HETS

Sista hetsen 09. Iofs så är jag inte hetsad någonstans. Blir bara jävligt hetsad utav alla som hetsar.

hets hets hets

tänk er vad skönt att vakna imorgon och slippa hetsa?

hets

A Bump in the Road


Suppose I never ever met you Suppose we'd never fell in love Suppose I never ever saw you Suppose you never ever called Suppose I kept on singing love songs



ANKI PÅVÄG TILL JOBBET

28/12/09 06.32

Asså ser-iööööst. En jävla tjockisgubbe
stog bakom mig på tåget och flåsade...
Jag typ sprang därifrån för att slippa höra,
nu sitter han brevid mig på bussen...


ONLY FOR YOU MY DEAR

24/12 Julaftonsmorgon

Spänd nyvaken tjej innan julklappsöppningen

Plus gröt (såklart)

Framme i Rosersberg. Julgodis som JAG gjort.....





Tomten kom (när jag var och köpte tidningen)


en söt liten pojke


Mia hade turen att få det största paketet i våran julklappsdragning

Hej kuss!

Hund

25/12 Den här sätter mormor upp VARJE JUL

2 of my favorites

Drägg på ballkongen

Drägg på kc

Drägg på kc 2

Thaiiimaaatttt


peace



2009

Hello my brothers and sisters! Nu är jag back on track.. eller ja.. typ. Jag har för en gångs skull levt ett hektiskt liv sen julafton. Den 25e efter att jag betett mig som en fin väluppfostrad flicka så gick jag till Sofia där... det gick... utför. Bör tilläggas att den dagen kände jag mig så jävla ugly. Ugly, ni vet. Ful. Så det är skönt att den kvällen är över. Hade oturen att bli fotad också LYCKLIGTVIS kom den inte upp på hemsidan tack gud.

I lördags käkade jag och Romina oss tjocka på Tiger med fet thaimat sen hookade jag upp med Cajsa. Sov där och sen drog vi på bio med lennhoe och jocke på söndagen. Kom hem relativt sent och har SOM NI KANSKE REDAN VISSTE EFTERSOM ATT NI FÖLJER MIN BLOGG SLAVISKT? jobbat måndag, tisdag och onsdag. 

Efter jobbet i måndags åkte jag till centrum och fikade sen åt jag, hanna och romina en fet marängswich och kollade på en dålig film som ni säkert tycker är bra... Igår efter jobbet åkte jag til Stinsen med Anki och hookade upp med Lenne och Natta och idag efter jobbet hookade jag upp med Natta på tåget för vi skulle till Party store. Men vi hann aldrig dit innan dom stängde SÅ DET SÖG JU....

Lärde mig idag också att det är ute att säga 1337... Det nya är 1336.. han lär ju ha drivit med mig? eller?

peace


RIGHT NOW YAOOO


JAG VET ATT DU VILL VETA

Okej, vi åkte somsagt på bio och det blev destination kista. Bion började 16.20 och 15.50 åkte vi från Lennes mamma. Vi kom försent och bestämde oss för att titta på bion som började 18.30 så jag tog världens onyttigaste lövbiffstallrik.

Inne på Scorett trodde en medelålders kvinna att jag jobbade där och inne på Adidas trodde en annan random tjej i yngre tonåren att jag jobbade där... (kanske för att jag hade en adidaströja på mig som alla andra som jobbade där) men ändåååå....

Bion ja, vi kom in i sallongen och massor med barn likaså. Lenne och Jocke började undra vad det var för film jag och Cajsa lurat med dom på egentligen med tanke på barnens unga ålder. Men den var bra och dom var nöjda. Gud vilken tur för mig och Cajsa för annars kanske vi inte skulle levt längre.. eller så skulle vi gjort det.

Har inte gjort någon matlåda och jobbar måndag, tisdag och onsdag.. jobbigt läge.

Juste, bilderna kommer. En annan dag. Är nämligen så rik att jag har två kameror (en systemkamera) och en billig-liten-gullig-vanlig digitalkamera. Men de ena är kvar i Rosersberg där jag firade jul. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge............. hihi

peace


OLD DOGS

Jag är en upptagen qvinna. Nu får ni antingen tro att jag är upptagen med annat eller upptagen med en person.

Jag och Cajsa ska strax åka till Sälna och hooka upp med Lenne och Jocke...  Kramas lite, prata lite, åka på lite bio.

Sen.. när jag är hemma.. KANSKE.. tror jag.... att jag lägger in jättejättejättejätte roliga bilder från julhelgen. Som ni har längtat...


peace


TIGER HERE WE COME!

Hola! Jag vill spola tillbaka tiden till den 23e, alltså tillbaka till innan julafton för julen var wonderbar. Men får väl leva på det för spola tillbaka tiden kan ju vara lite svårt.

Berättar mer och showar bilder från julafton och igår later för nu ska jag åka från valsta 195 till vilda väsby och äta thaimat med  Råmen.

FAN VAD GOTT!!!!!!

peace


PtotheARTY

hej kung carl hejhej

peace

MERRY XMAAAAAAASSSSZZZZ

Bra bloggare som jag är så är det klart att jag slänger in ett blogginlägg på självaste julafton. Har ätit en fet julfrulle och mitt humör är på topp. Om cirkus en timme ska vi åka till min moster och co och ha världens bästa julafton med mina fina släktingar! Julpuss från eran favoritbloggare!


 
Jag och en glad morbror!

XMAS DINNER NR.1

YoyO!

