UPTOWN HERE WE COME


NYSS

sofiero säger:
supa i uppsala imorgonn ellääärrrr

Andreas säger:
Är solen gul?
Heter jag Andreas?
Är Valborg bäst i Uppsala?
Ahh du fattar SJÄLVKLART!!!
Dudå? Blir de Sofiero?

 


JAG LEVER

Hej mina glada fantastiska och helt underbara läsare!

Just nu känner jag mig lite små duktig. Idag har jag jobbat och sen gick jag för första gången sedan jag började på friskis på passet som jag fruktat i månader. Passet som jag hört talas så mycket, det där passet där man är tvungen att cykla i luften i flera minuter och aldrig får ha en lugn låt och få andas lite. Allt detta har gjort att jag undvikit just det passet sedan januari... Idag var jag på det och här sitter (halv ligger) jag i min säng och känner mig duktig hehe....

Imorse blev jag väckt klockan åtta och kunde inte/vågade inte somna om för det var några som skulle komma och kolla eluttag just idag MELLAN klockan åtta och fyra... Självklart var det bla i mitt rum så jag kunde inte låsa in mig på mitt rum, somna om och låtsas som att det inte var någon hemma när dom knackade. Istället låg jag kvar vaken i sängen och hoppades att det inte skulle knacka på dörren... Så knackade det och jag gick kuta upp, ta på mig mina kläder som jag lagt fram och springa till dörren. I dörren stod två män som glatt sa god morgon.... När dom gick somnade jag om.

Har raderat, flyttat, fixat nya mappar etc för en stund sedan. Jag älskar bilder men det är jobbigt när man ska börja organisera...

Imorgon är det Valborg. Lenne kommer och hämtar upp mig i sin stekiga hunk-bil vid lite efter elva, sen drar vi på en skön 90tals dänga och racar till Uppsala. Yrar runt i 100 år för att hitta en parkering för att sedan hooka upp med ytterligare goda vänner och äta sallad, fruktsallad, ta ännu fler bilder till min samling och samla på oss lite fler fräknar. På kvällen blir det troligtvis grillning med sköna bönor.

Nu ska jag läsa hänt extra. Ses i dimman....


WII

Sitter och väntar på ingenting vettigt. Kanske ska dricka lite vatten för att bota min huvudvärk....2 sek senare, hoppas den går över nu. Väntar på att bli hungrig också och på förkväll som börjar om 50 min. Vid sju ska jag hooka upp med Lenne. Ska agera slav på landet.

Längtar fan till Valborg. Det ska bli lagom varmt och inte regna. Bra vänner, picknick, god dricka och en fotboll. Fan vad nice.

Sitter och funderar på vad jag ska tatuera. Har några ideer men ingen värsta WOOOOW MÅÅÅSTEEE ide, grejen är bara den att jag har ett presentkort som går ut och en månad.... Funderar på en stjärna på handleden, eller min brors namnteckning på sidan på ena armen. Jag vill ha något som ser ut att vara skrivet med en penna. Lite slarvigt you know.... Fast jag vill ändå inte ha någon som alla ska fråga vad är det, varför har du gjort just den, bla bla bla.

Ska nog gå och spåna med mamma nu. I värsta fall så är det ju bara att gnugga bort den med tvål om jag skulle ångra mig om ett år eller två.

Peace out cats

OMFG

Eh.. oj.. Jag dör.. litegrann... Kollade precis min mail... Hade fått ett mail om ett jobb... Inte vilket jobb som helst... Ska jag svara ja eller nej? Jag vet inte. Måste nog tänka lite (i en dag eller så) och prata med några stycken.


Annars så sitter jag i skolan. Har skrivit ut lite information om majblomman. Ska ha ett mvgtal om den på engelskan om några veckor.

Nu vet jag inte vad jag ska göra... Tänka lite på det där mailet kanske? Aaamaagaaaddd

LITTLE MISS SUNSHINE





HEEEEEEJ BLOGGEN

Igår kväll kom Lenne hit och hängde. Vi tittade på Svenska Hollywoodfruar, åt scones och drack te. Sen testade jag kläder och Lenne löste korsord. Sen pratade vi om allt möjligt.  Sen vart hon hungrig och gick och tog mer scones. Det är så det ska vara. Det var guld.

Natta är sjuk så jag ska knega i några timmar idag. Blir sweet, börjar ett och klockan två är det mellis hehe... Plus att det är fint väder, plus att jag har fått fräknar, plus att jag garanterat kommer få lite till eftersom att jag ska vara ute hela eftermiddagen. Sweet


Det är en snygg grävarbetare utanför mitt fönster... Han jobbade där igår också när jag skulle hem fick vi ögonkontakt (för att han var tvungen att flytta sig för att jag skulle kunna komma förbi) haha....


26 APRIL 2O10

Såg en intervju imorse som handlade om ett par som har förlorat tre av sina fyra barn i en mystisk sjukdom. Måste vara det absolut värsta som kan hända en människa och en familj... 

I veckan ska jag...
Måndag - Skola, träna
Tisdag - Träffa Lenne, träna
Onsdag - Träna
Torsdag - Skola, jobba
Fredag - VALBORG, mysa i Uppsala
Lördag -
Söndag - Jobba...

  


I LOVE FOOTBALL

Igår när jag kom hem från jobbet så satte jag mig och åt upp hela min godispåse.... Sen drog jag och bowlade. Trevligt att träffa Ericas kärlek. Vart glad av att se henne glad. Kom förövrigt trea..

