experten talar ut

Hej alla fina fiskar

Ni vet era föräldrar, allas föräldrar har ju genom sina barns barndom haft åsikter som dom antingen med flit fört över till barnen så det går i arv eller så har det bara blivit så. Jag är på sätt och vis lik min mamma. Vi tycker om att ta det lugnt, svenska filmer med mera. En sån där sak är människor som inte har några läppar alternativt små läppar. Ingen av oss har stora vilket gör det hela jävligt mycket roligare. Jag lägger alltså märkte till människor som inte har några läppar för det är jag uppvuxen med att min mamma gjort.

Var påmind om det idag, en kille dejtade i tvprogramet förkväll och guess what, killen hade inga läppar överhuvudet taget. Det jag vill komma fram till är om jag någonting i framtiden får frågan var som är viktigt hos en kille så kommer jag svara läpparna. Skulle fan inte klara av att dag efter dag i hela mitt liv störa mig på att min kille inte har några läppar att titta på. Spelar ingen roll hur snygg, smart, charmig, rolig, brunbränd, ögonfärg. Läppar är prio 1. (Iallafall just nu).


Det här med raggningsrepliker

Fick nog den sjukaste raggningsrepliken tidigare idag av en kille på min engelskalektion.. Tar historien från början. Jag kom in till klassrummet och bordet som jag och mina homies brukar sitta vid var upptaget, Linda som är en av mina homies satt vi ett annat bort så jag satte mig brevid henne. Vid det här bordet satt redan en kille som det visade sig vara någon helt annan än vad jag trodde.

Det första jag ser att den här killen gör är att han tar fram en burk som han har tepåsar i, jag lägger också märke till att han har en jätteful utsliten mugg som han ska dricka sitt te ur och börjar fundera på varför han inte har någon snyggare mugg.

En lång stund senare
Tekillen - Är du medlem på Helgon?
Jag - Eh nej?!?!?!
Tekillen - Inte, det ser ut som det på din t-shirt

Dagen till ära hade jag på min en t-shirt med en döskalle på.
Jag vänder mig om, kan inte hålla mig och börjar skratta, berättar för Linda och börjar skratta igen.

Ytterligare en stund senare var det dags för gruppindelning, vi var 16 stycken i klassen och SJÄLVKLART så hamnar jag i samma grupp som tekillen... Vi bestämmer oss för att sätta oss i cafeterian.

Tekillen - Vill du ha kaffe?
Jag - Nej tack
Tekillen - Hehe tänkte det kunde få upp min koncentration lite
Jag - Okej....
Tekillen - Vill du ha varmchoklad då?
Jag - Nej tack....

På lektionen när några står och snackar vid tavlan får jag en lapp
Tekillen - Han som pratar ser ut som en sadist :P

När vi alla slagit oss vid till platserna där vi satt från början (dvs Lina sitter återigen brevid mig och jag känner mig lite tryggare igen) så börjar han snacka om Helgon igen. 
Tekillen - Du hade facebook sa du?
Jag - Ja..
Tekillen - Du borde skaffa Helgon
Jag - Borde jag? Jag känner ingen som håller på med det så nej det ska jag inte
Tekillen - Jag ska visa dig min Helgonsida

Nu sitter vi helt tysta kommer självklart nästa fråga 
Tekillen - Ska du hem efter lektionen?
Jag: JA?!?!?!?!

Efter lektionen sprang jag därifrån.

 

TOOOOODAAAYYYY


weekday - bikbok - hemmagjord

Hello Goodnight!

