UPPDATERING FRÅN NORBERG

Äntligen en stund för mig själv i tystnad. Har låst in mig på mitt och Jossans (bruden jag delar rum med) rum här i Norberg. Trivs som fan med alla i detta hus, känns lite som ett Big Brother hus faktiskt och det är vad vi spenderar våra vardagskvällar framför, Big brother. På mornarna går man upp, ser vilka som sitter i köket, i soffan, snackar om allt mellan himmel och jord sen går man 500 m till självaste körskolan och kör sin lektion, sätter sig vid datorn och pluggar teori (som förövrigt tar död på mig som är sjukt svårlärd...), går upp till huset och äter, snackar lite igen.
I helgen är det bara jag och tre killar kvar. Igår åt vi på Världshuset och besökte den lokala puben... Ingenting att hurra för, tacka vet jag Green Man i Fagersta det är fina grejer. Men hur som helst, killarna och jag var ett gäng igår. Den yngsta av killarna, Adam är 22 år. Dom vart glada i hatten och jag kände mig aningen felplacerad. Men det var ändå soft. Kände mig och känner mig som deras lillasyster. Idag har dagen gått ut på att plugga kriga teori i några timmar, sen GICK jag till Kert och kollade på film med mina pojkvänner. Kvällen avslutades med att jag och Micke spelade Yatzy och systembolagets frågesport i köket här i huset.

Imorgon ska jag nog börja dagen med en promenad här i Norberg, rensa tankarna, lyssna på radio som jag alltid gör dagligen annars men som jag inte hinner med här och bara vara med mig själv. Sånt gillar jag.

Har förövrigt tappat rösten... Och börjat hosta..... Bra tajming!

Vill stanna här, i den här byn och bara vara den jag är när jag är här. Även fast jag varit så rastlös idag att jag inte visste vart jag skulle ta vägen för att det finns inte så många ställen att ta vägen på här så kan jag inte och kommer aldrig kunna förklara varför jag älskar att vara här. Hur konstigt det än låter och hur tråkigt jag kanske har vissa stunder så känner jag inte att jag missar någonting när jag är här. För att inte bli för djup så avslutar jag här.

Puss och kram skumbanan

KBK KRYSSNINGEN

Emil länkade detta klipp till mig på facebook här om dagen, spola fram till 6:32 så får ni se tre riktiga läckerbitar!
http://www.youtube.com/watch?v=cz-QJBQgbEg

XOXO

Ikväll är det fekke x 2000 i min omöblerade lya. Imorgon är det släktkalas i min omöblerade lya. Imorgon 17.45 sitter jag på tåget till Avestaaaa.

Så, nu vet ni vart ni har mig denärmaste dagarna.
Miss me!

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR IDAG ÄR DET ZDRAVO THE ONE AND ONLYS FÖDELSEDAG!!!!!

Hehe.. Kände mig som ett barn i natt, vaknade flera gånger... Haha. Sjöng för mig själv i morse och firade mig med rostade mackor och kaffe med skummad mjölk framför Vakna! Med The Voice. 

Efter jobbet ska jag glassa i bilen och äta på restauraaaangggg med min dunder underbara mamma. Sen ska jag hem och baka Lennes delikatess chokladbollar och städa och packa och vara glad och lyckliiiii.

Förra året när vi var på kryssning... Sweet!


Hej hej hej jag är bara 20 år

Är glad och stolt över mig själv idag, trots mitt fettiga hår och finniga ansikte.. Igår körde jag min sista körlektion i Märsta och på lördag 17.45 åker jag bort i tre veckor på någonting som jag sparat ihop till själv.

Kollade på Sofias Änglar på 5an igår kväll.. Handlade om en familj som förlorat pappan i familjen. Det var hemskt/DET ÄR HEMSKT. Sånt får inte hända men det händer. Satt helt tårögd för mig själv i soffan och det är inte ofta det händer...

Imorgon är det en stor dag. Hehe, min födelsedag.. Kommer bli soooooooooooooft!!
Men har mycket att göra, så som att baka chokladbollar, städa, planera lekar etc. Längtar till på fredag!!