Igår köpte jag julklappar.. var ute i god tid så det var inte hets 09 så tur var. Tro det eller ej men jag slog in julklapparna också, vissa blev finare inslagna än andra. Jag kom iallafall fram till att lådorna man får med när man handlar är great då är det bara lite snöre att knyta runt.

Hookade upp med Lenne och Jocke. Vi slogs, bråkade och åt. Nej men vi åt... mycket, chillade, snackade och mitt i natten letade vi långfärdsskidor dock utan resultat. Sen sov vi.

Sen vaknade vi, åt frulle och åkte till vilda väsby. Lenne ville hajka i skogen men jag skyllde på att jag har skavsår (vilket jag har på riktigt) så hajka kan ju hon och Jocke göra medans jag sitter inne och äter mat. 

Var hunrig (och är fortfarande hungrig) så jag gjorde lite mat som jag har ätit. Nu ska jag städa, slå in paket och åka till min farmor och hennes karl för årlig julmiddag. Måste tilläggas att det här är bland den viktigaste dagen på hela året. Jag träffar bara dom som kommer vara där en gång om året dvs den 23 december varje år så jag kan inte se ut hur som helst med tanke på att då kanske dom tror att jag... t. ex om jag har fettigt hår så kanske dom tror att jag alltid har fettigt hår etc...

Ska väl fråga ut min 9åriga kusin om hon har pojkvän eller om hon är kär i någon i vanlig ordning iallafall. Kanske leker affär också. En sak förstår jag iallafall inte, varför blir jag alltid den ultimata lekkamraten?!!?!?!?! Ser jag ut som en sån eller?

peace




2006-12-30

För snart tre år sedan hade jag kortkortkort hår på ena sidan. Skulle lätt inte banga på att göra det igen men det var så jävla jobbigt när det började växa ut..
 

CAN I BORROW YOUR TOP

Tro det eller ej men idag köpte min mamma kläder som jag kan och vill låna utav henne bla en jeansskjorta! As nice ju. Det är inte ofta det händer därav är jag i lite chocktillstånd nu. Liksom min mamma har handlat något som jag skulle kunna ha på mig. Coolt.

Det var hetsigt hemma hos födelsedagsbarnet (mormor) idag när vi var där och fikade. Alla snackade i mun på varandra och högt som fan. Jag fick ont i huvudet och har det fortfarande. Har sagt det förrut och jag säger det igen JAG TYCKER OM LUGN OCH RO. Fast appråpå det så var det en kille på jobbet som kallade mig hetsig... Så jag kanske säger emot mig själv lite. Men ja ni förstår.. eller så gör ni inte det.

23 är spikat, Julafton är spikat och det kommer bli great, 25e är typ spikat och det kommer nog bli kul, 26e är lite oklar och nyår är.. också oklar.

Jag måste köpa julklappar, har inte tid att tänka på nyår just nu plus att jag har ont i huvudet.

Imorgon ska jag klä upp mig och visa mig från min bästa sida när jag ska kirra extrajobb, bara för att jag säger såhär så kommer jag naturligtvis inte få det. Men ja, jag hoppas väl. Kom och tänka på en sak när jag borstade tänderna också. Det var nog menningen att jag inte fick juljobbet på gina tricot för jag har jobbat massor ändå på andra ställen och nu kanske jag får ett extrajobb också. Allt har verkligen en mening. Ibland förstår man inte vilken mening och ibland förstår man. Typ som att jag har ont i huvudet nu, vad är det för mening med det?

peace

THIS IS ME TODAY

Hej hopp i lingonskogen! Skönt med sovmorgon today!! Ska gå i 100- för att leta julklappar och lite nödvändiga stuffs till me myself and I. Efter det blir det tårtkalas i walZzZta.

Har kanske vartit jävligt duktig och skaffat mig ett extrajobb också, bara sådär. Ringde upp och ska in och lämna lite papper och sånt imorgon. Kan behövas om jag ska plugga lite nu i vår..

Ha en trevlig måndag och glöm för guds skull inte mössa, vantar och halsduk om ni ska gå.

peaceeeeeeeeeeeeeeeeeeuwwww





I'M THE ONE WHO MAKES YOU LAUGH

Jag ler idag samtidigt som jag inte kan förstå att jag var blind i ett halvår. Blind på livet vad livet har att erbjuda. Blind på det mesta. Blind för mig själv.

Idag ler jag och vet vad livet har att erbjuda. Jag vet vad jag vill och vem jag är. Idag så bryr jag mig inte vad andra tycker om mig. Ni får tycka vad ni vill för jag bryr mig faktiskt inte. Ni kan tycka att jag är galen, omogen, ful, fin, kort, tjock, blek ni kan tycka vad ni vill för jag vet vem jag är och jag är precis som jag vill vara.

dröm sött vakna blött 

EUW

Hola!

Alla måste ha kommit i kontakt med en person som verkligen stinker svett. Jag hade oturen att göra det idag på jobbet... Jag höll seriöst på att spy. Det stank så mycket att lukten var kvar i luften efter att han gått därifrån. Fyfan vad äckligt det var/är. Märker inte vissa människor när dom luktar svett? Jag menar, om jag känner att jag luktar svett så ser jag till att antingen inte komma i närheten av någon eller så gör jag allt som står i min makt för att få bort svettlukten med tex parfym eller något annat. Men jag kan nog ärligt säga att jag aldrig luktat så där mycket svett som den här killen idag.

Euw.

Jag kunde känna på flera meters håll när han var i närheten.. det säger ju allt.


