FRUKOST ÄR LIVETS GÅVA TILL MÄNNISKAN


Funderar på att starta en frukostblogg. Med massa goda färgglada frukostbilder. Känns som att det är min grej. Gick upp 06.15 igår och gjorde fetaste frullen som jag åt framför Vakna! Med The Voice. Känns som att den här bloggen är påväg att dö ut sakta med säkert och det känns som att det är rätt i tiden att den gör det också. Men ändå skriver jag då och då för det är kul att bara babbla på om precis ingenting intressant eller nödvändigt men ändå veta att några läser.. Hehe. Som ett plank där jag kan skriva att jag älskar frukost tex.

I helgen iallafall FÖR ER SOM VILL VETA/INTE VILL VETA ska jag ha chillkväll hos Angie Pornstar som har ff och fira Micke och gå på massage. Låter som en fin helg. Ska dricka öl också. Mycket öl. Typ. Ha långklänning ska jag ha också. Och vara sådär flicklig som till och med jag vill vara ibland.

Fick veta hur mycket jag ska få tillbaka på skatten igår... KÄNNS SÅ JÄVLA BRA!!!!! Söker utbildningar till hösten också. Går mig på nerverna. Det gör det inte lättare att the man är med i bilden också. Men ska inte klaga.

PEACE OUT

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0