1. Det första du tvättar i duschen? bodyn 2. Gillar du kaffe? Ja 3. Hur mår du just NU? BRA 4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på? haha 5. Berätta om din senaste dröm. Kommer inte ihåg vad den handlade om men den det var en bra dröm 6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det? Nej 7. Vad vill du ha just nu? En utlandsresa, bra jobb utan att behöva plugga, beach 2010 kropp utan att behöva träna mm 8. Har du räknat till 1000 någon gång? Ja, när jag raggat på krogen 9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den? Både och 10. Använder du smileys? Ja ibland lite för mycket ibland.. :$ 11. Har du träffat någon kändis? JA, senast på kryssningen då jag träffade Thomas Deutgen som är domare i Dansbandskampen 12. Gillar du keso? Ja 13. Vilken låt hade du sist på huvudet? Kommer inte ihåg 14. Hur många länder har du besökt? Danmark, Tjeckien, Spanien, Finland, Tyskland, Turkiet, Bulgarien, Frankrike, Marocko = 9 länder 15. Är dina föräldrar stränga? Nej 16. Skulle du kunna hoppa fallskärm? Njaaa.. vet inte om jag vågar haha 17. Glittrar någonting i ditt rum just nu? Hmmmm 18. Brukar du hyra film? Sällan 19. Var kommer du vara på lördag? Chillination hemma hos mig och kanske gå ut och skaka rumpa 20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY? Ja.. 22. Vad åt du till lunch? Frukost 23. Har du lockigt hår? Lite själv lockigt ja men inte överdrivet 24. När grät du senast? Yesterday 25. Har du gått in i en vägg någon gång? Ja. både med flit och med oflit hehe 26. Favoritårstid? VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR 27. Vem höll du senast i handen? Erica 28. Sover du med TVn på? Nej 29. Tycker du att du är gammal? Ibland ja, men oftast inte 30. Är du mörkrädd? Lätt 31. Gillar du ditt liv just nu? Ja det gör jag 32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha? Ja senast idag 33. Har du bra syn? Nej den suger 34. Var är dina föräldrar just nu? Hemma på varsitt håll 35. Vad har du på dig just nu? Trosor t-shirt 36. Vad var det senaste du köpte? Choklad 37. Hatar du mer än 3 personer? Nej 38. Använder du sushipinnar? Nej verkar bara jobbigt 40. Äger du ett vapen? En kniv ja men nej 41. Gillar du ditt hår? Färgen ja, frisyren nej 42. Gillar du dig själv? ja 43. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa? Mamma 44. Hur ofta använder du MSN? När jag sitter vid datorn för det mesta.


bored out

Jag har så jävla tråkigt. Inget bra på tv, är sugen på något men tänker inte gå ut något mer idag för då kommer jag frysa ihjäl,tråkigt att kolla på vinteros blablablaaa... 

Jobbade iallafall idag. Det var ju inte heller så kul.

Kul dag. Ja. Nej. Kanske.

Baka? 

DESPERATE HOUSEWIVES

 Vi har inte borrat fast vårat diskställ än så jag tog saken i egna händer. Vek en handduk och trollade fram två skärbrädor och vipps så hade jag någostans att ställa den rena disken som jag så snällt stod och diskade nyss. Nu ska jag försöka hitta någoting att äta och snart kommer Lenne. Vi ska leka... kull. Vart ingen skola idag för det var avspärrat upp till tågen mot Stockholm, polisbilar, brandbilar och ersättningsbussar som var försenade så om jag hade kommit till Sollentuna hade jag typ inte kommit hem..
peaceout


ATT ÅKA ELLER INTE ÅKA DET ÄR FRÅGAN

Måndag: Skola (om tåget kommer vill säga det är nämligen tågkaos i den fina huvudstaden idag)
Tisdag: Workaholic, kanske hooka upp med Lennhoe
Onsdag: Inga planer, kanske hooka upp med Lennhoe
Torsdag: Skola....
Fredag: Inga planer, kanske hooka upp med Lennhoe
Lördag: Middag, utgång på ingång?!
Söndag: Chilla livet yaoo
+ träna SÅÅKLLAAARRRTTT

Men vilket vackert väder det är idag. Den där solen gör mycket. Det är säkert svinkallt ute men bara solen lyser så blir man glad och struntar i HUR kallt det är. Hoppas i smyg att mitt tåg kommer vara jätteförsenat, så jag har ett skäl till att gå hem behöver i och för sig åka dit och skriva ett prov (som jag inte pluggat till...) fast å andra sidan om det nu visar sig att tåget inte går så måste jag ändå hjälpa mamma i tvättstugan... Prov eller tvättstugan? Det är dagens fråga.
 
peaceout mina guldfiskar




THIS IS THE STORY OF MY LIFE











SALT PASTILLER

Yo. Idag har jag ägnat hela dagen till att städa, packa upp kartonger, slänga saker man samlat på sig som egentligen inte är någonting att ha, ätit och raggat lite på facebook.

