Detta gjorde min dag

Hur fint sms fick jag inte av Lenne imorse?

09:37
"Vi har en diskussion om dig, och mamma och mormor är dina största fans, de verkligen älskar dig haha :D"


RAINY SUNDAY

Nejejejejenejnejejenejejnej hatar såna här söndagskvällar (eller såna här kvällar/dagar) när man bara ha så dära jättetråkigt och bara vill göra någonting men man vet inte vad för det är måndag imorgon och då ska man vara fit for foght för jobb.

...Sen kom jag på det. Jag ska rosta mackor och dricka te framför Ensam mamma söker.
Fin söndagskväll trots allt.


Vaknade förövrigt utan att jag ställt om klockan så trodde klockan var 10.45 när jag åt frukost, så var den 09.45.. Det var bra.

When you're in need of love they give you care and attention

Om det är något vi ska vara rädda om så är det våra vänner. Människorna som vi ska ha kul med. Uppleva nya saker med. Dom som vi ska skratta och skapa minnen med. Som vi kan smsa och ringa när vi har något att berätta. Återigen så ska jag ta upp den finaste vänskapen jag har. Vi är som hon och han, den och det, upp och ner, fram och bak. Men ändå så lika någonstans.

Barndomsvännerna. Dom som man alltid kommer kunna gå tillbaka i tiden med och skratta åt interna skämt och händesler. Som man vet bryr sig om en på riktigt. Som man vet att man alltid kommer ha kvar och kunna prata med oavsett om det är hundratals mil ifrån. Vännerna som man vill följa hela livet.

Sen finns det dom som bara suger energi från en. Som man vill ringa men som man ändå inte vill ringa. Som man vill ha minnen med men kanske vill dela dom med någon annan. Som man tycker om men som man vet att man aldrig kommer bli jättebra vän med. Som man är mer olik så att det märks mer än vad det inte märks.

Så har vi vännerna som man träffar på spontant på ICA. Som kan göra en dålig dag till en bra dag. Som man hinner prata om det nyaste i livet på tre min för att tåget går snart. Som man verkligen blir glad av att se. Som man bestämmer en fika med som kanske aldrig blir av. Som man ändå vet är en vän.

Sen dom människorna som man klickar med på en gång. Det händer inte ofta, men när det händer så blir jag lika glad varje gång. Det kan vara någon som jag vet att jag aldrig kommer bli nära vän med, men som jag vet att jag kommer hälsa på om jag möter denna person igen. Som jag vet att jag kan sitta och ta en fika med utan att vi knappt känner varandra. Som bara är den där som det klickar med.


TACK FÖR ALLA KOMMENTARER NI GER MIG, ÄLSKAR ER OCKSÅ




PEACE AND LOVE

Fyndade fyra st ramar på loppis idag. Alla med guldram. Ska försöka göra något bra av dom tänkte jag. Angie joinade mig till ytterligare en loppis vid Eurostop där jag hittade två stolar som jag vill köpa och rusta upp. Frågan är bara om jag ska ha två eller fyra stolar... Det är frågan.


Ikväll ska jag hyra film.
Men först ska jag gå till station från mormor där jag fått kaffe och äppelpaj.

Måste bara berätta om gårdagskvällen. Tanken var att jag och Erica skulle komma till Lenne och äta middag. Vilket vi gjorde. Grejen var bara den att innan vi kom fram smsade hon att hennes pluggkompisar skulle vara med och äta. Jahaaa tänkte vi och vandrade hem till henne. Väl där möts vi av tre killar runt hennes vardagsrumsbord. På bordet står fyra kaffemuggar och själva kaffetillbringaren eller vad den kallas.

När vi fått våran mat trängde vi ihop oss runt Lenne köksbord. Vi tre tjejer på ena sidan och dessa random grabbar på andra sidan. Jag hade somvanligt lite fördomar om killarna. Killar som läser företagsekonomi, var av den ena hade såna där markanta glasögonbågar och ja lite finare stil. Men vet ni? Skenet bedrog. Mitt under middagen började han snacka, han visade inte en min samtidigt som jag Lenne och Erica satt som små flickor och fnissade/asgarvade åt honom. Han var så rolig. Jag blev nästan lite kär. Världens skönaste människa.

HEJ ALLA BLOGGLÄSARE.............

Hello friday! Sov max 5 timmar inatt. Att jag aldrig lär mig. Trots mitt pågående facebookförbud så kan jag inte slita mig. Men jag lider inte så mycket, mest av sömnbrist men annars så tycker jag om det lite.

