PEACE OUT


Steker i min nybäddade säng. Imorgon ska jag workeliworka. Känns som att den här veckan kommer gå jättefort och att veckan efter det kommer gå lika fort. Efter dom två veckorna är det redan mitten på april och ja, då fan är det vår på riktigt. Nu ska jag läsa veckorevyn och sleepa tight.

SOLEN LYSER HIMLEN ÄR BLÅ Å VAD DET ÄR SKÖNT ATT LEVA DÅ

Idag har jag cyklat för första gången i år, det var skööönt men mitt styre är för lågt. Jag hatar tjuven som snodde min faovirt cykel i höstas vid stationen.. Den var guldvärd, min cykel som jag måste cykla på nu är typ brons.

Har hunnit med att deklarera och sökt 100tals jobb också. Ska förresten börja jobba på Råsunda under Aiks matcher.. hehe.... Nu ska jag skicka tillbaka två linnen som satt för tajt och sen DRA OCH TRÄNA... Dating in the dark på tv ikväll!



JAG SKA BLI DESIGNER NÄR JAG BLIR STOR

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


DET VAR JU KUL

Igår när jag var påväg hem från Solna satt jag helt själv på mitt fyra säte och löste korsord. Påvägen någonstans i Sollentuna steg det på en kille. Det var svårt att inte märka att han gick på eftersom att han pratade SÅHÄR HÖGT I TELEFON. Självklart skulle han sätta sig på fyra sätet precis framför mig också (av alla jävla ställen). Funderade på att byta plats men var rädd att han skulle gå efter och fråga varför jag bytte plats. Istället tog jag ögonen från korsordsboken och stirrade honom rakt i fejjan men inte slutade han prata för det, inte ens sänka sin ljudnivå kunde han göra, han förstod inte piken. Varför skulle jag annars vilja stirra in honom? Han var ju inte snygg direkt.

Det suraste var att han inte snackade svenska så kunde inte ens förstå skämten (som tydligen var såååå roliga) eftersom att han skrattade x antal gånger.



Nu ska jag terra min mormor för måste sy om min klänning jag köpte på loppis här om dagen!!!

FUNNY THINGZZZzZzZ

Langar schyssta mobilbilder för att ni ska få en smygtitt av mitt roliga liv:









DAMDADAM

1/4 April april DIN DUMMA SILL
2/4 Anna kommer till Sverige i en vecka
3/4 Påskmiddag med min FETA släkt (hehe)
7/4 SUPA MIG GALEN I VÄSTERÅS
19/4 Lenne kommer till Sverige i en vecka
5/6 Spidskivan
14/5 Joe Labero
28/5 Cajsas student
2/6-6/6 FRANKRIKE

med mera med mera med mera med mera med meraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh

JAG SKA ALDRIG MER DRICKA ALKOHOL

Jag är en människa igen. Tack och lov.. I lördags var det kul, lite för kul kanske. Vi drog till Victor och förade (hatar fortfarande det ordet) i några timmar där jag och Cajsa hällde i oss alkohol som att det var vatten. Lite sprit, en hel flarra vin och andra jävligt äckliga grejer. Drog på 20 års fekke och sedan hamnade jag på kc där jag hookade upp med Freja och tydligen massa andra också...hehe.

Nitade mig själv i fejjan precis vid mitt vänster öga, vände upp och ner på ett glas och lite såna där roliga saker.

Men det var as kul. Bara massor med goa människor! Dessvärre (eller kanske ska säga tur) så hade jag ingen kamera med mig under kvällen...

Igår mådde jag så jävla dåligt. Intalade mig att jag aldrig mer skulle dricka.. Men inget slår hur jag mådde den 30 maj 2008.

Mingelingelfotografen fångade oss på en bild.... (tyvärr)


FEKKE 2000

Shuuu alla katter! Idag har jag varit på loppis och fyndat en fet retrokavaj och en klänning med axelvaddar. SÅÅ JÄÄVLA BAALLA BAAALLA BAAAALLA!

Felix ringde mig från Australien idag. hehe

Ska tagga till Cajsa nu, dricka lite mousserat och sen vidare på FEKKE............

peace out CATS

THANK YOU GOD

LOYZAN LEVER!!!!! Han har fått medicin och nu ligger han helt groggy i min garderob. Fyfan det var h-e-m-s-k-t när vi åkte hemifrån, trodde ju vi skulle komma tillbaka utan en katt. Men icke sa nicke. Han lever och förhoppningsvis blir han frisk som en nötkärna inom en snar framtid. Min bebiiis!