Kom till underfund med att det är bra att jobba för man lär sig nya saker som man kan ha nytta av i framtiden, så simpla saker som att man alltid börjar med att städa uppifrån och ner, om det är runda hört på tex ett skåp så tar man en kniv och sätter transar vid spetsen på kniven går garanterat bättre då.

Under tiden då jag bodde i våran tillfälliga lägenhet så hade jag nästan inga grejer med mig bara kläder och sånt som jag visste/trodde att jag skulle behöva, så när vi i freadgs flyttade tillbaka och jag fick syn på FEM LÅDOR som var fulla med mina saker som jag har sparat började jag nästan grina. Väldigt lärorikt att lära sig att man klarar sig utan onödiga saker som bara samlar damm och kläder som man ALDRIG använder. Vilket har resulterat i att jag har kastat massor med saker, har inga onödiga små prylar i mitt rum och till och med en låda över i min byrå.

Känns dock lite surt att plocka upp saker här och börja inreda när jag vill flytta hemifrååååån nuuuuu. Men har iallafall redan några "flytta hemifrån lådor" så är en bit på vägen iallafall... hehe 

peaceout


LENNE ÄR HEMMA I SVERIGE IGEN I TVÅ LÅNGA VECKOR

Sitter och trycker i mig ballerina med mintsmak som jag fick av mormor idag... Jävligt gott, om jag är värd det eller ej struntar jag i för det var somsagt jävligt gott. Blir strax upphämtad av Lenne och Jocke, ska fira Madde som fyller 20 snygga år! Grattis Maddiissss!





BILDERILDERRILDERBILDERUZZ

Langar lite röriga bilder från vår nyrenoverade lägenhet..
badrummet

vardagsrummet

mitt rum


köket


matrum

random rum

tidigare idag när jag fick finbesök




Peace


I'M BACK

Tjo! Hela dagen har jag tillbringat med att packa, åka bil till och från vår evakueringslägenhet till våran helt nyrenoverade lägenhet!! Det är så fint här nu. Nya golv i alla rum, nymålade väggar, helt nytt i köket, helt nytt badrum etc etc etc. Nu är bara det jobbiga kvar, packa upp allt ur kartongerna som varit magnitiserat och städa i evakueringslägenheten.

Tänkte bara en gång för alla säga att jag älskar att åka på kryssning. Jag älskar att för bara en hundring få komma bort och bara vara. Allt är samlat på samma ställe och det finns verkligen inga måsten. Man är fast på en båt men härlig stämning, härliga människor. Inte ens dagen efter när alla bara vill hem tycker jag det är tråkigt. Jag trivs att bara kunna gå omkring och kolla i tax freen, lyssna på musik och som jag sa inte ha några måsten. Nästa gång jag åker vill jag åka på en 48 timmars, dvs två galna nätter ombord.

Skrev ett stalkermeddelande till Jens på facebook (typiskt mig jag vet) slutade med att han skickade en vänförfrågan till mig. Jag är så jävla bäst!


peace

OFÖRGLÖMLIG DAG IGÅR BRÖDER OCH SYSTRAR

Hello sugerpies! Yesterday var grym!!!!! Min födelsedag kunde inte ha blivit bättre! Båten gick 19.30, gick till tax freen och ställde oss utanför och KÖADE, jag raggade på några randomkillar som visade sig vara väldigt trevliga, jag var föst in av ALLA i taxfreen (ska lägga till det i min meritlista tänkte jag), köpte det vi var där för att köpa, gick ner till hytten, parfymerade oss, knäppte en cider, lirade ölspel, åt chips, lyssnade på SVENSKA KLASSIKER, blev lite små fulla.