Har precis suttit med min kära kollega och ordnat ihop ett besök på Postmuseet som vi ska göra med alla små barn på höstlovet. På onsdag tror jag att jag ska klä ut mig till häxa för då ska vi ha galej på skolan... höstdisco... Snackade med en pojke på ynka 6 år idag angående halloweenfester då jag berättade att jag ska på en halloweenfest nästa helg.

Lilla pojken - Men vad gör ni om det kommer några och knackar på dörren? Ger ni dom godis då?
Jag - Nej, vi ska inte äta godis
Lilla pojken - Men då kommer dom göra bus...
Lilla pojken - Varför ska ni inte ha godis?
Jag - Vi tycker mer om läsk.....

Ikväll eller hela helgen har jag saker att göra (tur för mig för annars skulle jag dö av tristess). Idag efter jobbet gliiider jag in till stan som den glidare jag är. Köper take away thaimat och går över överångstället hem till Lenne och svullar i mig det. Uppdaterar varandra om skvaller etc som hänt den senaste tiden (älskar det) och sen åker jag och Erica på bio och ser Himlen är oskyldigt blå.

Kommer bli kalas! Precis som nästa helg! Då blir det riktigt kalas!!


WELCOME TO ZDRAVO

Heeeey! Var somvanligt sjukt otaggad på träning men bäst som jag är så gled jag dit och krigade mig igenom ytterligare ett träningspass. Nu sitter jag fortfarande och funderar på den där lägenheten som jag ska flytta in i. Måste ju lätt fixa inflyttningsfika, inflyttningsfekke och så måste jag måla och spackla och designa.. Ska bli intressant. För första gången får jag göra något som är helt mitt. Där ska ni komma och känna att ni är hemma hos mig. Funderar därför att måla ryska flaggan över en hel vägg, bara för att ni ska känna "Wooow här bor Zdravo". Det bästa är att det tar 1 min till bussen och bussen går till jobbet!!!

Har redan planerat att i vår ska jag sitta ute på min lilla trappa och äta frukost och sola i vårstrålarna och även samla på mig årets första fräknar. Där ska jag också ha krukor med blommor och plantera.. Vad vet jag inte men någonting ska jag plantera. Trädgårdstjej som jag är...!

Imorgon ska försöka att inte försova mig så jag hinner koka ihop en riktigt snarrig gröt och se på Vakna! Med the voice.

Heeeey!





Jag ska flyga ut från fågelboet.. på riktigt

Fick ett samtal från Sigtunahem tidigare idag. Stod tydligen först i kö på en lägenhet. Hade tre timmar på mig att bestämma om jag ville tacka ja eller nej. Tackade ja. Flyttar in senast den 1/1.... yey!

Än så länge har jag en säng, en stenålders tv, en byrå, en garderob, ett skrivbord, en stol, en tvbänk, en skyltdocka.. Det lär ju fylla ut 54 kvadratmeter?

Vad ska jag göra här näst?

Ska alltså inte ta bort min facebook (för då skulle ju ni, alla mina facebookvänner dö av tristess varje gång ni vill bli uppdaterade om mig och mitt roliga liv). Bara för en vecka. Sen funderar jag på någonting annat, kanske utan msn i en vecka? Eller utan kaffe i en vecka? Kom med ideér, är sugen på lite utmaning!

FRÅGESTUND


When you throw a boomerang, it actually does come back to you


Idag gjorde jag det. Idag köpte jag jackan jag velat fram och tillbaka om i flera veckor pga priset... Åkte in i rusningstrafiken och haffade den. Kändes som att jag gick och bar på något mycket värdefullt när jag sedan gick ifrån butiken, 4 449 kr fattigare....

........Har inte tittat facebook idag och kommer klara första dagen galant. Tänkte faktiskt fortsätta på det spåret och stänga av datorn nu och läsa lite smaskigt skvaller i Hänt extra. Appråpå skvaller, tror ni inte att det kommer bli någonting mellan Blondinbella och Cimon? DET TROR JAG!!


DAG 1

Jag bestämde mig igårkväll innan jag gick och la mig att jag från och med idag till och med fredag ska bojkotta Facebook. Det kommer klia och kliar redan i mina Facebookfingrar därav detta beslut. Tänk hur beroende man kan bli utav en hemsida.... Sorgligt men sant.

Sen så kände jag att det behövdes. Höll på att bli lite psyko kände jag. Ska sluta grubbla och bara vara den grymma människa jag är och som jag vet att jag är omtyckt för. (Känns så skönt att kunna skriva så om sig själv).

Sov alldeles för få timmar, återigen. Ännu en anledning till denna veckans bojkottande. Vart ska jag nu skriva mina aktuella statusar? Här kanske...

