WORD.

Du vet väl om att du är värdefull
att du är viktig här och nu
att du är älskad för din egen skull
för ingen annan är som du.

HAPPY HALLOWEEN

Kom hem från mormor för kanske en timme sedan. Vi åt mat, efterrätt och såg galna barn springa omkring på gården. Vissa barn var inte ens utklädda... (?) Jag var ALLTID utklädd på liknande högtider... hehe..

Redo för att åka på dididinner. Fin kläderna var på såklart!

Göttig köttfärslimpa och minimini-släkt-middag.

Vi alla tog en sväng förbi Husby Ärlinghundra och Norrsunda kyrka.

Mättande. Gott. Trevligt. Skönt. Fint.

BÄ BÄ VITA LAMM


MAN KAN INTE FÅ ALLT HÄR I VÄRLDEN

Skulle åkt in till stan och myst med några mysiga flickvänner men känner mig inte helt 100 än (surt som fan) så nu ska jag göra något att äta (har bara ätit en banan idag) och sen kanske dra på en lugn och harmonisk middag. det blir kalas!

SCORE.

JAG KÄNNER EN SOM KÄNNER EN SOM...

OMFG! Jag läste gaybloggen och fick syn på bilder från halloweenkryssningen OCH VEM SER JAG INTE HÅLLER OM AMIR GAYBLOGGENAREN OM INTE RICKARD som jag jobbade med för några veckor sen. Det är respekt mina damer och herrar. Det här gjorde min dag.


SÅNT SOM INTE FÅR HÄNDA...

sitter och tittar på reprisen av bröstcancergalan och ser ett reportage om en familj som bestod av en mamma, pappa och tre döttrar. Mamma dog i bröstcancer, några är senare dog ena döttern i bröstcancer och ytterligare något år senare några dagar efter hon fött sitt första barn fick ytterligare en av döttrarna reda på att hon hade sjukdomen som inte gick att räddas.

f-y-f-a-n

CAPS

Hej alla glada, sura friska och sjuka! Igår kväll låg jag i koma.. kändes det som iallafall. Jag kunde inte titta för då fick jag ont i huvudet, jag kunde inte vända på mig för då fick jag ont i huvudet, jag kunde inte prata för då fick jag ont i huvudet och det var inte lite ont. Det var ÄCKLIGTJÄVLAHORONT.

Idag har JAG mått liiiite bättre vilket är NICE. Strax börjar IDOL och jag ska ÄTA GRILLCHIRRE. Peace



THIS IS ME TODAY


UPDATE

Jag mår så jävla dåligt. Mitt huvud dödar mig för tredje dagen i rad.

Har ätit en halv banan och ett halvt äpple idag och hinkat i mig vatten och nu känns det som att jag ska spy.
Nice.

Men tänkte bara meddela om mitt roliga sjuka liv men snart är jag tillbaka på banan.

KRYA PÅ MIG SJÄLV

Jag har:
Ont i huvudet hela tiden
Ont i halsen
Ont i ögonen
Hostar
Fryser
Svettas
mm

Det här sög ju.................................................................................................


ROAD TRIP

Det kliar i min hals, hostar och känner mig helt seg. Så jag undrar hur många jag har lyckats smitta idag.. hehe....

Drog en sväng till centrum för att jag vill hitta ett par skor och jeans och lite andra grejer men orkade inte så jag fick in på Coop och köpte tuggummin.. hehe....

Kom hem och hookade upp med Lenne drog med henne till centrum chillade lite, vi åkte till Märsta och fikade med Natta, Natta klippte Lenne, jag satt på en stol.. hehe....

VÄRT

*

Mitt huvud dödar mig och jag kallsvettas... nice
 


MAN LÄR SIG NÅGONTING NYTT VARJE DAG...

ligger och suger in onödig men för mig mycket smaskig information i massa ramdom folks bloggar. Appråpå helt random så tänkte jag, en ensam liten flicka på 19 år åka till Stinsen idag. Åkte relativt tidigt tyckte jag, kom till Sollentuna och gick till bussen som visade sig inte gå på helgerna... Nehepp tänkte den ensamna lilla flickan på 19 år och gick omkring på Sollentuna station. Tillslur tog den lilla lilla flickan mod till sig och frågade en stilig busschaffis vilken buss som går förbi Stinsen på helgerna. 514 fick flickan till svar och litade fullt ut på mannen. Spånga Station stod det på bussen som hade nummer 514, den lilla flickan stiger på med självförtroende och struntar därför i att extra kolla om den verkligen går förbi Stinsen....

