BYE BYE MARS

Hey! Har precis suttit och hetsskrivit ett cv och personligtbrev.. Gick väl som de gick. Nu måste jag sova. Kommer vara helt slut när jag vaknar pga min f-ö-r-k-y-l-n-i-n-g  som jag tydligen plötsligt drabbats av. Jag har tandvärk också.. De ska man väl inte ha efter man lagat ett hål?
Promenaden var iallafall skön. Tog lite över en timme. Läste i tidningen att de ska bli kalasväder imorgon och på torsdag! Hoppas de stämmer!
sweet dreams!



TANDPLÅGAR'N

Jag snorar.. Som en riktig snorunge.. Fett fresh! Men man blir ju som man umgås (med barn) he he he...
Men känner att jag måste stå ut de sista tre dagarna .. var ju "sjuk" för två veckor sen.. lalalalalaaa

Efter skolan racade jag med mamma hem till vilda väsby där jag hittade en typ av klänning på Gins tricot och sedan var det dags för tandläkaren och laga ett hål. Jag kände mig cool och struntade därför i bedövning.. vilket jag sent skulle glömma. Fan vad det ilade.. men jag var kung?! och pinade mig igenom det.. Men tror ni inte att qvinnan får för sig att borra upp en annan lagning när vi ändå håller på.. Men jag överlevde!
Tjohooo!

Ska få i mig något i min stååmakk och sen ska jag åka till Rosersbörg för att gå en uppfriskande promenad till Mörsta. med Erika. Känner att jag verkligen behöver det!

Hola

BLOODY MARY

Tänk dig att du är på ett nedstämt humör, du kommer till din praktik då en kille på fyra år säger till dig "Hej Sofie, jag har faktiskt saknat dig. Jag trodde att du var sjuk" och sedan ger dig en kram.

Även denna dag har rullat på fort. Åkte till stan direkt när jag slutat, gick hem till Lenne som inte kände sig pigg som en nötkärna dagen till ära.. Langade lite müsli till henne och sedan begav jag mig till blodcentralen. Langade lite blod i ett rör och begav mig hemåt. 
Käkade lite mat bestående av spagetti med någon tomat/ostsås och mjölk. Göttigt värre!
Resterande dag har jag tittat på tv och fixilurat lite med en svenskagrej som jag bara måste göra klart i veckan!!

Nu kanske det låter som att jag glömt allt jag skrev igår, kan vara för att jag är bäst på att dölja känslor. Men också för att jag verkligen försöker att inte tänka på det. Försöker förstå vad det är jag vill veta, vad jag vill och hur jag ska få reda på det jag nu vill veta. 
Men framför allt. Varför jag har så bråttom med det. Och varför det ska gå ut över mitt liv. Mitt liv som jag vill vara glad och nöjd med. 

Aja, godnatt. sweet dreams!
 

ALLA FLICKOR UTOM JAG

På den senaste tiden har jag kännnt mig instängd. Instängd i min egna kropp och dränkt i mina tankar som bara snurrar runt där heeeelaaa tideeeennnnn.
Jag vet inte om det skulle hjälpa att prata med någon. Kanske ska testa? ...Undra vem som får bli den "lyckliga".

Samtidigt som jag är jätteglad, jätte tacksam, skrattar etc så är de där tankarna med mig. Jag vill att jag ska vara som förrut. Bara var och tog dagen som den kom, vilket jag i och för sig gör nu med. Men jag vet ju ingenting och det är det jag tänker på när jag vaknar, hela dagen, innan jag ska sova och ibland i  mina drömmar.

Jag vill bara kunna vakna upp med hjälp av solen som lyser rakt in i ögonen, känna glädje, lycka och ett lugn. Utan massa onödiga tankar som ändå inte leder någonstans.
Lättare sagt än gjort ska jag säga dig.

När är det min tur?
Jag är förvirrad.. jätte förvirrad!


STORKA PÅ STORKEN

As nice dag idag! Jag och Natta tog 12.19 tåget mot Uppsala där vi mötte upp Lenne på Storken! Vi satt där i några timmar, fikade, pluggade och bara hade det allmänt nice!
Vi bestämde oss sedan för att ta en uppfriskande promenad til Fyrishov.. eller ja mest för att slippa betala 30 laxar (kronor) vilket visade sig vara en smart ide.

Väl inne på UFmässan lallade vi runt, låtsades vara intresserade av allas företag för att få gratis godis.. såklart! Men det mest chockerade av allt var när vi gick där, med all sikt efter godis får syn på Sara Hedlund!! Både jag och Lenne stod där, i chocktillstånd. Skrattade åt ingenting. Sara som vi inte träffat på flera flera år stod plötsligt framför oss!                    Hela situationen var bara så sjuk. Men as nice!
Tiden gick även idag fort och vid halv sex började vi återigen en uppfriskande promenad till station. Med 60 kr sparade var vi nöjda glada, mätta på choklad och åkte hem. Väl på tåget behövde vi bara betala 12 kr för att åka till Väsby för att de inte ställt in sommartid på datorerna ännu. Vi klagade ju inte direkt!

