild där jag har min halsduk som "slöja" och tror ni inte ha frågade om jag brukar ha det ibland?!?!... Och för någon dag sen så var det en som tyckte det var konstigt att jag har mig själv som bakrundsbild. Men jag vill ha en snygg bakrundsbild så det är inte så konstigt att jag har bild på mig själv....

Två tjejer som satt och skrattade med varandra åt varandra heeelaaaa tiden och en tjej som trodde att hon kunde allt. Jag satt bara där och ville att hon skulle ha fel.

Hehe...

Ska åka och träna snart.

peace

01.34

På 10 min klädde jag på mig, satte på lite mascara och tvingade mig själv att må relativt bra. Hookade upp med Anki och Pierre, köpte en rostbiffsallad, godis och drog hem till Johanna. Alla drack sig fulla förutom jag. Eller jo, jag drack mig full på vatten... Tog sista tåget hem.

Chill kväll.

Thank you.

peace


I LOVE YOUCAM AND YOU LOVE ME


NEJ JAG ÄR INTE BAKIS BARA SJUK.

Here we go again.. dags att tycka synd om mig. Har mått dåligt hela äckliga dagen. Känns som att jag ska spy när som helst (intressant jag vet), mitt huvud sprängs snart och jag fryser... stackars lilla mig.

Ska försöka pigga upp mig själv en sista gång för vill verkligen till Johanna ikväll på en liten konfa-reunion. Tänkte köpa med mig en godispåse och en flaska med vatten. OM JAG MÅR BÄTTRE SNART VILL SÄGA.. annars ska jag titta på Robinson och tycka ännu mer synd om mig själv.

peace

hehehe.......

hemmafekke. det var inte igår.

I LIKE PASTAAAAAA



a TJA ! Kom precis hem, äter.... sen lunch. typ. peace

BEACH 2012

Idag tränade jag i två svettiga timmar... jag är lagom slut i kroppen nu. Funderar på att skippa att träna imorgon och på lördag och köra på söndag igen, låter jävligt frestande. En utav två timmar testade jag för första gången yoga. Det var inte jobbigt så man blev svettig, mest jobbigt att stå still i samma position i 100 år plus att man började frysa. Men lätt värt det ändå.

Juste, barnen idag. Det gick bra. Är alltid nervös innan jag ska till ett nytt ställe och jobba men det hör till jag vet. Skönt att jag överlevde första gången iallafall. Får se om dom behöver hjälp någon mer gång. Ska ju till Scandic imorgon och ringa till ett dagis. Känner mig gaaanskaaa duktig faktiskt haha.. (älskar att berömma mig själv)....

Vart somsagt asssströttt av Yogan så... peace out


LIFE IS LIFE IS LIFE IS GOOD





Nu ska jag till Sigtuna och leka med barn!!!



BACK IN THE DAYS

Hello beautiful! JAG SKICKADE PRECIS IVÄG ETT VÄLDIGT SERIÖST OCH PINSAMT MAIL PÅ FYRA SIDOR. KÄNNS GANSKA SKÖNT, MEN JAG UNDRAR HUR DET BLIR NU, VAD KOMMER DU TÄNKA, TRO, TYCKA, SVARA?


KIDS

Jag kan konstatera en sak, min kropp är inte skapad för att dansa. Haha.... Kände mig som världens mes när jag skulle "dansa med höfterna".

Imorgon skulle jag egentligen på min första engelskalektion men Natta ringde i panik och jag (räddaren i nöden) ställde upp. Så ska vara vikarie på Josefinaskolan imorgon. Lite dåligt känns det med tanke på att jag missar första lektionen med info angående kursen etc men får maila läraren och fixa det där. I need my money broe!

Annars mår jag great, lite träningsvärk men träning imorgon igen så någongång lär den ju försvinna. Imorgon är det YOGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tänkte på en sak idag, tänk barnen som blir födda 11 november 2011 som får födelsedatumet 111111.. hehehehe

peace out

HELLO MY NAME IS....

A tja

Pysslarnas pysslare har pysslat ihop ett armband och för att piffa till det tog hon två rosa pärlor och nej det var inte till henne själv, det var till felickes. Hon har skrivit ett färgglatt brev också ett sånt där brev som man blir glad av att läsa pga färgerna.

A tja igen

Är sötsugen like hell. Har inget sött hemma.. är kanske bara hungrig.. ska göra något att äta sen åka och dansa och träna lite rygg. Det blir nog bra. Trodde inte jag skulle klara av å göra armhävningar igår men det gick.. behövas bara lite uppvärmning.

