Lördag!

Hej!
Vaknade förtidigt idag och kunde inte somna om.. Dagens planer är iallafall att åka in till stan och kolla på inredningsprylar. Har några butiker som jag ska besöka och hoppas iallafall få lite inspiration/ få med mig något hem. Troligtvis flyttar vi 1/12 så äntligen får jag handla fina saker att pryda ett hem med.

Medans jag är ute och bländas i solen ska Micke spela Battleield 3 som kom ut i torsdags... Men det passar bra för han skulle inte varit särskilt road av att gå omkring i stan och gå in och ut i affärer... heh.....
Om tid finns ska jag klippa mig också. VÄLDIGT VÄLBEHÖVLIGT.

Pözzzz


SnartSnartSnart


Detta har varit en lång dag. Vart inte riktigt som planerat (den här gången), har haft huvudvärk nästan hela dagen och det enda jag vill nu är att få en kram av min man... Tänkte ta 18.28 tåget men ska upp tidigt imorgon så jag skippade det. Jobbar tidigt på fredag också så imorgon ses vi inte heller.. Men jag har världens bästa mamma som tar hand om mig så jag ska inte klaga allt för mycket.

Nu ska jag nog bada och vara lite ledsen och tänka framåt. Sen ska jag se på Bonde Söker Fru och sova bort min huvudvärk.

Heydooo

RegnRegnRegn

Vilket äckligt väder det är ute idag. Regnat och blåst hela dagen. Skönt att jag bara behövt vara ute korta sträckor till och från bilen/bussen.

Mormor bjöd mig och mamma på nybakt ciabatta och kaffe. Efter det åkte vi och kollade på en barnvagn som vi fick gratis! Niiiiice! Har bestämt att jag inte ska ha en regskylt på barnvagnen med namn och födelsedatum. Big nonononononononono.

Ska inte gå ut mer idag i detta väder, bara kolla ut och vara glad att jag sitter inomhus. heheh

Heydooo


Bajen bärs och rakade brudar

God kväll!
Var ä n t l i g e n hos tandläkaren idag och för ovanlighetens skull var jag inte arg när jag gick därifrån.. Bet i det väldigt sura äpplet att det kostar att gå till tandläkaren... Men skönt att ha hela tänder igen.

Sitter hemma hos mormor som har bjussat på mat. Pastaröra med skinka och sallad. Det var gottigt.

Om jag inte ska jobba i veckan så ska jag köra så mycket bil så att jag nästan spricker, sen ska jag leka med Lenne när hon kommer hem!!!

Kanske gå en promenad eller två också.

Bajenmatch ikväll... VIKTIG MATCH!!


Tack fina moster!!

Fick ett smycke av min moster igår, inte vilket smycke som helst utan ett gravidsmycke!

"BOLA gravidsmycke avger ett svagt ljud och från 20e graviditetsveckan kan barnet i magen höra och känna igen ljudet. Det rogivande ljudet lugnar bebisen under graviditeten och efter födseln känner barnet igen ljudet av bolan och blir lugn av det."

*

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! Har ont i huvudet idag igen... Men ska kriga mig igenom en arbetsdag imorgon ändå tänkte jag... En låååång sådan 7-16. Trots mitt fortfarande förkylda tillstånd och hostattacker.. Kanske blir frisk snabbare om jag jobbar? Eller så blir jag sjukare. Behöver iallafall caaashen så får offra mig.

Men det är imorgon, idag är idag. Steffe åkte och köpte färska frallor till mig och Micke imorse medans vi var barnvakt åt lilla Harry.

Ska nog ta en huvudvärkstablett nu så jag kan carpe diem ännu en dag.

Pyss


Lördag!

Hej! Idag har jag inte varit snäll mot mina ögon. Trots mitt förkylda tillstånd har jag bärt linser hela dagen.. Har varit hemma hos mormor hela dagen. Träffat moster, mormor, mamma, morbror pch kunsinbarn. Vi har ätit vegetarisk lasagne och fikat. Mycket trevlig lördag!