Efter jobbet hookade jag upp med Cajsa. Kollade lite tv, sov lite, åt lite, drack lite och skrattade mycket. Imorgon ska jag vara smakråd, köpa julklappar och åka till min fina mormor som fyller åååår!

peace


SLITAGE 09

Jag och min kitkatt chillar tillsammans i soffan framför robins på ettan med lite cola och lite popcorn. Efter jobbet bakade jag och mamma ischoklad och knäck. Ischoklad måste ju vara världens lättaste sak att göra, det som kan krävas lite övning på är väl att hälla upp smeten i dom minimala formarna men det är ju insidan som räknas.... som tur är.

Var fett sugen på utgång igår, var fett sugen på utgång idag. Fast nu är jag bara sugen på att sova.. lite så tragiskt med tanke på att det är lördag och klockan är tio. FAST imorgon är det sista dagen på den här veckan vilket också betyder sista dagen på min hektiska jobbvecka. Ska försöka att träffa Lenne imorgon. Vore guld. Var ju inte igår direkt. Oktober för att vara exakt.

Tänkte langa en bild på när jag hällde upp knäck i formarna. Gick inte världs bäst men jag kan ju inte vara bäst på allt... HAHAHA






HEJ MITT VINTERLAND

Hej. Fyfan vad äckligt jävla HOR kallt det är i detta vinterland............. kul att gå runt i sneakers i snö sex på morgonen. Kul att tågen är försenade när man ska hem, kul att bussen kommer försent. Kul.kul.kul.

Men jag är ingen klagare, bara när jag vill att folk ska tycka synd om mig så brukar jag klaga heh och ja, jag tycker att ni ska tycka synd om mig för jag höll fan på att frysa ihjäl och det skulle varit jävligt skönt att bara vara inne hela den här fredagskvällen men en fet godispåse och ett duntäcke i soffan men nej istället ska jag åka ett försenat tåg till Rosersberg på såkallad drinkkväll... Fan vad jobbigt det är med vänner alltså. Dessvärre ska jag jobba imorgon så jjag ska inte dricka några färgglada drinkar.

Är ledig hela nästa vecka iallafall, eller dvs veckan som kommer. Fan vad skönt. Har mycket att göra, bara roliga saker också. Ska handla julklappar, UMGÅS MED LENNE och bara chilla.

Nu ska jag smirra mig som jag inte gjort på hela veckan och sen sätta på mig min feta varma dunjacka, feta vinterskor, världens fetaste halsduk, feta fula handskar och en mössa. Btw kom och tänka på en grej.. Det är synd om oss som inte passar i mössa när det är så kallt ute... Men nu har jag fan inget val.

Återkommer med mer rolig update later my friends and I know you like/love it.

peace


HAPPY B-DAY TO YOU

grrattis mi madre
 


WELCOME TO MY LIFE


Hello sweety! Idag var jag SÅHÄÄÄÄÄRRRRR nära på att få jobba med den snygga killen men nej det fick jag självklart inte göra...

Kom hem för typ 30 min sen, har duschat och skippade att tvätta håret för att det blir ju fettigt ännu fortare om man börjat tvätta det varje dag men det betyder att det kommer vara på början att bli fettigt imorgon när jag ska jobba. Jag hatar att ha fettigt hår. Spelar ingen roll om det är uppsatt eller inte. Jag känner mig så jävla äckligt bara.

Ska väl gå och sova vid tio och innan det ska jag lyxa till det med lite paradise hotel, ett program på 2an och ostbågar. Måste fixa matlåda och hitta kläder att ha på mig imorgon också. 

Ja, nu vet ni allt ni har gått och undrat över hela dagen. 

peace 


NEWS

1. Fick onda ögat av en tjej idag för att vi glömde en very importent grej
2. En tjej 40+ på jobbet har ett playboy nyckelband
3. Snygga killen på jobbet är sådär söt snygg
4. Fick ögonkontakt med Paul Haukka från the voice idag
5. Ska jobba i helgen också så slår på stort den här veckan och jobbar sju dagar i streck
6. Jag såg dubbelt idag
7. Mitt hår är fettigt
8. Imorgon fyller min mamma år!

 måndag 7.00-16.00 tisdag 7.00-20.00 onsdag 7.00-20.00 torsdag 7.00-20.00 fredag 7.00-14.00 lördag 8.00-16.00 söndag 8.00-16.00


min babe Paul och någon random brud


RÅDMANSGATAN 35

Heeeejjjjjjjjj! Jävlar vad jag är trött. ZzZzZzZZZZZzZZZZZzzzZzZz. Somande sent, vaknade tidigt och jobbat hela dagen. Ligger just nu och degar i soffan och vill inte anstränga mig en sek. Är helt slut men ändå ska jag jobba från 7-20 tisdag, onsdag och torsdag den här veckan. Först i stan och på kvällen i Rosersberg. Vet inte varför jag utsätter mig för det här för just nu skulle det vara jävligt soft att börja fyra imorgon men på ett annat sätt så kommer det vara jävligt soft i januari när jag får lön så ja när jag har chans så är det klart jag tar den. Ingen har väl dött av sömnbrist och för mycket jobb på en vecka? Fast vem vet, jag kanske blir det första.. heh.....

Kan ju iallafall skryta med att jag varit inne hos en nyhetsläsare som jobbar på fyran idag.