Nu ska jag åka och spela fotboll i solen!!

Har nog bestämt mig vad jag ska ha på mig på samskivan också. Äntligen har jag ett skäl att gå ut med mina älskade pyjamasbyxor med hjärtan på.




LENNE ÄR HEMMA I SVERIGE IGEN!!!!!!!

Eh igår gled jag inte med Cajsa. Jag agerade budbilsassistent... Det var jag som ställde in alla destinationer på gps, langade mobilen, hjälpde till att leta reda på rätt paket, höjde och sönkte volymen på radion etc.

Det värsta var när Cajsa hade gått in för att lämna ett paket. Jag satt kvar i bilen och plötsligt ser jag att en port åker upp. Där sitter jag, utan pengar på mobilen, i passagerarsätet och inser att bilen jag sitter i plockerar en garageport. Bil efter bil kommer ut och jag sitter som en jävla idiot och två minuter känns 10 timmar.

Vi satt i en bil i fyra timmar...

Sen kollade vi på handboll. Peter bjussade på kaffe och morotskaka. Ungefär som en gåva från himlen. Hade bara ätit frukost innan.

Nu ska jag åka och jobba (OTAGGAD!) Sen ska jag troligtvis hänga med Lenne!


SEX LOVE AND ROCK N ROLL

Tänkte precis skriva att solen lyser när jag såg store feta gråa moln .... Kunde inte sova inatt för låg och tänkte på skivan jag ska på. Vad jag ska ha på mig, hur mycket jag ska maxa, om jag ska maxa, vad har man egentligen på sig när temat är sex love rock n' roll? Jag tänker jag automatiskt på punkare. Så jag vill ha massa fejk piercingar och maxa sönder totalt, ha skor med olika snören, fejk tatueringar, grön tuppkam med mera.... Men det är alltid så med mig. Hemma kan jag testa kläder och maxa på och tänka "jag bryr mig inte om någon tycker jag har gått för långt" men sen när jag väl är på plats så har det hänt att jag känt "okej jag kanske överdrev lite"... Så det är jag lite rädd för. Hehe.

Ska iallafall bli jävligt kul att få klä ut sig. Jag vill gå på maskerad. Fan vad kul. Eller pyjamasparty...

Nu ska jag inte på något pyjamasparty nu ska jag glida med Cajsa och senare ikväll kolla på handboll.

 2007-07-18

MAT ÄR MIN PASSION

HOLA AMIGOSAR!

Är jag helt dum i huvudet och har för lite fritid om jag sitter och längtar till när jag vaknar imorgon och får äta frukost? Nej det är jag inte. Jag är bara jävligt sugen på rostat bröd och kaffe med en touch av mjölk. Jag är alltid sugen på något att äta. Tror att det där går i arv (förhoppningsvis för då har jag någon att skylla på). Att älska mat och vara glupsk. Oftast när jag är med andra så håller jag tillbaka och håller mina fingrar i styr när det står en fet godisskål framför mig, tar en godis lite då och då (fast jag egentligen vill ta stora nävar helst varje minut alternativt ha hela skålen för mig själv). Men nu på senaste tiden så har jag börjat erkänna INNAN att jag är glupsk och att jag vet om det så inte folk börjat titta snett på mig eller kalla mig tjockis bakom min rygg. T ex när man är på bio så är det vanligt att två kompisar delar på en mellanpopcorn. Visst jag kan också göra det för jag vet innerst inne att jag inte orkar hetsa i min en hel mellanpopcorn för mig själv, men ändå så försöker jag så gått det går förklara innan att jag är glupsk, äter mycket och det är inte elakt mot personen i fråga rättare sagt så är jag ju snäll som är ärlig och berättar det innan istället för att den stackars människan som tror att hon/han fått äran att dela en mellanpopcorn med.

Men om vi säger att jag nu ska dela en mellanpopcorn med en kompis så får jag panik och känner att jag måste äta så mycket som möjligt så fort som möjligt innan allt tar slut... Kan det här komma från barndomen, alla ni som har syskon. Kan det komma från när man var yngre och alltid ville ha mest och var tvungen att äta upp den sista godisbiten innan som i mitt fall min storebror tog den.
 
Jag äter grillad lyxmat summer of 2009.


RIGHT NOW ladies and gentlemen


Sitter och funderar på om det ens är några killar som vågar läsa min blogg medans jag väntar på att tevattnet ska bli klaert.

BALDERS-BRÖD

Min macka var så hård så min gom hoppade ur led... Där satt jag helt fridfullt och försökte se normal ut när jag tuggade, avlöste det med lite kaffe då jag plötsligt tittar upp på väggen som var framför mig och inser att det sitter en uppstoppad jävla fågel där.... Jag kunde inte längre försöka så gott som möjligt njuta utav min macka utan istället såg jag den där äckliga fågeln. Jag åt och drack upp och sprang därifrån.

Till råga på allt som drömde jag att någon jagade mig med en fågel i natt...

För några år sedan så jagade Frida mig med en uggla i hela huset. Jag fick panik.

Jag kan inte sluta undra vad som hände med den där FULA ÄCKLIGA UGGLAN när dom flyttade... Slängdes den
bland vanliga sopor? Kastades den i skogen? HJÄLP!!!!