....Tiden går och går, inget Stinsen... Men lill tjejen lever fortfarande på hoppet, bussen kör igenom Rinkeby, Tensta, Kista och ja så mycket så det blev svårt för den lilla att hålla reda på alla ställen. Men hon lever fortfarande på hoppet eftersom att busschaffisen sa att den skulle gå förbi Stinsen... Efter 45 minuter kommer bussen fram till Spånga Station och då inser den lilla flickan att hon åkt fel och att det kanske kan vara bra att extra kolla med busschaffisen om bussen verkligen går förbi Stinsen.................................

Den lilla flickan på 19 år var såklart jag och det var inte kul ska jag säga er, samtidigt som det var väldigt intressant tyckte jag. Att åka förbi förorterna jag åkte förbi idag hade jag aldrig besökt om det inte var för den här lilla busstrippen och det var intressant faktiskt. Hur konstigt det än låter så var det fan intressant.

Åkte iallafall tåget från Spånga till Karlberg, bytte och gick ÅTERIGEN av i Sollentuna, bestämde mig för att GÅ till Stinsen som tydligen inte skulle vara svårt allt. GICK FEL och vart efter kanske två timmars åkande upphämtad av Lenne och Jocke, vi hookade upp med Adam och åkte till STINSEN och åt god lunch.

Vart bjuden hem till Lennes mamma på svensk husmanskost med cheesecake till efterrätt. Gott och jag vart mätt (för ovanlighetens skull) hehe....

5/5 toasters

JAG VET DU VILL HA MIG

Den här låten kom igår när vi bowlade. Feel good låt.

SOV SÖTT VAKNA BLÖTT

WOW har äntligen hittat min kamerasladd och jag har en plan i världsklass som jag kom på helt random i soffan för en halvtimme sen. Nu ska jag läsa och sova. eeeh ja jag är trött och eeeh det är lördag och eeeh klockan är inte ens elva.

Fikan i Uppsala var very nice och jag har nog bestämt mig att en jacka får vänta några veckor till.... Tänkte bjussa på en jävligt nice bild från igår innan bowlingen när vi var på Stinsen MEN HITTAR SÅKLART INTE SLADDEN TILL MOBILEN så... ja nu är jag arg igen. Har lust att gå och knacka på våran granne. En ensam dam i 60+ åldern som säklert ligger och sover. Henne vill jag väcka för jag är arg.

eeeh peace


BLACK

UPPSALA here I come.

Hanna fick sig en rejäl smocka från snälla mig på bowling igår btw..... fan vad dåligt det gick.
haha

JUSTE, IKVÄLL KOMMER LINNEA HEM. yeah

SMILE

Eh okej jag är inte långsint (som tur är) felix ringde och fick mig på bättre tankar, jag har fina vänner och nu ska jag fan äga sönder på bowlingen med ett leende på läpparna! Å om jag inte äger så ska jag le ändå!


&%&%###&%=?

Har efter 100 år har jag satt på mig hör och häpna ETT PAR TAJTA JÄVLA JEANS men för att göra det bästa av det sämsta har jag en lång jävla t-shirt så det ser ut som att jag har världens största assss så var naturligtvis tvungen att sätta på mig en lång jävla kofta över så om det är varmt där inne så får jag svettas ihjäl...

NU SKA JAG ÅKA OCH SULA IVÄG BOWLINGKLOT. På vem vet jag inte men förhoppningsvis inte på någon människa.


SOMETIMES I FEEL LIKE SCREAMING

DUBBEL SUCK. Idag är en sån där dag då jag inte hittar några kläder att ha på mig. Idag är en sån där dag då jag känner mig tjock i allt. Idag är det fredag.

KING OF POP

Ska krossa på några random brudar på bowling ikväll. Men stort MEN nu till min lilla hemlighet som inte så många vet om. När jag spelar bowling så SKA jag vinna och om jag inte gör det så flippar jag ut. Vet inte varför men jag förvandlas så fort jag kommer in i en bowlinghall, sällskapet som man ska ha kul med förvandlas till mina rivaler som jag ska KROSSA och om jag inte lyckas så vill jag bara slå sönder någonting... Om någon hånskrattar åt att jag råkade kasta klotet i rännan så expolderar jag (inombords) .... får se hur det slutar ikväll. Det roliga med det här är att jag inte ens är bra på bowling.

Nu kanske ni tror att jag överdriver och det kanske jag gör, eller så gör jag det inte.

Ska ladda med ett besök på Thuns nu. 