En snygg kille var där på jobbet iallafall... haha.. Börjar bli lite roligt det där nu.
Synd bara att jag inte är på samma ställe som honom och jobbar.. eller det kanske är tur . wihoo

Nu ska jag drömma mig bort till kl åtta på torsdag.

peace

DAY OF THE DAY

Dagens humör: nöjd
Dagens mående: bra
Dagens frisyr: uppsatt i en orginell hästsvans
Dagens klädsel: jobbkläder
Gjort idag: jobbat
Borde göra: chilla
Dagens planer: titta på tv och sova
Nu lyssnar jag på: nyheterna
Dagens bästa: snygga killen på jobbet (haha)
Dagens sämsta: trött
Dagens väder: snöigt och kallt
Dagens middag: köttfärssås och spagetti
Tid just nu: 18.45

CASH IS KING

Soft dag.

Har inte ansträngt mig ett dugg. Ätit lite lussebullar, tittat på luciareprisen från imorse, lagt in nya låtar på mobilen och julpyntat lite.. heh....

Fick också ett samtal angående jobb så ska jobba hela veckan. Imorgon i Solna och förhoppningsvis lite i Rosersberg senare i veckan om inte så jobbar jag i Solna hela veckan lång lång lång.
Imorgon ska jag iallafall ta 6.28 tåget så ska bara kolla klart på Paradise hotel och sen sooova.

peace

REST IN PEACE

Mamma har lovat att komma hem med lussebullar efter jobbet.. gött. Har inte ätit någon i år och är inte heller världens störta fan av lussebullar, pepparkakor etc. Glögg dricker jag inte heller.

Men måste bara berätta en tragiskt händelse så ni tar det lugnt när ni äter pizza nästa gång.
Igår fick jag nämligen höra en väldigt tråkig sak. Det var en fredag, några personer hade bestämt sig för att lyxa till det med pizza. Det slutade med att en i sällskapet fick en pizzabit i halsen, ambulanser kom till platsen, personen i fråga åkte in till akuten, vårdades respirator och avled senare på natten.

En pizza..

Tänk på det nästa gång....


SANKTA LUCIAAAAA

Rå missade lucia sju imorse, istället vaknade jag utav ett sms halv 12. Kändes muy bien. Ett glas, juice, kaffe, mackor och fil senare kände jag mig snäll och beställde hem en julklapp till en tjej som jag tycker mycket om. Känner att jag måste hetsa mig själv med julklappar nu.. Det är trots allt den 13onde och jag ligger lite efter om man säger så. Lucia måste jag bara säga är ett mycket fint namn tycker jag. Lite små sött sådär.

Såg ju bröllopsfotografen igår och jag tyckte mycket om den. Kanske inte var världens bästa film men jag gillade budskapet som är med i filmen. Den handlar i korta drag om en familj från Värlmand och en släkt från Djursholm.
Det roliga är att det är inte tjejen från överklassen som försöker skryta med sina pengar utan det är killen från Värmland som hela tiden försöker visa sig från sin bästa sida genom att ljuga. Medans tjejen inte bryr sig om hur mycket pengar han har eller om hans föräldrar är arbetslösa utan hon tycker om honom som person.

Det är det som är så bra med den här filmen. Det är sorgligt men så sant. Vi är alla människor, vissa har pengar andra har inte pengar men man blir inte kär i pengarna utan i en person.

En annan viktig sak som togs upp var att man alltid ska våga stå för sina åskiter och säga vad man tycker för en dag kan det vara försent. Helt plötsligt kanske den du ljugit för eller inte vågat sagt som du egentligen tycker till är död eller borta ur ditt liv.

peace


BRÖLLOPSFOTOGRAFEN

- Wiihoo, det här gjorde du bra Sofie.
- Tack Sofie, thihi..
- Yeah, du är lätt värd att gå på bio ikväll!!

Ja, jag snackar med mig själv.

Jag förstår mig inte på mig själv ibland, snackade med Erica för kanske en och en halvtimme sen, då sa jag att jag skulle göra något att äta, samma sak till Hanna för kanske en timme sen. HAR JAG GJORT NÅGON MAT? Svar NEJ. Så nu sitter jag och äter lite mackor och fil med banan och havregryn i... 

....Ska sticka iväg på bio nu så får mätta min kropp med nyttiga smörpopcorn och en fet cola. Bra Sofie! Tack Sofie! Vi ska se bröllopsfotografen. Svennefilm. Jag är i himmelriket.

Hade på mig mina vinterskor idag. Har lite skavsår på hälarna men jag härdar mig själv. Gårdagen var great, och idag jobbade jag mellan 8-15 lite slitet men vad gör man inte för feta cash? Det jag skulle komma fram till var iallafall att jag inte frös någonting om mina fötter. Sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet!
peace



peace

SKÅNELA - GUIF

Hellooo! Nu ska jag dra och titta på handboll i Vikingahallen. Ska bli galet kul. Var inte så galet längesen iofs men det ska bli galet ändå.

Sen ska jag hooka upp med två vapendragare. Det blir nog galet chill.

LYCKOPUSSAR TILL CALLE!!!!
 

DRESS FOR SUCCESS

Hej alla fina människor med bra klädsmak. Idag tänkte jag såga människor utan just klädsmak.

Har träffat en tjej som absolut inte har en aning om vad fan hon sätter på sig. Den här tjejen använder idag år 2009 ett par slitna byxor, och nej det är inte såna där med snygg slitning och som är tajta i benen.. Dom här byxorna är både mörka och ljusa och inte nog med det, dom är vida i benen... Alltså ett bra exempel på sånt som jag skulle kunna satt på mig när jag gick i 6an...?