Sanningens ögonblick snart!
ye


SOMMARTID

Klockan är sju på kvällen och det är fortfarande ljust ute! Lovely!

BUENO NOCHE

Tänkte skippa att bjuda på en bild i detta inlägg faktiskt. Läste för en tid sedan på min kära väns blogg (freja) att en blogg utan bilder är tråkig. Visst, det kan ju vara kul att se hur tjejen som skriver så intressanta och roliga inlägg (jag) ser ut. Men inte fem gånger på en dag. Kanske sex? Eller två... eller ibland ingen som i detta inlögg.

Kom hem för inte allt för längesen, hunnit tryckt i mig en lagom omogen banan ni vet såna som är lite gröna fortfarande? De är iallafall godast.. och lite chips från igår.
Var somsagt hemma hos Cajsa idag och det var somvanligt trevligt. Dagen har gått snabbt. Vid 20.30 släckte vi iallafall alla lampor och stängde av datorerna etc.. Så där satt vi, mätta och glada vid ett bord med tända ljus. Berättade historier och skrattade.
Inte varje dag man gör det. Dock vart jag trött av denna timme, vilket ledde till att jag sitter här och bloggar nu. Men det var väl det enda rätta (eller inte) eftersom att jag ska åka iväg till Uppsala relativt tidigt imorgon!

Dagens sms:
23.43
Lenne: ? 

FRAAAASVÅFFLOR

Hej helloooo!
Sitter hemma hos mormor right now. Jag mamma, moster och mormor har ätit våfflor och kaffe! Smetigt gott!
Mormor ska kanske åka till Spanien i två veckor bara sådär.. Försökte fint fråga om jag fick följa med, dock utan framgång... Min kusin åker till Thailand idag också.



Ska strax bege oss härifrån. Vädret suger men ska till Cajsa så det blir nog bra!
Återkommer later. 
ha det braaooo!


 

HOT 'N COLD

Langar bilder från fredagen den 20 mars 2009:



FREDAG IT IS

Hur bor du: Litet
Brukar du komma i tid: Jaoo
Hur lång är du: 1.63
Kan du laga mat: Njee.. om jag anstränger mig
Vad jobbar du med/pluggar du: Media shoo
Vad har du på dig just nu: Mywskläder
Har du någon fobi: Ja, f-å-g-l-a-r ....
Hade du en bra kväll igår: Funkade
Vilket är ditt senaste inköp: Godis, chips, juice
Din favoritdryck på morgonen: Kaffe kanske
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Underhållsbidrag 
Har du sovit i din egen säng inatt: Ja
Vad hade du sönder senast: Mina solbrillor
Vem snackade du med senast: Mamma
Varm favoritdricka: Kaffe
Favoritdricka när du är riktigt törstig: VATTEN!
Alkoholhaltig favoritdricka: Cider
När gjorde du senast något riktigt dumt: Jag är alltid snäll?
Saknar du någon just nu: JA
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Olika saker 
Någon jag stör mig på: Finns det väl.
Intressen: Chilla, skratta, ha kul, äta mat etc
senaste person du kramade: Något barn på praktiken
Senaste person du ringde: Lenne
Senaste person som ringde dig: Julia katten
Vad drack du senast: Vatten
Vill du ha barn: Ja
Längtar du till din nästa födelsedag: Nje
Har rakat dina ben någon gång: Ja, IDAG FAKTISKT
Är du sugen på något nu: Ja... grrrrr
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: En till två
Använder du hudkräm: Yes
Attraheras du av män med skägg: Nej
Micro-pop eller poppa själv: Poppa själv
Brukar du baka: Jorå, de händer!
Röstade du i det senaste valet: 2 young
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Kunde varit sämre, kunde varit bättre.
Vilken låt lyssnade du senast på: Two beds and a coffee machine
Har någon annan sovit i din säng inatt: Nej
Vad tycker du är äckligt: Majs
Har du pengar på mobilen: Ja

SAGT OCH GJORT I SNÖSTORM


FRIDAY I'M IN LOVE

Kom hem för en stund sen, testade precis att rosta tunnbröd och det vart as gott! Så nu sitter jag och äter rostat tunnbröd med räkost. JÄTTE NYTTIGT.... men jag har chockat mig själv denna vecka. Har varit ovanligt nyttig... Ska kanske fira de med lite godis senare?

8.00:


FOREVER YOUNG

Gustav 4 år "Vuxna kan också vara barn"

OH THURSDAY WATCH THE WALLS INSTEAD

Hola!
Denna dagen vaknade jag upp glad. Solen lyste igenom den mossgröna rullgardinen, tankarna från gårdagen befann sig inte där och jag var glad.
Sedan insåg jag att jag hade bråttom.
Gick ner till stationen, vädret var galet bra, jag svettades i en tunn jacka och fåglarna kvittrade sådär fint som bara fåglar kan göra.
All denna underbara energi jag fått gick ett absurt slut då jag insåg att jag glömt min plånbok hemma.
"Sprang" hem (i uppförsbacke) (Freja vet vad jag pratar om hahaha), hittade plånboken och sprang (i nerförsbacke) till stationen, hade tur för tåget var försenat. Köpte en macka och kaffe. Satte på musik och lökade..