FFFEF


Letade efter en blivande profilbild på facebook och tittade den här... ganska söt ju :-)

DAGENS DILEMMA

ÖH asså EH EHMMM AAAAA HMHMHM MMM... jag har gjort en ny blogg men vet inte om jag ska använda mig av den för nu när jag började titta igenom min fina lilla pyttelilla blogg så kände jag en stor klump en klump som kommer växa sig större om jag nu bestämmer mig för att gå över till min nya lilla pyttelilla blogg. Jag och somavin har ju änså byggt upp så mycket tillsammans, så många minnen jag vill komma ihåg, minnen jag inte vill komma ihåg men framför allt ett förtroende till varandra.

FRED

PLAYA DEL SOL

Idag har jag hunnit med att ringa ett viktigt samtal, kollat posten x antal gånger, dammsugit, ätit lite, facebookat och nu tänkte jag dricka dagens andra kopp kaffe och titta på några avsnitt av playa del sol på svt play SWEET.


PÅ LÖRDAG. PÅ LÖRDAG. PÅ LÖRDAG.


GOOD MORNING SUNSHINE






SEN EN TID TILLBAKA

Eftersom att det har blivit Melissa Horn hybris i vårat avlånga land så tänkte jag bara säga IGEN att jag ska se henne på göta lejon i november och det ska bli jävligt nice.


HELLO TATTOO

ganska enkel, speciell men lite cool ändå.


1 2 3 4 PANNKAKOR

Hej mina små kycklingar.. sitter och hetsäter pannkakor i detta nu, ska strax åka hela långa vägen till stan med ett stopp i Sollentuna för att få mitt nya fina legg. Sen in till stan somsagt hanna ska fixa sitt barr och sen ska vi fika å grejer.

Nu ska jag fortsätta hetsäta mina pancakes...............................................peace

Kör på den naturella looken idag btw


XOXO

Jag kommer inte ihåg vem jag drömde om så jag tror inte att jag kommer att gifta mig.
skönt.

SWEET DREAMS

1. Blanda lika mycket mjöl salt och vatten till en liten smet som du sedan stoppar in i munnen, sväljer och ser glad ut. 2. Ät ingenting mer och borsta inte dina tänder, gå bara och lägg dig och slut dina vackra ögon. 3. Vakna upp med svaret vem mannen du ska gifta dig med är.

Har testat några gånger men antingen kommer jag inte ihåg vem jag ska gifta mig med eller så drömde jag inte om någonting eller så vart jag inte nöjd med mina drömmars val så i natt testar jag igen.

Viktigt att man inte äter eller borstar tänderna efteråt bara går och sover.

Berättar imorgon vem som kommer att bli den lyckligt lottade... hehe.... om jag nu drömmer om någon vill säga.


TISDAG SOM DET SÅ FINT HETER

Tips. Om du är nervös över någonting, gå då upp så sent som möjligt så du blir stressad och inte hinner bli nervös. Funkade rätt bra på mig idag.. tror jag.

Fixade somsagt legg igår och idag fick jag sms om att det är klart. Ska hämta det imorgon. Dessvärre fick jag inte ha min bild som jag tog i fotoautomaten utan var tvungen att ta en där på plats vilket sög. Jag blev inte lika fin på den bilden. Vilket suger ännu mer. Fem år ska jag ändå ha med mig det i min plånbok. Aja, jag ser väl dessvärre ut så och det är väl huvudsaken så jag kommer in på ställen där man måste vara 18+ eller när jag ska köpa ut cigg till minderåriga. Så nu har jag fyra bilder på mig själv. Sweet.

Har annars varit en seg dag. När jag kom hem från stan så har jag bara degat. Förflyttat mig från en trång jävla evakueringslägenhet där man inte får något syre till en lite större lägenhet i Märsta där jag nu i lugn och ro kan sitta och skriva det här tråkiga inlägget. Bättre så. Det behövdes. Åt göttig soppa med bröd till middag och har tittat på ett intressant tv program och Andra Avenyn nyss.

Just nu så hoppas jag så mycket men samtidigt så orkar jag inte hoppas för när jag blir besviken så känns det ungefär som att världen går under och jag ser inget ljus i den såkallade tunneln. För att överdriva extra mycket.


bamsekraaaammmm

STÖRST BÄST OCH VACKRAST...

HAR GÅTT OCH BLIVIT LITE SMÅ NERVÖS NU, VILKET INNEBÄR ATT JAG INTE KOMMER FÅ MYCKET SÖMN INATT. ALLTID SAMMA SAK MEN DET HÖR TILL. MÅSTE SÄTTA PÅ MIG EN MASK SOM INNEHÅLLER MEGA MYCKET SJÄLVFÖRTROENDE SÅ SKA NOG DET HÄR KANSKE GÅ VÄGEN. FÖRHOPPNINGSVIS.

