THANK GOD IT'S FRIDAY

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh det är heeeeelg!!!!!!!!!!!!! Jag är glaad. Ska iväg på kalas hos min kusin nu. see yaa

FOREVER YOUNG

Jag förstår mig inte på mig själv. Varför jag har på datorn tills nu när jag vet hur äckligt trött jag kommer vara imorgonbitti..


Kom på en sak nyss, tänk att man längtar till helgerna, vill att veckodagarna ska gå så fort sommöjligt men ändå så vill man inte bli gammal. Ju fortare tiden går, desto fortare blir vi ju gamla...

..Men det ska ändå bli jävligt skönt med helg.

Får skjuts till jobbet imorgon. YES!


WOK & NUDLAR

Jag är stolt över mig själv, nästan så stolt att jag ibland tror att jag gick restaurang på gymnasiet och inte media... Har de senaste dagarna LAGAT MIN EGNA MATLÅDA helt själv senast nyss. Haha

Nästa steg kanske är att lära sig krydda maten så den smakar något också?

500 DAGAR OM ÅRET

Jag vill vara på Skansen nu och lyssna på Tomas Ledin.. baaah. Men eftersom att jag inte befinner mig där så ska jag istället duscha och städa lite i mitt rum. Nästan lika bra..

fast bara nästan.

SLUTA DRÖMMA BLONDINBELLA

Ja jag läser blondinbellas blogg och ja jag läser den ganska ofta. Men iallafall, läste nyss detta i hennes blogg
"Jag ser fram emot kvällar i soffan då det är mörkt ute, kanske att det regnar utanför och hemma sitter man nybadad i soffan i nya fina underkläder och en mysig pyjamas över eller en stor kofta. I handen har man en bra bok eller nya numret av Elle och så har man tänt doftljus i rummet och på bordet ligger ens favoritchoklad. Visst låter det härligt?"

Visst det som hon beskriver är väl mysigt. Sitta nerbäddad i en soffa, med en kopp te och läsa en bra bok eller whatever speciellt om det regnar också. MEN OFTA DET BLIR SÅ? När det väl är höst vill man ha sommar.

Ja, jag vet att jag har rätt. Somvanligt.

JAG ÄTER MACKA

Sitter hos mormor och äter.. haha som ni kanske ser på videoooon

JAG BA VAAAA

Är det något jag ogillar så är det ni vet när man sitter och läser en tidning t.ex aftonbladet och så sitter någon jävel som sitter brevid OCH OCKSÅ LÄSER.... väldigt irriiterande och jobbigt, speciellt när man inte känner personen i fråga (läs Kristine på mitt jobb). Något som också är jobbigt är när jag idag på rasten skulle lösa ett korsord, sa högt (för att få uppmärksamhet) ELLER INTE att jag inte ens kunde barnkorsordet då någon (läs Kristine på mitt jobb) bara vill vara snäll och hjälpa till... Men jag vill inte ha hjälp. Då är det ju ingen menning med det. Jag vill lösa det själv, och om jag inte kan så kan jag inte. Om jag nu skulle vilja ha hjälp så kan jag fråga själv..

Något jag också ogillar är man någon person ALLTID ska kommentera vad som står i tidningen NÄR ALLA ANDRA SOM SITTER VID SAMMA BORD LÄSER EXAKT SAMMA TIDNING. Vilket leder till att man antingen måste fejkskratta, hålla med, eller bara vara jävligt ointressead och låtsats som att man inte hörde...

En sista sak bara. Jag brukar vara bra på att ge all människor en chans, vara trevlig och glad. Men något jag inte tycker om är människor (läs Sussie på mitt jobb) är otrevliga och istället för att säga till vad man gör för fel så säger hon det till någon annan eller håller det för sig själv. Vilket leder till att jag inte vill fråga henne när jag undrar något.

Något jag gillar är er.

LIFE WILL SMILE FOR YOU


BLOOD BROTHER

Är det syskonkärlek när man i ena stunden bara har lust att spruta ner sitt syskon med diskmedel för man är arg och några minuter senare skratta och helt har glömt vad som hänt?

jag tror de.

KOM PÅ DET IDAG

En sekt är vad det hela kan ses som. Du är sektledaren som försöker värva medlemmar. Vissa går på det och blir hjärntvättade.