Nog pratat om min fina morgon. Var som jag hoppas ingen missat värsta våren ute idag. Vilket s-åk-l-a-r-t ledde till att vi var ute hela dagen. Dagen fortsatte in till stan mötte upp Lenne utanför blodtappen men mitt framför ögonen på oss ser vi deras öppettider och inser att de stängde tre idag. Så vi tog oss till ett fik. JAG FIKADE, LÄSTE CITY och Lenne pluggade matte...


"Charmigt"

Lökigt.

Göttigt.

Satsigt.

Pöswiigt.

FRECKLES 09

Totally trött i ögonen. Var ute konstant 9-15 idag. Vilket ledde till att jag numera i mars för första gången i år bränt mina kinder och fått årets första fräknar. Fick fan en chock när jag tittade i spegeln...

Åkte sedan till skolan, hämtade en h2a och såg någon lapp om att man nu får komma med förslag över vad matsalen ska heta.. Jag som älskar att komma på förslag hade dessvärre ingen penna på mig men ska komma på några göttiga förslag, langa de i ett mail till min mentor och be henne skriva de på en lapp och lägga i förslagslådan!

Nu de senaste timmarna så har jag Sofie Maria.... tvättat kläder.. det är ju inte deet roligaste. Men ganska välbehövligt. Dock när man tror att de värsta är över så är har jag det jobbigaste kvar nämligen ATT VIKA IN ALLT ... 
Jag var iallafall as rädd därinne... Ensam i ett rum, mörkt ute och där var jag helt mr lonely. Inget att rekommmendera.

Annars så har det varit en sån där jobbig dag. Inte haft något för mig sedan jag kom hem förutom att tvätta då vilket ledde till att tänka. Vilket suger. Vilket ledde till att jag bara ville gå under. Eller nej eller jo. Men nu är det bra.

Imorgon ska jag åka till blodcentralen efter praktiken. duktigt.
hungrig. 
trött.
puss.

 

FRÅGA OLLE

PÅ FEMMAN NU. JAG OCH LENNE SITTER I PUBLIKEN.
loligaste 09.. eller 08 för inspelningen var i september.
lol


SIMPLY THE BEST

"Jag minns hur jag andra natten, vaknade upp efter några timmars sömn. Du sov men jag inbillade mig att du ångrat allt då du vaknade till, vände dig om och kramade mig"


POKER FACE

Kort sammanfattning av dagen i bildrus:




TELL ME

Det är sjukt hur mycket man kan tänka bort saker när man har andra saker inbokade, andra saker för sig och inte har tid att tänka på de som man tänker på fast att man inte vill.
Sen så fort man kommer hem börjar man nästan kallsvettas för att du vet att du är några tangentslag ifrån att skriva de där snälla "hej" som du hela dagen tänkt på att du verkligen inte får göra. Men idag lyckades jag. Kan vara för att jag slog på datorn för första gången vid 21.00 idag.. eller för att jag bestämt mig. Jag har fastnat i en farlig fälla..

*Innan detta kallsvettandet så har jag hunnit med att bla göra ett pärlarmand, fått det klart för mig att 4 åringar är perversa.., köpt en parfym som doftar as fresh, fikat med världens bästa Lenne och varit i Rosersberg.

Efter kallsvettandet har jag hunnit med att titta på andra avenyn och duschat.
Nu ligger nyaste numret av Hänt extra och väntar på mig.
Imorgon ska jag förbi skolan och hämta en h2a.

Jag vet att du vet.

EMOTIONELL


Jag vet, du vet. Orkar inte vänta mer men det är det ända jag vill.

MOONDAY

Idag hade jag verkligen ingen ork att åka och praktisera. Ville bara somna om... Men jag tog mig i kragen?! och åkte dit. Och dagen fick fort. Så nu är det bara nio dagar kvar.. Sen lov och sen s-k-o-l-a!

På dagiset så finns det endast en manlig "fröken" som enligt mig är en mes. Jag känner han inte men man ser det på han. Idag hade han t.ex på sig världens kortaste tröja som dessutom var orange/röd randig... Jag lovar att om han skulle streckt på sig så skulle han visa hela mamamammaaaagen.... inte okej. Men barnen gillar han ändå... Jag med?

Denniz 4 år : Bär mig
Sofie 19 år: Nej..
Denniz 4 år: Då juckar jag på dig istället.


SOFIERO

Kom och tänka på en sak när vi satt hemma hos Hanna igår och skulle äta hemmagjord pizza (som förövrigt var jättejättegod) .. i mitt glas hade jag en äcklig blandning av alkohol och fanta och det kändes så fel.
Till mat ska man dricka något som är gott. T.ex endast läsk, bara ett glas med vatten eller en vanlig hederlig cider.        Var jävligt sugen på att bojkotta min äckliga blandning och ta ett stort glas med endast fanta..