Jag hatar fåglar
Uppstoppade djur är ingen konst

I LOVE BREAKFAST

Hello sunshine!
Sitter i skolan och har rast... Bad mamma väcka mig imorse innan hon åkte för jag ville gå upp i tid och hinna äta frukost och dansa väderdansen... Somnade om och gick upp 20 min innan jag skulle gå hemifrån. hehe

När lektionen är slut så har jag FETASTE håltimmen, då ska jag gå till Sollentuna Centrum och köpa en färsk baguette och nybryggt kaffe. Sen börjar helvetet i tre timmar.Wish me good luck (kan behövas...).






mah secreth

Jag har förresten en hemlig plan...

STEKIGA STUREPLAN

Jag och Romina hade äntligen lyckats tajma varandra och hade bestämt oss för att träna på SATS imorgon kväll. Jag stod och testade träningskläder framför spegeln för att passa in på SATS STUREPLAN. Vart relativt nöjd och packade fint ner det i min sailorinspererade väska. Tog till och med ett par vita LÅGA strumpor för att inte alla brats skulle börja skratta åt mina fina höga färgglada strumpor.

Men självklart så ska flygen börja gå somvanligt så nu ska hon till London imorgon istället. Så antingen packar jag upp min så fint packade väska, går förbi en godisaffär efter skolan, sätter mig ner i soffan framför ett bra tvprogram och tycker synd om mig själv ELLER så går jag ut med stavar med friskisgänget. HOPPAS det inte regnar/snöar imorgon för då ska jag tvinga mamma så ska vi gå en promenad i fina Väsby med sköna friskisledare.

Men först som varje torsdag, DÖDENS DAG. Har dock varit duktig och gjort läxor senaste timmen...

PEACE OUT

mmmmmmmmmmmmat

BLAND DET BÄSTA SOM FINNS MÅSTE VARA NÄR MAN SKICKAT IVÄG MASSA MAIL SOM MAN BARA VILL HA SVAR PÅ PÅ EN GÅNG OCH VARJE GÅNG MAN LOGGAR IN PÅ SIN MAIL SÅ KAN MAN INTE SITTA STILL FÖR MAN VILL HA FÅTT TILLBAKA MASSA POSITIVA ROLIGA MAIL.

Men om man inte har fått tillbaka något eller om det är ett negativt mail så suger det.

NU SKA JAG ÄTA CREPES OCH FAN VAD JAG VILL ÅKA TILL THAILAND OCH GÅ PÅ MASSOR MED BILLGA MARKNADER OCH KÖPA MASSOR MED SNYGGA SAKER. AAAAAAAAAAAAAH JAG ÄLSKAR BILLIGA SAKER.


FELSMS.COM

Till: Chefen
Sms: Nu har jag kollat upp olika kliniker som opererar näsor. Om du vill så kan jag följa med dig dit. Förstår att du vill operera näsan... Kram!
Svar: Jag vill inte operera nån näsa.

Förklaring:
Jag skulle skicka det här meddelandet till min syster som länge varit obekväm med sin näsa. Nu hade jag hittat flera olika kliniker och ville meddela henne det men tyvärr så gick meddelandet till chefen av alla människor och jag fick snabbt svara och be om ursäkt pga fel.

Till:
Mig
Sms: Satt inne på restaurangen som du precis gick förbi. Wow vad snygg du va ;) Men kom inte in, sitter här med en lam dejt. Ska vi ses senare så ser jag till att göra mig av med den här... Puss!
Svar: Inget.

Förklaring: Jag va på dejt med en jätte trevlig kille (trodde jag) och helt plötsligt plingar det till i min mobil och jag får ett mess, av honom!? Detta sms och ni kan ju tänka er själva vad icke roligt det va... jag sa inte så mycket utan bara gick! Han skämdes.

Till: Mamma
Sms: Sitter och runkar till fotona som jag tog på dig i somras
Svar: Detta sms är sparat och polisanmält med anmälan nr 1800-K####-## för ofredande

Förklaring: Jag skämdes ihjäl så jag sa när jag kom hem att mobilen blivit stulen. Då berättade hon att den som stal mobilen hade skickat ett konstigt sms till henne. Smset skulle till min dåvarande flickvän.



EN MIDSOMMARNATTS DRÖM

Hittade en lapp från midsommar i en jacka idag

Det fick mig att tänka på midsommar. Midsommar förra året var galet bra. Alla som var på Lennes land fick ett uppdrag att utföra under kvällen och för er som inte vet hur grimasen ser ut...

Vi var ett ihopplockat random gäng. Vissa kände varandra, vissa kände inte varandra, innan alla anlände så flödade fördomarna. Alla fick helt sjuka uppdrag bla Bärschon som skulle mytta att det var hans land och inte Lennes haha... Det var en alldeles alldeles underbar Midsommar som skulle kunna komma med i historieböckerna.
Vi lekte lekar

Grillade

Myste i en säng

Hängde

Rökte vattenpipa

Posade utanför fyllecellen

Dansade i bara kallsonger

Var fulla

Däckade

Tejpade benen
 
Badade med kläderna på

Pussades på kinderna

Var söta som socker

Ändrade uppfattningar om människor på ett positivt sätt
 
Dansade runt midsommarstången

Bar midsommarkransar

Pratade allvar

Sov i bilden med solglasögon

Tog en obligatorisk gruppbild

Åt frukost i solen dagen efter

Var bakis

MED MERA
  


JAG SKA NOG BLI BAGARE NÄR JAG BLIR STOR....