Till det hade hon en tajt ful röd tröja med INBYGGD luva som absolut inte har någon funktion.. Om hon skulle sätta på sig den skulle jag fan DÖ.. fyfan. Självklart tror hon att hon passar i rött hår också då hon har färgat håret i just rött. Kanske för att matcha det med hennes tröja men det tvivlar jag på. Hon passar inte i rött hår någonstans iallafall..... Glömde jag säga att hon snackar as fult också?

Om jag skulle få tillfälle att snacka med henne så skulle säkert hon tro att jag tycker att hon är rolig för jag kommer säkert börja skratta ÅT HENNE.

Jag är ledsen men såna här människor kan jag inte ge en chans. Varje gång jag ser folk utan klädsmak så tycker jag synd om dom samtidigt som jag vill skrika VÄX UPP OCH KLÄ SIG SOM ATT DU LEVER ÅR 2009 VAFAN.

Har också dessvärre märkt att det här med dålig klädsmak går i arv och det är ganska sorgligt.. Har ett bra exempel men kan tyvärr inte nämna det här... he he


peace
/ tjej med bra klädsmak.


SHE WEARS HIGH HEELS, I WEAR SNEAKERS

Here it is! Mina nya FODRADE vinterskor.


Skopunkten 399

MITT STRESSIGA LIV

åh jag har nyaste numret av hänt extra att läsa och massor med paradise hotel avsnitt som jag missat att titta på.. gud vad jobbigt. Plus att jag inte kan göra det nu heller för nu bara måste jag titta på mammas pojkar... så synd om mig..

En annan grej. Nu bara för jag råkat nämt det där mailet som jag ska försöka skriva så känner jag verkligen ingen ork eller lust att skriva det. Lite roligt att du nu vill att jag ska skriva det och verkligen vill veta vad jag har tänkt att skriva. Ska leva på det ett tag så du får vänta och tänka på det ett tag till. Nu är det dags att ge igen lite smått (i smyg)... hehiho


SWEET DREAMS


WORK AND TRAVEL

Yo sunshine! Vaknade 10, var dödstrött och försökte inbilla mig att klockan var för tidigt för att gå upp vilket den naturligtvis inte var. Gjorde en mesig frukost och drog till jobbet. Höll på att lacka ur när jag gjorde fel en gång och när SILVIA (inte drottningen) sa åt mig att jag gjorde fel.

Klockan blev fyra och jag fortsatte att jobba helt ovetandes om vad som skulle inträffa.. åt min matlåda med sällskap utav Anton och Niklas (mycket roliga och trevlig killar). När vi kom tillbaka från rasten var jag fortfarande ovetandes om vad som skulle inträffa. Började jobba och gjorde fel en gång och sa att om jag gör fel nästa gång då jävlar... gjorde fel en gång till, en gång till OCH EN GÅNG TILL. Då sa jag till mig själv och till alla andra att om jag gör fel nästa gång så kommer jag DÖDA MIG SJÄLV! ...Vad hände? Jo.. jag gjorde fel, igen. Hade lyckligtvis glömt bort vad jag lovat mig själv (och alla andra) så här sitter jag levande.

...Kontrollräknade den sista och det visade sig att jag hade gjort fel IGEN, men som tur var att jag kontrollräknade och att kvinnan som upptäckt alla mina tidigare fel inte såg det här. En annan bra grej är att jag inte jobbar imorgon eller på fredag så om det blev fel på den som inte vart klar kommer jag inte få skulden... Om jag inte får det på lördag vill säga.....

.....Somsagt, helt jävla svettig och röd i ansiktet tog jag mod till mig och snackade med den där jäveln som får mig helt jävla stum. Konstig, skumt men ändå rätt roligt. Jag bröt isen och tror att det kommer blir lättare och lättare. Men jag kan inget göra något, det är det som är så skumt. (Jag visste det från början).

..När jag äntligen hade fått sluta så börjar jag gå till tåget, ska precis ringa Cajsa för att hon ska tycka synd om mig då någon ropar SOFIE, VART SKA DU? ..Vilket slutade med att jag fick åka bil TILL VÄSBY med kvinnan som märkte alla mina jävla fel. Så jag kan ju summera dagen till den värsta/bästa dagen på länge.


peace

SPEAK EASY

Ibland känns det som att det bara är jag som går och grublar på saker som hänt i månader, veckor, dagar, nätter medans alla andra kan bli sårade men glömmer det efter ett tag och går vidare.

Samtidigt som jag vet att jag har fel. Jag är jävligt bra på att spela glad även fast jag inte är det och så är det nog med oss alla. Man vill inte vara ledsen för då måste man alltid förklara sig och om man inte vill förklara så blir det en konstig stämning. Det är så lätt att säga att man mår bra för då är det ingen som bryr sig. Att må bra betyder ju att man mår bra och då finns inget att prata om eller reda ut.


En annan sak. Jag älskar att prata. Men jag är inte en sån som alltid pratar mest, ibland kan jag tycka det är skönt att för en gångs skull vara tyst och lyssna på alla andra. Ibland blir jag trött av att prata så mycket så jag måste vara tyst, andas och tänka på om det jag säger är relevant eller inte. En situation när jag pratar väldigt lite är när jag träffar nya människor. Fast ändå inte, ibland kan jag prata på och det känns som att jag känner människan som jag nyss träffade för första gången, fast med vissa går det bara inte. Man märker det rätt fort. Glada, pratglada och skämtsamma är exepmel på såna som jag tyr mig till och blir kompis med på en gång.