Imorgon ska jag till skolan... komvux.. ska bli ganska intressant och se vad det är för människor där faktiskt. Jag som älskar människor. På fredag ska jag till Scandic och förhoppningsvis går det muy bien.

nu; mat
peace yaoooooo


You and me and a bottle of wine

Yey! Första träningspasset över. Gick bra, muy bien. Känner dock att jag kommer ha världens-träningsvärk-i-varje-muskel-imorgon men det är väl inte hela världen får träna bort den imorgon kväll istället..

Var förövrigt värsta Sofie-tv-kvällen-ikväll. Familjen Annorlunda, sen spårlöst och PARADISE HOTEL. Jag har blivit smått besatt.. men det är kul med tv program som relaterar till verkligheten. Vilket jag kom på nu att alla dessa tre program gör. I Fam.Annorlunda visas det att det fakiskt går att ta hand om 10 barn men att det inte alltid är det lättaste, i Spårlöst får man följa människor som söker efter någon och det är det många i världen som gör, vissa söker efter en person och vissa kanske söker efter sig själva och i P H visas det hur svenskar festar... med allt som hör till.


Appråpå allt som hör till så vart jag näst intill tvingad att vara dum idag. 

Jag har lärt mig mycket utav mitt senaste misstag.
Jag tror inte på vad folk säger förrän dom har bevisat att det stämmer.

Okej jag gjorde ett misstag, eller nej inget misstag för det är sånt som händer VARJE DAG och jag orkar inte gå omkring och slösa tid på att ångra saker när man kan ta det med en klackspark och gå vidare och ha kul.

blablaablaaaaaaa

peace



LIST CHECKER

Namn: Sofie
Kallas för: Zdravo, Zdrave, Z, Sokke
Stjärntecken: Vattumannn
Höger eller vänsterhänt: Vänster
Piercingar: Hade i läppen
Tatueringar: Nej men har ett presentkort som jag måste förbruka
Längd: 163
Skostorlek: 37/38
Hårfärg: Rödbrun typ
Fräknar: På våren och sommaren
Motto:
Kär? Nej.
Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja
Tycker du att du är attraktiv? Naej
Dricker du? Ja
Röker du? Nej
Vilket schampo använder du? olika
Vilken parfym använder du? olika
Vad är du rädd för? fåglar
Gillar du att tvätta? Ja, vem gör inte?
Gillar du berg- och dalbanor? Yes

Senaste…
Filmen du hyrde? Inglourious Basterds
Filmen du köpte? A lot like love
Låten du hörde: Jag är så heeeet så heeeet
Låten du laddade ner? Kommer-inte-ihåg
Personen du ringde? Brori
Personen som ringde dig? Brori
TV-program du såg? One tree hill
Person du tänkte på? Arre

Favorit…
Låt: .. har ingen favoritlåt just nu
Sak att göra: chilla, skratta, sporta, kolla på sport, äta
Dryck: Vatten
Kläder: Jeans, leggins/strumpbyxor, t-shirt
Film: Finns många bra (och många jävligt dåliga)
Bil: Bryr mig inte så mycket
Serie: Vita lögner

 

Har du någonsin…
Gråtit över en pojke? Mhmmmmmmmmmmmmmm
Gråtit över en flicka? No
Ljugit för någon? Ja
Varit i slagsmål? Nej
Blivit arresterad? Typ.. HAHA
Träffat någon från internet IRL? Lätt!

Antal…
Gånger du varit kär? Eh
Gånger ditt hjärta brustit? en?
Hjärtan brustet på grund av dig? hur ska jag veta
Tjejer du kysst? Inte min grej
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? många!
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Jag var ju bäst när vi spelade handboll och fotboll så det har väl varit några 1000 tals gånger. Inte för att skryta alltså.