Vart alltså en hård dag, när vi kom hem gjorde jag våfflor eftersom vi missade våffeldagen igår. Musikalen var förövrigt GRYM. Nu steker jag med chips och cola.

Såhär stekig är jag just nu

PLEASE GOD SAVE US

ber till gud...

WEDNESDAY

Tillbaka till verkligheten (i och för sig så är det föregående inlägget så nära mig ni kanske har kommit). Ja även jag kan vara ledsen.

Idag började jag 7.45.. Var svårt att komma upp men köpte en kaffe på station (rik som jag är) och åt min medhavda macka + en banan (.... som jag är) på tåget och bussen. Dagen gick fort, underhöll barnen med att påminna om att idag är det nio månader kvar till julafton (något som kändes som en evigheeeet). Vi fick godaste skolmaten som jag någonsin ätit så jag hade tur för idag när jag jobbade så blev det tacos. Det var det största salladsbordet jag någonsin skådat i en skolmatsal och jag ville bara ta mer hela tiden men fick hejda mig med tanke på att jag är ju trots allt en fröken....

Imorgon ska jag till skolan HELA DAGEN. Sen åker jag direkt till stan med mamma där vi hookar upp med moster. Sen drar vi och äter och sedan på musikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal.

peace out


JAG ÄLSKAR DIG

Det gör verkligen ont i mitt hjärta när jag tvingar mig själv att inse att min älskade katt är sjuk. Hur patetiskt det än låter så ligger och jag grinar i min säng när jag tänker på att han inte mår bra och att det enda bästa kanske är han kanske får somna in. FÖRHOPPNINGSVIS är det ingenting farligt och någonting som går att ta bort. Han har tid hos veterinären på fredag och jag vet inte om jag vågar följa med. Orkar jag med att sitta och vänta på provsvaren? Men samtidigt så kanske det är bra. Min fina lilla katt. Han som alltid vill vara med och titta på tv, sova med en i sängen, sitta vid matbordet när vi äter, kurrar när han blir kliad på ryggen, bits när man busar med honom, får spratt och springer runt i hela lägenheten, jamar när han vill ha mat, som älskar alla människor, som kommer upp samma tid varje morgon och kväll för han vet att han ska få mat, han som gosar sig in under täcket, han som lägger sig under madrassen när han vill vara i fred, han som hårar ner alla svarta kläder, han som öppnar ens dörr när man sover och lägger sig vid fotändan av sängen och snarkar... Han är en katt men för mig så är han en familemedlem som funnits i mitt liv sedan jag var 10 år. Världens finaste katt.

Men jag ger inte upp. Han kanske inte är sjuk han kommer bli frisk igen och igen och igen.

Loyzan flirtar med kameran



så så så vacker utan spackel

Det suger att min mobil har tappat ljudet och att jag är alldeles för oteknisk för att kunna fixa det.. Så nu har jag en gammal sony eriksson i hopp om att min trasiga ska få tillbaka ljudet någon dag. Det som i sin tur suger är att jag inte har någon mp3 så kan inte roa mig med musik när jag är ute och far.

Var ett program om smarta barn på tv idag. Kände mig ungefär så oträffad som man kan känna sig. Var ju bara tvungen att göra försökstestet Mensa och det slutade med att jag inte ens orkade göra klart 24 testfrågor för jag blev irriterad på alla prickar, former, färger och mönster. Jag skulle vilja vara smart och ha lätt för att lära mig. Jag blev precis tvärtom, även fast jag sitter och råpluggar inför någonting så är ändå alltid någon som bara läst på det 5 minuter innan bättre än mig...

Imorgon ska jag jobba (börjar 7.45!!!!!!!) och så ska jag ringa på ett jobb..
Juste, jag bakade scones idag. Det var gott. Bra att man kan vara bra på något....!