Nu ska jag surfa runt på alla sidor förutom facebook (facebook är spärrat på jobbet haha) och komma på något äventyrligt att göra i helgen kanske.


HEYDOOO


DAGENS IMPA PÅ KILLAR I STAN OUTFIT



Som julgran på julafton

som godis en lördag, som sommar i juli, som snö på vintern, som happy meal på mc donalds, som daim i daimglass, som stjärnor på himlen.


LÖRDAGLÖRDAGLÖRDAGLÖRDAGLÖRDAG

Hola! Började dagen på bästa sätt med hjälp utav gröt och kaffe. Åkte sedan på en liten kolla-efter-vinterskor-maskeradkläder tripp. Kom aldrig hem efter det utan åkte med mormor och min moster till minneslunden i Rosersberg för att tända ett ljus till min fina morfar som fyllde år idag (lördag). Blev bjuden på middag efter det. Bjuder på två bilder från dagen. Andra bilden är tagen i ett provrum på hm, var livrädd att någon skulle öppna.... Måste tillägga att dräkten är för barn mellan 6-8 år... Hehe


Raggar på msn och spionerar på facebook.


VÄLBEHÖVLIG FREDAGSKVÄLL


Satt och funderade på vad jag skulle fördriva tiden med innan Idol börjar.. Så kom jag på att jag har en blogg att uppdatera mina finaste älskvärda bloggläsare.

Egoist som jag är ska jag börja med att säga att jag är så stolt över mig själv att jag klarat av den här veckan på jobbet. Känns som att jag har fått så mycket ansvar som jag i början av veckan tvivlade på om jag skulle klara av det. Men jag klarade det med bravur!!!

Gick från jobbet till mormor idag, dock var hon inte hemma så jag gick till centrum och handlade natchos och choklad ska jag ska hetsäta i mig snart.

Gjorde en deluxé a la Zdravo middag till mig själv bestående utav fullkornsmakaroner, extra tjock hamburgare, sallad, amerikansk dressing och ett glas mjölk!


Nu ska jag inte röra på mig någonting mer idag. Bara när jag ska fylla på med natchos... I like.

Peace out


We got weeds in the backyard four feet tall




NU KAN DU FÅ MIG SÅ LÄTT

Just idag, just ikväll var det en perfekt kväll att gå en promenad med bara mig själv. Satte musiken på högsta volym och bara gick. Det enda jag hörde var musiken som ekade i mina öron och det enda jag såg var människor som gick förbi, bilar som körde förbi och naturen samtidigt som jag gick i takt till min musik som ingen annan kunde höra. I höstmörkret.

Så värt.

MY DEAREST

Har en sjuk dålig vecka känner jag men sitter ändå i soffan och skrattar tillsammans med min storebror.

guldvärt

En vanlig update, för ovanlighetens skull

Blir så glad när jag läser Frejas blogg. Du verkar ha det så bra där nere och är så glad för din skull! Lycka till med dejtandet ;)

Imorgon åker mamma till Norrland och kommer hem på fredag kväll. Känner på mig att det inte kommer bli en höjdarvecka när det gäller middagar för min del..

...Borde sova men har lite tankar att få svar på. Kanske dock får vänta tills imorgon med det då jag öppnar 7.00 imorgon... mmmm I like.. Fast egentligen så gör jag det. Har en timmes rast då. Inte för att jag gör så mycket vettigt under den timmen förutom att läsa Metro.

Funderar på att åka raka vägen till friskis efter jobbet imorgon.. men känner mig lite sjuk, fortfarande.


Heydoooo


fi lo so fe rar

På något sätt så känns det. Det känns som att det klaffar. Någon är som jag. Som jag vill. Det känns bra.


DAGENS OUTFIT



HÄNGbyxor, MÄRKEStrosor, mina snyggaste & skönaste tights.


25/10 2010

Jättedyr jacka
Termobyxor
Vattentäta vantar
100 st överdrivet varma koftor
Uggs med bra kvalité
Klippa håret


....Längtar i vår när jag ska köpa en snygg jacka för under 100 kr.

Det är nu som livet är mitt jag har fått en stund här på jorden

Igårkväll när jag kom hem gick jag (som jag alltid gör när jag kommer hem igen från något jag sett fram emot jättelänge) in i en dvala..

Men nu börjar det bli bättre. Det är vardag igen och jag sitter somvanligt med en kopp snabbkaffe på ena sidan och mobilen (som är inloggad på facebook) på andra sidan.

