LALALALAV JU

Langade iväg ett sms till mamma imorse

Jag: GRATTIS PÅ MORSDAG! Hehe
Mamma: Vart e presenterna?

GLASS I STORA LASS

Nu ska jag ta en promenixy till Scandic och sedan åka till Rosersberg. Funderar på att schacka en glarre på vägen. hihi

trevlig lördag!!!!

OH SUNNY DAY

Först och främst VILKET UNDERBART VÄDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!
Igår åkte jag ut på landet, till Kimsta. Jag och Lenne chillade fett och sen somnade vi och vaknade idag halv 12. Lenne fick panik.. "Jag har inte vaknat såhär sent på flera månader" haha.

Idag har vi spelat volleyboll, kickat fotboll och rensat ogräs. Jag har bränt mig i nacken och "brytit" ett finger. heh..

Har precis duschat och ätit lite, bara lite. Ikväll ska jag till Anna och grilla! Det blir en bra avslutning på denna underbara dag vill säga! Mat, chirre, ramlösa och choklad! Kanske lite kubb också? hehehhhh

Nu ska jag softa lite. Smälta maten och aaa softa. Läsa lite bloggar.

Juste, mamma frågade mig idag om jag gått ner i vikt. Appråpå det så höll jag på att tappa mina byxor här om dagen. Hiihihhi iihiii hejdå fläskfilé ???



  


JUMPER

Okej, jag kanske inte är
Den som man, som man ska va
Och jag kanske inte är
den du helst av allt vill ha
Men jag är nog lite grann
En sån som du gillar ibland
Och jag erkänner att jag kan
Tänka mej det ibland



Nu åker jag och hookar med lenne.
ha de bra

JAG LEVER, MEN DET ÄR KNAPPT

Kan inte den här jävla bubblan sprängas snart så jag kan bli fri, glad och bara njuta av livet SOM JAG GJORT I HELA MITT LIV????


Hela dagen idag har jag och Lenne stekt hemma hos Jocke i Bålsta..

Langar bilder från vår skiva som var igår kanske senare, kanske imorgon.. kanske kanske.

Orkar inte vara glad. typ. fast det känns om att jag ska vara det nu. Det är ju som alla säger "One's's's's in a life time.. dessvärre har inte den lyckan kommit till mig än.

Blir bara irriterad på alla som räknar ner (ja jag vet att typ alla som läser denna blogg gör det) men jag blir ändå irriterad.
Skivan igår var iallafall as lyckad. Alltid något!


LINAS DIARY

Ett utdrag från Linas kvällsbok 2

"Det hemska kom. Nu är det som hemskast. Och då kan det nästan kännas lite skönt. Just nu känns det lite skönt.
Kevin kommer inte tillbaka, nu vet jag det. Jag känner det. Han är borta. Han kommer inte till avslutningen. Det var bara något han skrev. Varför skulle han göra det?
Jag vet det nu.
Det var värre att inte veta. Nu vet jag. Det är bara jag, Lina. Inte Kevin och Lina. Bara Lina. Jag saknar Kevin så det knastrar i kroppen, men jag känner mig lite stark ändå."


Behöver jag säga mer än att jag känner igen mig?

ALWAYS AND FOREVER

Okej. Det är inte ofta jag är "djup" om man ens kan kalla det här "djupt" men jag måste bara säga att fan vad jag älskar att ha vänner. Fan vad jag älskar mina vänner. Fan vad ni är bra. Faktiskt så är det så, utan er ingen mig.

Att ni får mig att skratta säger väl de mesta? Jag är så jävla tacksam.

tack

BACKA BAKÅT BAMBAM BOOM BOOM

Börjar redan känns träningsvärken i ryggen.. naajs! Känner att det bränner fint på mina små kinder också. Feint.
Promenaden var skön, jag måste vara sysselsatt hela tiden, kan inte bara sitta hemma och tänka för det suger.