Längtar till Västerås, tror det kommer bli grymt! Längtar också tills Lenne kommer hem i en vecka (vilket är snaaart) och så längtar jag till påskmiddagen hemma hos mormor med släkten MED MERA.


peace out

friskis åååå svettis


Nu ska jag strax springa till bussen... Orkar egentligen inte träna.. Men vad gör man inte...Jag har alltid hatat att motionera... Det är kul att sporta, men att motionera är så sjukt booooooooooooring. Men har kort så måste hålla i gång... Säger vi... hehhh

På torsdag ska jag på HAIRSPRAY!!!!


maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat

SÅ JÄVLA SUGEN PÅ VÅFFLOR ALTERNATIVT PANNKAKOR............AAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHH GIVE IT 2 ME BABY AHA AHA


min blogg bär med sig en kaffehistoria

2009-05
Nu ska jag och Lenne dricka kaffe innan Erica kommer och hetsar!

2009-10
Dammsugit, ätit lite, facebookat och nu tänkte jag dricka dagens andra kopp kaffe och titta på några avsnitt av playa del sol på svt play SWEET

2009-11
Vaknade utav lukten av nybakat bröd och lukten av nybryggt kaffe som osade.

Känner att en chokladboll och lite kaffe med lite mjölk skulle sitta fint.

2010-01
Får inte försova mig... vill hinna dricka kaffe framför nyhetsmorgon imorgon...

Nej nu har jag inte tid med det här, kaffet kallnar..

Vaknade innan 10, åkte till mormor med mamma, vart bländad av solen FÖR FÖRSTA GÅNGEN I ÅR, skrattade av lycka, åt världens godaste pannkakor, drack kaffe

I <3 CONVERSE

Min kusselin befinner sig i Thailand right now och jag funderar på att smsa honom och fråga snällt om han skulle kunna köpa ett par låga converse till mig... Man tjänar ju iallafall några hundralappar på det plus att det inte är några thaifejk. Min hjärna går nu på full varv på att bestämma färg.. Har vita höga och skulle vara GRYMT SNYGG att skutta runt i ett par vita låga genom sommaräng efter sommaräng i sommar. Eller några i en fet orange färg?

 helpppp meee


a time to kill characters

Jag hatar mina såkallade bloggläsare. Ni är tråkiga. Om jag är snäll och delar med mig utav mitt färgglada och händelserika liv så kan ni väl bjuda tillbaka lite? Typ kommentera att jag är bäst, snygg, cool, sämst, ful, äcklig men nej ingenting gör ni. Ni bara sitter där på era rum framför datorn och läser....

Appråpå det där så saknar jag inte dig. Vad har vi två tillsammans egentligen? Vi båda två tycker nog så om varandra kan jag tänka mig. Jag är för feg för att säga vad jag egentligen tycker för på ett sätt så tycker jag ju om dig men på ett annat så kan jag inte förstå vad du vill göra med ditt liv, förutom att lyckas (som alla andra). Vi är så jävla olika.

Glömde jag säga att jag älskar mina bloggläsare? Löv ya



KUL SÖNDAG

Jag har verkligen inte gjort någonting som är värt att komma ihåg om hundra år idag. Jag och Loyzan har myst i soffan. Hatar ordet soffan, det låter så fult.. Min moster brukar kalla mig för det också... Jag och Jimmy smsade om vad vi skulle äta till middag idag för ingen av oss kunde ringa, JAG kom på idén att vi skulle äta köttfärsbiffar med makaroner och beasås. Så jävla gott. Det var också självklart att det var han som skulle laga maten medans jag fortfarande sitter i SOFFAN och chillar.


MITT LIV I MOBILBILDER


Tre tjockisar


HAHAHAHAHAHAHAHAHA





Så jävla snyggt!! Speciellt när man matchar det tillsammans!

Jag och Erica var på bio...

Tog precis en stekig bild på Loyzan




ALLA ÄLSKAR MIG

Jag måste vara den bästa på att underhålla mig själv när jag har tråkigt.

Jag är så jävla bäst

på fest

alltid

kom så gör vi allt det som dom låter bli

Igår var ganska spontan.. Hookade upp med Cajsa, vi raceade till Eurostop och handlade upp hela Maxi, fick syn på en gammal klasskompis som jag till en början inte kände igen. (Jag vill också vara en sån där gammal klasskompis som man inte känner igen för att jag har förändrats så mycket..) hm...

Vi landade i Cajsas feta villa och bakade hemmagjorda snickers vart sjuuuuuuuuukt gott. Spårade en aning när vi satt i soffan med vatten, chips och körslaget på tv.

Spontan åkte till Märsta, kom in på ett födelsedagsfirande (med bara handbollsmänniskor så jag kände mig en aning felplacerad).... Jag snodde åt mig bullar och vi lyssnade på Timoteij.