För att försöka få energi till denna kalla och gråa måndag tänker jag på allt kul som jag har framför mig.. Kerts födelsedagsfest, KRYSSNINGEN SOM KOMMER BLI BLAND DET ROLIGASTE JAG GJORT I MITT 20 ÅRIGA LIV, ledighet under jul och nyår, min 21 års dag (?!), INTENSIVKURSEN I NORBERG DÅ JAG SKA SPENDERA 2 VECKOR MED MIN BROEEEDER. Så ja, jag har lite att se fram emot men känner ändå att jag måste börja ta tag i den här komma-hem-igen ångesten..

Men jag älskar den lilla byn. Igår morse när vi vaknade så stod jag, Lenne och Angie och tittade ut över det stillsamma samhället. Vi gick ner till COOP (som vi såg från fönstret) och köpte frukost som vi sedan tillagade och bara satt lika stillsamt som byn en söndagsförmiddag.

love at first sight


Den här helgen mina vänner (och ovänner) kommer bli något utöver det vanliga.
Fre - Utgång i Västerås Lör - Förfest på fortet och utgång i Fagersta.


*

Längtar till helgen.

Körde på 3an igår.

Heheh


Det är inte lätt när det är svårt

Lyckas alltid spilla kaffe för att jag varje gång envisas med att hälla i så mycket som möjligt i muggen. Idag tänkte jag ändra på det så hällde över lite i ett glas. Så jag, min mugg med mycket kaffe i, mitt glas med lite kaffe i och min metro tidning började gå. Det gick bra tills jag skulle öppna dörren med nyckel. Tappade tidningen på marken och i samma veva spillde jag kaffe på tidningen och på min tröja...




kvinnan med det.

Melissa Horn. Horn Melissa. Assilem Nroh. Kan äntligen le när jag lyssnar på hennes fantastiska texter. Kommer alltid relatera låtarna med vissa händelser, känslor och dig men numera med ett leende på läpparna.

Är så himla glad och tacksam att det här inträffade. Även fast jag såklart inte ville att det skulle hända.
Trodde aldrig att det i slutändan skulle gynna mig själv så mycket så det visade sig göra.

AWESOME

Bild från i lördags hemms hos Romina - We love Ryan Moradi

livets små goda ting

humor, mat, spontanitet, kläder, pengar, upplevelser, människor, metro, kaffe, skratt, vänner, högtider, tur, mörkblå, sommar, frukost, facebook, fotografier, nyhetsmorgon, godis, sverige, sport, pyssla, korsord, cornflakestoppar, fräknar uppsala, uppskattning, helg, fotoalbum, sovmorgon, sol, mamma, vår, vatten, dagbok, havregrynsgröt, resa, mod, fantasi, semester, familjen, converse, power meet, jordgubbar långklänning, överraskningar, chokladbollar vilja, banan, värme, melissa horn, kryssning, katter, grön, komplimanger, handboll, rosersberg, egoism, vilja, drömmar, sparrissoppa, förmiddag, charm, rea, gröt, självförtroende, tystnad, släkten, lycka, fest, fotboll, minnen, drömmar, sommar, smilegropar, fika.


"jag har inga kläder"

Angie frågade mig här om veckan om jag någongång har problem att välja kläder innan jag ska någonstans. Antingen utstrålar jag att jag alltid har full koll på vad jag har på mig som att jag planerat det dagar i förväg (vilket i och för sig händer... hehe) eller så klär jag mig som att jag inte bryr mig om vad jag har på mig. 
För nästan varje dag blir min braiga morgon ett helvete för att jag inte hittar några kläder att ha på mig. Ibland går det så långt att jag vill stanna hemma, låsa in mig på mitt flickrum och börja tröstäta.. En såkallad dålig hår/kläd/kropp dag.

Därför har jag numera börjat lägga fram morgondagens kläder redan kvällen innan så jag har ett mindre problem när jag vaknar alldeles försent.

Jag jobbar alltså på en skola med barn i åldrarna 6-9 år. Ingen bryr sig om vad jag har på mig. Det enda som är relativt viktigt är att jag har ömtåliga kläder som jag inte är rädd att smutsa ner.  Men ändå stod jag nyss framför min alldeles för lilla och smala spegel och testade olika outfits. Ingen var snyggare än den andra men tillslut valde jag en som jag inte ens är helt nöjd med. Kommer nämligen inte ha några fickor imorgon så frågan vart jag ska ha fritidstelefonen är ett mysterium som jag får lösa under morgondagen...