Jag kom också fram till att jag aldrig mer ska lägga ner pengar på sprit etc som ska användas till en äcklig drink som man tvingar i sig. För det är ju inte gott någonstans.
Jag ska hålla mig till cider, öl och kanske någon shottt ibland. Dessvärre får jag ont i magen av de, vilket tyder på att min kropp inte är skapt för att dricka alkohol och det mesta är äckligt .. Men ändå dricker jag de!


SÖNDAG

hej hej hej träningsvärk... Att stretcha har aldrig varit min specialite, det tar ju bara tid och det har man ju inte tid med.. eller? Kanske skulle tagit mig den tiden idag iallafall ... det känns att jag rört på mig idag.
Kände mig förövrigt som världens mes när jag satt där och TRÄNADE. men det var nice!
hej hej hej träningsvärk.

Tittar på Wipeout jjust nu, skulle fan vara kul att testa de där.
Strax börjar Sannings ögonblick. Bangar inte.

TIME 2 GO

Hello sunshine.. förresten, vart är solen?
Idag är det som alla säkert redan vet... söndag. Dagen då man ska ligga i soffan, titta på repriser, äta gårdagens ostbågar och bara ta det lungt. Eller ja så brukar de oftast se ut för mig... Men inte idag.
FÖR IDAG SKA JAG TRÄNA. på sats.
haha

GIRLDINNER

Gårdagens popcorn, yellowcard och snart ska jag gå till tåget.. Det vankas middag hemma hos Hannus! Trevliiigt!
Ni får ha en trevlig kväll för det kommer jag garanterat ha!

PUSS
puss

CRED

Hurra till mig själv! Det är finfint väder ute och jag kom precis in från en promenad.... duktigt för att vara mig!
Påvägen hem tog jag en sväng in på hemköp och köpte bananer och bröd. Så nu sitter jag här i mina gråa tights och en randig random tröja storlek 158.


PICTURES












TANDVÄRK

Jaaaaaaaaaa.... eller NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! Jag har tandvärk.... tror att det är en utav mina dumma visdomständer som växter.. s.u.c.k.
Har rivit av en av mina naglar för långt så nu gör de ont... Sa jag att jag har huvudvärk också?

Hela dagen har det känns som söndag men turligt nog så är det fredag. Planerna var obestämda skulle åkt på lan på Gulan men orkar inte vara vaken hela natten, sova på ett hårt golv etc. Ska istället åka till Rosersberg strax!

Dagens middag: Pizza




QUE

Hur kan man texta en direktsändning?


GODMORGON VÄRLDEN



hemma.frukost.nyhetsmorgon.skönt.

DAGENS

 . . .

MAYBE

 ska fundera på saken

EVERYWHERE

Helluuu luuu... Orkar inte riskera att bli sjuk på riktigt och känner mig inte heller helt tiptop så jag är hemma idag.. funderar på att vara det imorgon också! Istället gick jag upp vid halv nio, gick och handlade frulle.. Upptäckte påvägen ut att någon idiot monterat bort låset till portdörren men det är åtgärdat nu SOM TUR ÄR!

LÖK

Jag är helt slut i hela min halvfinska kropp... kom hem vid halv nio vilket säkert är anledningen till detta tillstånd!
Praktik, moralisktstöd till Anki och sedan åkte jag en sväng förbi goth-lenne och co som taggade rejält inför en fet rockskiva!

Lökigt är ett ord som jag fått på hjärnan... därför var det en självklarhet att lära Gustav 4år att säga "jag är fett lökig" istället för "jag är svettig" ....

trött, känner mig början på att bli sick ska sova snart.
jag är rolig
....


SNIPPA

Noah 4 år  "Sofie kan du hjälpa mig att sätta på den här"

BUTTERFLY EFFECT

Jag är jätteglad. Imorgon kommer jag flyga på rosa moln hela dagen. Äntligen lite respons.
Tack

YELLOWCARD



Idag var det tydligen inbrottsförsök hos grannen. Jävligt kul.... naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!
Nu ska jag hetsduscha och läsa häntextra. I like

ALWAYS

Jag har märkt på senaste tiden att du varit nere och jag vet också varför. Men en sak ska du veta även fast jag hoppas att du redan vet är att jag kommer aldrig svika dig. Jag vet hur du fungerar, när du vill vara själv etc.
Mitt liv skulle inte fungera utan dig. Du kom in i mitt liv då en hemsk sak precis inträffat och jag vill aldrig aldrig aldrig släppa taget om dig.
Jag vill inte se dig ledsen...
Du är bäst i mina ögon, glöm aldrig det.
L.O.V.E


SPRING

Jag kan nästan inte tro att det är sant. Det är vår ute idag!!! Jag svettades med min feta jacka, mössa och vantar och jag frös inte när jag bara hade leggins på mig. Solen lyser och idag såg jag årets första fjäril. Jag älskar våren!