Senaste…
Boken du läste? 14 år till salu
Personen du fick e-mail av? Samdistribution
Personen du fick brev av? Lenne
Personen du fick sms av? Natta
Gången hela din familj åt middag tillsammans? 16 år?
Saken du köpte? En almanacka
Vad har du gjort idag? Druckit kaffe, varit på komvux, städat, ätit
Brukar du svära mycket? Ja
När stiger du upp på morgonen? Beror på vad jag ska göra.
Vad har du på dig? Jeans, t-shirt ååå kofta
Vad ska du göra ikväll? TRÄNA!!!!!
Vad är du allergisk mot? Bittra människor
Var har du ont? Ingenstans jaoo
Använder du hårspray? Nej
Kan du stå på händer? Njaaa
Håkan Hellström eller The Ark? H.H
Salt eller socker? både och
Gillar du ketchup? Ibland
Är du glad nu? Ja
Var du glad igår? Ja
Vad dansar du till? musik
Stockholm är… ? Stort och ganska tråkigt
Göteborg är… ? Kommer inte ihåg.
Kan du sjunga? Ja, som en gud.
Spaghetti eller makaroner? Spelar ingen roll
Land du vill besöka? Thailand 

 


OH SUNNY DAY

Idag var jag på min första dag på komvux. Lyssnade lite och skulle skiva på ett närvaro papper, självklart fick jag skriva på sist av alla och det ju inte fort direkt. Hur lång tid kan det ta att skriva sitt namn och personnummer lixxxxxxxxxxxxxxxx.

Jag är taggad.

Juste, det var fint väder idag.

Jag älskar 2010. Allt känns så himla bra. Jag mår så himla bra.

Idag ska jag och mamma köpa årskort på friskis&svettis.

peace

NIGHT

Har snackat med felix på msn. snackat så vi kunde höra varandra. han är i australien, det är morgon, ljust och varmt. jag är i sverige, det är natt, mörkt och kallt. i höst åker vi troligtvis till norge, tjänar feta cash och lämnar allt vad sverige heter i några månader. det blir kul.

godnatt

H&M

Beställde lite kläder från h&m idag... hehe





plus litet annat smått och gott så som örhängen, bikini och peacelinnen!

peace



JACK THE RIPPER

Jag älskar att göra andra människor glada. Det gör mig så himla glad. Vem kan inte älska att få andra att le?
När jag loggade in på msn nyss så skrev födelsedagsbarnet Jack till mig.

Laidback Jack säger:
soooooooofie
So säger:
jaaaaaaack :D
Laidback Jack säger:
jag måste säga att du har varit den som grattat mig bäst och roligast av alla idag
:D
So säger:
ååååh vad glad jag blir :D
det är du värd :)
Laidback Jack säger:
tack :D
So säger:
Varsegod :D:D bad Baran ge dig en fet bamsekram också!!
Laidback Jack säger:
fick den :)
So säger:
wihoo =)

Mitt snygga mms som jag skickade till Jack


Mitt inlägg på facebook
Ja må Jack leva
ja må Jack leva
ja må Jack leva så länge du får
javisst ska du leva
javisst ska du leva
javisst ska du leva så länge du får

Av vad ska du leva
av vad ska du leva
av vad ska du leva så länge du får?
Av nåd ska Jack leva
av nåd ska Jack leva
av nåd ska du leva så länge du får.

Och när du har levat
och när du... har levat
och när du har levat så länge du får
ja då ska du leva
ja då ska du leva
ja då ska du leva där änglarna bor.

GRATTIS JACK PÅ DEN STORA DAGEN! Hoppas allt är bra med dig! :)

Måste bara fortsätta ge Jack cred för han är en sån där person som är bäst på allt. Verkligen allt. Det finns ingenting som han inte kan. Han kommer lyckas bra med allt han kommer göra i sitt liv.


Gud, jag måste vara världens bästa vän!


YOU LOOK GREAT

 
         




LINUS WAHLGREN I HUNDTRICKET rawrrrr

Mjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, inte världens bästa lördag igår. Var nog lite för optimistisk där på förmiddagen. Låg däckad i soffan hela dagen, sov lite, åt lite, kollade på 100 repriser utav När & fjärran som förövrigt är ett bra program, lite Robinson och lite Hundtricket. Drömjobbet vore ju fan att få jobba som resereporter...

Så nej, det var fan en bra dag igår. Alla dagar är bra på sitt sätt.

Har en tjej som stalkar min blogg så måste uppdatera mycket om allt och inget. hehehe

I know you love me

SHALL WE DANCE

Gårdagen var galen. Slaggade hemma hos Råmen på Karlaplan, vaknade, hade ont i huvudet. Åkte hem, solen lyser, äter thaimat och tittar på let's dance reprisen från igår. Sen ska jag spela Robinsonspelet och dega.