Men jag kan också vara den där blyga. Så blyg att jag tror att människor som träffar mig för första gången tror att jag är världens blygaste. Ibland säger jag ingenting... Men det har blivit bättre med åren. Men det är lite konstigt att ibland måste man känna någon för att prata och vara sig själv.


peace


TANKARRRRR

Jag brukar säga att jag hatar att tänka vilket jag i och för sig ibland gör. Men det som är bra med tankar är att du kan tänka på vad fan du vill. Ingen annan vet vad du tänker (såvida du inte berättar det för någon dvs). Igår kväll innan jag skulle sova så tänkte jag en sån där sjuk osanolik tanke som aldrig kommer existera men den var kul att tänka.

Idag tänkte jag en annan tanke. I den var jag världens modigaste.

Så ja.. tankar är nog jävligt bra ändå. När det handlar om någonting som man vill tänka på.


LIVE FRÅN JOBBET

Ställde mig och gjorde min matlåda 10 imorse. Lax m. ris å grönsaker. Har precis schäkat upp det och jag ger mig själv 5/5 toasters för mitt mästerverk. wihoo

....ska strax börja jobba... ehm.. nu gäller det.

peace


NATTHÄLSNING TILL MINA FINA

nu. ska . jag. sova. ville bara hälsa till alla mina fina vänner. ni är som isglass utan is omöjliga att leva utan. ♥

peace

I TRIED TO BE CHILL BUT YOU SO HOT THAT I MELTED

Det här är så skrattretande så jag börjar snart grina. Hej, hej, tja, tjo, hejsan, shoooo VAD ÄR DET SOM ÄR SÅ SVÅRT?

Imorgon.ska.jag.säga.hej.


.....hahahahahhaahhahahahahhahahhaha


LIFE WILL SMILE FOR YOU

Yo! Idag mår jag bra, jättejättebra.  Jag har ju nämnt någongång förrut att det går inte att vakna tidigt där vi bor nu. Det går inte att vakna tidigt av sig själv, spelar ingen roll hur tidigt man går och lägger sig. Helt sjukt. Idag vaknade jag såklart jätte sent. Nu tror ni kanske att jag vaknade vi elva, eller kanske tolv men nej. JAG VAKNADE KVART I ETT. Helt jävla sjukt.

Aja. Åt en fet frukost/lunch/brunch framför Oprah så det var kanske menningen att jag skulle sova så länge. Har duschat och hade för ovanlighetensskull jävligt lätt att välja kläder idag. Om 45 minuter ska jag gå till tåget, fast ska förbi pressbyrån och köpa världens dyraste yoghurt och mobilpengar först. Jag har inga pengar alls. Kan inte ens varken svara eller skicka sms...

...Har kommit på lite framtidsplaner. Får se vad som händer med dom men huvudsaken är väl att jag har några.
Ett annat uppdrag som jag har utsatt mig för är att skriva ett brev som ska förvandlas till ett mail. Vill börja skriva redan nu men det går inte. Det här är nämnligen inte en jobbansökan eller ett brev till en kompis det här är ett brev som ska innehålla allt som jag vill berätta och jag ska berätta allt. Det finns ingen anledning till att backa och ta bort vissa delar. Det är därför jag inte kan hetsskriva det här, jag har en chans att berätta och det får inte låta fel. Men det blir nog bra.

You go girl... hehe tack.......

peace

YEY YEY WOW AOUI WAWOWAA

Det går segt att ladda upp bilder så bjuder bara på några få....





 


HELG RESUMÉ

And here we go again. Att sammanfatta helger kan ju vara bland det jobbigaste som finns, därav inga blogginlägg hitttillls idag.

I fredags drog jag till Uppsala, gick runt i lite affärer, KÖPTE ETT PAR VINTERSKOR och en t-shirt. Hookade upp med Arre, Arre var en bangare så han följde aldrig med till skolan. Gick somvanligt på 6an till skolan där några utav mina gamla klassisar satt. Vi hookade tillsammans till skolan. Chillade lite. Minglade lite med saltapinnar och alkoholfri äppelcider. Satte oss till bords och fick fet god mat. Fet god tårta och alkoholfri äppelcider och loka.

Tog bussen tillbaka till stan med mina favorit sockerpojkar, drog vidare till min egna klass till ett chillhak där vi bara chillade och pratade. Och det mina vänner var u-n-d-e-r-b-a-r-t. Då insåg jag fan att jag saknat alla. Det är kul att umgås med människor som man tycker om och när man känner att man är omtyckt för den man är. När man är en i gänget. Var tvungen att ta sista tåget som gick 00.13 nöjd och glad.

I lördags skulle vi egentligen spelat badminton men jag kände mig inte fit for fight så vi drog till stan och gled runt. Jag köpte ingenting men däremot så gick självaste Blondinbella och hennes roliga pojkvän Nils förbi oss inne på NK och jag fick hybris och blev arg för att jag inte tog med min kamera. Jag hade lätt inte bangat en sek på att gå fram och fråga efter en idolbild. Vi drog vidare till en random mobilaffär där jag tog kort på mig själv och la som bakrund på en mobil i butiken. Det är ju kul att jag kan roa mig själv iallafall. Avslutningsvis tog vi oss till kungshallen där jag tröck i mig en nachotallrik.

Drog hem, degade ner mig i soffan. försökte ladda upp bilder på facebook och plötsligt får jag ett sms utav Romina som sa at jag skulle vara på station om en halvtimme för att dra till Madde. Tog lite deo, bytte t-shirt, sminkade mig lite snabbt och satte på mig några smycken.