Det var till och med skönt att vara ute idag. Känns riktigt bra på dagiset! Jag kanske skulle passa som dagisfröken... Barnen tjafsar om vem som ska få sitta i mitt knä på samlingarna....
Ska förbi skolan någon dag för att hämta lite inspelningsgrejer så jag kan intervjua alla gulliga barnen, det kommer bli intressant haha!

Nu ska jag stilla min hunger och sedan dra en sväng och titta om de finns något fint på ginatricot innan jag åker till Rosersberg.

NJUT AV VÅREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!

DREAMS

En sak som gör att veckorna går fortare är om man har något att se framåt till helgen. Därför inbillar jag mig att denna vecka kommer gå galet fort.. Precis som förra alltså! Liksom imorgon när jag kommer hem så är det redan tisdag och nästa dag jag går till praktiken så är det redan lill lördag även kallad onsdag eller kanske tvärtom.. hehhh

Idag fick jag agera jätte-snäll.kompis när jag hjälpe Lenne att bära en jävligt stor skylt i stan och på tunnelbanan.

Sen åkte jag hem och somvanligt nu för tiden lyssnandes på musik. Det har blivit som en drog, varje gång jag är påväg någonstans så vill jag inte gå av för det är så skönt att sitta i sin ensamhet, lyssna på musik, ta det lungt och tänka.

Nu ska jag väl tänka eller snarare drömma.. har börjat göra det mycket på senaste tiden.
ciao  bella


LÖV LOVE


MAT

Sitter hemma hos Lenne kuuungsholmen nuuuuu....
Är hungrig som en björnnu ska vi äta mackor!

YOU'RE BEAUTIFUL

Ska strax gå och sova. Imorgon är det ju måndag igen.. Ska försöka vara duktig och gå upp i tid så jag hinner göra frukost i lugn och ro, titta på nyhetsmorgon och ta det liite lungt. Det vore ju skönt...
Men det är samma sak varje kväll så lovar jag mig själv att gå upp tidigt men det slutar med samma sak varje morgon. Går upp försent, stressar och hinner inte äta frukost.
Lyckligtvis  så vet jag att jag inte är ensam om detta. Pjuuuh

Imorgon ska jag lägga in en väldigt fin låt här på bloggen.
Jag känner igen mig i nästan allt han sjunger.
Fint.

BOTEN ANNA

NÅGRA BILDER FRÅN HELGEN:

Freja som vi är vana att se henne! (iallafall jag)

Tjejen med cashen (jag) köpte godis till melodifestivalen


En bild säger mer än tusen ord.

Lenne bjöd på satsarfrulleeee

LAMMKÖTT

Tröck precis i mig göttig köttsoppa... och innan dess så har jag varit runt med lenne..
Vi skulle vara barnvakter åt Johan inne på väsbycentrum då det visade sig att Alcazar skulle dit så vi fick bästa platsen och sedan drog vi... Vilket betyder att folk måste trott att vi planerat detta länge..

Nu sitter jag och hoppas att det inte är någon som kommer ta sin tvätttid som börjar sju för den vill jag ha..

Igår lärde jag mig en sak. Eller jag fick det klart för mig. Att det finns så mycket värre saker än det som jag dag ut och dag in lägger ner tid att tänka på. Det var nyttigt för nu sitter jag här nöjd. Njöd med hur det är. Även fast det ändå är lite svårt.
Men jag ska vara nöjd.

Duschen kallar.
Yo

PETRA MEDE

Bjussar på en videoblogg från tidigare idag:


Just nu sitter jag hemma hos Lenne med julia och hanna.. Vi har tittat på melodifestivalen och jag kan ju bara säga en sak att jag är b-e-s-v-i-k-e-n... det är ju inte ens en låt vi har röstat fram? Den kommer aldrig gå hem på radio, det är inte en låt alla kommer kunna i sommar. Det är en opera"låt"..

pyssy

LINNEA



"We'll grow old together
We'll grow old together
And this love will never
This old love will never die
"


HUNGRIG

Hellooooo!
Klockan är bara barnet men jag är uppe.. vaknade 8.59 och nu ska jag äta frukost.
Visst är det typiskt att när man för en gångs skull har sovmorgon så vaknar man tidigt.. Men det är skönt också.

KAFFE MACKA FLINGOR here I come

FREDAG DEN 13ONDE

Hej hej hallå bloggen... ikväll har jag varit iväg på ett jävligt spontant restaurangbesök på en kinarestaurang med Erica.
Det var göttigt, trevligt och lite med folk.
Åt somvanligt nu förtiden fyra små rätter.. de satt bra i magen!

Är helt slut och det händer inte mycket så nu ska jag fan gå och sova. Sköööööööööööööööööööööööööööööööönt.
Imorgon ska jag försöka träffa en väldigt god vän eller kanske två.

GODNATT!