JAG VILL OCKSÅ

ÅÅÅÅH ni ska bara veta hur trött jag var idag på jobbet. Hade dagen till ära inte med mig någon matlåda heller.. så fick överleva på lite sallad och en banan.. stackars mig.

Har iallafall fått tacos här hemma, men jag vill inte vara hemma JAG VILL VARA PÅ KRYSSNING MED mia sabina saga mio petter och mormor. Deras båt går vilken minut som helst och de kommer inte hem förrän på fre.. ibland är det inte kul att jobba när man missar roliga saker.

Kanske städa rummet? ...nää det är så tråkigt.

JAG MYSER..

... med mig själv! Poppat popcorn och gjort dipp. Tittar på Beck. Jag är rädd.. höhö


FEELING THIS

Bläddra igenom hmkatalogen och sova. men bara en hälsing. har väl förstått att det inte bara är en som undrar hur jag ska överleva utan lenne när hon åker till frankrike i tio långa månader. Men då vill jag bara säga att ni kan sluta fundera och börja ägna den lilla tiden ni tänker på det på något annat.. Det  är lungt jag kommer överleva (tror jag iallafall) även fast jag kommer sakna henne så är det klart att jag överlever?! 

Bra, då var det sagt. Nu vet ni. Ni som inte visste, eller går och funderar på det någongång ibland eller dag ut och dag in. Jag och Lenne sitter inte ihop. Vi är två väldigt olika människor som har olika intressen och olika åsikter men ändå så passar vi väldigt bra ihop. 

 Jag är inte arg, ville bara få det sagt. BRAAA TAAACK HEEEEEEEEEEEEEEEY!


SÖNDAG

trött trött trött. var för första gången ute på söder igår, jag mia och några 30plusare.. det var trevligt. somnade sent, vaknade sent men ändå för tidigt så nu är jag trött.

Imorgon är det jobb igen. Känns lite sådär. Hade egentligen velat sovit ut den här helgen, men så blev det icke.

Har varit ute på en promenad i min ensamhet, det var skönt. Tomas Ledin är bra.

WEEEEEEEEEEKEND

Hej!! ÄNTLIGEN HELG!!! Sitter hemma hos Anki med Anna och Hanna och dricker baileys.. haha

YOU MAKE ME CRAZY

"Utan att tänka på vad jag sa så skrek jag ut: Nej. och samtidigt som jag gjorde det så fick jag en väldigt igenkännande känsla i magen"

konstigt somsagt


ICE AGE 1


BBQ

Nu ska jag cykla och grilla schött med pommes. steky! Filmen kommer upp later. gå ingenstans så länge.

Oh Thursday watch the walls instead

För ovanlighetensskull åt jag mellis idag:


Linnea jobbar


Jag och Alfons

I LOVE MOVIE MAKER

Ja, som ni kanske vet så går ju Ice Age 3 på bio just nu, och som ni kanske inte visste så är film inte mitt största intresse. Men iallafall, för några veckor sedan så berättade jag det här för en kille, en kille vid smeknamet Mörre att jag inte sett en enda av de tre filmerna, då vart han chockerad och sa att 1an är bäst och att jag måste se den.
Sagt och gjort, lånade den av Erica, såg den idag och har nu gjort en liten film om hur det såg ut när jag tittade på den i movie maker. Lägger upp den i bloggen imorgon.

DET ÄR AS BRA... jag lovar!! Men nu måste jag sova. godnatt alla söta.


ÖGONGODIS

Hej bloggen. Har för andra gången på mindre än en vecka resant mobilen på låtar och lagt in nya. Helt sjukt hur fort man tröttnar när man sitter flera timmar på jobbet och lyssnar.. Jag är så arg att min radio inte vill fungera längre. Där är det alltid varierat utbud och om en låt är dålig är det bara byta radiokanal.

Alltså den där killen på jobbet.. Han är inte så snygg. eller jo jag tycker det. Han är precis i min smak. Men vi har aldrig pratat med varandra. Idag hade han snygga byxor på dig. Ska försöka få Linnea att prata med honom.. haha de är lite bekanta. Vet inte ens vad människan heter.
Ska försöka komma efter han när vi stämplar in så jag kan titta vad han heter iallafall. En bra början kanske.

sleep well

EN PÅ MILJONEN



Har suttit en stund nu och sökt lite random jobb.. Upptäckte dock att det knappt finns några bilder på mig där jag är helt seriös och där man ser hela mitt ansikte. Här är två stycken iallafall.

