tralalalalalaalalaaaa

Här var jag full..

...Här var jag också full..

...Här var jag i Norberg.
 


only you

Sov alldeles för lite inatt. Vaknade upp av att det spöregnade ute och måndags-ångesten var ett faktum. Ville helst av allt bara ligga kvar där, brevid min favorit kille under ett varmt täcke med fönstret pyttelite öppet och veta att om jag vill kan jag ligga kvar här hela dagen. Men idag var inte en sån dag (tyvärr..) klockan ringde 6.00 och jag vaknade upp på ovanligt dåligt humör. Som vanligt när jag sover i Älvsjö så är det extra tungt att gå upp men idag var det tyngre än vanligt. Med tunga steg gick jag in i badrummet för att borsta tänderna då jag ser en lapp ligga brevid min tandborste. Den gjorde min dag.

På jobbet var det en riktig måndagsdag. Allting var extra tungt och det gjorde det inte bättre att jag skulle till tandläkaren och betala flera hundralappar för ett ynka besök. Lagom irriterad gick jag till tåget och åkte hem. Hemma satte jag på datorn (som jag förovanlighetens skull nu förtiden) suttit vid hela kvällen. När jag trycker upp internetsidan går Ras Cricket - Skin igång som Snygg-Micke gjort till min startsida och jag kunde inte låta bli att gråta (av lycka).

Det händer ofta att jag sitter och stirrar ihjäl mig på honom för att han är så jävla snygg och det bästa är att han är min. Trodde ALDRIG aldrig AlDrIG att jag skulle hitta någon som skulle göra mig så lycklig och glad.

Nu gråter jag igen.. (av lycka!)

Kan inte undgå att fundera på vad jag gjort för att förtjäna honom. Därför blev jag så glad i helgen när jag fick höra "jag är så glad för din skull, om det är någon som verkligen förtjänar det här så är det du Sofie".

Ska sova bort den här dagen så jag är redo att möta morgondagen för den kommer bli mycket bättre. Snygg-Micke kommer hit och förgyller mitt liv. LÄNGTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRR

Gavin DeGraw - Follow Through

http://www.youtube.com/watch?v=ftTfViVNwiM

Livet går vidare

Idag är en bra dag, solen har äntligen som utlovat börjat lysa över Josefinaskolan. Igår tog jag, Natta och Malin en avskedsbild som vi klistrade in i det lilla "avskedsbrevet" som nu pryder anslagstavlan på fritids. Känns ganska bra, men ändå jävligt sorgligt. Vissa (många) barn har fastnat i mitt hjärta och jag kommer sakna dom så sjukt mycket. Speciellt en, vill ha han i en liten ask och plocka fram han när jag har tråkigt, vill skratta eller bara se på honom och le. Jag kommer föralltid bära med mig dessa minnen som jag, Natalie och alla underbara barn tillsammans skapat Augusti 2010-Juni 2011. Känns dock skönt att jag kommer jobba lite i Augusti också efter semestern så jag får en chans att krama mina favoriter lite extra.

Känns dock som att det är rätt beslut, kanske kommer ångra mig i höst. Men som det känns nu så skulle jag kunna bli kvar här hela mitt liv för jag kommer alltid att sakna barnen oavsett hur länge jag jobbar för i höst kommer det nya barn som kommer vara lika bra som dom som är här idag.

Har sökt lite utbildningar på uni men vet inte om jag kommer in, så sökte en utbildning, distans på komvux också för att vara säker på att komma in någonstans. Ska söka jobb och förhoppningsvis åka utomlands med Angie i sommar.

Vill flytta också, närmare stan, jag som den senaste tiden velat flytta låååångt bort. Funderade till och med på att hänga med Lenne till Umeå men sen kom Snygg-Micke vilket har gjort att jag inte har något lust alls att flytta till Umeå.

Vi får se vad som händer, det jag vet i nuläget är iallafall att jag jobbar till och med veckan efter midsommar sen har jag BETALD SEMESTER hela juli, kommer tillbaka och jobbar några veckor och då har jag FÖRHOPPNINGSVIS kommit in på någon utbildning jag sökt.

Längtar till i sommar när Lenne kommer hem. Hoppas min andra älskade vän som de senaste åren bosatt sig i staterna kommer hem i sommar, skulle bli så glad då.

Försöker hitta någonstans att åka i början av juni när man är ledig tors-tis.

I helgen firar vi Angie och Natalie.
I eftermiddag träffar jag Micke.

Peace out


My life be like oh ah ohh aah








ÄLSKADE FREDAG

God dag! Kände redan igår kväll att idag skulle bli en bra dag. När jag kom hem igår tog jag ÄNTLIGEN tag i min såkallade uteplats. Sopade ihop alla tusentals löv i påsar, borstade bort allt från plattorna, tog bort förra årets blomma som min granne sa till mig att göra för en månad sedan.., planterade blomman hon gett mig, hämtade en ful gammal avdankad träsoffa med tillhörande fotölj hos mi padre som jag ska köpa färg till och göra som ny. Nu saknas bara ett bord. Sen kommer jag (om mina gäster...) kunna sitta där med ett glas bubbelvatten i sommar. Kommer nog iallafall duga i krig.

Idag är jag extra glad, som jag var i tisdags ungefär för idag ska jag träffa min man. Och det här har jag nu äntligen fått klart för mig att det är svårt att kombinera pojkvän, familj, vänner, nöjen och egen tid. Jag försöker så gått jag kan och ibland kanske det blir mer av det ena än av det andra. Men det är svårt när man träffat någon som på kort tid tagit så stor plats i ens liv och som man helst av allt vill spendera varje minut med. Jag vill inte bli hon som förändras eller klassas som tråkig eller som en toffel. 

I helgen ska det bli fint väder. Har en köplista med saker jag måste inhandla BLA EN NY MOBIL!!...

Peace out 

RSS 2.0