Jag vill stanna tiden. Vill gå i 2an, ha sommarlov och ett år kvar i skolan. Jag är inte redo än.
aengest

DRESS FOR SUCCESS

Håll i hatten.. Jag Sofie, Zdravo har idag köpt en KLÄNNING och inte vilken klänning som helst utan en ROSA VOLANGKLÄNNING! Det bästa i det här är att jag trivs i den. För några år sedan skulle jag aldrig tagit på mig en ROSA VOLANGKLÄNNING. Men nu jävlar:




Nu blire långpromenad till Mörsta med Cajsa och Erica efter det ska vi steka fläsk!


SQUARE ONE

Det där mötet kan ha varit det viktgaste på länge. Tack. På den korta stunden hann jag få några saker klart för mig.
Vi är vänner.


:)

IT HURTS

Fan fan fan ... Jag hade lovat mig själv att jag skulle acceptera att det inte blev som jag ville. Det gjorde jag också, för jag hade en tanke i mitt huvud som sa att kanske kanske. 

Samtidigt som jag visste att dagen då jag skulle få klart för mig att det aldrig kommer bli som jag innerst inne vill kommer jag bli ledsen.

Idag kom dagen som jag aldrig ville skulle komma, men som jag ändå visste skulle komma. 
Ja, jag är lite småledsen..
 


TOUCH OF SUMMER


















Tack för igåååår!


THIS IS THE LIFE

Dålig dag idag, langar bilder från gårdagen som var mycket micket mikket trevlig när jag kommer hem från Mörsta!

ciaoo


IN I "DIMMAN"

Dax att ta cykeln till Hanna och steka kycklingfilé!


linne weekday, kofta hm, strumpbyxor lennes

KELLY C

Här har ni något ni kan lyssna på medans ni funderar på vad jag ska heta på fejjan i framtiden:



HISS ELLER DISS?

OJ! Jag tror nästan att jag fick rekord i ex antal kommentarer på ett inlägg igår... nämligen FYRA STYCKEN!! woohoo! Kanske ska satsa på det där med videoinlägg?

Om inte så har jag ett annat knep för att fiska kommentarer. Det är nämligen så att jag funderar på att byta "efternamn" på fejjan (facebuuk) (FACEBOOK) och jag har några förslag som jag tänkte att DU kan vara med och rösta fram:

Sofie
Sofie Vin
Sofie Ro (ölen ni vet)

Nu har ni chansen och visa att vi är vänner  genom att ge hjälpa mig i-min-efternamns-dimma ...............

FEKKE 2000

Sho bre.. sitter hemma hos cajsa och degar. Vi har hittat den exemplariska födelsedagspresenten till en flicka på 19 våriga år. Det gick typ på två röda så vi vart nöjda och glada och åkte därifrån lika fort.

Ikväll ska jag alltså hem till Natta och sjunga jaa måå hoon leeva mm. Det blir nog trevligt!

Eh bara så ni vet, om ni undrade vart jag håller hus.... haha haaaaaaaaaaaaaaaaa

SÖTZOR

Idag är ingen vanlig dag för det är Natalulus födelsedag:
 
hurra hu%&"#ra ho"#%&¤¤#rrra

BARA KANSKE

Jag är inte beroende av någon (eller jo fast bara lite i smyg), ingen är beroende av mig (tror jag inte iallafall), jag kan göra precis vad jag vill när jag vill med vem jag vill (typ) men det är ändå någonting som inte stämmer.

Kanske är det just det att jag vill vara beroende av någon, kanske vill jag att någon ska vara beroende av mig och kanske vill jag inte vill kunna göra vad jag vill när jag vill med vem jag vill (?)

HEEEEJ BLOGGEN!

Kom precis hem från Cajsa och sitter med tandborsten i högsta hugg.. bjussar på ett såkallat videoinlägg från tidigare idag: 


Nej jag har absolut inte för mycket fritid.....

øLKAGGE


Från förra lördagen lindex, hm.