I WANT TO BREAK FREE

Det här är så jävla konstigt. Jag vet att min vän har rätt när hon säger att jag kommer bli fast igen. Så jävla rätt. Men jag är för rädd och för snäll för att våga säga vad jag tycker och tänker. Jag är för rädd för att du ska tycka att jag är helt jävla dum i huvudet och inte längre vill prata med mig. Men egentligen så vill jag bara säga allt som jag tycker och tänker och kunna strunta i konsekvenserna.

Jag vill inte veta någonting om något som händer i ditt liv, jag vill egentligen inte prata med dig och inte heller råka träffa på dig. Samtidigt som det är det enda jag vill. Jag vill veta allt om dig, vara uppdaterat om allt som händer i ditt liv, prata med dig varje dag och träffa dig.

För en månad så bestämde jag mig. Jag skulle sluta och jag klarade det. I två veckor, tills du själv tog initiativet. Sen dess har det hänt några gånger till och det har fått mig att börja undra om du insett eller om du bara saknat. Jag antar att du inte vet vad du gjort och det är just det jag vill fråga. Om du gjorde det med flit eller om du bara inte insåg hur otrevlig du var. Eller så var det det du insåg. Att du kanske inte var den snällaste. 

Men vad som än händer så kommer jag ändå vara för snäll för att inte tycka om dig. Det är omöjligt. Du är så jävla bra...

JAG ÄR SNYGG

Yo!
Helgen var very great,. I fredags hookade jag upp med anki, vi drog på födelsedags fekke. I lördags var jag på poolparty!! Det var kulkulkul. Värdinnan (nämner inga namn) hade nog roligaste av alla. Haha. I söndags vaknade jag upp hemma hos lenne. Vi chillade som bara vi kan göra.
Fick förresten en baguette direkt från Frankrike i lördags. Den var god.


POOLPARTY

Sho!
Ska ta 17.47 tåget mot Rosersberg. Är hungrig som jag vet inte vad, men ska steka kött när jag kommer fram med sallad och pommes. Perfect for my stomach!

Ikväll ska jag bada och kriga för att spela volleyboll i vattnet.. kommer bli galet kul I think.

Langar säkert iväg ett rolig inlägg senare.. om ni har tur.
ses i dimman......................................sdsghbnghjn

PICTURE


hahiho


I'M 2 SEXY FOR MYSELF


DAGENS.. HEH


linne cheap monday shorts bikbok bikiniöverdel hm nagellack depend


DOM PÉRIGNON

"Stekiga Stureplan gillar Visby" pjuuuuh kan ju säga att jag inte skulle trivas på Stockholmsveckan.

Hoppas du har kul med alla stekare Freja...


HÖG PÅ LIVET

Tänk dig att det är sol ute, varmt som satan, du sitter på en cykel i nerförsbacke och lyssnar på Gyllene tiders Ljudet av ett annat hjärta och är glad. Det var jag idag när jag cyklade till centrum. 

Har faktiskt lyckats ganska bra med att måla mina naglar.. Jag brukar alltid kleta ut för att jag inte har tålamod att vänta tills det torkat ordentligt. Har köpt ett par asfräcka rosa simglasögon också!!

Nu ska jag läsa tidning och sooooooooooooooooooooooooooooooova.

DET BARA ÄR SÅ

Jag kan inte rå för att jag tittar extra noga när jag är vid station, jag kan inte rå för att jag alltid tittar mig omkring när jag är i den specifika staden. Jag kan inte rå för att jag ofta tänker på vad som var, vad kunde ha hänt och vad som kan hända. Jag kan inte rå för.

Tur att ingen kan läsa mina tankar.

HOLA

hard work work.. både igår och idag har det gått seeeegt på jobbet. Ganska segt ska jag säga dig. Men men.. snart helg. TYP!
Det är en kille som driver med mig på jobbet. I tisdags när jag tappade några böcker så sa han "jag såg det där", jag bara ehhh drev han eller?!!!!?!?!
Och idag när jag var ute och plockade ihop böcker med en lista som var GRÖN så sa han "du får välja en annan färg på pappret nästa gång så det matchar till dina kläder" .