Nu ska jag tvätta av mig sminket och vara snäll mot mina ögon och sätta på mig glasögon. Hälla upp lösgodiset i en skål och titta på Sunes jul! Bra lördag!!

Pysss

Finland-Sverige

Hola!
Har precis druckit upp dagens dos C-vitamin och ska strax bege mig till Mickes brorsa för att se Finland-Sverige med resterande tre bröder. Brukar bli ganska hetsigt när alla är samlade, alla pratar i mun på varandra och vill vara bäst och ha mest rätt... Men jag gillar det.

Lägenheten som vi tittade på igår var fin, om allt går som planerat så byter vi med den nuvarande hyresvärden 1a december. Sen hoppas vi inom en snar framtid att komma allt närmare och närmare stan. Men vi måste börja någonstans så jag tror att detta kommer bli bra i slutändan. Det brukar bli det, bara man inte ger upp. Hihi

Mailade precis en brud på Blocket som har ett barbord och fyra barstolar som jag vill haffa av henne. Hoppas det finns kvar....

Ska nog ta med mina virkade tofflor jag fått av mormor till Daniel ikväll så jag inte fryser ihjäl om fötterna..Och en banan och lite chips och lite choklad. Måste ju ha någonting att roa mig med medans resterande dricker bärtz.

Pusshejhejhej

Update

Ljuset i rummet var för dåligt så istället har jag släckt ner allt i rummet och dragit ner rullgardinen, lagt mig tillrätta i sängen med mobilen i handen. Samtidigt som regnet öser ner utanför.

Sjuk och snorig...

Det märks att man är sjuk när det är jobbigt att sitta och stirra på en skärm.. Blev sjuk i måndagskväll, fick halsont och under natten fick jag världens förkylning som inte lagt sig än. Mitt lukt/smaksinne kommer och går som det vill vilket är väldigt irriterande.. Innan jag blev sjuk så var det iallafall en tjej som var och kollade på min lägenhet. Hon har en 2a som hon vill byta med min. Har sett bild på hennes vardagsrum vilket är mycket finare än mitt (av det jag sett dvs) så ikväll ska vi dit och se om vi vill byta med henne. Hoppas verkligen att den är så fin som hon beskrivit den på blocket. Med nya golv i alla rum etc..

Trotsade mitt sjuka tillstånd och åkte till Ikea igår, vi testade soffor (vilket börjar bli lite jobbigt att resa sig upp och ner flera gånger på kort stund hehe) hittade en som var skön. Åh, vill inreda och sätta upp alla tavlor jag har smalat på mig men som jag inte velat sätta upp i min nuvarande lägenhet pga tapeterna som jag inte gillat... Hoppas hoppas hoppas...!

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite tidningar som min fina mamma köpt till mig.

Hoppas ni inte drabbats av denna höstförkylning som jag alltid drabbas av..!

Peace and love!

Fattig frukost och Nyhetsmorgon.

God förmiddag. Micke är bakis och ligger och sover medans jag sitter och smaskar på min frulle som jag lyckades trolla fram i min lägenhet som jag inte sovit i på jag vet inte hur länge. Lyckades hitta havregryn som jag gjorde havregrynsgröt av och räkost som går ut i December att ha på några knäckemackor med en kopp kaffe UTAN mjölk.

Igår dansade vi farväl av Natta eller på återseende skulle jag vilja säga. Hon kommer ju hem snart igen....! Precis som mina andra fina vänner Lenne och Anna.......!

Idag händer det nog inte mycket. Jag är som vanligt sugen på att hitta på något bara för att hitta på något men antar att alla är bakis utom jag som vaknade alldeles förtidigt med tanke på att vi gick och la oss kl 3..

Drömmer mig tillbaka till denna frukost samtidigt som jag äter upp min gröt med sylt i..


Heydooo

Jättekul blogginlägg

God morgon lördag! Igår efter jobbet hookade jag upp med Cajsa och Emelie. Vi lagade tacos och fixade med en present.

Vill baka en tårta till ikväll när vi ska till Natta men först ska jag äta frukost.

Peace out

RSS 2.0