Drog ner för trappan och gick ganska spontant rakt över gatan till coola corner där jag smugglade ut en cider genom att gå ut genom en annan dörr och sedan gå bakvägen.

Träffade på Hellis som ville ha en såkallad RIKTIG KRAM men med tanke på den medsmugglade cidern som jag hade innanför min tröja var det lite svårt.. heh

Hinkade cidern inne på toaletten och kände mig bra.
Rådissade Emelie så hon blev utskrattad, återigen kände jag mig så jävla bra.
Skakade roumpa med några fulla random brudar.

Men det roligaste av allt var alla som jag hälsade på som inte känner mig (men som jag självklart vet det mesta om pga mina stalkerskills) dom måste tro att jag är helt dum i huvudet vilket bara är kul.

Jag hatar situationen när man träffar på någon som man har träffat förrut, hälsat på (och som jag egentligen vet mer om än vad jag vill säga, jag skulle kunna säga vad hon heter i efternamn, vart hon bor, vad hennes brorsa heter, vem som är hennes bästis) men ändå så hälsar jag igen och spelar att jag inte vet vem hon är.

Sen åkte vi till Uppsala och hämtade två lagom fulla killar.


life will smile for YOU

Kära fredag. Efter provet gick jag in på Sollentuna centrum för att handla mat. Jag köpte färskt nybakat bröd, flingor, mjölk och bananer. Dagen till ära var det en helt underbar sångare som satt underhöll alla med sin sång och med sitt gitarrspelande. Jag slog mig ner ett tag och njöt. Han var i klass med killen jag och Lenne stötte på i Västermalmsgallerian för några år sedan. Vi gav till och med honom pengar för att var så jävla bra.

Kom upp på perrongen och för en gångs skull så matchade jag och behövde bara vänta fyra minuter. På tåget satte jag mig brevid ett omaka par och som vanligt kunde jag inte sluta tänka hur dom träffades, hur länge dom varit tillsammans och vart dom träffades.

När jag kom hem kom världens bästa katt och hälsade på mig. Slog på Rix fm och sitter och avnjuter mina inköp.

peace

OUR CITY OUR TRAINS

Nu sticker jag till komvux och gör ett prov...


godnatt

trött kallsvettas myser med katten är glad facebookar tycker om min storebror jätte jätte mycket

21.03

Tjooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!

Just nu är mi madre på 112 kryssning med sina väninnor. Hon knäppte första ölen här hemma och taggade till ABBA.. Jag chillade och vart också sugen på att åka på kryssning.

Jag gick istället och köpte nya skosnören som jag prydde mina rosa skor med. När jag kom hem hade brorrrsaaann fixat tacos som satt fint i magen.

Är sjukt sugen på snickersglass... men vem orkar gå till hemköp och köpa det... Inte jag. Det är förövrigt den konversation jag och min bror mest har med varandra. Brukar lyda ungefär såhär
- Ska du handla?
- Neeeej
- Men kom igen
- Nej jag orkar inte..

Eller

- Vad ska du handla?
- Jag vet inte, vad vill du ha?
- Jag vet inte... Ring när du är på affären

peace

take a chance make a change



Dear Thursday



THE WAVE RADIO

Ligger i sängen och lyssnar på Pierre som sänder hemifrån sig själv denna gråa morgon.
http://www.thewaveradio.se/index.php?page=start



sist var himlen vit som papper ovanför

Idag har jag känt mig duktig. Åkte med mamma och köpte en ny tv idag. Hon fick något impuls när vi moterade upp en ny möbel till vardagsrummet i helgen så det var bara att följa.

Mamma: Ska det bli kul?
Jag: Njaeee
Mamma: Du vet att du bara fick följa med för jag behöver bärhjälp va?

Var hos tandläkaren och tog bilder på mina fula tänder som förhoppningsvis ska bli jävligt mycket snyggare inom en snar framtid.

Hade lite tid över innan jag skulle åka och träna så gick in på centrum för att fördriva tiden där jag träffade Pierre. Han var skäggigare och blondare men ack så söt och lika trevlig somvanligt. Fick skjuts till Friskis så vi hade en liten speeddate i bilen kan man säga.

peace

we are family

På min matte så har alla blivit som en liten familj, alla utom jag. Jag har själv valt att hålla mig borta från mattefamiljen. Förra veckan när vi fick tillbaka ett prov var alla var SUPERDUPER NERVÖSA och ville så fort som möjligt få tillbaka det och se hur det gick utom jag. Jag satt med längst fram som en ensamvarg helt tyst.