Sitter och äter nybakade bullar och sörplar te. TJO

NEWS

 35,50

 99

SE MIG HÖR MIG TA MITT HJÄRTA DET SLÅR FÖR DIG



Fan vad jag hatar att träna. Människor som tycker om att träna är inga livsnjutare. Jag skulle vilja höra era argument om vad det är så är så ROLIGT. Det enda jag tycker om träning är att det är bra för hälsan och för våra kroppar. Jag tycker om att gå på promenader men det räknar jag inte som träning. Fotbollsträningar räknas inte heller. Nu menar jag träning som i att jogga, svettas på ett gym eller att pina sig igenom ett friskis och svettis pass. Men jag ska inte klaga för det jag ändå älskar med att träna är att man faktiskt känner sig så jävla bra efteråt, mår bättre och ibland tycker att det gett resultat.


Köpte ett par örhängen på rea idag. Kanske är snäll och visar er imorgon. Förvänta er bara inte några Pilgrim eller Chanel. Eller så kan ni göra det för då är det roligare när ni inser att det är fel. Tyckte att dom var menade att bli köpta av den bästa tjejen i världen så jag ba "eh okej då...." och så langade jag fram kreditkortet.

Nu ska jag lösa kordord. peace out

SOFIEROFYLLA

Jag trillade in på datorn så tänkte bjussa på ett inlägg såhär på måndagsförmiddagen... Sitter här och funderar på om det blir fint väder på valborg eller inte. Om det inte är fint väder så kommer jag börja gråta... Förra året var den värsta valborg i hela mitt liv. Jag hamnade hon en jävla stekare som var dum i huvudet. Vill fortfarande besöka hans hus och vandalisera hans äckligt perfekta hus.

I år ska jag försöka att umgås med sköna människor som kan tänka sig att dricka Sofiero istället för en flaska Moët.


18.04

I natt låg jag och Cajsa och sov helt fridfullt i hennes säng... Klockan tre blir vi väckta av hennes stora kärlek. Vi fick ta vårat pick och pack och byta hus, vara vakna, vänta in två män och vara vaken ytterligare lite till. Just då i natt var jag så jävla trött så jag inte ens orkade försöka vara rolig. Jag bara satt och stirrade.

Det kändes inte jätte lockande att sova i en våningsäng med en främmande man så jag tog soffan. Vaknade 10 av att Cajsa skickar ett sms (från övervåningen) och frågar om jag är vaken, nu när jag var lite piggare så kände jag för att vara rolig igen så jag svarade nej, är du?

Det visade sig vara bäst att sova i soffan för då hade jag plötsligt bästa tvplatsen. Slog på Tilde de Paula, lärde mig att Tomas Brolin såldes till Parma för 15 miljoner och att Zlatan såldes till Ajax för 85 miljoner...

Sen stack vi och åt kycklingrulle.

Nu ska jag stänga av datorn och äta mat..... IGEN


tack magnus för att du gör låtar av mina tankar



Fan, vad ska jag ta mig till
Framtiden närmar sig
Jag vet inte vad jag vill
Eller hur jag ska klara mig
Jag önskar att jag kunde se
Vad jag är om 10 år
Kunde veta om jag skulle le
Eller om jag kanske skulle spara mig en heldel sår

Jag tar ett djupt andetag
Jag andas in och slappnar av
Att det kan vara så svårt att vara 20år

Fan nu är jag här igen
Ångesten smyger sig på
Jag önskar att jag vore den som visste vart jag ville gå
Vad jag skulle jobba med

Vill inte gå i mina föräldrars spår
Vill inte lätta in mig i ett led
För det är viktigt hur jag mår

Jag tar ett djupt andetag
Jag andas in och slappnar av
Att det kan vara så svårt att vara 20år

Och det finns dom som talar om
Vad jag ska vara vad jag ska bli
Så försöker dom peka var jag ska, stå vart jag ska gå
Och dom som dömer mig

Jag tar ett djupt andetag
Jag andas in och slappnar av
Att det kan vara så svårt att vara 20år

Jag tar ett djupt andetag
Jag andas in och slappnar av
Att det kan vara så svårt att vara 20år
Att det kan vara så svårt att vara 20år

I AM 2 SEXY FOR MYSELF

Nu är det bevisat, jag var ball redan som barn....




HEY SOUL SISTER


skön

DET ÄR SÅ SYND ATT JAG ÄR SÅ SÖT DET ÄR SÅ SYND ATT JAG ÄR SÅ SÖT

Hello alla sugerpiesssszzzzz! I natt så i brist på något att göra så kollade jag igenom mitt bloggarkiv och kom underfund med att jag var en mycket bättre bloggare förra året. Kan kanske ha att göra med att jag inte längre det första jag gör när jag vakar är att sätta på datorn, eller för att jag inte vet vad jag ska roa er med... Med det menar jag att alla som uppdaterar mer flertal inlägg varje dag är geeks. Hoppas alla ni som gör det vänner och icke vänner tar åt er för annars skulle jag aldrig skriva det. GEEKS.

....Fast jag skulle också vilja vara en geek så jag också någongång kan få skryta med att jag har fått besöktrekord. Ändå gången min statistik ökat är när jag gjort smygreklam i Frejas blogg....


Idag har jag städat hela dagen. Möblerade om i mitt rum, dammsög hela lägenheten, fixade ute på ballongen å grejer. Ikväll har jag myst sönder med Cajsa. Ägde sönder Cajsa och Ulla på poker, ätit godis, chips, druckis läsk och ätit en jävligt god middag.