Tog oss ner till 6an och sjöng karaoke, som förra gången så var det bara vi där och som förra gången så var det där det började gå utför, jag sjöng falskt somvanligt, en kille och hans coola killgäng kom och hookade upp med oss på karaoken. Jag och killen som sjöng gick TILL FINAL (jag sög och gick alltså till final för att vi var fem stycken som sjöng), jag och killen gick gå in backstage och TRÄFFA Dansbandskampen domaren Thomas Deutgen som var jävligt trevlig, vart presenterad för alla i publiken, fick svara på frågor i mikrofonen, publiken sjöng födelsedagssång för lilla mig, SJÖNG UPPE PÅ SCENEN MED TITANIX SOM KOM TVÅA I DANSBANDSKAMPEN, KOM TVÅA OCH VANN CHOKLAD OCH SKUMPA, snackade med finnar (40 plusare) och försökte impa med min finska som min mamma inte lärde mig, drack skumpa nere i hytten och åt chokladbollar, råkade slå till en kille i ansiktet när vi dansade, ramlade in i något, vart kär i Jens som är med i dansbandet Svänzons som VANN DANSBANDSKAMPEN, raggade på Jens, tjuvkikade på Jens med mera med mera med mera med mera. Min kamera vart dessvärre överfull med bilder efter ett tag så Anki har massor med smickrande bilder OCH KANSKE VIDEOS NÄR JAG SJÖNG PÅ SCENEN (tänkte lägga till det också på min meritlista)!!!!!!!!!!!!!

Bilderna får tala för sig själv:













PEACE OUT!






NU: PIZZAHUT IKVÄLL: GALAXY


SOMAVIN GOES 20 BITIGA YEARS


Fick 20 röda rosor imorse när jag gick upp. Ska till Systemet om några timmar. Ikväll är det kryssning. Jag är glad!!!!! 20 ! 20 ! 20 ! Ska se Joe Labero i maj!

Peace out!!!

SWEET DREAMS SWEETS

Nu ska jag sova bort den trotsig tonåring som jag varit/alltid kommer att vara.
Imorgon ska jag sätta på mig sugrörsglasögonen och gå in i dimman.

PEACE OUT

FETTISDAGEN 2010

Yo yo YO yo!

Igår kom jag en timme förtidigt till skolan.. Klassrummet var öppet så jag gick in och satte mig på min favoritplats (längst ner till vänster), tyckte det var konstigt att det bara var jag där men hann tänka "om det inte kommer någon mer så kanske läraren säger att jag kan gå hem" hehe... Kollade på klockan och insåg att klockan var 12.20 och inte 13.20.

Stod utanför Systemet och suktade...

På träningen var jag inne i en dimma. Ni vet när det känns som att man inte är där fast man är där. När det är suddigt, lite scary.

Idag har jag jobbat. Lite småkul.
Tränat.. Ville bara att klockan skulle bli kvart över för då är allt det jobbiga över och man får börja gå och stretcha... hehe..

Kom hem och åt lite schnitzel OCH EFTER TIMMAR AV SUKTANDE SÅ FICK JAG ÄNTLIGEN ÄTA WIENERSEMLA. Fan vad gott det var och fan vad mätt jag blev på semla efter det.