Eller nej okej inte riktigt så. Men typ. Nästan. Ungefär.

Ska bli intressant att se hur det står till med familjen idag..

peace out 

   

sunny side up

Hello.. Jag kanske ska satsa på att bli modell?

Idag har jag gått en lång promenad i det finfina vädret, varit snäll dotter och tagit ner saker i förrådet, återigen varit snäll dotter och varit en hjälpande hand när mamma monterade ihop ett skåp, velat åka till Thailand och sett på BALLAR AV STÅL.

Ganska simpel dag alltså. Lite som jag, ganska simpel.

peace out

SPRING SUMMER TWOTUSENTEN

Spexade i vår/sommarkläder tidigare idag. HERE WE GO







duärdetfinastejagvetduärdetvackrasteivärlden

Jag smsade Lenne och berättade att Salem Al Fakirs låt påminde om en dålig spöklåt men att han är söt.

Det här var vad jag fick till svar:
"Min hostmamma ser ut som Salem, helt exakt fast plus 40 kilo och 20 år. Kunde inte låta bli att få kväljningar när jag såg honom för tänkte på kärringen!"


I'm in love with a Fairytale

SHOOOO! Tänkte vara as schysst och bjuda er på bilder från melodifestivalenrepet tidigare idag.



Min älskling Rybak var där och var söt somvanligt

Såhär kul hade jag och min cola innan det började




Middag på Pizza Hut satt fint


globeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Världens största snöboll here I come


jag älskar att jag hatar dig

Goder afton! Idag somsagt tjänade jag lite pesetas som kommer klirra fint på mitt konto när vi gått mot ännu varmare breddgrader i detta land dvs april.

Ikväll har jag hängt med mormor. Vi har käkat pizza och tittat på tv. Har även bestämt mig för att jag MÅSTE köpa Solsidan boxen när den kommer ut i butik. Jag älskar älskar älskar det.

Jag råkade berätta för Freja en gång för hundra år sedan att jag brukar fejkskratta (mitt livs största misstag) för hon kommer fortfarande ihåg att jag sa det, jag som trodde att hon skulle glömma det samma dag... Men iallafall, när jag sitter där nerkurad i soffan och tittar på solsidan så existerar inte fejkskratt. DET ÄR SÅ SJUKT ÄCKLIGT JÄVLA ROLIGT.

Hela kvällen så har samma procedur upprepat sig x antal gånger. Jag har skrattat åt dig, jag har tryckt upp din sida och skrivit något bara för att leka med tanken, jag har till och med stört mig på ditt namn och verkligen insett att jag inte tycker om dig. Jag tyckte om dig. Men du är inte värd att bli omtyckt av mig. 

Så här med sänder jag lots of love till alla fina människor!!

Imorgon mina vänner ska jag och mi madre på genralrepet inför Melodifestivalen finalen som går imorgon kväll. Det ska bli galet kul.

Nu ska jag slagga.

yao

peace

HERE I COMEEEEEEE

Skrev ett inlägg igår men det försvann med vinden...........

Nu ska jag äta frukost och sen ska jag jobba. Natta smsade igår kväll och frågade om jag kunde jobba för hon är sjuk och man är ju räddaren i nöden. Så istället för att åka tåg och buss har jag beställt en vit häst som jag ska rida på till Sigtuna idag.

Bild från mitt emomys igår. Mina toast, mitt te med alldeles för mycket mjölk och vatten. Mysigt.

DATING IN THE DARK 5/5

Yo ho*s!  På engelskan ska vi nu läsa två böcker SAMTIDIGT. Jag har läst ett kapitel i båda böckerna och nu såg jag att imorgon på lektionen ska vi vara på sidan 111. Får dra till med teaterskills (som jag inte har) och låtsas att jag kommit iallafall till sidan 100...