GALET

På senaste tiden så har jag upptäckt en konstig sak med mig själv. Jag älskar godis och jag kan äta det mycket och ofta. Men det konstiga är att alltid när jag ätit godis eller sötsaker så blir jag sugen på macka. Helst hårdbröd. CrazZzzZzY

RtotheASTLÖS

Jag måste ha drabbats av någon form av rastlöshet. Jag har varit hemma (hos min moster) i mindre än en timme och jag är redan rastlös. Är egentligen trött efter att ha varit på äventyr med två långa turturduvor *visslar*.. Vi var på Ikea i Barkarby för att köpa stuffs till Lennes längehet. Ett tag var hon inne på att köpa minimala hyllor som hon tänkte ha sina kläder på. Men jag känner henne för bra för att veta att det aldrig skulle funka, så det blev lite andra random grejer istället.

Tog tåget från Barbarby där jag inte kände mig inte som hemma, och väl på tåget i min ensamhet vart jag som så många gånger förr påmind om att jag hatar att jag tappat bort mina älskade hörlurar....... Fattar inte vart jag har lagt de små liven...

Nu ska jag fortsätta äta Marianne, langade direkt från båten.

I'M TOO SEXY FOR MYSELF



LILL LÖRDAG

Nu ska jag och Frejson laga matelito.. får se vad vi hittar för delikatesser i det finska köket!

brb

ASTRONOMI

Skjutit upp en nk uppgift som innebar att titta på stjärnhimlen en stjärnklar kväll och se vad man såg.. synd att jag skjutit upp den i typ öh ah ex antal månader vilket betyder ATT JUST IDAG NÄR JAG SKA TITTA PÅ VÅRAN VÄLDIGT FINA STJÄRNHIMMEL  så består den inte av en enda stjärna.. Det ska lämnas in imorgon och alla lärare är otrevliga såhär dagarna innan betygssättningen om det nu råkar vara så att man har något kvar att göra.... icke bra.

Imorgon är en kort skoldag sen är det heeelg!

purrus


BIG SECRET

Varför känns det som att en av de personer som jag älskar mest sakta men säkert har börjat ge upp sitt liv? Samtidigt står jag på sidan och kan inte göra någonting.
Först och främst måste du inse själv att du måste få hjälp.
Orkar inte längre....


FÄRJAN 2

färjan 2 på tv nu, två killar som dejtar och det är värsta pinsamma tystnaden , ni vet så där tyst så man bara vill gå under jorden. Därför fasar jag inför den dagen jag ska dejta... ska nog aldrig utsätta mig för det.

bra tack heeej

MILES APART

Vad har jag gett mig in på när jag tänker efter? Inte likt mig.

Haha ^^


GOOD NIGHT MY LOVER

Måste börja med att sammanfatta denna helg som den bästa på lääänge.

Idag har jag gjort något som hanna tycker är konstigt att jag gör själv som jag tycker är konstigt att hon tycker att det är konstigt. Jag åkte helt mr lonely till Kista för att leta skor till studenten.. och jag lyckades. Vet dock inte om jag ska lämna tillbaka eller icke. Det är den stora frågan.

Nu till saken. Jag tycker att det är skönt att åka och handla själv. Gå runt i sin egen värld. Gå in i de affärer man vill gå in i, lyssna på musik  mm och slippa tänka på någon annan.
Eh okej, nu låter jag som värsta värsta enstöringen men det är sant ju. Att åka och handla kläder själv är underskattat.

När jag kom hem iallafall fick jag god mat och sen städade jag mitt fina rum, eller ja det är fint nu! Dammade till och med av lampan (y). Mot kvällen gick jag på en promenad med mrs x. Hon fick höra på mina ideér om att göra en ´musikvideo´ bla.

Har inte haft tid att läsa min bok sedan i onsdags så nu är det dax.
imorgon - skola

TACK MIN VÄN

Jag kom på nyss att det var tack vare dig, att du inte hade lust eller orkade bry dig att bestämma om du ville med eller ej. Så jag måsta tacka dig för att du inte bestämde dig i tid. Tack vare dig så fick jag ett minne som jag aldrig glömmer.

De senaste veckorna har jag börjat tro på ödet. Allt som händer kanske har en menning ändå?

Cajsa slaggar i soffan för hon är fyllechaffis, lenne ligger topless i sängen och jag ska nu gå och sova brevid qvinnan.
mysigt..