Världens bästa lördag alltså.

peace


SOMBRERO SOMMAR

Yo broes!
Idag har jag:

Vaknat
Ätit frukost
Städat i min garderob
Ätit gröt
Åkt till Friskis och Svettis (som var stängt)
HANDLAT PÅ LIDL
Ätit lax
Ätit popcorn
Chillat

Imorgon ska jag:
Jobba
Ha rast
Kanske hjälpa mamma i tvättstugan
Festa?

Var nära på att impulsköpa en ful grön hatt med silver för 10 :- men la i sista sekund tillbaka den när jag kom och tänka på min fina stora sombrero.

Jag och min fina sombrero. Visst passar vi bra ihop?





*

high on life


SUMMER OF 2009











WINTER OF 2010

-20 ute vilket innebär att jag idag strejkar att gå ut. Åkte bil från Cajsa imorse och det räckte. Nu har det varit snö och kallt på julafton och nyår. Men en positiv sak är väl att vi går mot varmare tider! Men jag tycker inte om att klaga på saker som ändå inte går att göra någonting åt så istället kanske jag ska baka idag? Kanske fixa lite med en egofilm? Kanske kolla på en film som jag köpte på hemköp för några dagar sedan?

Inne ska jag vara iallafall. jaooo


peace

Taio cruz - break your heart


HIGH FIVE

I lördags åt vi tacos och spelade spel... mycket trevligt. Jocke ville dessvärre inte vara med på bild....

ROBINSON I RUNBY

Jag har suttit och läst nyaste numret av Vecko Revyn medans min mamma har spelat Robinsonspelet på tv4.se (med ljudet på såklart) och samtidigt som hon suttit i soffan och spelat det har min bror i sin tur suttit inne på sitt rum och spelat mot sin kompis.

...Mamma försöker övertala mig att också testa. Det roliga är att från början var det min kusin som är närmare 30 som visade min mormor som är 75, som i sin tur visade min mamma, som i sin tur visade min bror, som i sin tur visar sina kompisar.


För övrigt så mår jag bra. Bortsett från att Lenne åkte tillbaka till Frankrike idag.. men hon kommer ju hem igen! Snart! Förhoppningsvis lagom till min födelsedag.

Allt i mitt liv är så lätt nu förtiden och det här året kunde verkligen inte börja bättre än att dela det med fina vänner, skratt och sånt som jag tycker om.

Jobbar lite den här veckan, börjar "plugga" deltid nästa vecka, ska troligtvis köpa gymkort nästa vecka, skippade att ringa tillbaka till Seven Eleven angående extrajobb men har en annan plan på g, förhoppningsvis blir det Frankrike i vår också.

Jag vill ha vår NU. Jag hatar feta vinterjackor, feta vinterskor, mössor, vantar och halsdukar men ändå använder jag det. Endast för att inte frysa ihjäl.

Jag vill ha vår, snygga sneakers, vårjackor, sol, värme och massa roliga saker. En annan sak som är jävligt skönt är att den här våren har jag ingen hetsig studentperiod som nosar mig i nacken och inga tankar som kommer ta över mitt liv. Den här våren är min vår och året då jag ska göra vad jag vill när jag vill.

peace 

hehe

Holaaa! Idag har jag... jobbat... nu ska jag.... gå till hemköp och köpa cashewnötter... helgen var bra som allt annat nu förtiden..

brb


2 JANUARY

TJO! Vaknade tolv till tonerna av gyllene tider av Cajsa som anropade sin favorit kompis (mig alltså om ni inte förstod det).
Kvinnan fyller år på tisdag, dvs den 5e blir hon lika stor mig.. dvs 19 stora år... synd bara att jag SNART fyller 20.. hehe..

Hon ska iallafall bjussa på lite dinner ikväll för några väninnor och det ska bli mycket trevligt. Det som är ännu trevligare är att hon från och med igår ska bo i hennes grannars hus då dom kommer befinna sig i Thailand i ett halvår. FF ALLLLL NIGHT LOOOOONG!!!!

Nej nu har jag inte tid med det här, kaffet kallnar och måste hinna med tåget så inte Cajsa lackar sönder...

peace and löv

HELLO 2010

Nyår var galet oplanerat in i sista sekund och jag hade inga förväntningar. Men det vart galet gr8.

Elin - Sigtuna - Hemmafekke i Märsta - Sleepover i en 90 säng hos Lenne med Natta - English breakfast - Fika i Kista - Oxfile - Baksmällan på tv. Måste jag säga något annat än att 2010 inte kunde ha börjat bättre?

 you and you


RSS 2.0