Dating in the dark måste ju vara världens bästa programidé. Jag önskar att det var jag som kom på den exemplariska idén. Blir nästan lite sugen på att ställa upp själv. Fatta kul ändå. Jag skulle aldrig göra det men att tänka tanken gör det kul. Man kan ju inte undgå att börja fundera på hur andra människor skulle tycka och tro om mig utan att ha sett mig. Kanske ska testa det någongång ändå kanske?
Jävligt roligt att se andra vara med iallafall. Ska nog kolla ett avsnitt nu bara för det... eller ska jag läsa i min bok.. svårt val...

peace


life is hard

Jag har jobbat, håller på att somna (jag sover aldrig på dagen men just nu skulle jag kunna göra det), har ont i huvudet, har träningsvärk, orkar inte träna, NU SKA JAG TRÄNA..

happiness

Dagens lycka var när tanken att jag kan göra precis vad jag vill med mitt liv slog mig. Jag kan göra vad jag vill bara jag har tillräckligt med mod och vilja.

Jag vill inte bli någon som jobbar 9/5, som bor där jag alltid bott och ser det jag alltid sett. Jag vill se nya saker, göra nya saker, lära mig nya saker och träffa nya människor.

Dagens andra lycka var när jag såg Påskpynt inne på Lidl.

Sen var barnen så söta på fritids idag också.




Utkast: Mars 8, 2010

A tja. Över ett år sedan 100 dagars kryssningen som var grymt lyckad. Två månader sedan jag bestämde mig för att bojkotta världens fegaste människa. Verkar som det är mycket problem med många just nu så jag känner att mina såkallade problem inte är några problem. Just nu vill jag vill gömma allt som påminner mig om vinter i en låda. Jag vill sätta på mig mina perfekt slitna Converse. Jag vill ha mysiga picknickar i gräset med en färgglad sallad och nybakade bullar. Jag vill gå långa promenader och känna hur svetten rinner. Jag vill dansa gatan lång samtidigt som solen strålar mot mitt fräkniga solbrända ansikte. Jag vill höra fåglarnas kvitter och känna vinden blåsa sådär pefekt. 

Fast just nu skulle jag vilja vara den som mosade en mums mums i din fejja för ett år sedan.

peace


"gör vad du vill med mig bara du inte väcker mig"

Sitter och tittar igenom bilder som jag ska framkalla för att slutligen föreviga massor med minnen i fotoalbum!!!! Blir jobbigt att sitta och handplocka av tusentals bilder men det är jävligt kul att ha i framtiden i ett fotoalbum och inte på en dator. Alla fula bilder som alla avtaggat sig från på facebook bla, såna bilder ska jag maxa med.

 en av tusentals bilder.

degar yao

Hejhejhejhejhejhejhjehjejhejhejhjejej

Ligger i soffan och här kommer jag spendera restan av denna söndag. Har varit på resande fot hela helgen så det är jag värd.. typ. Jag älskar att berömma mig själv.

Frös hela natten och har bott i mina leggins hela helgen som inte är speciellt varmt och idag har jag bärt möbler fram och tillbaka med mitt favoritpar Lenne och Jocke.

Tog ett bad nyss och det var jävligt skönt. Även fast helgen har varit mycket bra så kände jag att jag behövde komma hem och bara vara för mig själv.

Ska tvinga iväg min fina bror till en kinarestaurang snart så jag får mat i magen och nu ska jag väl roa mig med något på tvn. SKÖNT. SKÖNT. SKÖNT. SOFT. SWEET. PEACE.


kung carl i mitt hjärta

Ibland när jag verkligen inte har någonting att göra så händer det att jag går in på http://kungcarl.nu för att titta in vilka som hänger där. Ganska roander många stunder. Den här gången vet jag inte om det var lika roande då jag själv var med. Jag och mitt SKÖNA GÄNG som tog över vipen och köpte upp hela baren.

LITTLE MISS SUNSHINE

Vaknade innan 10, åkte till mormor med mamma, vart bländad av solen FÖR FÖRSTA GÅNGEN I ÅR, skrattade av lycka, åt världens godaste pannkakor, drack kaffe, hängde och snackade framtidsplaner. Bjuder på en skön bild från i somras i Västerås. Förra sommaren var grym.


juni juli augusti vindarna är varma då


night

TikTakTakTikTokTokTik - ungefär så kul har jag right now.. 0 gånger 0 - ungefär så lyckad har min dag varit.

Imorgon ska jag skriva ett prov som jag missade när jag fyllde år och var på kryssning sen har jag nada inplanerat i min agenda inför helgen. Känns....ganska skönt ändå.

Är och har varit sjukt sugen på kinamat X antal veckor, dagar, timmar nu. Får se om jag lyckas lura med mig någon. Ska hinna med att träffa två trogna vapendragare iallafall, Cajsa och Lenne. Vill träffa Romina också men vi matchar aldrig varandra.. det suger... lite, mycket, ganska mycket, JÄTTEMYCKET. Fina Romina.