LOVE THIS FEELING

Jag är glad glad glad jätteglad. Det är underbart väder och jag mår bra bra jättebra!
Nu ska jag åka till Blackeberg på 10 års kalas och kvällen ska jag spendera med mina favorit flikks!

Bjussar på en glad bild:


LOVELY DAY

Ist skivan var var as nice! Jag höll ett ganska seriöst?! tal så jag till och med chockade mig själv, maten var god, stämningen var trevlig och somsagt det var as nice!

Tillslut somnade vi sju stycken hemma hos Lenne i en soffa och en 1.20 säng.. men det gick. När alla skulle åka till skolan dvs vid halv tio imorse så åkte jag med.. kom hem, satte mig i soffan och åt chips. Sen har dagen rullat på.

Vid fem tog jag tåget till Lenne och har varit där hela kvällen. Fick henne att titta på en svenskfilm, vi åt thaimat, sen kom Jocke och joinade.

VÄLDIGT BRA DAG PÅ alla plan.


NO TIME FOR US

Fick nästan lite tårar i ögonen när en skickade den här låten till mig och sa att de påminde om oss.



there is no time for us
there is no time for us
oh the world won't understand
it's left no time for us

I love a girl I'll never see her again
she was so young I'll never see her again
she was so young
I'll never see her again

what is worthwhile in the world
if you can't be with the one you love
what is worthwhile
we'll be forgotten when we're gone

if I could change one thing in life
I'd make time for us
if I could change one thing
I'd make time for us

no time for us
no time for us
no time for us...

DREAMING OF YOU

The time came
the time for me to realise
I had to let you go
but my heart said no no
but how can it be so
you know yet at all
always remember when we feel in love
nothing kept us apart no

TAGGARUS

Jag är taggad. Om det hade varit för några veckor sedan så hade jag inte varit ett dugg taggad. Men jag är påväg tillbaka. Påväg tillbaka på banan. I rätt riktning innbillar jag mig att det går iallafall.

lenne anna romina julia julia och maddes skiva ikväll ju.

WOHOO!

HETS HETS HETS

Ehm.. jag hittade.. en...klänning....idag! Dessvärre ser min rumpa as fet ut i den, men det löser sig nog. Ska nog testa den snart med min mössa Å GREJER!

Nu ska jag och Lenne dricka kaffe innan Erica kommer och hetsar!
taggilicios

ALOHA

Slutar strax, ska ut och kriga efter en klänning.. good luck. he he


ltotheove

NÄR JAG BARA RULLAR FRAM

hej alla glada.  jag kunde inte sova igår kväll så jag skippade första lektionen. annars så har dagen rullat på bra. hänkade med arre på stan efter skolan sen åkte jag en sväng förbi mormor där jag fick en peruk. på tåget hem träffade jag mörre, det var kul.

imorgon är mina planer, skola, leta efter en klänning, hooka upp med lenne och erica, äta mat med lenne och erica och hooka med lenne och erica. det blir myws. Ska utnyttja lenne lite så hon hjälper mig med min ur-tråkiga-nk-uppgift..


Nu ska jag duscha!! och sen kanske plugga lite... jag suger

TJO

RAUWRR

Oouw, kom på nyss att jag för första gången på ex antal veckor börjar 8.35 imorgon.. så jävla otaggad. Både på lektionen och att gå upp tidigt.. Idag har jag varit på loppis och köpt en retro kamera till skivan som jag på på torsdag. Kommer vara galet ful.

Darins nya är fan bra.


CASCADA MIRACLE


Den här låten ger mig minnen. Kommer ihåg det som om det vore igår. Jag hade den på min mp3 som jag hade stylat med fina färgglada färger. Give me a chance to see that you are made for me.

SÖNDAG IT IS



Helgen har varit bien bien. I fredags kom somsagt Lenne, Cajsa och Julia hit och sedan så drog vi till Mörsta och ..kc.. det var kul. Var dock inte inne där så mycket men det var kul ändå!

Igår fikade jag med Lenne, Freja och Sara.. trevligt det också. Sen åkte jag och Lenne sen sväng förbi henne och sen till Kista där JAG SKULLE LETA EFTER EN KLÄNNING. Men jag hittade ingen.
Vi kom hem, köpte pizza, sallad och cola och sen cyklade vi över till Anna och chillade.

