GRATTIS MINA ÄLSKADE VÄNNER

Tänkte vara duktig och sova I TID för en gångs skull efter Fångarna på fortet. Så skickar Lenne ett sms att hon är hemma om 30 min och om jag känner den bryyden rätt så kommer jag ändå vakna när hon kommer så tänkte lägga ner lite tid på min braiga 5/5 toasters blogg.

Så... HEJ BLOGGEN!
De senaste dagarna har det egentligen hänt ganska mycket om jag för en gångs skull ska vara helt ärlig. Jobb har stått på schemat, vi har firat Lenne i fredags, i lördags var jag i Västerås och festade (fick visa lägg på COOP när jag köpte öl på dagen men kom in på en 21 års klubb på kvällen!!!) och i söndags började dagen med en fet emo-frukost på Waynes. Men dagen var inte slut där för min bästa bästaste vapendragare (Lenne) fyllde år så det firades med buller å bång eller ja iallafall nybakade scones och fika.

Så var den helgen slut. Igår måndag fyllde finaste människan i världen år (Anna).
OCH IDAUG FIXADE ANGIE KÖRKORT!


Lyllo Rick som får vara med i min blogg och som fick äran att vara med på denna bild...

Barn

Vi var ju på Gröna Lund idag. Jag, Lenne och Jossan tog med oss lilla Johan.
Hade ställt in mig på att få åka nyckelpigan och resterande barnkaruseller. Det slutade med att vi åkte Jet Line, Vilda Musen, Flygande mattan, Kvasten, Bläckfisken med mera och han ville aldrig sluta åka. 
Glädjen i hans ögon när han åkte är svårslagbar.

Nu mina vänner ska jag sova.
Imorgon efter jobbet tänkte jag åka och leta kläder att spendera mina pengar på som jag fick idag.



XX

Nej jag bloggar inte på min rast....

Tänkte bara uppdatera er att håret var ovanligt ofettigt idag.

Det regnar...


Ilandsproblem...ELLER

Jag brukar tvätta håret varannan dag. Igår tvättade jag håret vilket betyder att jag inte ska göra det idag. Vilket i sin tur betyder att jag kommer ha fettigt hår när jag vaknar imorgon. Imorgon öppnar jag så börjar 7.00 vilket det då faller sig ganska naturligt att jag inte kommer orka tvätta håret imorgonbitti. Så kommer alltså behöva ha uppsatt hår hela dagen imorgon för att så bra som möjligt dölja mitt fettiga hår. Sen ska jag till Gröna Lund. Jag och mitt fettiga hår.


appråpå fördomar

Igår gick jag och Lenne och la oss 21.15. Det var skönt för imorse ringde väckarklockan 6.00... Det var mindre skönt.

När jag satt och väntade på bussen från jobbet så ser jag en kille med långt hår. Jag ser bara att han bär någonting som vid första blicken liknar en innebandyklubba. Hinner på en väldigt kort stund tänka att han som har den den stilen spelar innebanby. Det är ingenting man skulle kunna tro om honom om det nu inte var så att han faktiskt skulle haft en innebandyklubba i handen.

Så tittar jag igen och inser att det är så långt i från en innebandyklubba man kan komma. Istället visar det sig vara något mycket längre och får för mig att det är något slags hemmagjort intrument.

Det passade bättre till han att bära på det hemmagjorda instrumentet än en innebandyklubba.

Fördomar i all ära.


HOLY MAMA

Det är sjukt hur tjocka vissa människor tillåter sig att bli. Senast idag såg jag en gammal klasskompis som jag gick tillsammans med hela högstadiet. Numera är hon inte lite små rund eller tjock. Det är värre än så.
Roligt att hon gick och drack en cola också...

VECKANS 2 DO

Måndag: Jobba, chilla galet
Tisdag: Jobba, förhoppningsvis söka lägenheter, chilla galet
Onsdag: Jobba, troligtvis Grönan med Lenne & Johan, LÖN
Torsdag: Jobba, Kista Galleria
Fredag: Jobba, FIRA LENNE
Lördag: Fekke i Västerås
Söndag: LENNE 20 ÅR, chilllaaaaaaaaaaaaaaaaa

HOUSEWIFE

Massmeddelande till alla par. Vet ni hur jobbigt det är att umgås med er när ni bråkar? Man står som ett fån och vet inte vad man ska göra eller säga. Kan ni inte bara hålla sams och bråka när ni är själva? TACK PÅ FÖRHAND.

Idag vaknade jag och åt frukost. Gick till tvättstugan och satte på tre tvättmaskiner. Sen tog jag på mig dem snabbaste kläderna jag hittade och tog tuben till centralen där jag sedan tåg 47an. Gick av vid Nybroplan och började i rask takt PROMENERA till Gröna Lund. Lämnade tillbaka mina arbetskläder och GICK TILLBAKA TILL NYBROPLAN och tog 47an tillbaka till centralen. Sen kom jag hem och tillbaka till tvättstugan för att hänga in alla nytvättade kläder i torkskåpet då märkte att jag råkat missfärga några kläder......Gick hem igen och fixade i garderoben. Lagade lunch och kollade på friidrott.