Imorgon... är det..... bästa dagen på hela året. 17 febuari TJALALALALAA

Peace out /Sofie 19 fina år

14 FEBRUARI 2010

Idag har jag 1. Råkat glömma kaffekokaren på i x antal timmar så det blev bränt i botten (som tur var började det inte brinna under tiden som jag inte var hemma...) 2. Tvättat kläder i tvättstugan helt själv i tre timmar (vilket konstigt nog var skönt) 3. Köpt glass och godis till min bror som en liten alla ♥ dag gåva 4. Tittat på blåsningen 5. Börjat packa ner mina saker i väskor (pga tillbaka flytten som är på fredag...) 6. Kommit på att jag har drabbats av nageltrång 7. Flirtat runt på facebook. 8. Kollat på OS och återigen påmint mig själv att sommar OS slår vinter OS med hästlängder 9. Ätit godis 10. Chillat

Vilket i sin tur har lett till att jag nu... 1. Lyckades undankomma eldlågor på självaste kärleksdagen 2. Jag har numera rena kläder 3. Jag har samlat pluspoäng hos min bror 4. Skrattat 5. Har mindre saker att packa på torsdag när jag kommer hem från kryssningen 6. Jag tycker synd om mig själv som antingen måste leva med ont i tån, eller ringa doktorn som måste SKÄRA bort det, 7. Ingen kommentar 8. Tråkigt att kolla på skidskytte som håller på i år och dar 9. Å-N-G-E-S-T 10. Sweet


Nageltrång (unguis incarnatus) är när naglar (främst stortånaglar) växer ner i huden eller, mindre vanligt, framför nageln. Nageltrång orsakar även ofta att svallkött uppkommer vid sidan av nageln på huden. Nageltrång blir ofta infekterade vilket resulterar i varbildning.

Bland de icke-kirurgiska metoderna att behandla nageltrång finns även kompress med alsolsprit.


fotnot: Wikipedia

Peace


KÄRLEK FRÅN MIG TILL DIG


L-Ö-R-D-A-G

Ska mysa med min hemliga vän som kommer snart, måste passa på när det är FF hos mormor. Vi ska äta choklad och popcorn. Var en sväng till Kista galleria idag.


Linne Monki 150 kr

AS SNYGGA Jeansshorts HM 249 kr

T-shirt Monki 100 kr

 


Utkast: Feb. 12, 2010

Dagen D

Barnen var snälla, vi spelade fotboll hela eftermiddagen, blev röda som tomater om kinderna och alla var glada (jag lyckades som "fröken").

Efter jobbet skulle jag åka till Eurostop, bussen var framme på station kvart över men bussen skulle inte gå förrän halv så jag satte mig snällt och väntade. Fortfarande helt röd i fejjan, frös ihjäl om fötterna och fantiserade om hur skönt det skulle bli att komma på en buss... Då bussen kör fram till mig (15 min förtidigt!!), han frågar om det är kallt, jag svarade självklart JA och går på bussen. Satte mig OCH BUSSEN BÖRJAR ÅKA (fortfarande 15 min förtidigt), tänker inte så mycket mer än att det är lite konstigt. Hur som helst, vi kör ut på vägen en bit och så säger han till mig (det var bara jag på bussen) - Ska bara plocka upp passagerare

Han släppte alltså in mig på bussen för att jag satt där som en ensam varg på busshållsplatsen och såg frusen ut. Vilket hjälte.

Kom till Eurostop (15 min tidigare än beräknat), köpte lite märkes träningskläder. Beställde en avocadosallad och satte mig och läste någon random tidning. Ser killen komma med min sallad - Varsegod damen och log

Jag vill också vara som den där busschauffören som gör något snällt som inte är något stor sak men som ändå kan göra någons dag, eller när han log då blev jag glad för han var glad och trevlig. 

Jag vill också göra någons dag. Någon som har en dålig dag vill jag få att skratta, någon som saknar två kronor till en kaffe på vill jag ge två kronor, någon som tappar sin vante vill jag ge sin vante.

peace 

2009-02-11 23.24

44 25 m längder i simbassängen senare.. Är totally slut i min kropp. Jag och Erica lekte stekare inne i bastun ett tag också. Bröt mot reglerna också VI TOG INTE AV OSS BADKLÄDERNA NÄR VI SATT I BASTUN... Kände mig rätt cool då faktiskt.

Are still i förorten, har poppat perfekta popcorn, ätit pannkakor, kollat på debatt, tagit feta bilder i webbcam och just nu äter jag "Juleskum", hårda och gamla...