Har kommit på en rolig grej jag ska göra på jobbet. Om jag vågar.. hah!
Det finns en ganska så snygg kille också.. hmhmhmm

Imorgon flyttar jag tillbaka hem till vilda väsby. Känns inte så kul. Jag trivs här. haha.


SOMMARMYS

jag.. luktar......................................................................svett

hungrig är jag också. matmat

MISERY BUSINESS

Det känns som att det du sa försämrade vår relation till det sämre och jag vet inte längre hur jag ska bete mig mot dig.

THIS IS ME


VIVA LA FRANCE

Jag tittade aldrig på tv.. istället satt jag ute tills myggen ville äta upp mig. Nu sitter jag med en tandborse i munnen och ska strax sova.. imorgon kommer jag vara lika trött som vanligt. Men det är helt ok. Min jobbarkompis Linnea (inte lenne) tycker jag om. Hon är så lätt på något sätt. Det känns som att vi känns varandra länge. Det tycker jag om. Jag tycker om lättsamma människor. Linnea är en sån.

Idag fick jag snabbbesök utav Lenne och Julia. Det var kul. Imorgon åker Lenne till Paris tills på lördag. Mindre kul. Men det är bara att vänja sig. Snart åker hon bort i många många månader. Men jag ska försöka åka och hälsa på henne i höst.

Har btw börjat läsa en bok. Det är konstigt det där. Jag jobbar på ett boklager och man ser så mycket böcker hela tiden att till och med jag som inte tycker om att läsa blir sugen på att läsa. Köpte en i fredags Såld heter den och är en sanningsbaserad historia som handlar om en kvinnas helvetesresa i Europas sexindustri.

godnatt.

MOVIE ME

Har börjat på ett nytt filmprojekt i movie maker.. har inte kommit långt, måste spåna lite nya ideer på jobbet imorgon. Nu ska jag titta på Beck. Eller aa snart. Fast det är läskigt.


THIS IS THE LIFE

Helluluu!

Idag har jag äntligen rensat min mobil på låtar som jag tröttnat på och fyllt på med "ny" och ny musik. Great tills imorgon då jag ska jobba IGEN!

Helgen har varit bra. Idag sov jag ut och det behövdes nog. Har ätit jordgubbar med glass och nu ska jag göra mig några mackor och titta på tv.

see yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

HATE YOU

Det finns ingenting som kan få mig på så dåligt humör som att testa bikinisar....

RBG BY NIGHT


chill fekke hos jojsan igår. kul kul. chill chill. Nu ska jag fortsätta chilla hemma hos erica med tre superpinglor.
vi ska bada Å GREJER. peace

DET ÄR HELG..

...om någon missat de. FEKKE 2000 2night.
see yaaaaa

STYLE BY STARS






nu ska jag läsa veckorevyn och sova. jobb imorgon och sen ska jag leta nya byxor. känner att jag är värd det.
heh


I'LL BE THERE



You and I must make a pack
We must bring salvation back
Where there is love
I'll be there

I'll reach out my hand to you
I'll have faith in all you do
Just call my name
And I'll be there

I'll be there to comfort you
Build my world of dreams around you
I'm so glad that I found you
I'll be there with a love that's strong
I'll be your strength

EVEN THE BEST FALL DOWN

Har precis tittat klart på Michael Jacksons minnesstund som gick p fyran. Den var grym. Jag vart till och med lite rörd av allas fina ord, alla sånger. Allt. Tänk hur många människor som avgudade Michael och jag måste säga som alla andra att han var kung på det han gjorde.


CUPCAKE


Sitter ute på altaneeen och äter ballerina.

WORKING 7.30 TO 4

Idag började jag jobba igen... det gick bra. Har redan börjat räkna mer tills om fem veckor.. Men det är ingen ide för då ska jag väl börja jobba igen med någonting annat. Jag är ju stor nu. Jag ska ju börja tjäna egna cash. Det är inge kul att vara stor.  Eller jo lite.

Kom iallafall på idag att jag inte har en framtid inom lagerarbete. Men fem veckor som jag iallafall klara av!

Annars så har jag gått en promenad med Angeli´c idag. Jag kan kasta macka! DEDU!
godnattzor.. snart helg....