Nu ska jag chilla lite.. hehhhhh


JAG ÄR EN MEDIAHORA


PEACH MELBA

Bra dag.
baran, baran, baran och norsken. mina nya vapendragare. och felix förstås!

filmen på cosmonova var bra. de uppstoppade djuren var mindre bra. fyfan för ppstoppadedjur. det är inte konst engligt mig. bara äckligt.

parlamentet-inspelningen-var-desto-roligare. soran som för övrigt har lånat min penna = vi har pratat med varandra var med de andra minns jag inte namnet på.


Nu är jag cajsa och lenne här. julia kommer snart. talang 09 på tv och sen ska vi till mörsta.

yo

PLAYA DEL SOL

Dra mig baklänges. Igår gick jag och la mig med en svag panikkänsla över saker jag måste ja gjort färdigt.                  Idag 20 timmar senare sitter jag här och är näst intill klar med allt. Fy helvete vad skön den här känslan är.

Sen kan vi ju glömma bort att mitt historiaarbete suger, men det struntar vi i nu. Huvudsaken att det är klart.. Heh..
Nu har jag ganska ont i ryggen efter allt skivande på datorn så jag ska strax gå ut och möta en mycket god vän till mig.

Imorgon blir en kul "skoldag" först ska vi till naturhistoriska och se på två filmer, sen lurrelunch i stan någonstans och sen parlamentet inspelning. Kul jul.

Men nu ska jag pyysa. Skulle bara berätta läget att jag gjort klart mitt historiaarbete, min projektrapport, en mdkuppgift, och en religonsuppgift om Jehovas Vittnen. Nu har jag bara lite naturkunskap och en läxa i arbetsmiljö och säkerhet kvar att göra men det tar jag inte nu. 

För nu ska jag somsagt möta en väldgt god vän. 


DAGENS HÄNDELSE

Btw 2. Idag när jag skulle ta tåget till Tierp för att hämta min mobil. Vem tror ni inte ska ta samma tåg OM INTE PIERRES KKLASSKOMPIS Markus som jag dagen innan sagt rakt i hans ansikte "Jag har varit i Tierp en gång och jag vill aldrig tillbaka" dagen efter (idag) var jag "tvungen" att åka dit för att hämta min mobil.

Men det visste ju inte han. Så jag gömde mig.

hehe

ILANDSPROBLEM

btw.. jag får aldrig några kommentarer... buuhuu

SOFIES KVÄLLSBOK

Fan vad jobbigt det är att skriva ett arbete om något som man inte har mycket fakta om. Ja just det, och för den delen så laggade neooffice i skolan så jag kunde inte öppna mina dokument med de som jag skrivit innan. så idag har jag bara randomskrivit massa grejer som jag får skriva ut imorgon och hoppas att det är någorlunda sammanhängande med det som jag TURLIGT NOG REDAN SKRIVIT UT och som ligger i skolan. 

Juste, jag trodde de skulle vara klart på fredag men tydligen så var det igår.. eller aa man skulle ha skickat det till henne igår och lämna in det på papper på fredag. 
Åh nej vilken otur att vi inte ska vara i skolan på fredag då.. jättesynd.. så jag får ända till tisdag på mig och skriva klart allt. Åh nej vilken otur... nat

Förövrigt så känns det som att jag har mycket att göra. Den här veckan har gått i raket fart vilket icke är bra. Har somsagt ett historiaarbete, projektrapport och lite andra små saker som jag ska försöka göra klart förhoppningsvis imorgon. Hatar att ha saker liggandes. . .

Nu ska jag borta g-a-d-d-a-r-n-a, läsa min bok, packa min skolväska och sova.

LYCKA TILL IMORGON SNYGGING!!!

KOMPIS DET GÅR BRA NU.. ELLER

min mobil är återfunnen. i tierp av alla ställen. och jag sa senast idag till pierres klasskompis ni vet han som hade exet som enligt mig såg ut som en råtta? iallafall han bor där och jag sa senast idag att jag varit i tierp en gång och vill aldrig tillbaka. men imorgon måste jag dit för att få min mobil.