Fick hem ett par PART-EY SKOR IDAG. Inga högklackade "dock" platta, svarta med paljetter på. Ska skaka roumpa med dom på onsdag......Alla kommer bli fett avis på mig eller rättare sagt, ännu mer avis på mig. För jag är ju störst, bäst och vackrast. 

Världens kärleksfullaste dag på söndag. Blev glad när jag insåg att den överskattade dagen i år är på en söndag. Dagen då man ska tvätta, diska, städa, dö i soffan och vara bakis. 

 peace out


 


SEVEN DAYS ONE WEEK 20 YEARS

Wazzzzzzzzuuuppppp

Jag suger. Orkade inte gå upp HALV ÅTTA för att kolla in lägenheten imorse... Kommer hinna se den utan och innan ändå, kanske till och med tröttna på den så jag snarkade till 10 istället... heheheheeh..

Är jävligt trött. Mina linser jävlas med mig så jag är infekterad i ögonen.
Var och tränade och smakade nya ahlgrensbilar lakrits med salt på 5/5 toasters.

Har gjort engelskaläxa. 100 uppgifter på en liten text.. jobbigt... Speciellt när jag alltid gör den dagen innan den ska vara klar. Men nu känner jag mig jävligt duktig. Ska göra te och äta en macka och passa på att prata svenska FÖR DET FÅR MAN JU SJÄLVKLART INTE GÖRA PÅ ENGELSKALEKTIONEN. 

Roligare än så här blir det verkligen inte. peace out bröder och systrar

 


LEV VARJE DAG SOM OM DET VORE DEN SISTA

I LOLOLOVE LILILIFEEE. Today har jag jobbat lite, fan vad söta barn det finns. Vill bara äta upp dem.. Världens bästa katt vart sövd och fick dropp idag också... mamma langade en bild när han lågt helt drogad på ett bort när jag var påväg hem. Världens finaste, lilla, bästa katt. Min katt, våran katt. Lilla, stora, gamla Lo aka Loyzan, Loyko, bebis. Som tur var var det inget farligt så nu kurrar han här brevid mig precis som han har gjort i tio kattiga år. MJAUW

Nu har vi bokat kryssning. Kommer bli galet galet. På min födelsedag. En onsdag. Onsdagen den 17 februari. Världens bästa dag. Min dag. Kommer bli fett! Sen den 19e flyttar vi tillbaka till våran riktiga lägenhet, helt nyrenoverad å grejer. Ska dit imorgonbitti och titta på den HELLLLL YEAHHHHHHH!!!

Har snackat med Anna och Lenne på msn. AAAAH SAKNAR DEM. Men det är som allt i mitt liv, jag har lärt mig den hårda vägen (typ) och nu har många av mina vänner valt att åka bort samtidigt men jag överlever (vilket jag i och för sig visste innan att jag skulle göra), jag överlever allt. HEHE


IMORGON SKA JAG: KOLLA IN EN FET NYRENOVERAT LÄGENHET, LEKA MED SÖTA SMÅ BARN OCH SAMTIDIGT TJÄNA CASH, PLUGGA OCH TRÄNA.

NU SKA JAG: KNÄCKA PÅ KORSORD SEN SOVA, VAKNA, ÄTA FET FRUKOST OCH CHILLA GALET I NÅGRA TIMMAR TILLS JAG SKA ÅKA TILL SUGTUNA OCH JOBBA!!!! PEACE



VOILA FREJA 19 UNGA ÅR



I WANT

Jag vill hata dig jag vill lägga en bomb utanför ditt hus jag vill vandalisera din bil så du inte kommer till jobbet jag vill sprida ett falskt rykte om dig så du blir hatad av allt och alla jag vill att du blir sårad.



OH SUNDAY OH SUNDAY

Holaaaaa! Igår var kul, funny, rolig, sweet JÄTTEBRA! God mat, god tårta och gott sällskap. Återligen fick jag det konstaterat att Converse är VÄRLDENS KALLASTE SKOR när jag gick lite vilse... Appråpå vilse så hette Cajsas gamla katt Vilse.