Tänk att jag i slutet av maj när jag var på bio och såg reklamen om "Sommaren med Göran" som skulle komma på bio i Augusti fick jag lite småpanik och undrade vad jag kommer att göra då men nu sitter jag här i en evakueringslägenhet, med en tandborste i munnen, redo att gå och sova för att vakna upp imorgon redo för ännu en utmaning, det är mitten av oktober och jag lever.

GANSKA NÖJD FAKTISKT.


KUNGEN VAKAR ÖVER MIG VARJE NATT

Grått ute, jag fryser, är hungrig och mina tankar snurrar runt.. Ska gå till affären och trösthandla lite.               Tog iallafall lite bilder på mitt tillfälliga rum som endast innehåller en säng.. Trodde jag hade packat ner kameran i kartonger som vi inte får tillbaka förrän vi flyttar tillbaka men hittade den för några dagar sen och det var vääääldigt lääängesen jag fotade med den så hoppas det blir fint väder snart så jag kan gå ut och fota lite för det är så fint ute nu.



 

JAG UNDRAR VAD SOM HÄNDE

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig, jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig, jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig, jag kan inte skilja på om jag vill skada dig. Du har viljan att bli större, här är du redan stor.



PEPPRAR

DET GÅR BRA NU KOMPIS DET GÅR BRA NU. Vill inte hoppas för mycket men fick ett mycket intressant samtal idag. Wihooo

Tycker inte om att vara uttråkad, kom precis hem vad ska jag nu göra resten av dagen? Baka kanske? 

Nu ska jag iallafall leka fattig student och äta nudlar!

PIMP MY ROOM

Har städat lite och pimpat mitt "rum" lite. bilder kanske kommer imorgon eller någonting. inte mycket att se men ändå. hehiho. Är trött som jag vettefan så ska ta ut mina linser som jag har haft alldeles för länge så imorgon måste jag sätta i nya. Började leta efter mina glasögon dock utan resultat... Inte bra.

Imorgon ska jag försöka sova lite längre är till 04.40 när jag äntligen för göra det.

FRED

AND I DON'T CARE WHAT THEY SAY


DAGENS KALAS OUTFIT

 
jeans gina - t-shirt hm mama - kofta hm - halsduk hm.


LEGITIMATION TACK

Idag har jag redan varit duktig. Gick upp tidigt och nu kom jag precis hem från Arlanda där jag fixade en ny leggbild. Vart ganska nöjd fakiskt för ovanlighetens skull. Om cirkus en timme ska jag på kalas så jag sitter och laddar mig själv inför godsaker.


DAGENS HUNKAR

Pernilla Wahlgrens barn är så jävla SNYGGA:

 


SOAP

 


INGEN VILL VETA VART DU KÖPT DIN TRÖJA

Degar hemma hos mormor och har gjort det i stort sätt hela dagen. Var en sväng och letade lite basplagg somsagt. Lyckades faktiskt hitta en stor vit t-shirt på hms mama avdelning och en varm kofta i mörkblått, förövrigt mig nya favoritfärg.

Nu ska jag umgås med min fina mormor och min fina morbror.  



MAYBE I'M AMAZED

Min jobbarkompis tycker att jag är skum. Fast hon var snabb med att säga att det är på ett positivt sätt. Men jag kan nog hålla med henne. Jag älskar att andra inte vet vart man har mig. Jag älskar att ingen vet allt om mig. Jag älskar att inte vara som alla andra. Jag älskar att göra galna oväntade saker. Jag älskar att vara skum.



I ADORE YOU

Vänner är ju som bekant omöjligt att leva utan. En sak som är bra med vänner är att man lär sig så mycket av dem utan att man tänker på det. Vissa har egenskaper som man vill ha medans vissa har egenskaper som man är glad att man inte fick. På gott och ont. Jag har en vän som har en sån där egenskap som jag vill ha. Hon kanske inte alltid tror på sig själv till 100 % men om hon har bestämt sig för något så ska hon klara det och lära sig det. Jag vill också lära mig att våga testa någonting nytt och just våga vara dålig i början för att bli bättre.

score




DET REGNAR UTE

GLAAAAAAAAAD att jag ställde klockan på elva GLAAAAAAAAAD att jag gick upp på en gång. Nu ska jag smälla i mig frulle för att sedan gå till tågish och ta busselito och leta basplaggzor.

YO

HEJ JAG ÄR STYGG

Tack gud för kameramobilerna...