Nu ska jag steka vidare och skeda med Cajsa. RAWR

SCHWEET DREAMZ

Ligger med en dator i knät, osminkad i ett hello kitty linne. Imorgonbitt ska jag fan hetsäta rostademackor till frukost. FAN VAD GOTT.

CARPE DIEM

Har ni sett på filmen Yes man? Själva handlingen handlar om att man ska våga säga ja till saker. Efter att jag såg den så bestämde jag mig för att bli som han i filmen. Säga ja till allt. Våga göra saker jag egentligen inte vågar etc. Det höll väl tills jag gick och la mig samma kväll och det var för kanske ett år sedan. Men ibland kommer jag och tänka på den filmen och det gjorde jag idag. Jag var otaggad men sa ja för att jag tänkte på filmen och för att jag ville ge det en chans.

Påvägen började jag och Freja fantisera om en fet godispåse, myskläder, inget smink, chips, cola och tvprogram. Allt annat än det vi skulle göra dvs. Väl på plats vart jag sugen på rostadmacka med ost och te i en soffa framför ett bra tvprogram...

Men jag sa ja och ibland blir det som man tänkt sig och ibland blir det inte. Nu låter det som att jag totalsågar men det gör jag icke. Det var trevligt men idag var jag inte taggad på fekke.

Freja våldtog min facebook tidigare idag.. När jag satt och sminkade mig satt hon med datorn i knät och fnissade xantal gånger.... Jag fick fem nya vänner, ny profilbild och gillade ganska många statusar. Nu när jag kom hem hade jag fått ett mail i min inbox från en av alla mina na vänner (kanske ska tillägga att jag tagit bort alla dessa nya vänner) men iallafall här är mailet jag möttes av när jag loggade in på Facebook för 10 minuter sen...

Prins Ahmed den 17 april kl. 00:11 Anmäl
Läget? vad gör du denna helg? du la till mig som homeboy antar du diggar mig right? :p shoo

THE RESPONSE COMING SOON WOTCH OUT

Efter att jag ännu en gång överlevt dödens dag så kände jag för att baka en sockerkaka eller en tigerkaka.. Den vart himmelsk så jag ger den 5/5 sockerkaksformar...

Medans bakverket stod i ugnen så var jag duktig och diskade....

Så var självklart tvungen att belöna mig med tre snygga egobilder...






TILLBAKA I TIDEN

Kollade in min gamla blogg nyss. Av allt man kan döpa sin blogg till så döpte jag den till pfeffer som betyder PEPPAR på tyska. 1. Jag hatar tyska (så jävla fult språk) 2. Jag tycker inte ens om peppar 3. Jag kommer ihåg att jag hade beslutångest över vad jag skulle välja och desperat över att hitta ett bra bloggnamn så det bara blev som det blev. Jag var ju lätt lika grym på att blogga då som nu..... http://pfeffer.blogg.se/


http://otyglat.blogg.se

Såhär snygg var jag igår när jag hängde på fabben med Freja och Jack:

ÅH VI ÄR AIK OCH ALLTID ÄR VI MED ER OCH ALLTID SKA VI SE ER TA POÄNG

Fan AIK. Mina superhjältar... När jag var yngre var jag väldigt intresserad av hur det gick för AIK i Allsvenskan men nu när jag själv slutat spela så har det bara blivit att jag sett på sporten hur det går men nu när jag själv står och jobbar på alla hemmamatcher så blir jag fan en supporter igen. Stog och hoppade och ville bara att det skulle bli vinst... Såg ingenting utav planen så fick bara gå på publiken och det gick ju inte bra idag heller....

Angående jobbet så är vi ett as skönt gäng som jobbar ihop vilket är sjukt viktigt. Det blir ett bättre FLOOOOW då. Vissa kunder är hur charmiga som helst vilket gör iallafall mig på bra humör medans vissa är bittra men dom glada överväger tack och lov.


Gjorde perfekt poppade popcorn nyss och här brevid mig ligger världens bästa katt! Dessvärre så vill han inte må bra. Han mådde bättre ett tag men nu är det något fel på honom igen... Ska ge han en puss på pannan och intala honom att han ska bli frisk.

Imorgon har jag somsagt mördardagen så vill bara att den ska starta så den tar slut någongång... Men jag ska nog överleva det också. Peace out  


FRECKLESSSSSSSS

AAAAAAAHHHHH KÄNNER MIG SÅ JÄVLA DUKTIG!!!! Innan tolv satt jag ute och läste en jävla engelskabok som jag skjutit upp i några månader. Jag satt där och läste. Det blev kallt och då gick jag in och läste och läste. Nu har jag suttit och skrivit en recension om boken PLUS att jag har jämfört den med en annan bok..... Nu ska jag bara hitta massa onödig fakta om en författare. Tänker ta Astrid Lindgren....

Imorgon är det dock mördardagen. Min engelskalärare verkar hata mig.

Nu ska jag äta och sen åka och jobba.. Längtar till torsdag efter träningen hehe.

peace out

WHAT ABOUT SPRING

Vet ni vad jag vill göra i vår, sommar och under sensommaren? Jag vill spela fotboll utomhus, picknicka överallt, lära mig åka skateboard, cykla flera mil och då och då ta en vattenpaus, spela boule, spela brännboll, grilla vid ett slott och bara ha jävligt kul. Det vill jag göra. Jag vill göra saker, uppleva saker, skratta, umgås. En filmkväll har och kommer aldrig ge mig någonting, men däremot en kväll när himlen är blå och man är samlat en gäng för att spela brännboll det ger mig jävligt mycket. En kick på livet. 