Imorse ställde jag klockan på 9.45, gick upp och tittade på reprisen av Melodifestivalen... som inte var så bra.. hehe.. Nu är jag hos mormor hon bjussade sitt favorit barnbarn på pannkakor och kaffe!

Ska hooka upp med Angeli´c på Arlanda vid fem, fika och snacka kryssning. VI ÅKER FÖRHOPPNINGSVIS PÅ KRYSSNING PÅ MIN 20 ÅRS DAG DEN 17-18 FEBRUARI.

Tack igen igen till Freja och Towa för igår! Very 3vligt och gr8!

Jag just nu.. Tänkte passa på att sända en fet grattis hälsning till Ebba som fyller 19 barre idag!!

LÖÖÖÖRDAAAAGGGG


ska till tulegatan och äta veggmat. gratta freja i förskott och såna saker. peace

I WANNA GROW OLD WITH ME



JAG ÄR EN VAMPYR

En av dom värsta sakerna jag vet är när människor tror att det går att ändra på mig. Att försöka ändra på en annan människa är ungefär som att blogga utan att ha en blogg - omöjligt. Små saker som att få någon att sluta röka går att fixa men en person som alltid varit tidsoptimist kommer alltid vara tidsoptimist, en person som alltid varit långsint kommer alltid vara långsint, en person som alltid skrattar vid fel tillfällen kommer alltid skratta vid fel tillfällen. Vad är det som är så svårt att bara acceptera varandra och istället lyfta fram det som faktiskt är bra? Varför lägger vissa människor ner så mycket tid och tjafs på någonting som ändå inte går att ändra? peace out

ERE FEST ELLER ERE FEST ELLER

SKA SCHTEKA I EN SCHTEKIG MJUKISDRESS ALL NIGHT LONG. LÄNGTAR TILLS 21.30, SKA JAG SE "SOLSIDAN" VERKAR VARA ROOOLIGT. EN FET GODISPÅSE OCH MENAR JAG FET FETARE FETAST, COLA OCH CHIPS. PEACE OUT


ZzZzzZzZzZzZzZzZzZ

Idag hade jag tänkt att gå upp i tid, titta på efter tio, äta en fet färgglad frukost, gå från rosersberg till valsta, fika hos mormor och mysa runt i ett par fula tights.

Men istället att vakna av min alarmsignal så fick jag ett samtal från fritidset där jag jobbar extra. Så idag ska jag tjäna cash, knega, worka, jobba SEN ska jag mysa runt i ett par fula tights (iofs så har jag VÄRLDENS GRÖNASTE /FULASTE TIGHTS PÅ MIG NU UNDER MINA JEANS HEHE)....

peace out

LOVE IS LIKE A RIVER PEACEFUL AND DEEP

Kände för att bli lite seriöst. Jag har vän som jag tycker så jävla mycket om eller nej, jag har flera vänner som jag tycker så jävla mycket om. Men en av mina fina vänner är någon som jag från börjat hade gemensamma vänner som, vilket automatiskt ledde till att vi blev bekanta, som ledde till att vi blev vänner som träffades när det var fest, eller när man umgicks många och gjorde någonting. Jag hade aldrig tänkt tanken att vi var lika, om vi var lika, hur du var som person eller någonting. Vi hade gemensamma vänner och du var glad och snäll ungefär det var min uppfattning om dig. De senaste åren har gått fort och ju mer vi umgicks så kom jag underfund med att jag tyckte om dig. Jag är väldigt svår att komma nära och att släppa folk nära mig men med dig så känns det så naturligt. I våras och framför allt i somras så kom det som en blixt från klar himmel hur lika vi är, hur kul vi har när vi är tillsammans, hur mycket jag älskar att du är så ärlig som du är och hur jävla mycket jag tycker om dig. Med dig känns det naturligt att putta in dig i en främling, att skratta när du gör bort dig, att säga jag tycker verkligen om dig till. Kärlek till dig.