SAGAN OM ÄVENTYRET

Jag läste Annas blogg idag där hon tydligen hade skrivit till sina tusentals läsare att jag säkert skulle skriva om vårat äventyr i Västerås och eftersom att jag är så snäll så ska jag väl sammanfattade det jävligt kort. Ni kommer ändå adrig förstå hur jävla galet det var.

Vid ett halv två tiden i lördags började vi vår färd mot Västerås, vi hade först tänkt att gå på Aros Fortet på lördagen direkt när vi kom fram men eftersom att det skulle bli så sent så bestämde vi oss istället för att åka till Annas kusins lägenhet och på kvällen äta middag ute och titta på Power Meet som var i Västerås..

Vi började göra oss i ordning, jag hade tagit med mig lite mackor och nudlar som jag åt lite av medan vi bara chillade. Vid halv fyra tiden kanske tyckte Anna och Lenne att lite vin kanske skulle vara gott och så blev det. Jag njöt ingenstans men jag drack ändå (dumt jag vet heh) och det blev mer och mer. och lite mer.

Vid halv fem vet jag att vi spelade smsroulet och sen vettefan vad som hände. Kan tänka mig att vi bestämde oss för att gå ut och försöka hitta till "stan?!", det gick inte så bra, vi (Anna) fick fråga runt, jag höll på att krocka med en cyklist, vi chillade i buskar, på trottoarer och tog iallafalll slutligen tydligen taxi ner på "stan?!".. Där chillade vi lite mer.. och det var väl där vid åtta tiden kvällen tog slut för den första av oss. (HAHAHAHAHAHAHA)
Anna ville absolut inte åka hem redan, men jag var helt död. Åkte taxi hem. Men har fått höra i efterhand att jag ville gå till lägenheten vi skulle sova i. Vet fan inte hur jag hade tänkt att hitta dit men det ville jag iallafall.
Åkte iallafall taxi, somnade vid nio tiden den kvällen.... 

Vaknade igen vid tre då Anna ville bli insläppt. Somnade om och vaknade igen halv fem av att LENNE ville bli insläppt. 

Väldigt kortfattat för allas bästa. Men det var ändå grymt jävla kul. Efter den här resan så gick Lenne sitt nya smeknamn också: Dino. 

Igår var vi helt slut, till frukost åt vi mina medtagna nudlar, hårdbröd och drack saft. Sen var vi inte redo men vi gjorde oss iallafall redo till att gå på Aros Fortet och det var grymt kul OCH SVETTIGT!
På bilresan hem dunkade vi såsåså vacker utan spackel, åt chips, drack mer (mer drycken), åt kakor och åkte förbi Hummelsta. För vi hann ju inte åka middag UTE I LÖRDAGS....


LOVE YOU

 

I'M SO HAPPY

Ja jajajajajaaaaaa jaa ja! Tänk vad några menningar kan förändra allt från det jag skrev i inlägget under.
Ja ja
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaaa
ja

wihooo


BIG NONO

Det kliar i fingrarna MEN JAG FÅR INTE. nej nej nej
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

nej, jag ska inte. idjuut

BIG NONO

Det kliar i fingrarna MEN JAG FÅR INTE. nej nej nej
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

nej, jag ska inte. idjuut

VÄSTERÅSSSSS

VÄSTERÅS VAR GAAAALET och det blev inte riktigt som planerat... haha det var grymt!

Langar bilder imoorgon. ska sova strax! Imorgon ska jag tjäna cash.

AROSFORTET

YO!

Vaknade av väckarklockan 10, somnade om och vaknade av att Lenne ringde 11.. Jag är så bra!
Drömde en freakad dröm om hästar.. jag vann iallafall hela tiden så jättefreakad kan den ju inte ha varit.. heh!

Har packad en väska till idag och två feta jävla väskor som ska med till Rosersberg. Börjar ju jobba på måndag och det är svårt att veta vad man ska ha som jobbkläder.. men packade bara i lite olika saker. OKEJ INGEN BRYR SIG....

Så kan ju berätta om något intressant istället (förengångsskull). Idag mina damer och herrar ska nämligen jag anna och lenne åka till Arosfortet som ligger i Västerås. Det ska bli grymt jävla kul. Askul till och med. Kan ju langa en länk så ni blir mer avundsjuka än vad ni redan är.... haha

Vet inte om vi blir kvar där över natten, det är tydligen Power Meet där.. men var inte så taggad igår, imorse när jag vaknade. Men när jag duschade så blev jag liite. Men aja det visar sig.