även fast det skär emot att inte gå på min enda lektion. mest för att jag ändå måste åka till skolan och skickade om några papper till mitt historiaarbete som inte vill öppnas på den här datorn.

så imorgon ska jag: åka till skolan, skicka om några papper till min mail, åka till tierp och hämta min mobil, vänta på tåget i tierp och åka hem. eller "hem" till min moster. väl där ska jag väl försöka knåpa ihop ett historiaarbete och fortsätta med mina handgjorda studentinbjudningar..

men somsagt, min mobil är återfunnen. happii.

SUMMER SUMMER SUMMER

GÖR TESTET!
ANNARS FÅR DU TYDLIGEN OTUR PÅ SOMMARLOVET


För ett år sedan:

Hur gammal var du? - 18 år och 3 månader
Vilken klass gick du i? - 2an
Vad hade du för hårfärg? - min vanliga och blont underhår ett tag
Hur lång var du? - 1.63
Hade du någon pojkvän? - nä
Vad brukade du göra på fritiden? - chilla, umgås med friends
Vilka umgicks du med? - friends and family
Hur såg du ut? - lite mer.. rutig och randig
Var allt bättre då? - på vissa plan JA
Skulle du vilja gå tillbaka dit? - ja
Har du förändrats? - ja.

Nu:
Hur gammal är du? - 19 år och 3 månader
Vilken klass går du i? - 3an
Vad har du för hårfärg? - Hanna säger orange....
Hur lång är du? - 1.63
Har du någon pojk/flickvän? - nej
Vad brukar du göra på fritiden? - skola, chilla, umgås
Vilka umgås du med? - friends and family
Hur ser du ut? - som min bror?

Har du..
Kysst någon? - a
Sovit brevid någon av samma kön? - ja
Sovit brevid någon av motsatt kön? - ja
Slagit ner någon? - nej
Ljugit för en bra vän?  -  ja
Svikit någon?  ja jag tror det..
Fuskat på prov/läxförhör? - vem har inte.. heh
Blivit kallad Bögjävel? -  säkert hänt
Kallat någon Bögjävel? -  maybe, tror dock inte de.
Druckit alkohol? - ja


Vem:
Skrev du senast till på msn? - Felix
Kramade du senast? -  Erica tror jag
Sov du hos senast?  Min moster
Kan du lita på till 100%? - Lenne I guess
Är den finaste personen som finns? Anna är fin. 
Vill du vara med just nu? DE DU
Ringde dig senast? - Lenne
Skickade ett sms till dig senast? -  Lenne
Skickade du ett sms till senast? - Lenne


Vad:

Drack du senast? - juice
Köpte du senast? - kex choklad
Gjorde du igår? - skola, gjorde inbjudningsbort och tittade på tv.
Ska du göra imorgon? -  hämta min återfunna mobil, plugga, kanske träffa Lenne.
Vill du göra just nu? - Sova och läsa min bok.
Åt du senast? - godis..
Är närmast dig som är rosa? - mitt block

KÄRLEK & FÖRHÅLLANDEN
Du är kär nu - nä... mje mje mje
Du har sårat nån så de börjat gråta - tror inte det.
Nån har sårat dig så du börjat gråta - ja
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - nä
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - nä
Du har haft ett förhållande som varade över två år - NÄ


ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - ja
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - ja
Jag har smygit ut utan lov - nej
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - nej
Jag har en hemlighet som ingen vet - ja
Jag har fuskat i ett spel - jaoo
Jag har struntat i ett prov - nje

DÅLIGA TIDER
Jag har druckit alkohol - ja
Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - nej
Jag kan inte svälja piller  -jo det kan jag (som tur är).                                                              
Jag har tagit mediciner mot depression - nej
Jag har anorexi och/eller bulimi - nej
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - nej
Jag har vaknat gråtande - nej
jag har somnat gråtande - nej


DÖDEN
Jag hatar begravningar - ja
Jag har sett någon dö - nej
Någon nära till mig har försökt begå självmord - ja
Någon nära till mig har begått självmord - ja..