Förade hos Madde vilket var galet kul. Körde lite sing star och jag var lite dålig somvanligt, körde lite djurspel och lite andra spel. Tog oss tillsut in till stan och slutade på Grodan. Eller nej, drog en donken påvägen hem förresten.

Hoppas ni är avundsjuka på mig nu som har haft en sån bra helg. Just nu längtar jag redan till nästa fredag då det är Idolfinal. Jag och Cajsa ska bara dega med en fet jävla godispåse och pepsi max. Det är grejer mina damer och herrar.

peace

GRAFISKT UTBILDNINGS CENTER


Hittade ett halsband jag gjorde på dagis när jag var mini me och gjorde om ett halsband till ett örhänge. Nu ska jag till Uppsala. WIhoooo

LIFE IS LIFE

Jag och min träkatt
 
Gud var med mig idag. Skulle hookat upp med Erica tjugo i. Kvart i hade jag inte duschat än utan istället satt jag vid tv och åt frukost. Det var då gud uppenbarade sig. Erica ringde och sa att hon missade tåget från Uppsala så jag fick 45 minuter extra på mig. Tack gud.

Lunchade med Erica, letade vinterskor (utan någon framgång) och drog till jobbet. Imorgon är ytterligare en kul dag. Ska hooka upp med Erica i Uppsala och sedan ska jag kolla i affärer på staaaaaaan (Uppsala) och på kvällen ska jag till SKOLAN på återträff! Ska bli så jävla kul att träffa alla igen!! 

peace

BACK IN BAD DAYS

2009-03-24 @ 22:30:03
Det är sjukt hur mycket man kan tänka bort saker när man har andra saker inbokade, andra saker för sig och inte har tid att tänka på de som man tänker på fast att man inte vill.
Sen så fort man kommer hem börjar man nästan kallsvettas för att du vet att du är några tangentslag ifrån att skriva de där snälla "hej" som du hela dagen tänkt på att du verkligen inte får göra. Men idag lyckades jag. Kan vara för att jag slog på datorn för första gången vid 21.00 idag.. eller för att jag bestämt mig. Jag har fastnat i en farlig fälla..

*Innan detta kallsvettandet så har jag hunnit med att bla göra ett pärlarmand, fått det klart för mig att 4 åringar är perversa.., köpt en parfym som doftar as fresh, fikat med världens bästa Lenne och varit i Rosersberg.

Efter kallsvettandet har jag hunnit med att titta på andra avenyn och duschat.
Nu ligger nyaste numret av Hänt extra och väntar på mig.
Imorgon ska jag förbi skolan och hämta en h2a.

Jag vet att du vet.


Har suttit och gått igenom mina blogginlägg från mitten utav mars, april och maj i några timmar nu. Kan vara ärlig nu i efterhand och säga att jag måste kasst under den tiden. Jag har aldrig mått så dåligt och jag hoppas att jag aldrig kommer må så dåligt igen. Jag levde ensam i en bubbla med känslor, frågor utan svar och en lång väntan.
Vaknade upp och hade panik, vad gjorde du, vart är du. Levde i en bubbla och somnade i en bubbla. Spelade glad och som att allt var somvanligt men tillsut kunde jag inte dölja det.

Tack för att den här tiden är över. Jag vill också tacka dig. Utan dig hade inte jag lärt mig så mycket som jag nu vet. Vissa saker är bra, vissa är mindre bra. Jag orkar inte tro på vad folk säger. Orkar inte lägga ner tid på att tänka och jag orkar verkligen inte tycka om någon på det där sättet.

Det var hemskt.

Idag mår jag bra PÅ RIKTIGT även fast jag fortfarande sitter med frågor utan svar.

peace love and understanding


WWW.UROCHPENN.SE



Hur ska man kunna välja en? Jag vill ha alla.....

DET FINNS BARA EN AV DIG OCH DET ÄR DU

Juste, en annan sak bara innan jag går och sover. Det är kul att tycka om sig själv. Jag har nog alltid tyckt om mig själv men inte som nu. Jag gör det jag vill och jag tycker om det jag gör. Jag klarar mig själv och är inte beroende av någon annan. Bara mig själv och det är jävligt härligt. Men framförallt så vågar jag göra saker jag har lust att göra, vågar vara annorlunda och stå för saker jag tycker.

TUSEN OCH EN NATT

Freja frågade om inte jag skulle sova och jag svarade att nej inte än för jag har jobbat idag och belönar mig själv med att vara uppe sent plus att jag börjar inte förrän fyra imorgon.... Kom på mig själv nyss att det lät jävligt konstigt. Jag har jobbat i fyra timmar och jag är trött som ett as men ändå sitter jag uppe och "belönar mig själv"?

Vafan ska jag hålla på och belöna mig själv med att vara uppe sent tills jag går i pension ELLER? Nu får det vara nog.

Godnatt..

ett kort inlägg..

..vad var det som hände?!

peace

SOMAVIN.BLOGG.SE

Jag kan nog säga att jag så lite som möjligt pratar känslor med någon annan än med mig själv. (Jag kan till och med tycka det är jobbigt om folk snackar om sina känslor och bekymmer med mig...)

Jag säger sällan dumma saker till folk för att jag tycker att man i så stor utstreckning som möjligt ska försöka hitta något positivt i det negativa.

Jag blir väldigt sällan arg på människor under en längre tid för jag anser att det finns bättre och roligare saker att göra.