Ordet seriös finns inte i mitt vokabulär. hejhej 

PÅ ANDRA SIDAN JORDEN PÅ ANDRA SIDAN STAN

Idag när jag kom hem så hade jag fått ett brev. Det bästa brevet som jag någonsin har fått. Jag bara satt och skrattade mig igenom det för jag kunde höra dig berätta om alla skumma typer som du så fint beskrev. Jag har aldrig skrattat till ett brev (förutom det förra du skickade). Dem är så äkta. Så äkta dig. 
Det är som att du säger det fast du skriver det men jag vet ändå hur det skulle låta om du skulle sagt det till mig på riktigt.

Om Lenne skulle skaffa en blogg och berätta om alllt hon ser, hör, gör, vill göra, och har gjort så skulle den knäcka alla bloggar.

Fan vad du är bra.

CHILLAR

Degar framför Idol med massa onyttigt och det slog mig för några timmar sen att mina tre senaste fredagar har sett likadana ut and I like it.

VAD BEHÖVER JAG JUST NU?

1. En NY, SNYGG VARM jacka 2. Nya jeans 3. Semester 4. Schärlek 5. Sömn

VÄRLDENS BÄSTA SYSTER

Hola!
Drog tidigare från jobbet idag för att åka till närakuten. Det var inte värre än att jag fick lite salvor. muy bien! Var världens-snällaste-syster idag och gjorde pannkaksmiddag till mig och min broe. Fixad matlåda till oss också, lax med ris å sallad och nu har jag diskat. Sweet.


Är förövrigt trött som fan. Tittar på Mammas pojkar som förövrigt suger. Så jävla dåligt men jag älskar att titta på tjejerna som tror att dem är snyggast och mammorna är ju fan dumma i huvudet......

Slutar två imorgon och sen ska jag bara chilla hela långa fredagen. Fan vad jag är tråkig.



...Fan vad jag är rolig menade jag såklart.



.NU

nypoppade popcorn. efterlyst. katt i knät. jag tycker om min storebror.

TRETTIOSEX SEKUNDER BLODIG LÄPP

Freja trodde jag tog kort... hahaha

DAGENS FUNDERING 2

Varför opererar inte Zlatan sin näsa?


LÄT DU HENNE KOMMA NÄRMRE

Melissa Horns texter beskriver många av dina tusentals tankar. Det känns ofta som att det är mig hon utgått från när hon skrivit vissa utav sina texter. Nu har hon iallafall släppt ett nytt album och den 11 november ska jag och Anki se henne på Göta Lejon. Galet bra! Längtar!

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?


DAGENS FUNDERING

Fryser tjocka människor mindre?


HEJ! LÄS MIN BLOGG......

Nu ska jag fråga er något för gick in på Ankis blogg nyss där hon avslutade sitt inlägg med Vad har ni gjort idag?! och då började jag undra eftersom att jag sätt samma fråga i andra bloggar. 1. Är det folk som sätter sig och kommenterar typ "Hej! Idag har jag tittat på tv och ätit godis"? 2. Läser du som skriver såna frågor vad dina läsare svarar? 3. Bryr du dig ens om Clara-Bella har tittat på tv och ätit godis idag?

"Hej! Läs min blogg tihihihiihi"
"Hej! Hur mår du? Vad har du gjort idag?"


LILLY LÖRDAG

Hehehejejehehejehej! Nu tror ni säkert att jag har skaffat mig ett liv för att jag inte bloggade igår men sanningen är att jag inte har ett liv när jag jobbar.. hehe

Sitter och tittar på förkväll.... Igår tyckte jag det sög men bara för det så var det en bra intervju med Idol Andreas Carlsson nyss och imorgon ska Blondinbella vara med så då måste jag sitta bänkad.
Har precis smockat i mig mackor med hushållsost mjaouw. Min kropp är slut, som detta inlägg.

Kul kille på jobbet:

ICE WOMAN

Det här är lite sjukt, på ett positivt sätt. Under dem senaste veckorna så har jag börjat tänka i nya banor. Jag har egentligen ingenting i mitt liv som ska få mig att må dåligt. Jag har bla kommit underfund med att jag är nöjd med mig själv och min personlighet och saker som får mig att tänka negativt försöker jag så gott det går att undvika. 

Jag tycker om att ha is i magen, inte bry mig så mycket och bara vara som jag vill vara.

peace


LATA HOR KIM

Förra veckan så berättade jag ju om världens lataste kille på jobbet.. försökte förklara för Jimmy och Benny hur lat han verkligen var men dem trodde inte på mig. Idag på jobbet fick jag det här smset av Jimmy:

"Asså jag kmr slå ihjäl lata hor kim"

MITT LIV I MOBILBILDER SENASTE VECKORNA HEHE

Freja blödde i läppen.....