Förra söndagen ställde jag klockan på 10.00 för att jag ville se på reprisen från Melodifestivalen som gick på lördagen då det var part-EY här hemma. När jag slog på tvn var det nästan slut och jag hade missat allt. Måste ha börjat tidigare.. Det jag ville komma fram till är att kanske ska kolla på det på lördag. Jag tycker om det. Jag tycker om såna där saker som Melodifestivalen, Idol, Efter tio med Malou Von Sivers och att i lugn och ro läsa Aftonbladet. Det med en knäckebrödmacka med ost är fina grejer.


Har somsagt inte gjort någoting denna kväll. Tänk om det kunde varit varmt, fortfarande relativt ljust ute. Då kunde jag gått ut nu, på en promenad och bara gått gått och gått. Men inte nu, nu är det kallt och mörkt och jag ligger i min säng och det är fan jävligt skönt det också. Jag och min ensamhet.

Har btw 4 liter vin hemma. Taggad på karatefylla. peace out.


ABCDEFGHIJKLMNOPQRS

Kan ha varit min dåligaste dag det här året. Började med ett besök hos tandläkaren där inombords lackade sönder på min tandläkare. Besöktet kostade 525 kr och jag vart påmind att jag förstår varför vissa väljer att inte besöka tandläkaren när man fyllt 20 år. Tur för mig att jag får tillbaka det sen...

Arg som ett bi åkte jag till Sollentuna där jag bestämde mig att inte gå på lektionen och istället gå och plugga på biblioteket i Sollentuna (kan vara bland det bästa som finns).

MEN

Påväg till biblioteket gick jag in på Ica för att köpa loka och en banan. Allt går som planerat, ställer mig i en kassa kö då självklart den ska stängas så jag tittar med onda ögat på tjejen som kom och sa det och ställde mig i en annan kö. Väl framme när jag skulle betala så var det en ung ganska snygg kille i kassan. Hade 15.50 löst och hoppades att det skulle räcka så jag skulle slippa betala med kort.
Det visade sig att det blev precis 15.50 så jag letar fram min 50öring som jag självklart inte hittar, vänder upp och mer på min plånbok då allt åker ut dvs legg, bankomatkort OCH MIN 50 ÖRING. Hittar allt förutom 50öringen (såklart) så säger till killen i kassan att jag måste betala med kort då en tjej säger "där är din 50öring", jag tar upp den, betalar, tar upp mina kort från golvet och går därifrån.

På biblioteket hade jag siktat in mig på sitta på ett speciellt ställe, går dit och såklart denna dag är det fullt vid varje bord, går vidare och ser en bra föndterplats DÅ SJÄLVKLART EN RANDOMBRUD HELT FRÅN INGENSTANS kommer och tar platsen ifrån mig.

Kommer hem och min dator laggar satan. Jag bojkottade middagen och började titta på förkväll då min tvsladd börjar byta kanal av sig själv.

Åt mat, fixade tvn och lånade mammas dator.

Nu har jag gjort kaffe och bakat chokladbollar som jag tagit in på mitt rum och här ska jag sitta hela kvällen så ingenting mer dåligt händer idag. Men jag lever och är ändå glad. Såna här dagar är väl bra att ha ibland antar jag.


MAMA IM COMING HOME

Yoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoooyoyooyo. Har tandläkartid 11.30, första gången jag måste BETALA för att ligga där och se glad ut.. Men det bästa är att jag får tillbaka all cash jag lägger ut för ska FÖRHOPPNINGSVIS påbörja min behandling att få "nya" framtänder, kommer SJÄLVKLART inte på vad det heter nu. Men ja.. det är en lång historia som hände för MÅNGA år sedan på ett handbollsläger. Jag ramlade ner för en blint, tappade en bit av min ena framtand, fick åka till tandläkaren på Åland, trodde jag skulle få gå med en halv framtand hela livet.

Nu är båda mina framtänder rotfyllda och jag är en stor flicka så idag tar jag klivet in i en värld som kan pågå i allt ifrån flera månader till år.

Hoppas bara min argument till att påbörja behandlingen räcker.