LIVET ENLIGT SOFIE

Vad är sann lycka? När man känner att man är nöjd med sig själv och vad man åstakommer i livet. Vilken är din största rädsla? Förlora någon i min närhet Vilken egenskap föraktar du mest hos dig själv? Allt för ofta glömmer jag bort de saker som jag faktiskt är jävligt bra på. Vilken egenskap föraktar du mest hos andra? Långsinta människor som hela tiden måste hitta fel på andra så som i vardagen. Vilken levande person beundrar du mest? Det finns många som jag beundrar. Folk som varit med om något hemskt som kommer tillbaka starkare än någonsin, dom som kämpar i skolan för att få ett viss betyg och till slut klarar det etc listan kan göras lång. Hur känner du dig just nu? GLAD När ljuger du? När jag tror att jag måste ljuga för att inte göra någon ledsen. Vad ogillar du mest med ditt utseende? Mina tänder. Vilka kvaliteter uppskattar du mest hos män? Humor, lättsamhet och en social förmåga Vilka kvaliteter uppskattar du mest hos kvinnor? Lättsamhet Vilka ord eller uttryckanvänder du för ofta? Driv inte Vem eller vad är din livs kärlek? Mat Vilken talang eller yrke skulle du vilja ha? Jag vill kunna trollbinda hela globen med min röst. HAHA Om du kunde förändra en sak med dig själv, vad skulle det vara? Lita mer på mig själv och våga göra allt jag vill. Vilken är din största bedrift? Tagit studenten. Om du skulle dö och fick återvända som en person eller sak vad skulle du välja? Jag vill återvända som en person som var älskad av allt och alla. Vilken av dina ägodelar håller du högst? Alla bilder Vad är det värsta en människa kan uppleva? Leva ett liv i ensamhet Vilken är din favoritsysselsättning? Skratta Vilken påhittad person gillar du mest? Vet inte Vilken historisk person identifierar du dig mest med? Ingen Vilka är de största hjältarna i ditt liv? Alla som tycker om mig för den jag är. Vad ogillar du mest? Bittra människor som inte kan se ljuset på dagen. Vad ångrar du djupast? Jag är ganska nöjd med mina val här i livet än så länge. Hur skulle du vilja dö? Sent, senare, senast när jag har upplevt som jag vill. Vilket är ditt motto? Idag är en bra dag.

ANIMALS IN THE CITY

Todayayayyay var det mördardagen på komvux.. Men jag lärde mig en ny grej som jag inte lärt mig på mina tolv år i skolan och dedatterade emot ett ämne på engelska som jag inte ens kan debattera mot på svenska så jag är nöjd med mig själv idag. Ja jao yeah.

Köpte en asfrääään Springjacket på hm idag. Svart, kort med lite puffaxlar. AAAAASSAAAAFRÄÄÄÄNNNNNN!!!! Sen fick några billiga jeans följa med mig också. Jag behöver jeans (jag behöver alltid någonting i klädväg) men jag hatar att köpa byxor, jeans whatever. HATARHATARHATAR.

Imorgon är det fredag, helg, weekend. No plans so far och det känns very nice. Yaoyaoyeahweyyey peace out




min extremt roliga och färgglada kväll

PARADISE HOTEL - SCONES - TE - CHILL




PICTURES FOR FREE


VÄRLDENS BÄSTA JAG ÄR TBXXXX

Yo!
Mådde som en prinsessa i rosa klänning hela helgen (dvs bra). Smygfilmade Jackie Ferm bla. Langar bilder senare. Nu ska jag ut på äventyr... till märsta.. sen till väsby och klippa mig...

I natt drömde jag:
Att jag festade med Kenza och hennes kompisar
Att jag och Hampus snackade med Morgan Alling
Att jag träffade Oskar på fest som hade mjukiskläder på sig
Att jag snodde chips och ostbågar av Malin

peace out

RSS 2.0