Natta köpte en LILA sportbh

05.02 på Väsbystation i t-shirt....

Chefen fyllde år och bjöd på fika!!

Romina tyckte jag skulle köpa jackan

Vi hade popcorn så vi överlevde bion om man säger så


"Cykelparkering förbjuden" hahaha

Mjukisbyxor med JEANSKJOL ÖVER. Fyfan




VA, PIANO?

Hey hey you you! Har haft en galet skön helg! Igår skulle jag och Cajsa dragit till Karlberg, men i sista stund blev det ändrade planer så vi åkte till Täby centrum... På kvällen firade vi Romina med middag på Vapiano och sedan kom min beslutångest fram typ som när jag köper kläder och inte kan välja färg... Ville hänga på mina söta vapendragare i stan, ville åka till uppsala och festa samtidigt som jag ville hem och sova för det var det jag behövde mest av allt. Velade fram och tillbaka i några timmar, bestämde mig för att stanna kvar i stan men i sista sekund gick jag till tunnelbanan fortfarande osäker på om jag ville till uppsala eller åka hem och sova. Kom fram till Väsby och det visade sig att upptåget inte gick förrän om en halvtimme så jag satte mig på perrongen och väntade, hade fortfarande inte bestämt mig. Men bestämde mig tillslut för att jag inte orkade komma till uppsala tjugo över tolv, vara ovetande om vart jag skulle sova, vakna upp och ha "ångest" för att jag sovit för lite och veta att jag nästa dag ska åka 5.13 tåget. Så jag tog tåget till Rosersberg, gick i kylan hem till min moster där min mamma är och passar deras hus. Sov 11 timmar och när jag vaknade ångrade jag mig inte en sekund. Det är så det ska vara.

Idag har jag varit i Uppsala och schäkat kinamat med Freja och Maja! Väldigt trevligt, men det börjar bli riktigt jävla kallt nu. Tittade på en jacka på Holmlunds idag men har nog kommit fram till att den är lite för kall för kinkiga mig.


SATURDAY MORNING BREAKFAST CEREAL


YOU HAVE STOLEN MY HEART

Bion var sååådäääär, ingen jag kommer komma ihåg om någon vecka om jag säger så det jag istället kommer komma ihåg var timmen innan när jag hann och råmy tittade i alla små söta affärer! 

Var alldeles för trött efter att ha gått upp tidigt fem dagar i rad så höll på att somna inne på bion vilket jag lyckligtvis inte gjorde.. Men nu är jag hemma i min säng och ska SOVA. Det spelar ingen roll hur tidigt man går och lägger sig för man är ändå trött vid 04.40.

Idag har varit en bra dag. Har dock fått en konkurrent.. men för en gångs skull så tycker jag att jag är så mycket bättre än personen i fråga. Jag har somvanligt en hemlig plan. Jag älskar mina hemliga planer, jag älskar att tänka som jag gör, jag älskar att vara nyfiken som jag är. Somsagt idag är en bra dag och för första gången på riktigt så kan jag faktiskt tänka mig att träffa på er med ett leende som inte är fejkat och vara glad för din skull. Love life

FAME I'M GONNA LIVE FOREVER

Skönt med helg. Skönt att äntligen få ha sina egna kläder på sig. Skönt att efter två veckor vara sminkad. Skönt med bio ikväll. Skönt med sovmorgon imorgon. Oskönt att någon baxade mammas cykel idag vid station. Idiot.


I'M THE ONE WHO MAKES YOU LAUGH


FRONTALKROCK

Oh no! Jag har fått en ny jobbarkompis som i och för sig är trevlig och så... Men! Vi har träffats vid två tillfällen och hon har redan berättat för mig att hon är svartsjuk som fan, berättat att hon är bra på att skriva dikter, gett mig hennes blogg, frågat om jag är svartsjuk, frågat om jag varit riktigt kär någongång och ja ni hör ju. En såkallad djuptjej. Hon försöker hela tiden komma in på djupa samtalsämnen medans jag försöker komma undan med att typ säga något i stil med vackert väder det är idag.

Rille var snabb med att säga att hon påminner om Ugly Betty och jag var inte sen med att hålla med, dock en sötare sådan med glasögon och tandställning.

Men somsagt, hon är trevlig. 

DAGENS FUNDERING

Vad lyssnar en finsk 35 plusare på i sina hörlurar?


FÖRSTA JULI 2008

      hittade en bild på lenne och julia från allsång på skansen förra sommaren.


VAD HAR DU JUST NU?