ERFARENHETER
Jag har tappat bort mig i min hemstad - ja (H)
Jag har sett en fallande stjärna - ja
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna - ja
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss - nej
Har sparkat en kille mellan benen - nej
Har hoppat fallskärm från ett flygplan - nej
Har lekt sanning eller konsekvens - ja
Druckit en hel liter mjölk på en timme - nej
Jag har medverkat i en teater - ja
Har träffat någon från internet i det verkliga livet - min mamma finns på internet och jag har träffat henne.. ehehehhh hehe
Du har fångat en snöflinga med tungan - mycket möjligt.
Jag har suttit på ett tak på natten - mycket möjligt.
Jag har aprillat någon - ja och jag är bäst på de..
Jag har åkt taxi - ja
Jag har ätit sushi - ja


DET ÄR SÅ SYND ATT DU ÄR SÅ FUL DET ÄR SÅ SYND ATT DU ÄR SÅ FUL

orka ha övervaxad emolugg?

mr mw

NEJ, JAG LÄNGTAR INTE

Förutom mobilen så har det varit en bra dag. Bättre sent än aldrig har jag börjat med mina student-mottagnings-inbjudningar. Var egentligen inte så pepp på det men eftersom att alla verkar göra sånt så var jag väl illa tvungen.. hehe

Mina kommer bli personliga och home made by Zdravo..


NÄR DRÖM BLIR TILL VERKLIGHET

I natt drömde jag att jag tappade bort min väska som innehöll min plånbok och massa andra viktiga saker. När jag sedan vaknade och faktiskt insåg att det bara var en dröm var jag lättat. Det sorgliga i det hela var att det som verkade som en helt vanlig dröm visade sig vara en sanndröm... Idag tappade jag nämligen bort min mobil.. Ringde flera gånger och signaler fick fram. När jag sedan försökte en halvtimme senare var den avstängd.
Aja.. gjorde väl en fattig dum människa glad och får vara glad att det faktiskt inte var min plånbok.
Har en sån snäll kusin så imorgon får jag en av hans gamla. det duger för mig. surt med nytt nummer bara..



rip

DET ÄR FRÅGAN

Jag klarade mig utan dig i 19 år och jag vet att jag klarar mig utan dig. Varför kan jag inte bara låta dig vara?

XoXo

RUBRIKUZZUZZ

Hade glömt hur skönt det är att bada... så nu har jag två måsten när-jag-nu-någongång-i-framtiden-flyttar 1.solbalkong2.badkar

Inte för mycket begärt tycker jag!
9.08 tåget imorgon hejahejja.

DET VAR INTE IGÅR

Blev ingen promenad. ska istället ta ett hot chili bad. nice

DRESS FOR SUCCESS




Haffzor?

TIDEN GÅR FORT NÄR MAN HAR ROLIGT

Pjuhhh.. då har jag tjänat ihop till en middagsbiljett plus lite extra. känns bra i efterhand!
Ska vara snäll och informera mig om vad jag har haft för mig de senaste dagarna så ni alla blir avundsjuka..

Torsdag (valborg)
Cajsa kom lagom till efterrätten som var frukt med vitchoklad över och glass!
Efter det drog vi till Anna och chillade lite, var en sväng förbi Malin också. Sen gick det bara utför. Jag följde med Cajsa till Sigtuna och det var två upplevelser i en om jag ska sammanfatta mig kort och inte försäga mig. Jag vill aldrig tillbaka till just det huset iallafall. Haha.. det låter värre än vad det var, eller nej det var fan så jävla onice. Kände mig gaanska så felplacerad.. Jag ska hämnas inom en snar framtid! Sen drog jag och Cajsa hem till henne och sov.
Fredag
Chillade med Cajsa. Hoppade studsmatta och åkte sparkcykel. Kalas kul!
Lördag
Jobbade i några timmar sen åkte jag och mös hemma hos Erica med chips, godis, robinson och sing star. (det lät hemskt)
Söndag
Jobbat några timmar och nu sitter jag i Rosersberg för jag och mamma ska vara hund och husvakt hela veckan. Ska troligtvis gå en promenad med Erico och Cajsy senare!

RSS 2.0