Det är det som är så skönt med att ha den här bloggen. Här kan jag skriva vafan jag vill, när jag vill och om vem jag vill. Om jag berättar om någon som är tråkig så skriver jag det även fast jag inte alltid använder mig utav namn, men jag kan skriva att det är någon jag stör mig på, jag kan skriva om jag har fördomar, jag kan skriva om någon inte har någon klädstil, jag kan göra och skriva vad jag vill.

Jag bloggar inte för att jag vill ha frågor på det jag skriver. Och ja jag kan lika gärna skriva det som jag skriver här i en dagbok men det är roligt att veta att ni ser vad jag tycker och tänker men ni ibland vet ni inte till vem och om vem.

Speciellt dom som känner mig på riktigt. När jag träffar andra är jag glad, positiv och har inga bekymmer i världen, tycker om alla och är glad på livet. (Vilket väldigt ofta stämmer in) men här skriver jag om andra saker som jag inte pratar om när jag träffar t.ex mina vänner. Även fast man inte pratar om känslor så är det klart att man har känslor och även fast man sällan tycker illa om folk så är det självklart att man gör ändå och även fast man nästan aldrig bråkar så finns det ju självklart dagar så man bara vill säga exakt vad man tycker och tänker.

Just därför tycker jag inte om att läsa mina blogginlägg med någon annan.

peace


TITTA PÅ STJÄRNAN

Väldigt kul dag idag. Åkte somsagt på en fotografering si där på morgonkvisten och jag som trodde att jag skulle få luta mig tillbaka och bara ta det lugnt fick självklart vara fotografens assistent. Ni vet hålla upp en skärm så ljuset blir bättre, nåla upp bakgrunden och sånt där.

När jag tänkte efter så var det hela lite komiskt. Inte själva plåtningen utan mer där vi var och hur fotografen såg ut. För och främst så var vi hemma hos fotografen själv, i vardagsrummet vilket betydde att vi var tvugna att bära ut möbler (en av assistentens roliga uppgifter) och fästa upp bakgrunden och tejpa lite där och tejpa lite här. Fotografen hade mjukisbyxor på sig, lite skägg och var somsagt fotograf.

Alltså. Fotografering i ett vardagsrum, fotografen hade lite skägg och bar mjukisbyxor. Tänker ni samma sak som jag nu om jag säger att fotografen påminner lite om en sliskig porrfotograf? Vilket självklart absolut inte stämmer!!!!


Sen drog vi en kinabuffé och sedan traskade vi vidare till varsitt jobb. Kul jul. Pengar är kul. Jag är kul. Snart är det jul.

Här om dagen var det Paradise hotel och snack om Big brother och nu sitter jag och tittar på Kvällsöppet med Ekdal. Debattprogram är väldigt intressant.

peace

GODMORGON VÄRLDEN VILKEN UNDERBAR DAG



En bra morgon är när man för-en-gångs-skull går upp i tid, hinner äta en fet frukost med massor av goda saker, slipper hets äta i sig sista mackan, slipper hets dricka sista kaffet och hinner till och med göra saker som man annars prioriterar bort för sömn som i mitt fall VARA INNE PÅ DATORN. Allt detta framför Nyhetsmorgon.

Idag ska jag vara med på en privat underklädesfotografering. Jag ska varken ta bilderna eller vara med på bilderna jag ska vara publik och moraliskt stöd. Åh, jag är en sån snäll vän. Tänk om alla var lika snälla som mig. Sen ska jag tjäna cash.

KILL YOUR DARLINGS

YO! Vaknade sent (somvanligt....) men hade bestämt mig för att åka och i första hand leta julklappar... och i andra hand saker till mig själv...... Det gick sådär. Åkte till Kista galleria, gick igenom affär efter affär och snål som jag är så blev det mest gå in, titta snabbt och gå vidare till nästa affär. Men stannade till inne på hm och hittade kjolen som jag fantiserat om. En svart, kort midjekjol. As söt! Mja sen hittade lite annat smått och gott. Bl.a ett glitternagellack (sweeet). Kanske kan ta och ta lite bilder. Men inget märkvärdigt, basplagg.. Mycket välbehövligt.

På bussen därifrån stötte jag på en gammal klasskompis som berättade att hon pluggar något inom laboration på Karolinskasjukhuset. MEN hon ska göra högskoleprovet IGEN i april 2010 för att förhoppningsvis komma in på läkarlinjen!!! Tydligen har ytterligare en gammal klasskompis redan börjat på läkarlinjen... Och där satt jag. Vet inte vad jag vill, ska plugga lite ämnen med start i januari och ja.. Men det stör mig inte så mycket. Hoppas hon kommer in så hon får bli läkare som hon vill bli. Själv skulle jag faktiskt inte vilja bli det även om mina betyg skulle räcka till det. Jag tror inte att det skulle vara min grej..

Vi kom också in på att vissa måste plugga dag och natt i flera veckor för att lyckas få ett bra betyg, medans vissa kan titta på det man ska kunna och sedan kunna det. Dom vill jag bara skjuta ihjäl. Som ni kanske förstår så tillhör jag TYVÄRR dom där som får slita som en jude för att ens få ett g eller vg och som ni kanske också förstod så vill jag inte alls skjuta ihjäl er som har turen att ha lätt för att lära er saker allt handlar bara om avundsjuka. Vem vill inte ha lätt för att lära sig saker och få mvg utan att ens plugga?

Jaaaaaaaaaaaajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ska jobba imorgon.

peace


RSS 2.0