Is i magen

DAGENS FUNDERING

Idag gick det på en kvinna på min tågvagn och började sjunga en oförstårlig sång. Har träffat på henne på samma sätt en gång förrut och då sjöng hon exakt samma sång och stod på exakt samma ställe i tågvagnen. Efter hon sjungt klart så säger hon "Thank you pengar pengar" samtidigt som hon skramlar med sina mynt som hon har i sin hand.

Idag funderar jag alltså på hur mycket pengar man tjänar på att sjunga på tåg en hel dag? 


IRRITATIONS MOMENT

Stör mig så jävla mycket på två stycken på jobbet men mest på den ena, den andra bara hänger på och man blir ju som man umgås... Den här killen är kort, tjock och jävligt lat. Han försöker hela tiden snika undan för att slippa jobba. Istället för att jobba snackar han bort tiden, smsar med sin jävla sambo HELA DAGARNA från 06.30-16.00 varje dag, snackar i telefon med sin jävla sambo, går på rast tidigare men sitter ändå kvar långt efter den är slut.

Jag blir irriterad. Vill bara vara en skvallerbytta men vill å andra sidan inte vara det.. Hoppas istället på att någon annan ser detta. Ska man jobba SÅ SKA MAN JOBBA. punkt


DEN SLITSAMMA SANNINGEN PÅ BILD


 måste fixa ny leggbild btw

TRÖTTZOR

Funderar starkt på att dissa Anna Anka och gå och lägga mig.

Ja det gör jag. Nog. Tror jag. Hm.

BEST FRIEND

1. Vad heter hon? Linnea Lovisa Karlsson
2. Hur gammal är hon? 19 unga år
3. När träffades ni sist? Tre långa veckor sen
4. Vad har hon för hårfärg? Brunt
5. Brukar hon färga håret? Sällan
6. Vilka färger har hon haft? Olika bruna nyanser, slingor någongång
7.Vad har hon för parfym? Britney spears
8. Är hon galen? eh JA!
9. Vad är erat bästa minne? Finns många men en klassiker är när hon alltid snodde allt täcke när vi skulle sova tills jag tryckte på hennes muskelknutar förns då fick jag också täcke och kunde sova..
10. Har ni många minnen ihop? Jao
11. Vart bor hon? Just nu i Paris Frankrike
12. Har ni varit utomlands tillsammans? Ja 
13. Är du avundsjuk på henne? Ibland
14. Vad heter hennes syskon ? Andreas (Nannes) och Johan (Toan)
15. När träffades ni första gången? När jag började i hennes klass på Råbergsskolan i tvåan.
16. Hur träffades ni? 2 cool 4 school
17. Vad går hon på för sporter? Är rollerblades en sport?
18. Vad kan hon göra på helgerna? Så mycket som möjligt eller så lite som möjligt.
19. Göra efter skolan? Vi är för stora för skolan men när hon gick i den så PLUGGADE hon 24/7  
21. Har ni pussats? tror de.....
22. Brukar ni säga att ni älskar varandra? - Inte öga mot öga ibland via skrift.
23. Har hon fräknar? Ja
24. Har ni kollat på film någon gång? Ja... dock har vi inte samma filmsmak någonstans. haha
25. Har ni bråkat någon gång? Inte bråkat bråkat mer typ "bråkat"
26. Har ni sovit i samma säng? JAAAAAA
27. Har ni skrattat tills ni gråtit? tror fakiskt inte det.
28. Har du sett henne gråta? Mja
29. Har du sett henne vara riktigt arg? si
30. Har hon sett dig gråta? mm
31. Vad ska ni göra i sommar? dricka jordgubbssaft och chilla som bara vänner gör.
32. Har hon svikit dig någon gång? Inget jag kommer på
33. Har ni pratat i telefon någon gång? Nej (?)
34. Vad skulle du göra om denna personen dog? f-i-n-n-s i-n-t-e i m-i-n v-ä-r-l-d
35. Kommer ni vara kompisar om 10 år? Absolut!
36. Älskar du henne ? ja
37. Vad är det bästa med henne? Att hon får mig att skratta. Ibland åt henne, oftast med henne.
38. Vad skulle du vilja att hon ändrade på? Tar det lugnt någongång och inte har för höga krav på sig själv.
39. Skulle du ge henne pengar om du vann 100 miljoner? Skulle ge hennes en upplevelse.
40. Hur ser hennes klädstil ut? Chic


 

 

 

 

 

 

 


HARD WORK WORK

Slitage 09
Packat, Burit och packat upp halva denna söndag. Har ju haft roligare men nu är det gjort och om fyra månader är det dags igen. Då ska vi tillbaka till en helt nyrenoverad lägenhet. Soft.