Jag vill alltid ha det så som det är nu på våren. Jag är en sån person som alltid sparar det bästa till sist, t ex när jag äter godis som sparar jag alltid den godaste till sist, eller när jag äter på Mc Donalds så sparar jag alltid mina pommes till sist för det är godast, samma sak om jag får en en tidning så kan jag inte läsa den bland folk utan jag måste läsa den i lugn och ro. Med det menar jag att nu när löven inte har kommit på träden än så är det som bäst för när dom kommer så betyder det att snart är dom borta igen.


peace 

DU ÄR FLICKAN I REKLAMEN SOM HAR TAGIT CHARMEXAMEN


Dagens outfit: Linne från Weekday så 2009 på det... Invigde förövrigt min jacka som jag köpte för sisådär fyra år sedan på kill barnavdelningen på hm idag. Det bästa är att den är grön och arméinspererad så när jag kommer använda den i vår så kommer jag vara FETT INNE för om man ska ha något i vår så är det just en arméinspererad jacka. HELL YEAH. Nu ska jag åka och svettas....


TJOTJAHEJYOSHOOOOOPEACEOUT

Godmorgon världen vilken underbar dag säg vart går färden vart åker vi idag
Ska hooka upp med Freja och Jack snart, vi ska leka bratsdockor och dricka kaffe på ett sofistikerad fik.

 2007-09-30

2 MY PEARL

Snart kommer min trogna vapendragare och bästa vän hem. I tio år har vi följt varandras fotsteg, varandras framgånger, varandras motgångar och upplevt så mycket tillsammans. Jag är så oerhört tacksam att jag inte ens kan förklara det med ord hur det känns att ha en vän som jag har. En vän som jag vet alltid kommer vara min vän hur osams vi än blir. Ibland slår tanken mig att vissa inte har den här turen att hitta en bästa vän. Det har inte alltid varit självklart för mig att vi varit såkallade bästisar och inte för dig heller tror jag men kanske för alla andra. Jag minns första gången jag kom hem till dig, jag vart kär i ditt hus och hur du bodde. Jag hade växt upp i ett radhussamhälle och så kom jag hem till dig på landet. Då visste vi inte vad det skulle bli utav den här vänskapen. Alla som känner mig vet vem du är. Jag pratar ofta och gärna om dig för jag är stolt över att vara din vän, stolt över allt du gör och framför allt stolt över dig och över den du är. Hur olika vi än är och hur olika intressen vi har så är det vi. Du och jag. Om man får mig så får man dig på köpet och jag tror det är samma sak för dig. Om man får dig så får man stå ut med mig också. Egentligen så har vi inte gjort något för att det ska bli som det blivit utan det är nog bara menat att det är vi som ska stå där kvar tillsammans medans många andra särar på dig, blir osams och aldrig blir sams igen. Vi kommer alltid stå tillsammans oavsett om du bor i Frankrike och jag bor i Sverige eller om jag gifter mig och skaffar barn och flyttar till Skåne medans du flyttar till ett radhus i Bålsta så är det samma sak varje gång vi ses. Vi har som alla andra saker att ta igen men det är så naturligt och så lätt. Det viktigaste är inte att berätta allt för varandra utan veta att man kan berätta allt.

TJO CAT!

Var i skolan idag... det var ju lagom kul. Satt mest och förstod ingenting. När jag kom hem gick jag till COOP och köpte digestivebars. Bjöd mamma på en och tröck i mig resterande fem själv. Åt köttfärssås och makaroner till middag. Ska ut på en promenad strax. Försöka få bort min huvudvärk..

Pysssss


MIN KÄRLEKSGUDINNA


SOMAVIN GOES WILD AND CRAZY

När jag läst igenom mina egna inlägg så har jag själv förstått att jag framstår mig själv som en ensamvarg som är hemma, går och lägger mig i tid, går upp i tid, kollar på nyhetsmorgon, äter en färgglad frukost och som nästan aldrig festar. Det ligger självklart någonting i det.. Men sanningen är den att jag bloggar bara när jag inte är med någon. Jag hatar att försöka skriva ett blogginlägg samtidigt som någon står och flåsar en över axeln och undrar vad jag skriver. Fast i och för sig så stämmer det ju lite. Jag har aldrig tyckt om att gå ut på krogen. Tanken att stå och frysa ihjäl innan man får komma in, inte veta hur man kommer hem, sitta på en seg nattbuss och vakna upp och ha hela dagen förstörd har aldrig lockat mig och kommer förhoppningsvis aldrig göra det heller. MEN jag säger inte att jag inte tycker om att festa för det gör jag i lagom doser.

Jag älskar att umgås med människor som jag tycker om och bli full och dansa på bordet och inte komma ihåg saker och ta jävligt fula dreggiga bilder med fina vänner. 

Men jag föredrar lätt en picknick i solnedgången med en loka i ena handen och en färsk nygräddad bulle i den andra framför en WOWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWAZAAAAAAAAAAA natt med en spritflaska i ena handen och en cigg i den andra. 


HEJ BLOGGEN

yOyoYO! Många bloggar som jag läser (ja jag läser mååååånga bloggar slaviskt...) är så roliga och bra skriva. Så när jag sitter här eller där jag nu sitter och läser och beundras över deras skrivbegåvning så känner jag mig en aning dålig. Jag vill också kunna ha förmåga att skriva bra. Vilket jag tycker att jag har (ibland) men jag kan inte skriva intressanta saker eller roliga saker på ett roligt sätt. Jag bara skriver... Jag vet ju tillexempel aldrig hur jag ska börja mina blogginlägg eller hur jag ska avsluta dom.