Bra söndag ändå.

Men nu har jag ont i hela kroppen och är hungrig, känns som att jag ska svimma för allt är suddigt. Men.. Ska kanske äta något ändå även fast jag precis tog slut på alla flingor. JAG ÄLSKAR MAAAAT.

Imorgon tänkte jag börja mitt nya liv. Dvs jobba mån-fre, äta nyttigare (eller rättare sagt inte äta så mycket onyttigt...) och ja såna där tråkiga saker.

SCHMEEK


FREDAG

Igår var kul. Lite för kul märkte jag när jag vaknade imorse... hehe. Lite nygräddade pannkakor och kaffe senare var jag tillbaka på banan igen. Gick en promenad med mormor och åkte tillbaka till Kungsholmen. Lyckades göra en ätbar "köttfärssås" som jag bjöd Hanna på. Sen kom Romina. Vi drog till SOMMAR men jag drog hem.

Nu ska jag sova.

Tack för igår Angie!
Grattis till körkortet Freja!

KALAS

Glider till Angie och dricker öl och cider. Sen glider vi vidare till Bryggan. Niiice
Fyndade en långkjol idag inne på hm som jag tänkte inviga. SCHMEEK

life


Hey hey you you! I söndags slet jag mina sista 10 timmar på Gröna Lund. När jag slutade vid 10 kunde jag inte vara lyckligare. På måndag börjar jag på mitt nya jobb. Allt känns väldigt bra just nu. Letar lägenheter men hittar inte någon som faller mig i smaken.

Ska gå till Pris Extra och handla saker som behövs handlas sen ska jag åka på 11 års kalas.

2010-08-17



Jag ska till Grönan och leka med Julia och Romina. Lenne ska lunchdejta med Adam. Hehhejhejhejdååå

HUNK

Igår när jag började 16.45 så kände jag redan på en gång att jag inte var där fast jag var där. Kände på en gång hur ansträngande det var att prata i mikrofonen, att springa runt och skrika till barnen att snurra på ratten och trycka på gasen. Men efter ca en timme kom jag igen och var den starka superwoman jag är.

Fick gå upp lite i trappstegen igår och testa på att stå vid insläppet på Extreme. Det var mycket att hålla koll på samtidigt som det var mycket större än att stå på platt mark på lilla Barnradiobilarna och Tivolitrucken.

Jag tog uppgiften som en riktig kvinna, var lite nervös men skötte det snyggare än snyggast. Var självklart lika trevlig som jag alltid är och frågade mycket frågor till han som kan attraktionen i sömnen. Men mina vänner, den här gången tror jag att det blev lite missförstånd. Eller så missförstod jag allting. Han upprepade gång på gång "Det märks verkligen hur mycket du trivs här", "Det är kul att få jobba med dig". När det var dags för sista åkturen sa han i micken "Bra jobbat Sofie". Sedan när vi höll på att stänga sa han "Du var verkligen jätteduktig idag och man såg hur mycket du trivdes att stå på Extreme"....

Varför blir det såhär ibland? Varför känner man att man måste börja vara lite små otrevlig mot vissa människor?
Det roliga i allt detta är att på min rast så såg jag hunkigaste hunken. När jag kom tillbaka från rasten, så visar det sig att jag ska jobba med hunken!! ...Tills killen som kan attraktionen i sömnen kom tillbaka....

Men det var inte slut här för igår kom nämligen det såkallade "oväntade mötet" som jag länge planerat hur jag ska agera när det inträffar. Men självklart kunde jag inte hålla det. Istället var jag övertrevlig och frågade frågor som jag inte ens behövde fråga. Samtidigt som jag tyst upprepade för mig själv "han är inte min stil han är inte min stil han är inte min stil". Så förstörde han på ett sätt min kväll. För jag vet att det inte var det jag tyckte om. Det var det viktiga, personligheten som jag avgudade.  

Sen slutade jag.


A

Jag har börjat ställa väckarklockan varje morgon, oavsett om jag ska upp tidigt eller inte. Bara för att jag inte vill vakna upp efter 12. Idag t ex ställde jag klockan på 10 men snoozade till 11...

Hela kvällen igår var jag sugen på mitt ballerinapaket som jag fick av mamma. Ville ta en när vi satt och åt på Bryggan, när vi satt utomhus och spelade kort hos Natta och när jag satt på tåget hem. Men jag åt ingen och det var bra gjort. (Kommer säkert hälla i mig hela paketet någon kväll nu i veckan bara för det....)

Ikväll ska jag jobba.....................
Strax ska jag ut på en p0wErWaLk runt Kungsholmen.
Sen ska jag duscha och äta lunch.