A DROP IN THE OCEAN


HELG

Fan vad nice det här känns! Heeeelg! Fick sluta tidigare idag å grejer!
Nu sitter jag här med en fet mellis som ska få mig mätt..
Tänkte försöka städa mitt väldigt-skökiga-rum lite senare, om jag orkar.. Det är ju somsagt helg..

Jag ska ta vara denna helg och njuta av att vara ledig...
Återkommer soon.

Snackade precis med Lenne i telefon, hon kom hem från Rom nyss och hon cohckade mig inte när hon berättade vad som hade hänt henne. Haha!


SPEAK OUT

Sitter här i min Eckö t-shirt som skriker orange, mina urtvättade mjukisbyxor och nytvättat hår. Glad som fan att det är helg imorgon. Ska bli så skönt. Sedan är det bara tre veckor till lov och efter lovet är det dags att återvända till verkligheten - skolan! Längtar och saknar de flesta som man träffar dagligen där!

Imorgon ska väl snurra barn, rita fula teckningar, kramas, äta mat, skratta, ha rast, sitta i fängelse, frysa ihjäl om mina fötter, spela spel och dricka kaffe. Sedan är planerna olika. Jag vet vad jag vill och ska göra allt för att det ska bli så. heh.




Så lite som möjligt så ofta som möjligt

I LIKE

Nu sitter han där uppe igen. Precis ovanför mitt rum och tränar på sin gitarr som så många dagar förrut.
Det börjar bli en vana nu.
Jag störs inte av det. Jag beundras istället.
Vad vet jag, han kanske sitter och övar till ett speciellt tillfälle, en speciell dag eller så skriver han på en ny låt.

ONLY YOU

Tack tack tack och återigen tack så himla mycket. Hela dagen har jag gått runt i min egna bubbla och tänkt på missförståndet som utspelade sig igår kväll. Nu slipper jag tänka på de mer och det enda jag kan göra är att vara evigt tacksam! Sa jag tack? Om inte så... TACK!

Noah 4 år sa en rolig sak idag när Maximillian 5 år berättade att han var äldre än han.
Noah: Ja jag vet, men jag är större än dig!

Nu ska jag gå och njuta att jag hittade pengar på mitt rum igår och att jag är "förlåten".                                                       
Och appråpå pengar så HAR  JAG FÅTT SOMMARJOBB!!!
Vilket betyder att jag har mer tid på mig att hitta ett riktigt jobb.


Påväg till praktiken så lyssnade jag somvanligt på musik och eftersom att jag alltid har på "blanda" så vet jag ju aldrig vad nästa låt blir och idag när en låt var slut så tänkte jag  "nu får inte den låten komma"... och av alla låtar så kom just den. Efter veckor av funderande på vad som egentligen är bra med denna låt så gick det i måndags upp för mig hur bra den egentligen är:

STILL WAITING

Jag tror att jag gjorde något som var väldigt onödigt. Jag skrev en menning som tydligen tolkades helt fel. Fast allt är mitt fel. Onödigt att ens skriva den eftersom att jag formulerade mig som jag gjorde.
Har precis skickat iväg väldens längsta sms som är ännu mer otydligt.

Vet inte rikigt vad jag ska göra nu. Jag är ju inte direkt erfaren. Det får inte förstöras nu... suug


CHARMIGT

Robin säger:

händer då?

Somavi säger:

nej inte mycket, tittar på efterlyst och äter en macka sjäälv?:P

Robin säger:

sweet! va har du på? nej sitter och väntar på att dra typ:P

Somavi säger:

efterlyst haha.... :P

okej vart ska du?

Robin säger:

haha ja mena på mackan :P ska till en polare

Somavi säger:

hahahahahhahaha

smör och ost!


SPRING

Kom precis hem, var ute en sväng och köpte godis. Kunde inte låta bli. Väl inne på affären var det en psykiskt-sjuk-kvinna på 55+ som skämdes för att vara kvinna i Sverige etc. Skrattade i min ensamhet när jag gick ut därifrån...

Från det ena till de andra. Jag längtar till våren. Förra året hade jag ångest för att det inte var lång tid kvar till skolans snyggaste kille skulle sluta och i år har jag ångest för att jag själv ska sluta. Men samtidigt är detta det första året på många många år som jag kommer kunna njuta av våren/sommaren fullt ut. Ge mig ett jobb och min ångest försvinner.



bra tack hej

GOTTA BE SOMEBODY

Vart alldeles nyss serverad god mat som min storebror så snällt stått och lagat till oss två. När han gör såna snälla saker så blir jag gång på gång påmind om att jag är den dumma i våran syskonskara.. Han är snäll och givmild. Medan jag är sur och snål. Tänk om jag inte hade en bror.. Vem skulle jag då bråka, prata, dela en chipspåse med etc?