Men jag är ändå bäst.

Kollade precis mitt hår i spegeln och det ser fan ut som att jag har utväxt. Ganska coolt för jag har inte utväxt. Jag tycker om min hårfärg.

peace out



I LOVE SUNDAYS

Idag har jag, värdens ballaste brud varit jävligt duktig och gått från Rosersberg till Valsta. Mormor gräddade våfflor och jag fixade grädden. Nu ska jag åka hem och göra lax tror jag. YEAHHHH


DET ÄR SÅ LOGISKT ALLA FATTAR UTOM DU

Godmorgon mina fina underbara läsare! Jag somnade tidigt och vaknade tidigt. Slog på nyhetsmorgon och såg på nyheterna att ett plan störtat i Ryssland som innehöll Rysslands premiärminister bla... Nu ska jag sätta på mig lite deo så jag luktar fresh sen ska jag hooka upp med en god vän.


KVÄLLENS OUTFIT






FREDAG

Idag kom jag på mig själv att snacka jävligt mycket och jävligt snabbt. Ibland snackar jag så snabbt att jag inte ens vet vad jag snackar om så det slutar med att jag säger fel ord vid fel tillfällen. Det blir alltid så när jag känner att jag måste underhålla människor med att prata. Sjukt. Hände för några dagar sedan och idag hände det igen.

Så nu ska jag snacka i slowmotion några dagar... Ikväll är det talang och SOLSIDAN. Men första ska gå och handla massor med socker på ICA.


JAG ÄLSKAR LIVE MUSIK

mmmingelbilder




SLISK BY NIGHT

Det känns som att jag blivit nerdrogad med sömntabletter. Ligger i min säng och håller på att somna vilket jag gjort sedan jag kom hem vid 5. Jag som ALDRIG sover på dagarna. Det mest deprimerande jag vet i vardagarna är när jag hör att folk ska sova här dom kommer hem. På dagarna ska man vara VAKEN.

Igår var kul. Det roligaste att vara i en stad där man inte känner någon är att man kan vara så jävla dum i huvudet. Man kan dansa på borden, göra grimaser till alla och alla, försöka få alla att tro att man själv trycker att man är snygg när man dansar för det är ändå ingen som vet vem man är. (Skulle i och för sig kunna göra det där på kc också hehe...)
Testade lite sånt igår.. haha. Kom på nu att vi kom med på jävligt många såkallade mingelbilder.... Undra om det går att hitta dom någonstans.... Det sjukaste av allt måste lätt varit när jag såg att Angie (som hon numera kallas) stod och snackade med en kille som jag trodde var någon hon lärt känna från skolan. Trevlig som jag är går jag NATURLIGTVIS fram och hälsar då killen bokstavligt talat utbrister "Men du är ju Jimmys syrra" Jag ba: Men vafaaan Han ba: Vadå? samtidigt som jag tänkte att är vi verkligen så lika. Här är jag i Västerås, tror att jag inte känner en jävel och så blir jag igenkänd av en kille som jag inte sätt på typ 8 år och som jag kanske har pratat med max 5 gånger i hela mitt liv att jag är Jimmys syster.

Fast jag måste ju erkänna att jag hellre bli igenkänd som Jimmys syster, Lill slow, Slow, Jimmy än att inte bli igenkänd av någon alls.. hehe...

Imorgon ska jag jobba... peace out


VÄSTERÅS HERE I COME. GRRRRR


JAG HJÄRTA GLAMOURAMA

Idag åt jag toast och en banan till middag... Skippade det sockriga vanliga hederliga rostbrödet och tog istället ett mörkt och nyttigare bröd och det fick mig genast att tänka på alla gånger hemma hos Lenne som alltid har just det brödet jag pratar om. Ibland har hon inte smör så har jag vant mig med att toasta med bara ost, ibland har hon varken smör eller ost så då har vi toastat med bara skinka, ibland har hon inte mjölk när vi ska dricka te så det har jag också lärt mig att dricka utan mjölk.


Jag måste erkänna att jag har blivit besatt utav programet Glamourama som går på tv3play efter att jag läste en artikel i en tidning med Anna Hibbs. Har suttit och tittat igenom massor med program efter program. Min favorit är lätt Petra Tungården. Dels för att hon verkar vara så skön bruuuuud men också för att hon påminner så mycket om Lenne (på ett positivt sätt).

Michaela Forni (som är tillsammans med Paradise Hotel Cimon) är också med i serien. Schteek

Nu ska jag schleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeepa

Mackorna...mummmssss

chillhak.cider.sleven.sommartvåtusennio


LIIIIIIST

Dagens mående: Förkyld men bra Dagens humör: Jättebra Dagens borde: Äta middag Dagens frisyr: Mössa Dagens smink: Så gott som osminkad Dagens klädsel: Jeans, fet tröja Dagens planer: Äta middag. Dagens fundering: Varför hade tjejen på bussen plastat in framsidan på Kalaspuffarpaketet och sattit fast det på sin jacka? Dagens beroende: Nässpray och snorpapper Dagens tråkigaste: Vika in kläder... Dagens längtan: Inget, förutom att jag längtar till Lenne kommer hem (igen) Dagens superlängtan: När det blir vår PÅ RIKTIGT Dagens tidning: Metro Dagens låt: UNDER MY UMBRELLA ELLA ELLA ELLA (sjöng den på jobbet).