WEEEEEIIIIKEND

Igår, lördag var en fin dag. Började med att äta frukost bestående utav gröt med blåbär i. Åkte sedan för att övningsköra och det gick bra. Direkt efter plockade vi upp mormor och åkte till Blackeberg för att hälsa på bebis Ville, hans family, morbror och kusin. En liten släkträff en lördags eftermiddag så att säga.


Mot kvällen var jag bjuden hem till Romina på Iranfekke. Det var en ny upplevelse i god bemärkelse. Ville inte gå därifrån. 

Bussen kom inte så vi (jag och mitt hemsläp) fick gå hem. Vid station stod två helt underbara (och fulla) killar och delade ut Stockholm City, improvisations sjöng och spelade gitarr. Slutade med att dem förföljde oss hela vägen till portdörren så där satt vi utanför på en stentrapp och lyssade på ytterligare sånger in på småtimmarna. Sen gick vi upp och sov.

Längtar redan till nästa helg. Känner på mig (och hoppas) att det går snabbt till fredag.

Godnatt!


BOOMERANG

Shuez! Världens skönaste studiedagar har vi här på mitt kära jobb. Slutar 15.30 men det känns som att det kommer gå lika fort som en raket åker upp i luften.

Efter jobbet ska jag övningsköra.. hoppas jag (och mamma) överlever.
Sedan ska jag bara ha en mrs lonely One tree hill kväll och lite Idol. Ska bli väldigt efterlängtat.

En sak bara.. Köpte ju en jacka förra veckan, en snygg sådan. Men smart som jag är så insåg jag innan jag klippt bort alla lappar och innan bytesrätten gått ut att jag kommer frysa ihjäl hela vintern i den så igår lämnade jag tillbaka den. Sprang runt som en svettig tjej med fettigt hår i Kista Galleria efter en varm och snygg jacka. Men jag kan inte hitta den någonstans. Ska jag (som inte kan rita) behöva designa min egen vinterjacka? Kommer ihåg när jag hade samma problem med vinterskor. Då ville jag designa ett par höga vans (rutiga). Det vill jag inte längre, dock vill jag fortfarande ha ett par orange/blåa vans. I vår kanske.

Men det jag vill komma fram till är iallafall att det är dyrt att hitta den exemplariska jackan. 4500 vill jag inte lägga på en jacka.... Tänk vad mycket leksaker man kan köpa för 4500.. En ny barbie...lego.....kapplaklossar you name it.


Ska ge mig ut på jakt efter övningskörningen (om vi överlever dvs) och om jag inte hittar någon kommer jag återigen bli arg.


NNNNNEEEEEWWWWWWSSSSS


Linne 149 kr Cubus
Väska 169 kr Deichmann

funderar på att baka scones

Igår var det både förfekke och fekke. Fick i mig alldeles perfekt med alkohol. Kände mig ganska rutiderad (skrämmande) när jag insåg det. Vaknade upp vid 10 tiden imorse och återigen åkte jag för att besöka min favorit stad i hela Sverige - Uppsala. Hade planer på att strosa omkring längs gågatan och kolla i affärer vilket jag gjorde. Smsade Felix och frågade om vi skulle ta en fika. Träffade Felix. Spontant och jättebra.

Det bästa av allt var att jag hittade en ny vinterjacka som det skriker SOFIE om. Skogsgrön, lång, varm, SNYGG. Det nästbästa var att jag hade räknat med att hitta en jacka för 3000 men denna kostade "bara" 999 på.

Nu har mitt te kallnat så ska gå och göra nytt och sedan slå mig ner framför tv här i mitt NYSTÄDADE rum.





like a dream

Det är exakt såhär en lördagsmorgon ska vara. Ligger fortfarande nerbäddad i sängen, försöker locka hit katten och lyssnar på nyhetsmorgon. Nu ska jag slå på nyheter24 och se första avsnittet utav kenza tyra show, sedan ska jag gå I SOLEN till centrum och äta lunch, kolla efter stora feta fotoalbum (som jag ska fylla med massor med bilder) och köpa lite nödvändigheter. Ikväll blir det galejejejejejejej.

 


BRA START PÅ OKTOBER

Vilken dunderunderbar fredaug jag har haft idaug. Efter jobbet plankade jag på toaletten hela vägen till älskade underbara bästaste Uppsala. Träffade en mycket saknad och bra människa. Vi gick till ett fik och fikade och pratade om livet. Efter några timmar sa vi hejdå och jag gred runt på stan till klockan blev sju och alla affärer stängde. Då åkte jag till Rosersberg och joinade mina släktingar.

Nu ska jag slå på One tree hill och se det från allra första början.

Droppsta gård 10.00

Dagen till ära åt jag en god avocadomacka.


RSS 2.0