HA SÅ KUL IDAG DÅ.... utan mina roliga blogginlägg... hahahehehe hohohohoho

http://www.arosfortet.se/frameset.asp

ROBIN B

LtotheYCKAD kväll! Hemma hos Hanna chillade vi fett, sedan drog vi till märsta.. ja det var kul!! Å SOM VANLIGT SÅ VAR DET MINST EN SOM KALLADE MIG JIMMY.. det börjar bli en vana nu..

Så, när vi stod där utanför Corner.. ja jag vet CORNER så ser jag någon som jag känner igen, anki säger samma sak och det visar dig att det är KILLEN JAG VAR HELT JÄVLA BESATT AV FRÅN 7AN-9AN... haha. Lite komiskt och roligt på samma gång.....

Nu ska jag iallafall sova. ska upp gaanskaa tidigt imorgon för att åka till Västerås!! Kommer bli grymt.

godnattttt

ROSERSBERG

Lenne brukar kolla snett på mig nu på sommaren så fort jag hittar något fint som jag vill köpa som är svart
"eh Sofie det är sommar, då ska har man inte svart"

Så för en-gångs-skull så tänkte jag lite på vad hon sagt och har därför på mig en vit t-shirt med ett FÄRGGLATT tryck och ljusa jeans.. hoppas hon blir stolt nu.

ANNA HÄMTAR MIG STRAX. vi ska till hanna och.. ja jag vet inte vad vi ska göra. chilla antar jag!
PUSS

SOMMMMMAR

Jag . . . svettas.. ihjäl!!

typ

BARA JAG

Jag insåg nyss att jag kanske skulle ha vikt in mina 100 ton kläder.
Jag insåg nyss att ibland när jag driver med folk så förstår inte alla det.
Jag insåg nyss att jag inte saknar dig, jag saknar det.
Jag insåg nyss att jag precis ljög för mig själv.

Eller?

FEEL GOOD

Helluuuuu!


Är jag konstig om jag säger att jag tröttnat på solen? Jag har gjort det iallafall.. den är jobbig. Man blir ju bara lökig å grejer.. haha. Men aja.

Sitter för första gången sen i lörsags hemma i min egna säng och chillar. Det känns skönt. Men imorgon ska jag fly igen. Ska nämligen vara husvakt i Rosersberg i cirkus två veckor framöver.. det blir bra, med tanke på att jag börjar jobba i Rosersberg på måndag.


Igår kväll åkte iallafall jag, anki och erica till märsta för att chilla lite.. men jag mådde så jävla dåligt så vi åkte hem rätt tidigt.. tyvärr.

Vaknade hos Erica imorse, vi chillade och sen hookade jag upp med lenne i stan. Vi pluggade franska, tog en promenad till myrorna och busringde!!!


Ska strax sova tänkte jag.. men mitt rum är stökigt, det ligger kläder överallt och jag ska väl egentligen packa ner kläder i ännu en väska som jag ska ta med till Rosersberg... hmhmhmmh jobbigt.. höhöhhhh



MEN PEACE!

jag mår bra iallafall. det är galet nice!


LOVE GAME

Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Jagvet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att måste ta steget ur vår sista dans

HEEEJ BLOGGEN

EN VECKA GAMMAL... hehehhh

ZDRAVO

Lennes internet laggade igår.. bara så ni vet.

Idag och fram till måndag är jag ledig! Vem bangar på de? INTE JAG!!

Så, idag vaknade jag upp hemma hos Lenne, hade satt alarmet på 9.00 men vaknade igen halv elva.. ganska välbehövligt får jag väl säga.

Sååå.. idag har jag:

*Vart på ett möte
*KLIPPT MIG (äntligen)
*Köpt ett par nya skor (mina andra är sönderrivna i hälen)
*Tankat på min mobil (inte en dag försent)
Så hittade jag ett uuuuurgöööliiiigttttt linne på mq som jag bara iiiinte kuuuna motståååå

Nu ska jag väl städa lite i mitt rum kanske... kul! Sen ska jag göra något annat kul. Typ

yoyoyoyoyo

RSS 2.0