HEY HEY HEY JAG ÄR BARA FJORTON ÅR

Aj min rygg, aj mina ben. Jag är fortfarande förkyld och vaknade 100 gånger i natt.

Jag överlevde första jobbpasset på Råsunda. Vart dock lite stressigt när jag var påväg, gick vilse i Solna... sprang vilse inne på Solna Centrum...frågade om vägen men gick fel ändå... sprang runt hela råsunda... sprang förbi rätt ingång... sprang tillbaka... sa fel namn i ingången... kom in och kunde andas ut.

Jävligt lättförtjänta pengar men stressig imellanåt. Jag kom på mig själv att tycka att det var skönt att stressa i en kvart. På den där kvarten så hann jag få ut lite av min överenergi. Hade dock glömt HUR stressigt det kan vara.... Kan bara tänka hur galet det kommer vara där det är derby aik-dif....



Måndag:
Jobb på Råsunda Tisdag: Jobb på Josefinaskolan, träna Onsdag: Västerås med Anna och Anki Torsdag: Västerås med Anna och Anki, träna Fredag: Jobb på Josefinaskolan

Pusssheyyyy


UNDERBARA DAG

Hello!
10.00 vaknade utav väckarklockan
10.20 vaknade utav snoozet
11.00 gick upp och insåg att jag blivit förkyld like hell
11.05 tog ut linserna och satte på mig glasögon
11.10 åt frukost bestående utav te och mackor framför nyhetesmorgon och körslaget
15.00 bestämde mig för att ge mig ut på en promenad i Runby
16.00 min tvättstugetid började

Har precis avnjutit en härlig tallrik med fil, havregryn och blåbär och kaffe samtidigt som jag har pratat med Anna i telefon.

Veckan som kommer har jag för en gångs skull fullt upp till och med fredag och självklart ska jag bli förkyld. Men vet ni? Jag mår ändå bra. Vädret äger så jävla hårt och återigen måste jag tjata om att det är vår ute. Både i fredags och igår kände jag mig fet och ful. Känner mig inte som världens vackraste idag heller kanske jag måste påpeka men jag mår iallafall bra. Dagar som denna tycker jag till och med att det är kul att gå ner till tvättstugan. Där är man för sig själv, står och hänger upp tvätt, filosofierar och bara är.

Nu ska jag ner till tvättis igen och filosofiera!!! Peace out




HA EN TREVLIG DAG MINA FINA BÄSTASTE BLOGGLÄSARE

Årlig påskmiddag hos mormor 2day. Snällt barnbarn som jag är ska jag åka dit nu och hjälpa till. Ska bli galet kul att återse mina fina släktingar. See yaa!

Last yearrrrr

SWEET LITTLE SATURDAY

Sitter i soffan och tittar på reprisen av gårdagens Talang avsnitt. Jag ställde inte upp i år heller.. Har inte riktigt kommit på vad som är min speciella talang än som jag kan charma hela svenska folket med....




She doesn't know your name and your heart beats like a subway train




Nu sticker jag iväg och träffar bla min babe ANNA SOM JAG INTE TRÄFFAT SEDAN I AUGUSTI 2009. Kommer bli ett väldigt kärt återseende!!!! VAPIANO HERE I COMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!


JAG ÄLSKAR DIG OCKSÅ ROMINA

Fan vad jag drev med allt och alla igår. Satt och skrattade för mig själv hela dagen åt mig själv och mina kassa aprilskämt. Det roligaste var när jag lurade Romina (som jag inte har berättat att jag lurade än) att hennes favorit fotbollsspelare Christan Ronaldo ska komma till Råsunda i Maj och att jag kan fixa bästa platserna...

Jag: ROMINA! Jag ska ju börja jobba på Råsunda och i maj kommer Portugal till Sverige dvs din babe Christian Ronaldo. Jag kan fixa biljetter!! Bangar du?! :D

20.16
Romina: Omg omg! Men duuu! Hur kan duuu fixa :o:o jaaaag dör! När kommer han :D kan vi titta tillsammans :D

21.12
Romina: Fattar du vaa coolt detta ÄR?!?! Kolla upp datum så fort du kan! Jag ska ha på mig världens snyggaste outfit så kan dör för mig :D och jag dör för honom! :D



MIN MAMMA ÄR EN PÅSKHARE

Fick precis ett kinderägg av mamma. hehehehehehe

FÖRSTA APRIL 2010

Såg på nyhetsmorgon imorse där dom snackade om att nuförtiden så finns det sidor där man kan skriva i om man vill att ens facebook, blogg, youtubefilmer med mera ska raderas eller vara kvar efter ens död. Några ser det nog som att när man är död så ska man inte finnas kvar någonstans medans det för mig och förhoppningsvis för många andra är det solklart att behålla. Den här bloggen är ju jag, mitt liv och mina tankar, samma sak med mina ibland sjuka youtubefilmer, det är ju jag, dom representerar en sida av mig. Jag kommer ALDRIG ta bort min blogg, min bilddagbok, ingenting sånt där för det är så sjukt kul att ha kvar. Raderade inte ens min playahead men den försvann ju ändå...

Appråpå sjuka youtubefilmer så la jag in en här för exakt ett år sedan där jag lurade er att jag tänkte söka till Idol 2009. Det roligaste var att några gick på det. Here we go


RSS 2.0