Sen ska jag till skolan. Skippade döskalle t-shirten idag för att undvika att blandas ihop med helgon. Istället har jag satt på mig neutrala kläder. peace

3 MARS 2010

Hola. Ska åka iväg på bio och se FARSAN nu.


life is a highway

YO. Idag har varit en dag som jag inte kan sätta ord på. Säger ofta att det är skönt att inte vara beroende av någon, inte ha någon som man MÅSTE ringa varje dag, jag kan göra vad jag vill när jag vill med vem jag vill utan att behöva säga till någon, jag kan åka härifrån när jag vill och det trivs jag oftast med.

Men inte idag. Idag hade jag velat haft någon som jag kunde ha ringt, som jag kunde träffat utan massa måsten, någon som ville ringa mig, någon som hade fått mig att inte åka bort, någon som jag vet att jag inte stör när jag ringer eller smsar, någon som vill vara med mig oavsett vilket humör jag är på.

peace

 





ZDRAVO DANSAR MED HJÄRTAT

http://www.dansamedhjartat.se/#/filmrummet/4b8d0f0dd8bdf

Rösta på mig och jag ger dig en cyberkram.

I LOVE MY CAT

Jag är inte född till att åka skidor. Jag suger men det är så kul och jag vill lära mig från grunden.  Jag vill åka på skidsemster och gå i skidskola med alla snorungar, jag och snorungarna som säkerligen kommer äga mig så jävla hårt. Men det är det värt.

Tog mig i kragen och har gjort lite uppgifter som ska vara klara tills på torsdag. Känner mig duktig då jag ALLTID är den som drar ut på allt tills kvällen innan... Måste dock gå och köpa en engelska bok.

Min fina katt var hos veterinären igår igen. Han mår inte bra. Han vart återigen sövd så när han kom hem var han helt drogad och trött. I natt öppnade han min stängda dörr och la sig i min säng och sov som han alltid gör. Idag när jag satt och pluggade framför datorn kom han och la sig i mitt knä. Han ska på återbesök nästa veckan och kolla vad det är för fel och bli sövd en gång till... ♥


SNART ÄR DET VÅR!!!!!!!

 

VÄSJÖBACKEN HERE I COME.......


HAIRSPRAY 25 MARS CHINA TEATERN

Glömde säga att jag fick födelsedagspresent av min moster och hennes family igår och som ni kanske förstod i rubriken så ska jag, mamma och min moster på Hairspray 25 mars!! GAAAALEEEETTT KUUUUUUUUL!!!!

sunday day fever

Resumé om min weekend

I fredags åkte jag och mi madre till Jyst, införskaffade nya gardinstänger, svarta som var på 30% rea. Svängde förbi Willys påvägen hem och köpte upp några hundralappar. En snabbis förbi Systemet, lekte ball och van, köpte lite vin, lite cider och lite öl till min fina storebror.

Åkte hem, tittade på när mamma glatt satt upp våra nya gardinstänger, blev fint plus att vi hade gardiner som matchar i mitt rum. Chillade hela kvällen och la mig i bra tid.

I lördags vaknade jag så tidigt som 9.50 pigg och glad, kände mig en aning fet så gick upp och satte på mig mina snabbaste skor och träningskläder och gick en promenad på cirkus 40 min, tog en snabbis på Ica och införskaffade en fet baguette, grädde och glass i stora lass.

Åkte hem, slog på nyhetsmorgon, curlingfinal reprisen och åt frukost. Började städa, packa upp kartonger, putsa, slänga saker med mera. Fick ont i huvudet pga stress och dåligt med föda under dagen.. Mamma kom hem, jag tog ett bad och chillade, gick upp, sminkade mig och finputsade lägenheten.

Hade middag här hemma, drack oss runda om fötterna, åt glutefri spagetti, god köttfärssås, marängsviss och spelade jumboyatzy. Sen drog vi ut. Det var kul kul kul jätte jätte kul.

Imorgon ska jag och några sköna brudar åka skidor/snowboard. Lär ju tillägga att jag inte kan åka varken skidor eller snowboard.. Så imorgon kommer jag inte vara lika kaxig som jag brukar vara här i min blogg... Fast man kan ju inte vara bäst på allt så.

peace out


En dag med min fina hobbyfamilj

Hookade upp med Lenne i morse i Väsby... vi hämtade Natta och åkte till Sälna....

Där StekarN satt och chillade

Vi lagade mat

Natta posade i snön

Vi åkte till Sigtuna och jag testade ett utav mina partytrick

Dagen avslutades på Myntet

bra dag x1000

RSS 2.0