Just nu sitter jag och tittar på videosar på youtube. Men inte vilka som helst utan filmer som handlar om människor som gått bort. De kanske låter helt sjukt att jag tittar på sånt men det får mig att tänka.
Tänka hur glad jag ska vara att jag har turen att få umgås med underbara människor som jag inners inne uppskattar väääldigt mycket. 
I de flesta filmerna som är upplagda så beskriver de hur personen i fråga var som person. Och det får mig att tänka hur andra uppfattar mig, eller har för bild av hur jag är som person. Tänk om jag helt plötsligt skulle försvinna från denna planet. Vad skulle folk berätta för andra om mig? Det kan jag ju fundera på.

GÖTTIGT:

BURNING INSIDE

Fan vad jag hatar att tänka. Eller alltså.. Jag kommer aldrig fram till något när jag gör det. Isånnafall måste jag ha någon att säga mina tankar till annars går man ju bara om bollar samma tanke fram och tillbaka med sig själv vilket slutar med att man bara blir galen.
Har varit inne i en sån där "värdelös" tänkperiod ett tag nu och jag vill bara vara sysselsatt varje dag hela tiden. Eller nej men jag orkar inte sitta och vänta, tänka och framför allt tänka helt fel och tycka synd om sig själv.
För det är inte synd om mig.

Detta kanske är anledningen till varför min mamma tycker att bloggen är tråkig? För att jag skriver om mig själv och mina tankar som jag inte kommer någon vart med haha.....

Jaja, var en sväng förbi snygganna idag, hämtade mig föredetta försvunna partyjacka.. Det var kuuul. Jag tycker om Anna. Hon är bra! Mycket bra!

Tittade på Andra Avenyn typ nyss oh nu ska jag borsta gaddarna, läsa Hänt Extra och råslagga...
pussy

JAG VILL PUSSA DIG

Mjölken var tydligen slut så nu sitter jag här och hinkar i mig Frosties.. Kan inte låta bli!

Idag när jag vaknade fick jag årets största chock. Allt var ju fan nersnöat.. Jag som trodde de skulle bli vår snart?

Men dagen har iallafall gått bra, förutom att jag frös ihjäl om mina fötter när vi var ute och lekte.
Juste! Fick en puss av Denniz  idag och Noah frågade om jag var en kille eller tjej! ...


HEJDÅ MAMMA

Igår kom det fram att min mamma som är 40+ har hittat min blogg... suck! Det enda hon sa var iallafall att hon tyckte den var tråkig.
VEM VAD SKA JAG SKRIVA OM DÅÅÅÅ???

Sugen på godis, chokladbollar och så är jag hungrig på mat.

HES BURGER 2009







TA MIG TILLBAKA

Hellu luuu.. Tänkte bara skriva lite snabbt att jag lever och att kryssningen var grymt kul! En sak gick även över mina förväntningar på ett positivt plan!

De senaste dagarna sedan jag kom hem har jag varit på modevisning, chillat hemma hos lenne och bara tagit det lungt! Eftersom att kryssningen var från onsdag-fredag så har den här veckan dessvärre gått jättefort... Jag vill tillbaka till kryssningen! Det var såå braa!

Tänkte visa lite bilder från kryssningen imorgon tror jag. Nu ska jag strax sova och imorgon leka med de små barnen..
Ska kanske våldgästa en viss person också! hehehehh....

pussy

TALLIN, HERE I COME

Tänkte egentligen berätta om mitt hat mot människor som absolut inte har någon klädstil. Fan vad jag hatar dem, men jag älskar att titta och skratta osv så det väger upp! Men nu hinner jag inte det.
Ska åka om cirkus en halvtimme. YÄÄ!


Ha så kul hemma... hehehhh FÖR DET SKA IALLAFALL JAG HA!!!!

JA, SÅKLART

Igår frågade Hanna mig om vi har tv tidning hemma... Jag svarade självklart ja eftersom att vi har de. Då säger Hanna att det bara är pensionärer som har de.. att deras farmor och farfar alltid har de och de enda gångerna de har haft en tv tidningen hemma är om någon har glömt en hos dem.

Tvtidningar är fan kalasbra ju! Allt finns på en och samma sida och om man råkar glömma bort något program så är det bara att titta igen. Galen tjej den där Hanna!
 Nu ska jag laga mat! Har ju hört att det är bra att äta innan man börjar .........dfghfgjmfy.jnd.fghjm....


YOUR CALL

Sitter och väntar på att mitt mörk mörk lila nagellack ska torka. Och det är bra att sitta vid datorn då för då går tiden fortare och man slipper tänka på om det torkat heeela tiden.


 fjärilar..

FÖRVÄNTANSFULL

Shoooo!!
Klockan är bara barnet och jag har redan varit och gjort dagens viktigaste gärning... Hämtat ut mitt pass.. Jag orkar inte ens lägga ner tid på att sörja att jag ser ut sådär för ett pass liksom, hur ofta använder man det? Inte varje dag iallafall! Som tur är!
Klocna fem i tio imorse stod jag och Anna utanför Gina Tricot för hon skulle hitta en cocktailklänning, vilket gick alldeles alldeles gallant!