Ska upp med tuppen imorgon och är trött somsagt. ciaoooo

STALKERN SOM SKRIVER

Jag har bokstavligttalat myst ner mig i soffan under mitt täcke och tänkte stalka bilddagböcker, bloggar och sen läsa om alla sanna sanningar i nyaste numret av hänt extra.

hej

CA....ROLINA


DU HAR VÄL PRESSAT VITLÖKEN HOPPAS JAG?

Hej alla barn nu blir det barnprogram...
Vaknade sent som denna regniga lördag, sov 13 timmar i natt och det var väl skönt på sitt sätt men att vakna vid ett är liiite försent för min smak. Hookade upp med Natta vi station och tillsammans gick vi med tunga steg mot centrum. Natiluris köpte skor och jag tog mig i kragen och köpte nytt smink.

Åkte sedan till Rosersberg för att hooka upp med Cajsa. Kom in på ett 70 års kalas, fick god mat och sedan drog vi till Maxi. Cajsa lämnade av mig med hennes lillesyrra (Elvira) hemma hos dem och satte oss i jobb (matlagning) vilket gick bra, men när Cajsa kom tillbaka lackade hon satan för jag glömde visst att pressa vitlöken... hehe
Nu ska vi strax äta en god (sen) middag. Bakad potatis, kyckling, sallad, pepsi max, chirre och ostisar.

Har gått mellan köket och Cajsas rum och tittat på körslaget också, Erik är ju med i Uppsala kören så aa.

PEACE

GOD MUST HAVE SPEND A LITTLE MORE TIME ON YOU

Varje dag på jobbet på rasterna sitter vi och snackar om andra som vi jobbar med för det finns inte så mycket annat att snacka om, plus att det är jävligt kul. Hur som helst, vi sitter där och snackar på och skrattar. Oftast är det jag, jimmy och benny och brevid oss vid samma bord sitter robin. han måste fan vara världens snällaste kille och jag börjar fundera på om han någonsin säger en dum sak om någon människa. typiskt att han heter robin också. haha. lyllo tjejen som fångar hans hjärta!


JAG KÄNNER EN BOT

Busshunter svarar på frågor i City och Metro

Om du skulle dö och fick återvända som en sak, vad skulle du välja? En sits på en damcykel, eller en sjukt grym dator.
Hur skulle du vilja dö? Jag skulle lätt vilja bli nedskjuten av en utomjording i en riktig strid med lasersvärd.
Det spreds sexbilder på dig på nätet för något år sedan. Hur kändes det? Jag älskar dem! Tjejer som sett bilderna är nyfikna på om den är lika stor som den ser ut. Det enda jag ångrar är att jag ser så blek ut.


XOXO


JAG ÄR MÖRKRÄDD

Glömde berätta att jag är i lägenheten själv oc ska vara det tills på söndag, skönt - på dagarna, läskigt - på nätterna. Jag är så jävla mörkrädd så det är pinsamt... kommer ihåg när jag och lenne var mindre, jag tyckte alltid att hon överdrev men nu har hon kommit ifrån det där och jag fick allt. Det är mörkt och låter från alla saker här inne. scary. Jag som vill flytta hemifrån... Hur kan man känna sig 100 % tryggare med en annan person i samma lägenhet, bara att veta att någon annan är där gör mig lugn. Saken gjorde det inte bättre att vi fick en lägenhet på nedreplan... Jag vill aldrig bo längst ner. Ska kanske köpa anlita en vakt som får vakta mig dörr när jag någongång flyttar.

...godnatt

MY NEW CRIB

Klockan sju i morse så trodde jag ärligt talat att den här jobbdagen aldrig skulle ta slut. Har gjort rent tak hela dagen och det var mer slitet än vanligt ska du veta. Fy zatan.

När jag kom hem åt jag mat och sen fortsatte jag ett annat slitsamt jobb, packade och slängde saker å jag blev nästan klar. Hade inte ens tagit av mig jobb byxorna så jag pressade ner massa småsaker i fickorna. Så nu sitter jag här i vårat tillfälliga hem fyra månader framöver. Har precis ätit popcorn ur en kastrull och druckit bravo apelsinjuice.

Kollar på Inlåst ett program på 4an som handlar om unga killar som har haft en strulig uppväxt med droger, inbrott etc. Killarna har blivit inlåsta i ett fängelse bara för att dom ska inse vad som kan hända om dom fortsätter i samma bana. Väldigt intressant. Skulle lätt inte banga på att få jobba med att hjälpa barn i samma situation!


RSS 2.0