Puss och smeeeeeeeeeeeeeeeek

LOVE LIFEEEEEEEETTTT

Tänkte bara uppdatera er om min otroligt överdrivt sköna helg. I fredags somnade vi alla i soffan hemma hos Angie till Snabba cash efter att vi alla avnjutit en god middag, i lördags tog jag på min alldeles för lite kläder och gick en promenad i solskenet, kom hem och packade ÄNTLIGEN UPP ALLA MINA KARTONGER, sen gled jag som den glidare jag är återigen hem till Angie för att avnjuta lite tacos och melodifestivalen. I går var jag på Lagerhaus och köpte väggdekorer och hängde med mamma. Så ni känns det lite mer hemtrevligt hemma hos mig.. Kan behövas med tanke på att jag ska imponera på massa snygga tjejer på fredag... Ska fan ta bilder på mitt snygga kök och visa er. NÄR JAG FÅR TILLBAKA MITT MOBILA BREDBAND SOM NATTA HAR GÖMT. På onsdag är jag tillbaka, facebook..... Drömde att jag var inne på facebook i natt... På onsdag har jag slagit mitt rekord med sju dagar. Är jag bäst eller är jag bäst? JAG ÄR BÄTTRE ÄN BÄST.

Denna vecka är fullspäckat OCH JAG ÄLSKAR DET. Måndag - Jobb, övningsköra på bilskola, alla hjärtans dag mys hemma hos mig Tisdag - Jobb, övningsköra på bilskola Onsdag - Jobb, handla inför helgen, tvätta Torsdag - Jobb, MIN FÖDELSEDAG, övningsköra med mamma, middag med mamma på Alanya, Fredag - Jobb, RYSK FEKKE HEMMA HOS MIG, Lördag - Kafferep för mina fina släkningar ÅKER TILL NORBERG OCH KOMMER INTE HEM FÖRRÄN 9E MARS!!!!  Söndag - Intensivkursen börjar!!!

Kärleksrecept

2 kg kärlek
1,5 kg glädje
2,5 hg skratt
5 hg mildhet
5 hg överseende
5 hg självuppoffring
5 hg finhackat förstånd
5 hg gott humör
2 msk uppfriskande gräl
1 kkp sunt förnuft
25 gr blygsamhet

Gör så här: Placera kärlek, glädje och mildhet i ett kärl. Vispa upp överseende, blygsamhet och självuppoffring. Rör ner det finhackade förståndet och det goda humöret i de uppfriskande grälen. Tillsätt bubblande skratt och sunt förnuft. Knåda ihop tills allt är blandat. Värm försiktigt i evighet.

Valentine's Day

Idag är det kärlekens dag. Så idag sänder jag ett inlägg till er, alla mina dunder underbara vänner och till dem som alltid får mig att skratta och må bra.
Ikväll har jag bjudit hem Natta och Angie hem till mig. Ska försöka trolla ihop en fin kvällsfika i kärlekens tecken. 

XoXo

My sweetest downfall

Anna Lenne och Freja. FAN VAD JAG SAKNAR ER!


Hej bloggen

Igår var jag inte på bra humör, eller egentligen så var jag det men det var en sån där töntig grej som fick mig på dåligt humör. Ni vet såna där saker som stör en. Jag har svårt för människor som alltid vill vara med på allting, som inte förstår när det kanske är dags att bara tagga ner ett tag och ta ett steg tillbaka. Gick in i min bubbla och visste inte vad jag skulle göra med min ilska. Ringde Lenne och berättade om den här töntiga grejen som jag har stört mig på hela dagen. Det bästa var att hon förstod. Jag var inte ute efter att hon skulle tycka samma sak eller hålla med, det var bara så skönt att ha någon att berätta för.

Ska bli så skönt att åka bort från allt och alla men samtidigt komma till det stället där jag faktiskt finner ett lugn vilket är konstigt då det aldrig är lugn och ro när man är där och jag älskar det.

I helgen blir det fredagsmys med Angie och Tacos och schlagerkväll.


13 DAGAR

Trevlig helg!
Hehe /Tjejen utan internet hemma...


KBK - KÖR BARA KÖR

Alla bilder från den grymma kryssningen kommer kanske upp här (om ni har tur) annars så får ni tycka synd om er själva att ni inte har äran att vara min vän på facebook där jag snäll som jag är lagt upp alla bilder. Vi var som planerat snyggast och även denna gång hade jag tankarna på annat så glömde helt bort att köpa godis till min bror som jag för andra gången lovat... Hehe.


NU KÖR VI!!!!

Yoooyoooo! Har ingått i ett vad med mig själv. Ska i två veckors tid avstå från två av mina största kärlekar här i livet för tillfället (tyvärr). Från och med idag, till och med min födelsedag dvs 17 februari (lägg det på minnet!!!!) ska jag bojkotta Facebook och msn. Har gett mitt mobila bredband till Natta som hon gömt på ett säkert ställe...

Vad ska jag nu göra med all min lediga tid? Tvätta, städa, laga mat, äta mat, planera lite inför det kommande helgerna, sätt upp tavlor etc. Finns miljoner saker att göra.. Och nu har jag inget internet hemma så har inget annat val.

 HEY HOE LET'S GO

RSS 2.0