Nu sitter jag hemma, har precis ätit en fet hårdbrödmacka med ost, te och mjöliga äppelbitar. Ska ta och duscha nu och fixa och packa de sista. Detta kommer bli så jävla kul!

Återkommer soooon

NATTENS SYND

GE MIG GRILLCHIPS!!!! måste fan köpa det imorgon på båten...


KAT DELUNA - In The End


HÄNT EXTRA

Jag har ingen fantasi, ingen lust och ingen ork att skriva just nu.. kan väl berätta kort att jag var på hockeymatch idag med Hanna. Morgondagens planer är att möta Anna vid station 9.43, följa med qvinnan till zäntan, hooka med till Sollis där jag ska hämta ut mitt nya fula pass (bild kanske kommer) sedan hem packa och tagga!? Juste, försöka komma på hur man kommer till frihamnen också!

  
pussy

HELG HELG HELG?

Hej alla sockerpinglor!
Då var det helg då... Iallafall för mig typ. För imorgon är det ä-n-t-l-i-g-e-n dags för kyssning.. Ska bli såå kuuul! Och de bästa är väl att de är ända tills på fredag! Wiiihooo! Kalas kul!

Som jag skrev igår så går praktiken good. Idag har jag byggt snölyktor, snögubbar, gjort snöänglar, läst böcker och lekt med lera mm... kulkul...

Efter "jobbet" gick jag till zäntan och handlade lite smågrejer till imorgon. Fett l-o-l jag vet men de var välbehövliga saker kan jag lova! Eller egentligen inte haha!

Ska strax åka iväg på hockeymatch.. .vilket betyder att jag kommer missa Den rätte för Rosing...
Shooooo

JAG ÄR ÄLSKAD

Det första jag tänker på när jag vaknar, det sista jag tänker på innan jag somnar.

Praktiken gick bra. Lowiza sa att hon älskade mig och Denniz är ursöt!

Återkommer imorgon för jag är trött nuuuu. Inte van med att gå upp tidigt. hehhhh....


TRUESTORY

Det pågår en bloggutmaning och jag har blivit utmanad av http://otyglat.blogg.se/.

Gör så här:
- Länka till den som utmanat.
- Berätta 7 sanningar om dig själv.
- Sen är det din tur att utmana folk.

Sanningarna om mig:
- Jag har världens fågelfobi
- Jag har bra personminne
- Jag älskar att tjuvlyssna och spionera
- Jag vill bli rik när jag blir stor
- Jag tycker om att pyssla
- Jag är konflikträdd
- Jag har svårt att visa och prata om känslor

Jag utmanar alla som är glada.


I WANT TO BREAK FREE

http://www.youtube.com/watch?v=cYYL1vybRU4

QUEEN

JAG ÄR GIFT

Hej! Detta är s-j-u-k-t på ett bra sätt! Det dåliga är väl att jag mer eller mindre är beroende. Men jag hoppas att denna beroendeperiod leder till någon ännu bättre s-å-k-l-a-r-t. För det gör jag faktiskt...

Annars så är jag rätt hyper just nu. Imorgon kl 9.00 ska jag befinna mig på Nalle Puh och vara beredd att svara på frågor som "vad heter du" "hur gammal är du" "har du kille" men det blir nog mysigt. Funderar på att säga att jag heter Sargit..? Fast bara när inte de andra fröknarna?! hör.. hahaha!


Men vad har man på dig på ett dagis? Mössa, vantar och halsduk är iallafall väldigt viktigt pga att de är ute rätt mycket... Men annars då.. Aja typ minsta problemet eftersom att iiingen kommer bry sig där haha!

Slutar iallafall rätt tidigt vilket är nice.


Puss på kinden


NtotheOSTALGI

Home sweet home. typ. Det var ju inte direkt svårt att hitta till dagiset. Tog mig även tid att gå runt och titta på mitt gamla dagis och på min gamla skola som jag bara gick i 1an i.

Åkte sedan hem, hämtade nyckel till mormor och åkte tillbaka till Mörsta. Åt lite knäckebröd och sedan så fick jag stå och vänta på bussen i 20 min för att de tydligen ändrat busstiderna.
Mitt gamla dagis LYAN

Här stod jag på min allra första skolavslutning 

Här var mitt klassrum i ettan
 
 

TJOHEJ!

Nu ska jag åka och leta dagis. Jag börjar bli lite nervös inför imorgon. Men vad har jag egentligen att vara nervös över?
Små barn kan ju inte göra en illa direkt.. hehehh... Jag ska ju dessutom bara mjukstarta lite med två dagar för sedan är det kryssning och heelg.

Idag skippar jag min mini jacka och är istället smart och har en tjock(are) med mössa, vantar och halsduk. Smart tycker jag eftersom lilla jag är förkyld.. ehhehehehhe

Tänkte åk en sväng till mormor också och titta efter en resväska.. Kom på att jag MÅSTE hämta ut mitt pass innan fonsdag också. Men det får nog bli så att jag hämtar det på onsdag.. Hinner inte tidigare.

puwsss

RSS 2.0