Heheheh


Ä N T L I G E N

- När tillfälle ges ska jag "förklara"
- TACK



MMMM SPARRISSOPPA

Skön dag idag. Medans jag satt i soffan och filosofierade satt Lenne brevid och fixade med sitt mobila bredband och sånt där roligt. Iallafall, under tiden när vi satt där brevid varandra så kom jag och tänka på fyra namn som jag alltid haft svårt för dvs tycker är fula och som jag aldrig skulle döpa mina barn till (om jag får några....).
1. Robert - Robban 2. Mikael - Micke 3. Desireé - Desse, Dessi 4. Therese - Tessan, Tessi.

När inte ens smeknamnen låter bra säger det väl allt?

Nu ska jag ställa mig i köket och koka ihop en hejdundrande sparrissoppa som får bli min middag tillsammans med en bit bröd. Sen får jag besök av ingen mindre än Erica. Vi ska glo på film och poppa popcorn. För den som undrar så är jag inte helt tiptop än, fortfarande huvudvärk och nu har jag blivit förkyld också. Stackars Erica.. heh..

Smell ya laterrrr


AKA BILDBOMB

Mina kläder på Lennes golv (kul bild I know)

Lite utav min såkallade storhandling (kul bild igen I know)

En middag innehållande torr köttfärs (måste lära mig hur man gör köttfärssås..)

Dagens outfit - Jacka Gina Tricot, Linne H&M herr, shorts H&M dam

Två klädesplagg jag fyndade idag för 59 respektive 48:- (smuts på linsen...)



HEHE

Man ser så mycket och hinner tänka på så mycket när man står och jobbar i Skrattkammaren på jobbet. Tusentals människor går förbi och något som har slagit mig är att majoriteten utav dem unga mammorna är fula och har ingen klädstil.

Idag fick jag skåda bland det fulaste jag sätt också. En kvinna som bar slöja som jag antar bor i Tyskland. 1. Hon hade på sig en ful t-shirt med texten "Deutschland" 2. Hon hade dagen till ära MATCHAT det med en slöja som bar den tyska flaggans färger.

Vissa människor alltså....

VUXENPOÄNG X 1000


  • Dem senaste dagarna har det hänt ganska mycket i mitt annars väldigt enformiga och lugna liv:

    *
    Bosatt mig i Lennes lägenhet på Kungsholmen till och med slutet av Augusti
    *Jobbat på Gröna Lund
    *Sagt upp mig från Gröna Lund (slutar 19/8 LÄNGTAR!!)
    *Fått ett nytt jobb (börjar 24/8)
    *Förhoppningsvis skaffat ett extrajobb (ska till butiken på tisdag 12.00)
    *Blivit sjuk (halsont och feber)
    *Storhandlat
    *Tvättat mina kläder i tvättstugan
    *Lagat matlådor

Nu sitter jag och min huvudvärk och tycker synd om oss själva. Frös nyss så jag tog en Ibumetin så nu svettas jag här under duntäcket. Lenne är på kräftskiva så jag myser med mig själv.


IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR IDAG FYLLER MIN LILLA STOREBROR 22 ÅR


GRATTIS!!!!!!!!!!!

Mobilbilder från den senaste tiden

Natta bjöd mig och Lenne på middag

Vi åkte till ett fik när vi hängde på björkö för några helgen sedan

Jag är söt somvanligt

Hängde på Grönan med mina vapendragare



Mmsade en bild på Angies cykel och mig själv en dag

Mamma fixade färdkost till mig och Lenne när vi var påväg till Norberg


Lenne dricker schkuumpaaa i Norberg

Vi var på Green Man i Fagersta

Jag och Lenne flirtade till oss gratis drinkar (fett coolt jag vet)

Ätit klart men är fortfarande hungrig blicken

Grillade hemma hos Lennes mamma i Sälna

Heheheheheh


BIEN

Ledig dag idag. Väldigt skönt och välbehövligt.

Satt i bilen, tittade ut där det spöregnade och lyssnade på lugna favoriter. Sen kom mamma och då åkte vi till Blackeberg och såg en ännu namnlös nykomling. Söt som socker var den lilla bebisen!

Ikväll har jag ätit popcorn och druckit cola framför tvn och nu sitter jag och tittar på THE X-EFFECT.

Peace out!

SÖNDAY

Har slitit i 11 timmar idag. Mitt psyke har satts på spel men jag överlevde. Fan vad jag hatar jobbiga barn som ska åka samma karusell om och om igen....Men jag älskar söta barn som vill åka samma karusell om och om igen!

I fredags efter jobbet gjorde jag och Lenne något väldigt spontant. Vi åkte till Norberg (som ligger mellan Fagersta och Avesta) där vi drog på förfest i "Fortet" och sen drog vi ut på krogen i Fagersta. Kom dit vid 20.30 och åkte hem i lördags vid 16.00. Jag tog med mig en stor fet flaska med mousserande vin då vi genast blev kallade för STEKARE, folk trodde vi kom från Västerås, jag drack mousserande vin med en bång, råkade släcka lyset åt en random dude på toaletten och mycket mycket mycket mer. 5/5 toasters.

Igår grillade vi och kollade på Solsidan hemma hos Lenne.

Nu ska jag glassa runt på internet sen ska jag fetslaggaaaaaaa


RSS 2.0